με πολυ αγαπη στο γλυκο φιλαρακι :)
Printable View
με πολυ αγαπη στο γλυκο φιλαρακι :)
Κύκνος ευχομε ολοψυχα περαστικα για το θεμα με το χερι .
Περαστικό να είναι και γρήγορα. Όσο αντέχεις να κάνεις πράγματα όμως για να απασχολείσαι. Γιατί εγω το κανω αυτό το λάθος γενικά, βαζω τη ζωή μου στο pause όταν εχω καποιο θεμα υγείας. Μετά βεβαια το μετανιώνω :p
Καλημέρα...
Σ' ευχαριστώ!
Προσπαθώ να κάνω πράγματα που μου αρέσουν όσο μπορώ... Για παράδειγμα, αύριο θα βγω βόλτα εκτός απροόπτου, θα κάνω shopping therapy...
Πάντως σήμερα είμαι αρκετά εκνευρισμένη με κάποια άτομα κι αυτό δεν μου κάνει καλό... Ελπίζω περνώντας η ώρα να ηρεμήσω και να χαλαρώσω...
Εσύ είσαι καλά;
ειναι κι ο καιρος που δε βοηθα οταν εχεις θεματα η υγρασια κοπανα ασχημα κι πονας .:(
γεια φιλαρακια μου περαστικα ευχομε . αστειο βιντεακι με πουλια κι ανθρωπο που τα προσεχει .
https://www.youtube.com/watch?v=GOfPaAHqCXA
Καλημέρα...
Είσαι καθόλου καλύτερα σήμερα;
Εγώ δεν νομίζω να κάνω κάτι ιδιαίτερο για σήμερα...
Ο γιατρός μου είπε να κάνω πρώτα μια μαγνητική στο χέρι κι ανάλογα με το τι θα δείξει θα δούμε για τις φυσικοθεραπείες... Έχω κλείσει ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα, δεν είχαν νωρίτερα...
γεια στα φιλαρακια :)
Καλησπέρα! :)
Ναι, το ξεπέρασα κ αυτό. Με μπούκωσα ντεπον, βιταμίνες, κατάπια και 3-4 λιτρα νερό και έγινα χαχαχ :p
Γινεται χαμος στις μαγνητικές/ ακτινογραφίες ναι, περιμενεις 2 εβδομάδες για να παρεις σειρά. Έχεις ξανακάνει μαγνητική?
Τα παυσίπονα σε πιανουν καθόλου ή μπα?
Τι κάνουν τα τριχωτά παιδιά σου ? :)
γεια φιλαρακι κρυο εχει μπρρρρρρρ στελνω εδω κατι ωραιο θα αρεσει κι στα δυο φιλαρακια εδω .ετσι λιγο να νιωσουν χαλαρα γιατι ειν κι τα δυο πονεμενα ας ξεφυγει λιγο το μυαλο με κατι ομορφο :)
https://www.youtube.com/watch?v=COmYSfmze4o
Κάτι είχα κάνει αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν μαγνητική ή αξονική... Πάνε πολλά χρόνια...
Εσύ;
Τελικά τα συγκεκριμένα παυσίπονα δεν μπορώ να τα πάρω γιατί περιέχουν μια ουσία που έρχεται σε αντίθεση με τα αντικαταθλιπτικά που παίρνω... Θα προσπαθήσω να την παλέψω με κάτι πιο απλό κι ο Θεός βοηθός...
Τα τριχωτά παιδιά μου περνούν ζωή και κότα, παίξαμε και τώρα κοιμούνται... :)
https://www.youtube.com/shorts/SSI-1qbAQ_I τρυφερο βιντεακι για τα φιλαρακια μου .
Αύριο θέατρο και είμαι χάλια ψυχολογικά και με άγχος είναι κανείς εδώ για μια κουβέντα;
Αγχος προσμονής είναι αυτό...το παθαίνω και εγώ όταν είναι να πάω κάπου...προσπαθώ όταν συμβαίνει να αντιστρέψω την ψυχολογία μου και αντί να αγχώνομαι που πλησιάζει η ώρα, να λέω τι ωραία που έχω να το κάνω αυτό...να μετατρέπω τον φόβο σε ενθουσιασμό...Χρειάζεται εξάσκηση.
Για το stage fright συνήθως δίνουν Inderall.
Καλησπέρα...
Τι κάνεις;
Ναι, όντως κάνει πολύ θόρυβο αλλά εγώ είχα κάνει στο κεφάλι και μου έβαλαν και σκιαγραφικό υγρό με ένεση...
Σήμερα με πονάει πολύ το χέρι μου και πήρα lonarid, ελπίζω να με ανακουφίσει... Κουράστηκα...
Ναι, είναι ωραία η ζωή των σπιτίσιων γατιών :)
Καλημέρα!
Τα ίδια είμαι, πονάω κι αυτό μου χαλάει την διάθεση... Μετράω τις μέρες σαν τους φαντάρους μέχρι την μαγνητική, ευτυχώς δεν έμειναν πολλές... Ούτε το lonarid το έκανε να περάσει εντελώς... Ουφ!
Έχω όμως να σου πω κάτι χαριτωμένο, τις προάλλες το σκυλί κοιμήθηκε στον ίδιο καναπέ με τη μια μου γάτα...
Με την άλλη δεν έχουν φτιάξει ακόμα αρκετά οι σχέσεις τους...
Σπουργίτι ΠΩΣ λέγεται το πλάσμα που κλέβει κ κελαηδάει...........σπουργυφτα� �ι
γεια χαρα ξερω τα λετε οι δυο σας πολυ ομορφα εδω απλα ηθελα κι εγω να πω το προβλημα μου . εσεις οι δυο με τα θεματα σας πως ειστε ?? ευχομε η εξεταση να εχει καλα αποτελεσματα κι να φτιαξει το θεμα υγειας στο ενα φιλαρακι κι το αλο να γινει κι εκεινο γρήγορα καλα .συγνωμη που μπαινω στη κουβεντα σας απλα ηθελα κι εγω να μιλήσω καπου . να ρωτησω κατι ???ειναι κακο που θελω να κλειδωνω το δωματιο μου ?? η μανα μου στήνει ολοκληρο σκηνικο κι καυγα που το κλειδωνω γιατι μου ψαχουλευει τα πραγματα κι θελει να με ελέγχει κι να με βαζει να απολογούμαι γιατι εχω αυτο το ρουχο η γιατι πηρα τοσα μπουκαλακια αρωμα >>?? ολο παρατηρησεις η μου πεταει πραγματα ??? ειμαι κακια ??? τωρα αναγκαστικά το εχω ανοιχτο μην εχω γκρινια μα τρεμω που θα μπει κι θα σκαλίζει τα ρουχα μου τα πραματα μου κι δε θελω .
Καλως την! Καλά κανεις και μπαίνεις στη κουβεντα
Όχι βέβαια, δεν είσαι ούτε κακιά ούτε παράλογη που δεν θελεις να σου ψαχουλεύουν τα πράγματα!
Μεγάλη κοπελα είσαι, εχεις δικαίωμα να έχεις τα προσωπικά σου πραγματα και να μην τα κοιτάει η μαμά σου.
Γνώμη μου είναι να συνεχίσεις να κλειδώνεις. Κάποια στιγμή θα βαρεθεί να γκρινιάζει. Πάτησε πόδι, πες της ευγενικά ότι δεν χρειάζεται να μπαίνει στο δωματιο σου .
γεια φιλαρακι μου εσυ η υγεια σου καλα ??? το κλείδωσα παλι το δωματιο μου κι της ειπα οτι οταν μου ζητησει να μπουμε μαζι θα παμε κι θα παμε μαζι οχι μονη της . εδειξε να το δεχετε κι οκ θα το κανω αφου θα μαι κι εγω μπροστα μην αρχισει να κανει ερευνες στα πράγματα μου κι να σκαλίζει. της ειπα οτι μονη δε θα μπαινει οταν θα ειμαι κι εγω φυσικά να ερχετε θα το ανοιγω κι αυτο ειν το πιο λογικο νομιζω.:cool:
Καλημέρα...
Για την μαγνητική είχα χθες το απόγευμα ραντεβού και τώρα περιμένω τα αποτελέσματα, σήμερα ή αύριο...
Είναι που έχω κουραστεί πολύ και από τον πόνο που με δυσκολεύει ακόμα και σε απλές κινήσεις αλλά και με εμποδίζει να αυτοεξυπηρετηθώ σε κάποια πράγματα και χρειάζομαι βοήθεια κι αυτό με κάνει να νιώθω άβολα... Για παράδειγμα, ούτε το σουτιέν μου δεν μπορώ να κουμπώσω...
Το σκυλί είναι εγχώριο κυνηγόσκυλο :) Αυτή είναι η ράτσα του: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%C F%82_%CE%99%CF%87%CE%BD%CE%B7%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE %B7%CF%82
Κύκνος αν και μενα παντα με προσπερνας και δε μου μιλας εγω παιρνω το θαρρος ξανα να σου μιλησω πρωτη κι να πω καλα αποτελεσματα ευχομαι για τη εξεταση . αν δε επιθυμεις να μιλαμε θελω να το πεις με ειλικρίνεια κι εγω θα το σεβαστώ ομως .
Δεν είναι ότι δεν θέλω να μιλάμε άσπεργκερ και στο λέω όντως ειλικρινά... Απλώς αυτή τη στιγμή νιώθω τρομερά κουρασμένη ψυχολογικά και σωματικά και δεν μπορώ να σκεφτώ λύση για το πρόβλημα κάποιου άλλου, γι' αυτό δεν σχολίασα το δικό σου μήνυμα... Είχα σκοπό να το κάνω μόλις νιώσω λίγο καλύτερα... Συγνώμη αλλά με τα χάλια που έχω τώρα δεν μπορώ...
Ελπίζω να με καταλαβαίνεις και σ' ευχαριστώ για τις ευχές! ♥
δε χρειαζόταν να πουμε για το δικο μου προβλημα εγω ρωτησα κι για τις δυο πως ειστε με τα θεματα υγειας σας κι μου απαντησε μονο η αλλη κοπελα . εδω κουβεντιάζουμε για ολα οχι μονον για εναν ανθρωπο. απλα αν νιωθεις πιο καλα μονο με την αλλη κοπελα να μιλας το σέβομαι . :rolleyes: