Είναι κανείς εδώ; - Page 238
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 238 of 323 FirstFirst ... 138188228236237238239240248288 ... LastLast
Results 3,556 to 3,570 of 4834
    Senior Member
    γεια φιλαρακι μου εσυ η υγεια σου καλα ??? το κλείδωσα παλι το δωματιο μου κι της ειπα οτι οταν μου ζητησει να μπουμε μαζι θα παμε κι θα παμε μαζι οχι μονη της . εδειξε να το δεχετε κι οκ θα το κανω αφου θα μαι κι εγω μπροστα μην αρχισει να κανει ερευνες στα πράγματα μου κι να σκαλίζει. της ειπα οτι μονη δε θα μπαινει οταν θα ειμαι κι εγω φυσικά να ερχετε θα το ανοιγω κι αυτο ειν το πιο λογικο νομιζω.
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Ελα Κυκνάκο καλησπέρα,
    Ελπίζω να πηγε καλά η μαγνητική σήμερα. Πολύ πεσμένη μου σηκώνεσαι τις τελευταίες μέρες. Είναι το χερι ή ειναι και κάτι άλλο?

Τα κυνηγόσκυλα απο τα καλυτερα σκυλιά τι ειναι ? Σεττεράκι?
    Καλημέρα...

Για την μαγνητική είχα χθες το απόγευμα ραντεβού και τώρα περιμένω τα αποτελέσματα, σήμερα ή αύριο...

Είναι που έχω κουραστεί πολύ και από τον πόνο που με δυσκολεύει ακόμα και σε απλές κινήσεις αλλά και με εμποδίζει να αυτοεξυπηρετηθώ σε κάποια πράγματα και χρειάζομαι βοήθεια κι αυτό με κάνει να νιώθω άβολα... Για παράδειγμα, ούτε το σουτιέν μου δεν μπορώ να κουμπώσω...

Το σκυλί είναι εγχώριο κυνηγόσκυλο Αυτή είναι η ράτσα του:
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%C F%82_%CE%99%CF%87%CE%BD%CE%B7%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE %B7%CF%82
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κύκνος αν και μενα παντα με προσπερνας και δε μου μιλας εγω παιρνω το θαρρος ξανα να σου μιλησω πρωτη κι να πω καλα αποτελεσματα ευχομαι για τη εξεταση . αν δε επιθυμεις να μιλαμε θελω να το πεις με ειλικρίνεια κι εγω θα το σεβαστώ ομως .

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    Κύκνος αν και μενα παντα με προσπερνας και δε μου μιλας εγω παιρνω το θαρρος ξανα να σου μιλησω πρωτη κι να πω καλα αποτελεσματα ευχομαι για τη εξεταση . αν δε επιθυμεις να μιλαμε θελω να το πεις με ειλικρίνεια κι εγω θα το σεβαστώ ομως .
    Δεν είναι ότι δεν θέλω να μιλάμε άσπεργκερ και στο λέω όντως ειλικρινά... Απλώς αυτή τη στιγμή νιώθω τρομερά κουρασμένη ψυχολογικά και σωματικά και δεν μπορώ να σκεφτώ λύση για το πρόβλημα κάποιου άλλου, γι' αυτό δεν σχολίασα το δικό σου μήνυμα... Είχα σκοπό να το κάνω μόλις νιώσω λίγο καλύτερα... Συγνώμη αλλά με τα χάλια που έχω τώρα δεν μπορώ...
    Ελπίζω να με καταλαβαίνεις και σ' ευχαριστώ για τις ευχές! ♥
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    δε χρειαζόταν να πουμε για το δικο μου προβλημα εγω ρωτησα κι για τις δυο πως ειστε με τα θεματα υγειας σας κι μου απαντησε μονο η αλλη κοπελα . εδω κουβεντιάζουμε για ολα οχι μονον για εναν ανθρωπο. απλα αν νιωθεις πιο καλα μονο με την αλλη κοπελα να μιλας το σέβομαι .

Senior Member
    δε χρειαζόταν να πουμε για το δικο μου προβλημα εγω ρωτησα κι για τις δυο πως ειστε με τα θεματα υγειας σας κι μου απαντησε μονο η αλλη κοπελα . εδω κουβεντιάζουμε για ολα οχι μονον για εναν ανθρωπο. απλα αν νιωθεις πιο καλα μονο με την αλλη κοπελα να μιλας το σέβομαι .
    Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, απλώς ήθελα ν' απαντήσω ολοκληρωμένα γι' αυτό το άφησα για αργότερα... Και μιας και το θίγουμε κι εγώ πιστεύω πως είναι απόλυτα λογικό να μην θέλεις να σκαλίζει η μαμά σου τα πράγματα σου και θα έπρεπε να το καταλαβαίνει κι αυτή...

Senior Member
    ολα οκ η υγεια προεχει να ειστε και οι δυο κοπελες καλα αυτο τωρα προεχει μην παρεξηγηθώ θελω να ξεκαθαρισω κατι . οτι λεω το λεω με διαθεση για κουβεντα κι πως δε ζητω να ασχολουνται μαζι μου ο κοσμος απλα να νιωθω οτι χωράω κι εγω σε μια συζητηση να μην με αγνοούν .

Senior Member
    ολα οκ η υγεια προεχει να ειστε και οι δυο κοπελες καλα αυτο τωρα προεχει μην παρεξηγηθώ θελω να ξεκαθαρισω κατι . οτι λεω το λεω με διαθεση για κουβεντα κι πως δε ζητω να ασχολουνται μαζι μου ο κοσμος απλα να νιωθω οτι χωράω κι εγω σε μια συζητηση να μην με αγνοούν .
    Καταλαβαίνω... Λογικό είναι...

Senior Member
    απλα θελω να εξηγω πως λειτουργώ παντα με σεβασμο στους αλλους συνανθρώπους μου κι διακριτικα . στελνω κι ενα καναλι με φαγητά να βλέπουν οι δυο πονεμένες κοπελιές κι λίγο να ξεχνιοντε

https://www.youtube.com/@golfointhek...Golfaki/videos

γεια φιλαρακι μου εσυ η υγεια σου καλα ??? το κλείδωσα παλι το δωματιο μου κι της ειπα οτι οταν μου ζητησει να μπουμε μαζι θα παμε κι θα παμε μαζι οχι μονη της . εδειξε να το δεχετε κι οκ θα το κανω αφου θα μαι κι εγω μπροστα μην αρχισει να κανει ερευνες στα πράγματα μου κι να σκαλίζει. της ειπα οτι μονη δε θα μπαινει οταν θα ειμαι κι εγω φυσικά να ερχετε θα το ανοιγω κι αυτο ειν το πιο λογικο νομιζω.
    Μπράβο! Πολύ χαιρομαι. Είναι μια λογική λύση

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα...

Για την μαγνητική είχα χθες το απόγευμα ραντεβού και τώρα περιμένω τα αποτελέσματα, σήμερα ή αύριο...

Είναι που έχω κουραστεί πολύ και από τον πόνο που με δυσκολεύει ακόμα και σε απλές κινήσεις αλλά και με εμποδίζει να αυτοεξυπηρετηθώ σε κάποια πράγματα και χρειάζομαι βοήθεια κι αυτό με κάνει να νιώθω άβολα... Για παράδειγμα, ούτε το σουτιέν μου δεν μπορώ να κουμπώσω...

Το σκυλί είναι εγχώριο κυνηγόσκυλο Αυτή είναι η ράτσα του:
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%C F%82_%CE%99%CF%87%CE%BD%CE%B7%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE %B7%CF%82
    Όλοι στη θέση σου θα είχαν κουραστεί, το καταλαβαίνω. Τουλάχιστον τωρα με τη μαγνητική θα δεις ακριβώς τι συμβαίνει άρα μπηκες στη τελική ευθεία για να το φτιαξεις. Υπομονή.

Εγχώριο κυνηγόσκυλο, υποθέτω είναι γκεκας
    Δεν μου ανοίγει το λινκ δυστυχώς

Κάτσε βρε αμέσως με το παράπονο... Γράφε εσυ, όποιος το βλέπει και έχει κάτι να απαντήσει θα γράφει... Περνας και εσύ πολύ δύσκολα και θέλεις κάπου να τα πεις και να νιώσεις αποδεκτή και το καταλαβαίνω.

Αλλά και η Κυκνος είναι σκασμένη και είναι λογικό κάποιες φορες να μην έχει τι να σου πει.
    Μην το παίρνεις κατάκαρδα.
    Και εγώ, εχω μερες που μπαίνω στο φόρουμ και κοιτάω μονο αυτό το θεμα και γραφω μονο εδω, δεν είναι ότι εχω κάτι ενάντια στους αλλους που γράφουν...

Senior Member
    απλα ρωτισα για την υγεια κι των δυο αυτο εχει σημασία κι εκει επικεντρώθηκα οχι στο δικο μου θεμα .εγω θα κοιτω διακριτικά με ενδιαφερον ανθρώπινο πως πατε κι οι δυο που θα ενημερώνετε η μια την αλη πως πατε χωρις να σχολιαζω .ο καθενας κανει παρεα με αυτους που νιωθει πιο κοντα ψυχικα κι αυτο φερνει κοντα κάποιους ανθρώπους κι αλους τους κρατα πιο μακριά . το προσεξα απλα αυτο κι το σεβομε απλα το λεω ετσι σα μια διαπίστωση που βλεπω καθημερνά γενικά κι το αναφέρω σα κουβέντα .
    Last edited by asperger39; 08-02-2024 at 23:17.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Όλοι στη θέση σου θα είχαν κουραστεί, το καταλαβαίνω. Τουλάχιστον τωρα με τη μαγνητική θα δεις ακριβώς τι συμβαίνει άρα μπηκες στη τελική ευθεία για να το φτιαξεις. Υπομονή.

Εγχώριο κυνηγόσκυλο, υποθέτω είναι γκεκας
    Δεν μου ανοίγει το λινκ δυστυχώς
    Καλημέρα...

Θα προσπαθήσω να κάνω υπομονή... Αλλά και σήμερα χάλια σηκώθηκα κι επιπλέον έβλεπα εφιάλτες χθες το βράδυ... Σήμερα θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό το απόγευμα να δω πότε θα κλείσουμε ραντεβού να μου εξηγήσει τα αποτελέσματα και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε...

Ναι, γκέκας είναι αλλά δεν ήξερα αν την ξέρεις αυτή τη ράτσα για να στο πω γιατί εγώ πρώτη φορά την άκουσα μ' αυτό το σκυλί... Εγώ από μικρή είχα κυρίως γάτες...

Senior Member
    Καλημέρα άσπεργκερ, πώς είσαι;