αυτο τωρα ειναι ανεκδοτο τυπου μαζι τα φαγαμε ?
αχ δε το ξερα να ζητησω σφραγιδα γνησιοτητας, ηταν Made from Εξαρχεια, οι αυθεντικοι ειναι μονο from Salonica ?
Printable View
καλα κανουν μωρε, καπου πρεπει να ξεσπασει ο κοσμος. και η δηθεν ισοτητα και ειρηνικη επαναστατικοτητα παντως μοιαζει παθητικος τροπος ζωης, κι απ'αυτον φτασαμε σημερα εδω που φτασαμε. δεν αντιδραμε στις προκλησεις της Τουρκιας, της Μακεδονιας, στο μνημονιο, δεν αντιδραμε πουθενα, ε ειναι σαν να εχουμε ανοιξει τα ποδια και να λεμε περαστε. η ισοτητα και η ειρηνικοτητα ειναι ουτοπικη, ρωτηστε και τους αλλους πρωτα πως βλεπουν την ελλαδα, και μετα πλασαρετε ειρηνη.
Αν αυτοί που γνώρισες είναι οι ίδιοι που τα σπάνε στις πορείες, τότε δέν είναι αναρχικοί.
Οι πρώτοι είναι μπάτσοι ή υπάλληλοι μπάτσων.
Έφυγες δλδ από τους συμμορίτες του κρατισμού και έτεινες προς αυτά που πρεσβεύει η Χα?
...Μηδενικό βήμα.
Αγκάλιασε τον εαυτό σου, δές μέσα σου, βρές την ανθρωπιά σου. Η ζωή είναι όμορφη
Όποιος θέλει να ξεσπάσει επικαλείται την δημιουργικότητα, όχι την καταστροφή.
Μας μεγαλώνουν λάθος, πηγαίνουμε στα γήπεδα να ξεσπάμε και από Δευτέρα μας πηδάν κανονικά.
Όμως, μετά τα δεκαοκτώ μας είμαστε υπεύθυνοι γιά τον τρόπο που σκεφτόμαστε και τις πράξεις μας. Και οφείλουμε (στον εαυτό μας) να μπούμε στον κόπο να βρούμε μόνοι μας την άκρη και να ξετυλίξουμε όλο το κουβάρι.
Καλό Μεσημέρι, πείνασα
Σκεφτομαι τις καντηλες που πεταω οταν ακουω για γαμους.. Ειναι φυσιολογικο η πρεπει να παω σε δερματολογο/αλλεργιολογο??
μα δεν ασχολουμαι με τη πολιτικη, ουτε καν πηγα να ψηφισω, γιατι με το ζορι με εντασεις καπου και με κρινεις σαν να το εκανα ?
εγω απλα λεω αυτο που βλεπω κι αυτο που συμβαινει. το γραψαμε και πισω, οσο κι αν βριζουν ολοι τη ΧΑ, ειναι η μοναδικη που παραγει εργο. κι εσυ οταν βρεθεις σε δυσκολη θεση, πεινας ή χρειαστεις αιμα πχ ή οτι αλλο, στο τελος εκει θα πας κακα τα ψεμματα. γιατι δεν υπαρχει κανενας αλλος που να προσφερει σημερα. ολοι μενουν στα λογια, καθονται και κοιτανε. και η απραξια ξερεις πληρωνεται, μπορει να μοιαζει το καλυτερο αν δε θελεις να δωσεις δικαιωμα για να σε κρινουνε αρνητικα, αλλα στο τελος το κανουν ακριβως γιατι δεν επραξες και δεν εκανες τπτ.
για τα υπολοιπα τωρα που μου λες καληνυχτα να πεσω για υπνο σαν να μη συμβαινει τπτ γυρω μου, δε σε παρεξηγω γιατι δεν εισαι Αθηνα να χεις ζησει πραγματα, να νιωσεις τον κινδυνο, να εισαι συνεχως μεστη φασαρια εστω. ειδικα αν εισαι στην εξοχη χωρις αλλα σπιτια εκει κοντα, παιζει να μην εχεις δει ουτε πακιστανο, κατι που λογικα σε κανει να μιλας για ηρεμια, ανθρωπια και ισοτητα. οταν ομως ουτε οι ιδιοι ερχονται ειρηνικα, αντιθετως κυκλοφορουν με το καλασνικοφ κι αλωνιζουν τις περιοχες, οταν καθημερινα κλεβουν, βιαζουν, σκοτωνουν, πως μπορεις να κοιμασαι ησυχος και να τους δεις φιλικα ? δε γινεται απλα.
ολοι οσοι το παιζουν κατα του ρατσισμου, ειναι μεχρι να παθουν και οι ιδιοι κατι απο ξενο, για να βαλουν μυαλο.
Πλεον εκτός απο τους γονείς μου δεν αντέχω ούτε την αδερφή μου! Τη θεωρώ σιχαμένη (μονο αυτη η λέξη μου έρχεται). Με 'γλύφει' κ μου μιλάει καλα ευγενικά (λιγδιάρικα) όταν εγώ είμαι χάλια και αυτή είναι καλα. Χαίρεται απο μέσα της. Δε θα το ελεγα αν δε την ηξερα. Αλλά γι'αυτό πλέον τη σιχαινομαι, και όσους μου το παίζουν καλοι κ δε μου λενε φατσα φορα τα πραγματα χυμα! Βαρέθηκα αυτή την τόση ευγένεια και διπλωματία!
Πουθενά δέν σε ενέταξα, μόνος σου είπες γιά τους κύκλους που συναντησες:
Επιπλέον, είναι γνωστό τοις πάσι πως όσοι δέν ψηφίζουν βλέπουν που πάει το πράγμα αλλά νομίζουν ότι αυτοί θα επιπλεύσουν και είναι αμοραλιστές: πρωτίστως η περδικούλα μου.
Κάτσε να δείς τι του φυλάνε για μετά.
Σύντομα δηλαδή ο ολοκληρωτισμός του τρικέφαλου μαύρου μπλόκ και οι πλάτες που προσφέρει η ΧΑ θα χτυπήσει την πόρτα όλων μας. Ακόμη και αυτών που νομίζουν πως δέν έχουν τίποτε να χάσουν.
##
Έχεις δίκιο γιά την κατάσταση που υπάρχει κάτω από την πόρτα μας, αλλά συμμετέχουμε και όλοι σε αυτήν την ευθύνη και συμβάλουμε με την παθητικότητά μας όσο αποστρεφόμαστε να δούμε τα αίτια.
ότι θα ηθελα να κοιμηθω αποψε και να μη ξυπνησω αυριο και ποτε ξανα.