-
νηστεια κανεις ή 15 ή 16...
εγω με το 7-10 ημουν μια χαρα κ εκοψα κ τα βουλιμικα.
τωρα που ταρχιζω παλι ξαναρχιζω νηστεια...
Δεν γινεται να γυριζω σπιτι κ να τρωω στις 11 το βραδυ...ας τρωει ο αλλος ο,τι θελει.
βρες τι ωρα σε βολευει να τρως βραδυνο, νωρις, κ μετα μετρα 15 ωρες να φας πρωινο, πριν το πρωινο μπορεις να πιεις καφε σκετο κτλ
-
α επιτρεπεται καφες και νερακι?μια χαρα
μπορω να φαω τοτε τελευταιο γευμα 9 και μετα 12-1 ετσι ισως μπορεσω θα το κανω απο αυριο!
-
ναι εννοειται, οτιδηποτε δεν εχει θερμιδες επιτρεπεται τις ωρες της νηστειας, μη πω επιβαλλεται.
Ο σκοπος ειναι να αποτοξινωθεις που σημαινει πολλα νερα, αψεφηματα κτλ.
12-1 ειναι καλη ωρα,
εγω το παω αναλογα με τις δουλειες την επομενη μερα.
Μ εχει σωσει τα βραδυα απο τη λαιμαργια κ τα πρωινα απο την αναγκη ναι κ σωσε να φαω κατι, εστω κ βλακεια, μολις ξυπνησω.
Με το να τρως μεσα σε συγκεκριμενες ωρες δινεις στον εαυτο σου την ευκαιρια να καθαριζει τις υπολοιπες αλλα κ να του προσφερεις προγραμματισμενες τροφες οταν τρως κ οχι επειδη πρεπει.
Αυτο με το πρωινο τρεχα βρες 8 το πρωι κατι υγιεινο εξω με σκοτωνει...
-
α κ δε χρειαζεται καθε μερα εννοειται, διαβασε το ebook αν σκαμπαζεις απο αγγλικα καπως (στο πρωτο μηνυμα το εχει)
-
οντως και εγω τις περισσοτερες φορες με το ζορι τρωω πρωι,ποτε δεν ετρωγα πρωινο ενα καφεδακι μονο.μια χαρα ακουγεται χωρια που δεν εχεις συνεχεια στο νου σου το φαγητο και τον προγραμματισμο γευματων.
η αδερφη μ εχασε 25 ολοκληρα κιλα σε 4 μηνες τρωγοντας περιπου ετσι.ετρωγε 1 φορα τη μερα κανονικα γευμα στις 4(οτιδηποτε ακομη και σουβλακια η τηγανιτες πατατες) και στις 10 το βραδυ ενα γιαουρτι η φρουτο.δεν το συνιστω αλλα δουλευει,και δεν εχει βαλει γραμμαριο εδω και 8 χρονια που τα χασε ενω τρωει τα παντα και σε ποσοτητες
-
κοιτα το τι θα φας κ ποτε ειναι δικο σου θεμα, η iF ειναι χρονικος περιορισμος, δηλαδη τρως τα παντα μεσα σε καποιες ωρες ωστε να σου βγει η νηστεια μετα.
Αυτο το τα παντα εξαρταται τι ετρωγες πριν,
δεν σου αλλαζει διατροφικες συνηθειες, ομως επιβαλλεται να τρως σωστα. Διαβασε το ebook βοηθα πολυ τι να τρως στο πρωτο γευμα, τι τελευταιο.
-
αυτη την περιοδο ακολουθω μια διατροφη μια π χε δωσει διαιτολογος (πνε κατι χρονια και δεν την ξεκινησα ποτε),θα μπορουσα να χωρεσω ανετα αυτα τα 3-4 αναγκαστικα γευματα παντως απο τις 12-8.εξαλου 1 ενα ειναι το μεγαλο γευμα τα υποloιπα ειναι γιαουρτια,τοστ,φρουτα.ετσι και σωστη διατροφη θα κανω και νηστεια:)
-
σωστη!
ετσι πρεπει
τελευταιο γευμα 8:30 αυστηρα. μετα δεν αγγιζω τιποτε.
Τωρα δεν πειναω καν αλλα μετα ρε γμτ το βραδυ θα λιγουρευομαι ο,τι κινειται...κ με γεματο στομαχι. Οποτε νηστεια!
Παιδια τωρα που μενω με τον δικο μου με βοηθα απιστευτα το να ξερω οτι εγω δεν εχω να φαω κατι αλλο αποψε...
εκεινος τρωει μονο βραδυ, αφηστε...καταλαβαινετε
-
γλιτωσα ντολμαδακια της πεθερας επειδη εκανα νηστεια.
δεν ηθελα να τη χαλασω...
γλιτωσα κ βουλιμικο επειδη εκανα νηστεια
σκεφτηκα γιατι να φαω ο,τι υπαρχει,
ειναι βραδυ, νιωθω χαλια, κι αυριο μερα ειναι κ αν το θελω τοσο ας φαω αυριο να σκασω.
οχι τωρα που κανω τη νηστεια μου, δεν εφαγα πριν που ειχε τοσο ωραιο φαγητο η πεθερα κ θα φαω τωρα
απο στεναχωρια? ε οχι
forty an νηστεια νικησει κ το τερας της στεναχωριας τοτε θα σου στησω αγαλμα
εχει εξολοθρευσει το τερας της λιγουρας
το τερας της ανιας
το τερας της βουλιμιας
το πιο ασχημο συναισθημα ομως μπορει αραγε?
γιανα δουμε. αποψε με εβγαλε ασπροπροσωπη.
-
badgirl ειδες?γιαυτο λενε στον καθενα ταιριαζει κατι διαφορετικο!!!εσενα σου παει μια χαρα η νηστεια,και εμενα μου ταιριαζει γιατι το προβλημα που εχω και βαζω κιλα ειναι οτι τσιμπολογαω,οχι σε μεγαλες ποσοτητες αλλα συχνα,οποτε οταν ξερω οτι καποια συγκεκριμενη ωρα σταματαω με βοηθαει πολυ να μην βαζω κιλα
-
καλως την φορτυ μας!
μας ελειψες!
κανουν πολλες κοπελες την ΙΦ πλεον αλλα μονο εδω δεν τα συζηταμε :D
απο χθες 15 ωρες νηστεια! κ ειμαι 81 κιλα που δεν ημουν ΠΟΤΕ τα τελευται 5 χρονια :D
σημερα εξυπακουεται θα ξαναπροσπαθησω να κανω na dw 80+
-
ʽΑκούγεται πολύ ενδιαφέρον αθτό το ΙΦ κ από χθες το έβαλα σε εφαρμογή.Φυσικά μετράω κ τις θερμίδες μου να μην ξεπερνάω τισ 1500. Αλλά έχω απορία.τι γίνεται άμα θεσ να βγεις βράδυ κ να πιεισ έξω ένα ποτό?δικαιούσε να πιεις ένα κρασάκι?εσείς τι κάνετε? γιατί δεν μπορείς πάντα να βγαίνεις κ να πίνεις σοδίτσα. Ετσι δεν είναι?
-
δεν χρειαζεται να το κανεις καθε μερα η αν θελεις να μην το χαλασεις μπορεις να μεταφερεις τις ωρες προς τα πανω και ετσι να φας το βραδυ που θα βγεις.Αν για παραδειγμα το παραθυρο που θα διαλεξεις ειναι 7 ωρων ξεκινας πρωτο γευμα στις 3 και το τελευταιο το βραδυ που θα βγεις αλλα μου φαινεται υπερβολη,εγω προσεχω να κραταω τις θερμιδες χαμηλα και δεν κανω IF τις μερες που ξερω οτι θα φαω το βραδυ εξω
-
o καφες με ζαχαρινη και τα ροφηματα απο βοτανα επιτρεπονται στην IF?
-
Οτι τρως και πινεις κανονικα απλα με το IF κανονιζεις να τα φας σε συγκεκριμενες ωρες και μετα δεν τρως τιποτα αλλο.Το νοημα ειναι να μεινει ο οργανισμος αρκετες ωρες χωρις φαγητο ωστε να δουλευει καλυτερα,να αποτοξινωνεται και αυτο τελικα βοηθαει και στη διαιτα που κανεις