Τι σκέφτεστε; - Page 878
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 878 of 1532 FirstFirst ... 3787788288688768778788798808889289781378 ... LastLast
Results 13,156 to 13,170 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Απο που εβγαλες το συμπερασμα πως το ΔΝΤ ειναι χουντα, λεφτα δινουν οι ανθρωποι και τα θελουν πισω, κανενας δεν σε αναγκασε να τα παρεις
    αυτο τωρα ειναι ανεκδοτο τυπου μαζι τα φαγαμε ?

Quote Originally Posted by carry View Post
    ...μάλλον γιαλατζί αναρχικούς γνώρισες...
    αχ δε το ξερα να ζητησω σφραγιδα γνησιοτητας, ηταν Made from Εξαρχεια, οι αυθεντικοι ειναι μονο from Salonica ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ...
    αχ δε το ξερα να ζητησω σφραγιδα γνησιοτητας, ηταν Made from Εξαρχεια, οι αυθεντικοι ειναι μονο from Salonica ?
    Προσπερνώ τον τοπικισμό σου.

Δέν χρειάζονται καμία σφραγίδα γνησιότητας. Οι αναρχικοί διακρίνονται από τις ιδέες ισότητας και ειρηνική επαναστατικότητα που φέρουν
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Banned
    Προσπερνώ τον τοπικισμό σου.

Δέν χρειάζονται καμία σφραγίδα γνησιότητας. Οι αναρχικοί διακρίνονται από τις ιδέες ισότητας και ειρηνική επαναστατικότητα που φέρουν
    δεν υπαρχουν τετοια στις πορειες, μονο μπαχαλακηδες. εκτος αν πεις δεν ειναι αναρχικοι, αλλα αντιεξουσιαστες.

Senior Member
    δεν υπαρχουν τετοια στις πορειες, μονο μπαχαλακηδες. εκτος αν πεις δεν ειναι αναρχικοι, αλλα αντιεξουσιαστες.
    παιδακια που βαριουνται ειναι + πληρωμενους

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    παιδακια που βαριουνται ειναι + πληρωμενους
    καλα κανουν μωρε, καπου πρεπει να ξεσπασει ο κοσμος. και η δηθεν ισοτητα και ειρηνικη επαναστατικοτητα παντως μοιαζει παθητικος τροπος ζωης, κι απ'αυτον φτασαμε σημερα εδω που φτασαμε. δεν αντιδραμε στις προκλησεις της Τουρκιας, της Μακεδονιας, στο μνημονιο, δεν αντιδραμε πουθενα, ε ειναι σαν να εχουμε ανοιξει τα ποδια και να λεμε περαστε. η ισοτητα και η ειρηνικοτητα ειναι ουτοπικη, ρωτηστε και τους αλλους πρωτα πως βλεπουν την ελλαδα, και μετα πλασαρετε ειρηνη.

Senior Member
    Αν αυτοί που γνώρισες είναι οι ίδιοι που τα σπάνε στις πορείες, τότε δέν είναι αναρχικοί.
    Οι πρώτοι είναι μπάτσοι ή υπάλληλοι μπάτσων.
    Έφυγες δλδ από τους συμμορίτες του κρατισμού και έτεινες προς αυτά που πρεσβεύει η Χα?
    ...Μηδενικό βήμα.

Αγκάλιασε τον εαυτό σου, δές μέσα σου, βρές την ανθρωπιά σου. Η ζωή είναι όμορφη

Senior Member
    καλα κανουν μωρε, καπου πρεπει να ξεσπασει ο κοσμος. ...
    Όποιος θέλει να ξεσπάσει επικαλείται την δημιουργικότητα, όχι την καταστροφή.

Μας μεγαλώνουν λάθος, πηγαίνουμε στα γήπεδα να ξεσπάμε και από Δευτέρα μας πηδάν κανονικά.
    Όμως, μετά τα δεκαοκτώ μας είμαστε υπεύθυνοι γιά τον τρόπο που σκεφτόμαστε και τις πράξεις μας. Και οφείλουμε (στον εαυτό μας) να μπούμε στον κόπο να βρούμε μόνοι μας την άκρη και να ξετυλίξουμε όλο το κουβάρι.

Καλό Μεσημέρι, πείνασα

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκεφτομαι τις καντηλες που πεταω οταν ακουω για γαμους.. Ειναι φυσιολογικο η πρεπει να παω σε δερματολογο/αλλεργιολογο??

Banned
    Αν αυτοί που γνώρισες είναι οι ίδιοι που τα σπάνε στις πορείες, τότε δέν είναι αναρχικοί.
    Οι πρώτοι είναι μπάτσοι ή υπάλληλοι μπάτσων.
    Έφυγες δλδ από τους συμμορίτες του κρατισμού και έτεινες προς αυτά που πρεσβεύει η Χα?
    ...Μηδενικό βήμα.

Αγκάλιασε τον εαυτό σου, δές μέσα σου, βρές την ανθρωπιά σου. Η ζωή είναι όμορφη
    μα δεν ασχολουμαι με τη πολιτικη, ουτε καν πηγα να ψηφισω, γιατι με το ζορι με εντασεις καπου και με κρινεις σαν να το εκανα ?
    εγω απλα λεω αυτο που βλεπω κι αυτο που συμβαινει. το γραψαμε και πισω, οσο κι αν βριζουν ολοι τη ΧΑ, ειναι η μοναδικη που παραγει εργο. κι εσυ οταν βρεθεις σε δυσκολη θεση, πεινας ή χρειαστεις αιμα πχ ή οτι αλλο, στο τελος εκει θα πας κακα τα ψεμματα. γιατι δεν υπαρχει κανενας αλλος που να προσφερει σημερα. ολοι μενουν στα λογια, καθονται και κοιτανε. και η απραξια ξερεις πληρωνεται, μπορει να μοιαζει το καλυτερο αν δε θελεις να δωσεις δικαιωμα για να σε κρινουνε αρνητικα, αλλα στο τελος το κανουν ακριβως γιατι δεν επραξες και δεν εκανες τπτ.

για τα υπολοιπα τωρα που μου λες καληνυχτα να πεσω για υπνο σαν να μη συμβαινει τπτ γυρω μου, δε σε παρεξηγω γιατι δεν εισαι Αθηνα να χεις ζησει πραγματα, να νιωσεις τον κινδυνο, να εισαι συνεχως μεστη φασαρια εστω. ειδικα αν εισαι στην εξοχη χωρις αλλα σπιτια εκει κοντα, παιζει να μην εχεις δει ουτε πακιστανο, κατι που λογικα σε κανει να μιλας για ηρεμια, ανθρωπια και ισοτητα. οταν ομως ουτε οι ιδιοι ερχονται ειρηνικα, αντιθετως κυκλοφορουν με το καλασνικοφ κι αλωνιζουν τις περιοχες, οταν καθημερινα κλεβουν, βιαζουν, σκοτωνουν, πως μπορεις να κοιμασαι ησυχος και να τους δεις φιλικα ? δε γινεται απλα.

ολοι οσοι το παιζουν κατα του ρατσισμου, ειναι μεχρι να παθουν και οι ιδιοι κατι απο ξενο, για να βαλουν μυαλο.

Senior Member
    Πλεον εκτός απο τους γονείς μου δεν αντέχω ούτε την αδερφή μου! Τη θεωρώ σιχαμένη (μονο αυτη η λέξη μου έρχεται). Με 'γλύφει' κ μου μιλάει καλα ευγενικά (λιγδιάρικα) όταν εγώ είμαι χάλια και αυτή είναι καλα. Χαίρεται απο μέσα της. Δε θα το ελεγα αν δε την ηξερα. Αλλά γι'αυτό πλέον τη σιχαινομαι, και όσους μου το παίζουν καλοι κ δε μου λενε φατσα φορα τα πραγματα χυμα! Βαρέθηκα αυτή την τόση ευγένεια και διπλωματία!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    Πλεον εκτός απο τους γονείς μου δεν αντέχω ούτε την αδερφή μου! Τη θεωρώ σιχαμένη (μονο αυτη η λέξη μου έρχεται). Με 'γλύφει' κ μου μιλάει καλα ευγενικά (λιγδιάρικα) όταν εγώ είμαι χάλια και αυτή είναι καλα. Χαίρεται απο μέσα της. Δε θα το ελεγα αν δε την ηξερα. Αλλά γι'αυτό πλέον τη σιχαινομαι, και όσους μου το παίζουν καλοι κ δε μου λενε φατσα φορα τα πραγματα χυμα! Βαρέθηκα αυτή την τόση ευγένεια και διπλωματία!
    Ναι ρε γμτ λες κ εμεις είμαστε βοδακια ,ελεος είναι εμετικές καταστάσεις καταστάσεις για χαστουκια..
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    μα δεν ασχολουμαι με τη πολιτικη, ουτε καν πηγα να ψηφισω, γιατι με το ζορι με εντασεις καπου και με κρινεις σαν να το εκανα ?
    ....
    Πουθενά δέν σε ενέταξα, μόνος σου είπες γιά τους κύκλους που συναντησες:
    ...
    μονο τη ΧΑ δε βλεπουμε να τρεχει να βοηθαει συνεχεια ? και τη μια με τους λαθρομεταναστες (εκτος αν εχεις τη ψευδαισθηση οτι θα φυγουν μονοι τους), και την αλλη στο χωριο που χαλασε το νερο, μεχρι και δωρεες για τους φτωχους κι αυτους που χρειαζονται αιμα κανει.
    ...
    κι εγω παλιοτερα ημουν με τους αναρχικους, ...
    ..., σιχαθηκα και ξεκοψα απο παντου. ...
    ... μονο η ΧΑ παραγει κοινωνικο εργο και τρεχει, ...
    ...
    Επιπλέον, είναι γνωστό τοις πάσι πως όσοι δέν ψηφίζουν βλέπουν που πάει το πράγμα αλλά νομίζουν ότι αυτοί θα επιπλεύσουν και είναι αμοραλιστές: πρωτίστως η περδικούλα μου.
    Κάτσε να δείς τι του φυλάνε για μετά.
    Σύντομα δηλαδή ο ολοκληρωτισμός του τρικέφαλου μαύρου μπλόκ και οι πλάτες που προσφέρει η ΧΑ θα χτυπήσει την πόρτα όλων μας. Ακόμη και αυτών που νομίζουν πως δέν έχουν τίποτε να χάσουν.

##

...
    δεν εισαι Αθηνα να χεις ζησει πραγματα, να νιωσεις τον κινδυνο, να εισαι συνεχως μεστη φασαρια εστω. ειδικα αν εισαι στην εξοχη χωρις αλλα σπιτια εκει κοντα, παιζει να μην εχεις δει ουτε πακιστανο, κατι που λογικα σε κανει να μιλας για ηρεμια, ανθρωπια και ισοτητα. οταν ομως ουτε οι ιδιοι ερχονται ειρηνικα, αντιθετως κυκλοφορουν με το καλασνικοφ κι αλωνιζουν τις περιοχες, οταν καθημερινα κλεβουν, βιαζουν, σκοτωνουν, πως μπορεις να κοιμασαι ησυχος και να τους δεις φιλικα ? δε γινεται απλα.

ολοι οσοι το παιζουν κατα του ρατσισμου, ειναι μεχρι να παθουν και οι ιδιοι κατι απο ξενο, για να βαλουν μυαλο.
    Έχεις δίκιο γιά την κατάσταση που υπάρχει κάτω από την πόρτα μας, αλλά συμμετέχουμε και όλοι σε αυτήν την ευθύνη και συμβάλουμε με την παθητικότητά μας όσο αποστρεφόμαστε να δούμε τα αίτια.

Senior Member
    ότι θα ηθελα να κοιμηθω αποψε και να μη ξυπνησω αυριο και ποτε ξανα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    Πέρασα λίγα χρόνια από παρόμοια κατάσταση. Γρήγορα έπαψα να εκφράζομαι εκεί και το ξαναέκανα μόνον όταν συνάντησα ανθρώπους που άξιζε να μιλήσω γιά όσα είμαι.

Senior Member
    εγω απλα λεω αυτο που βλεπω κι αυτο που συμβαινει. το γραψαμε και πισω, οσο κι αν βριζουν ολοι τη ΧΑ, ειναι η μοναδικη που παραγει εργο. κι εσυ οταν βρεθεις σε δυσκολη θεση, πεινας ή χρειαστεις αιμα πχ ή οτι αλλο, στο τελος εκει θα πας κακα τα ψεμματα. γιατι δεν υπαρχει κανενας αλλος που να προσφερει σημερα. ολοι μενουν στα λογια, καθονται και κοιτανε. και η απραξια ξερεις πληρωνεται, μπορει να μοιαζει το καλυτερο αν δε θελεις να δωσεις δικαιωμα για να σε κρινουνε αρνητικα, αλλα στο τελος το κανουν ακριβως γιατι δεν επραξες και δεν εκανες τπτ.

για τα υπολοιπα τωρα που μου λες καληνυχτα να πεσω για υπνο σαν να μη συμβαινει τπτ γυρω μου, δε σε παρεξηγω γιατι δεν εισαι Αθηνα να χεις ζησει πραγματα, να νιωσεις τον κινδυνο, να εισαι συνεχως μεστη φασαρια εστω. ειδικα αν εισαι στην εξοχη χωρις αλλα σπιτια εκει κοντα, παιζει να μην εχεις δει ουτε πακιστανο, κατι που λογικα σε κανει να μιλας για ηρεμια, ανθρωπια και ισοτητα. οταν ομως ουτε οι ιδιοι ερχονται ειρηνικα, αντιθετως κυκλοφορουν με το καλασνικοφ κι αλωνιζουν τις περιοχες, οταν καθημερινα κλεβουν, βιαζουν, σκοτωνουν, πως μπορεις να κοιμασαι ησυχος και να τους δεις φιλικα ? δε γινεται απλα.

βρε Κενο, που ειδες καλασνικοβ, σε βιασαν, σε σκοτωσαν? 2 χρονια εμεινα στα Πατησια, δεν εγινε ποτε κατι τετοιο. Δεν λεω πως τους γουσταρω, αλλα σαν παρανοικη γρια μιλας και ειναι κριμα να γινεσαι θυμα της τηλεοπτικης προπαγανδας