Καλημερα! 83,9 σημερα! αργα αλλα σταθερα!:smilegrin:
Printable View
Καλημερα! 83,9 σημερα! αργα αλλα σταθερα!:smilegrin:
-300 σημερα και 61 ολα. Ενα κιλο εμεινε για τον πρωτο στοχο. Εχω ξεκινησει και περπατημα εδω και 2 μερες, οχι τπτ σπουδαιο, 4 χμ με σχετικα γρηγορο ρυθμο.
Καλημερα. 61 και σημερα. Χτες πηγα στα curves για μια ενημερωση και μου εκαναν μετρησεις. Με ζυγισαν, μου εκαναν λιπομετρηση, με μετρησαν. Αν και ντυμενη/φαγωμενη (και καλα) , η ζυγαρια τους με εδειχνε 59.5! Ωραια ηταν να βλεπω το 5 απο μπροστα. Οσο για το λιπος, 29%. Για 60χρονη ειναι αποδεκτο ποσοστο, για τη δικη μου ηλικια οχι.
Σημερα κατεβηκε λιγο ακομα η ζυγαρια! 83,600.....:thumbup:
+800 σημερα στα 61.8.
-100 61.7. Μαλλον ειχα πεσει λιγο αποτομα στα 61, η απωλεια δεν πρεπει να ηταν πραγματικη. οχι οτι δεν με χαλαει που εχω απομακρυνθει απο τον στοχο αλλα υπομονη και επιμονη.
Καλημέρα!
Με όλο το θάρρος, ειλικρινά...
...μήπως είναι λίγο επικίνδυνο να ζυγιζόμαστε καθημερινά;
Το λέω επειδή το έχω δει σε μένα. Όταν ζυγίζομαι καθημερινά και έρθει η μέρα που αντί να χάσω (ή μείνω στάσιμη), ανεβαίνει λίγο η ζυγαριά (κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβεί κάποιες μέρες για πάρα πολλούς λόγους), τότε απογοητεύομαι και υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να κάνω υπερφαγικό επεισόδιο μέσα στην ημέρα ή στις επόμενες ημέρες που θ' ακολουθήσουν.
Αυτό που περιγράφεις leny μου έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Απογοητευόμουνα, δεν είχα αυτοσυγκράτηση και έπεφτα με τα μούτρα στο φαγητό. Αν εσύ έχεις αυτοσυγκράτηση, τότε όλα οκ!
Και αυτά τα λέω εγώ, που κάθε μέρα κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να μη ζυγιστώ... Τελικά ζυγίζομαι κάθε 3-4 μέρες (δεν μπορώ να κρατηθώ για βδομάδα με τίποτα!!). :spin:
Εχεις απολυτο δικιο. Αλλα για μενα ειναι ο μονος τροπος να μενω κινητοποιημενη κ να μη χανω τον διατροφικο μου ελεγχο. Ωστοσο ισως το κανω ανα διημερο.Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
Καλημέρα!
Με όλο το θάρρος, ειλικρινά...
...μήπως είναι λίγο επικίνδυνο να ζυγιζόμαστε καθημερινά;
Το λέω επειδή το έχω δει σε μένα. Όταν ζυγίζομαι καθημερινά και έρθει η μέρα που αντί να χάσω (ή μείνω στάσιμη), ανεβαίνει λίγο η ζυγαριά (κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβεί κάποιες μέρες για πάρα πολλούς λόγους), τότε απογοητεύομαι και υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να κάνω υπερφαγικό επεισόδιο μέσα στην ημέρα ή στις επόμενες ημέρες που θ' ακολουθήσουν.
Αυτό που περιγράφεις leny μου έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Απογοητευόμουνα, δεν είχα αυτοσυγκράτηση και έπεφτα με τα μούτρα στο φαγητό. Αν εσύ έχεις αυτοσυγκράτηση, τότε όλα οκ!
Και αυτά τα λέω εγώ, που κάθε μέρα κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να μη ζυγιστώ... Τελικά ζυγίζομαι κάθε 3-4 μέρες (δεν μπορώ να κρατηθώ για βδομάδα με τίποτα!!). :spin:
Τότε σε καταλαβαίνω!Quote:
Originally posted by leny
Εχεις απολυτο δικιο. Αλλα για μενα ειναι ο μονος τροπος να μενω κινητοποιημενη κ να μη χανω τον διατροφικο μου ελεγχο. Ωστοσο ισως το κανω ανα διημερο.
Το διήμερο είναι πολύ καλύτερο! :thumbup:
Καλημερα!! Δυστυχως για μενα το να μη ζυγιζομαι καθημερινα δεν δουλεψε... Ηξερα οτι δεν θα εχω συνεπειες στη ζυγαρια και για 2,5 μερες εφαγα τα παντα.. Παγωτα (2), μπισκοτα, μπολικο ψωμι κτλ κτλ.. Σημερα μετα απο αυτο το "ξεφαντωμα" η ζυγαρια δειχνει 62.6... Εναμιση κιλο παραπανω απο οτι εδειχνε μια βδομαδα πριν... Δεν ειμαι ακομα σε φαση να επιβληθω στον εαυτο μου, χρειαζομαι τη ζυγαρια για να με κραταει προσηλωμενη.
62 σημερα.. Αλλο ενα κιλο για να συνελθω.
61.3 , καλημερα!
61 ολα σημερα.. Μια βδομαδα πηγε χαμενη και ολα αρχισαν με ενα σουβλακι....
καλημέρα!! 95.
καλημερα με -400 σημερα στα 60.6