Δε θα το λεγα
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Δε θα το λεγα
Δεν είμαι! Επειδή ο κόσμος μου δεν είναι όπως ακριβώς θα τον ηθελα να είναι. Όμως επιμένω να κάνω πράγματα που δημιουργούν καλή εικόνα για μενα στον κόσμο μου.
Κι όντως η αντανάκλαση που μου προείπε άλλο μέλος λειτουργεί. Η συμπεριφορα των αλλων εναντι μας είναι αντανάκλαση της συμπεριφορας μας έναντι τους, όπως λέμε η πολλή καλοσύνη βλάφτει.
Εγινα μια χαρα δεν ημουν
Επισησ καθομαι για να πω αυτα που θελω πριν πεθανω
Που εισαι κουκλα ειμαι σχιζοφρενησ παοκτσησ κι εχω μια κορη γυρω στα εικοσι που ειναι πανεμορφη αλλα απο μυαλο στουρναρι γι αυτο μη με υποστηριζεισ πηγα να την δωσω λιγο μυαλο αλλα δεν καταλαβαινει τιποτα
Τα φορητα ηχεια για κινητα αναπαραγουν μουσικη που ειναι αποθηκευμενη στη λιστα μας μονο η και απευθειας απο το ιντερνετ? Αν καποιος χτησιμοποιει ας με διαφωτισει
καλησπέρες
Που ειναι οι τσαχπινογαργαλιαρεσ φιλεσ μου;που ουτε ζωγραφιστο δε θελουν να με δουν
μαλον θα βαφουν αυγα κοκκινα
κιτρινα πρασινα γαλαζια κοκκινα μπλε
αυγα τωρα βαφουμε και ειμαστε κομπλε
Γεια σ αλεκο τσιφτη
καλησπερα παιδια
παρατηρω πως μετα το τελευταιο επεισοδιο δε μπορω να διαβασω πολυ ευκολα.δε μπορω να εμβαθυνω, δε μπορω να σκεφτω, δε μπορω να καταλαβω κειμενα, δε μπορω να συγκεντρωθω.
στο elearning που κανω η επιδοσεις εχουν πεσει σε οριακα επειπεδα για να κοπω..
επισης προσπαθησα να διαβασω τα θεματα εδω που θα μου αρεσαν οπως το ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΑ & ΑΤΑΚΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΟΝΟΥΝ!! και το Το λούνα-παρκ του ανθρώπου που λέγεται ζωή αλλα και πολλα αλλα θεματα παιδιων εδω μεσα.. απλα αυτα μου κεντρισαν λιγο παραπανω το ενδιαφερον.. αλλα τιποτα. δε καταλαβαινω τι διαβαζω.
κατι εχω παθει.δε μπορω να συζητησω
επισης εχω παρατηρησει και στην ψυχοθεραπεια αν η ψυχολογος μου κανει μια μεγαλη ερωτηση εγω χανομαι. δε μπορω να την παρακολουθησω και να κανω συζητηση.
τι ειναι αυτο?