Τίποτα, και να πω ότι θα κάνω κάτι στο τέλος δεν κάνω τίποτα!!
Printable View
να τελειώσεις με το διδακτορικό σου.
εσύ που είσαι απο έξω και βλέπεις κρίνεις τον άλλο και λες θα έπρεπε να είναι ευτυχισμένος που είναι όμορφος, να μην έχει ανασφάλειες τέλος πάντων.
εγώ που όμορφη δε με λες, τίγκα στα ψυχολογικά με λες, αυτό που έχω καταλάβει για τους ανθρώπους είναι ότι δεν είναι τσέκλιστ η ευτυχία ή η απουσία ανασφαλιών/συμπλεγμάτων. αυτά είναι εξωτερικοί παράγοντες που μπορεί σε μεγάλο βαθμό να συντελούν για την καλή σου διάθεση ή να διευκολύνουν τη ζωή σου λόγω έλλειψης κακών κριτικών.
όμως ως εκεί.
η ψυχοσυνθεση ενός ανθρώπου είναι δουλειά κυρίως κι όχι εμφάνιση.
δηλαδή ίσως να μην πιστεύουν ότι είναι άσχημες, απλά κάτι άλλο.
ίσως πάλι και όχι.
άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και καλά κάνει. αλλιώς θα ήμασταν μηχανές κι όλα θα ήταν τόσο εύκολα.
οσο περνα ο καιρος οι φωνες που ακουω γυρω γινονται ολο και πιο μεταλικες και μεχρι και ενας ανιδεος θα παραδεχοταν οτι αυτο δεν ειναι φωνη ανθρωπου αλλα φωνη απο ρομποτ η μηχανημα και οσο αυτοι συνεχιζουν το ψηστηρι με τα καψουροτραγουδα θα συνεχιζω και γω και οταν καταληξουν σε νευρολογο θα λενε μετα οτι τους διελυσα γιατι κατα τη λογικη τους ειμουν υποχρεωμενος να δεχτω την αυτου εξοχτης για να βρουν αιτια μετα να φωναζουν δε φτανει που με εξαπατησε κανονικα παριστανοντας μου τη δηθεν ερωτευμενη ειχε τοσο πολυ IQ που τοσο καιρο εβλεπα τους πρακτορες ταυτοχρονα ενω μου πουλαγε ερωτες και δε θα το καταλαβαινα οτι ολο αυτο ηταν στημενο τοση εξυναδα μαζεμενη σε ενα ανθρωπο μονο......... ειναι για ρεκορ.
Σκεφτομαι μηπως οι φωνες που ακουμε ειναι πραγματικες; Εννοω οτι μηπως η ψυχωση ειναι ενα περασμα στο υποσυνειδητο και το ασυνειδητο; Εγω ακουγα φωνες που εμοιαζαν με φωνες γνωστων μου ανθρωπων. Κι αν αυτα που μου ελεγαν τα εχουν πει στην πραγματικοτητα για μενα; Και οι μορφες που εβλεπα μηπως υπαρχουν;
όχι...σκέψου ότι εσύ αν θέλεις μπορείς να ανασυνθέσεις φωνές και πρόσωπα στο μυαλό σου. Να σκεφτείς πχ έναν φίλο σου και να τον φανταιστεις σαν να καθεται διπλα σου. Φαντασου αν αντι να το κανεις ενεργητικα γινεται μονο του, δεν είναι αληθινό. Όπως όταν συσπάται ένας μυς και δεν κάνουμε εμεις την κίνηση. Απλα δυσλειτουργει ο μυς εκεινη τη στιγμη δεν σκεφτομαστε οτι μας το κουνα ενα μεταφυσικο.
Σκέφτομαι μετά από αυτά που έγραψα που έχω κάτι 30δες στην δουλειά που μου λένε πονάει η μέση μου, πονάει η πλάτη μου και γελάω. Υπάρχουν στιγμές που τους λέω καμια φορά, ρε κοπριές στα 40+ τι θα κάνετε; Δεν θα μπορείτε να σηκωθείτε απο το κρεβάτι και θα θέλετε μπαστούνι για να περπατάτε!
α όχι εγώ θα τους έλεγα ντιλ γουιθ ιτ γκαντ ντέμιτ!
πνιγονται σε μια κουταλιά νερό κι είναι κρίμα. όπως τα περιγράφεις.
οι φωνές είναι εκεί και έχουν πρόσβαση στις αναμνήσεις και τις φοβίες σου. είναι παιχνίδι του μυαλού. σκέψου ότι συνυπάρχουν φανταστικα στον ίδιο χώρο με εκείνους που σου έκαναν μπούλινγκ στο σχολείο, και τη κακή γνώμη που έχεις για τον εαυτό σου.
Συμφωνω παιχνιδι του μυαλου ειναι οι φωνες.
Σκέφτομαι ότι ο αδερφός μου στριφογυρίζει μόνος του στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Έχω ταχυπαλμία και νιωθω οτι νιωθω την καρδια του.
@mindcrime
που εισαι αστερα της ενοργανης και της γιογκας;
θα ηθελα τα φωτα σου, αν μπορεις.
με φρικαρει η ιδεα να παω γυμναστηριο γιατι ο ιος αντι να ψοφησει, αυγατιζει.
εχεις να μου προτεινεις βιντεακια για γυμναστικη στο σπιτι για εντελως σκουριασμενο οργανισμο, γιατι εχω να κουνηθω, απο την πρωτη καραντινα. μην βγαλω και κανεναν γοφο.
θελω να ειναι ευχαριστο και ευκολο να το ακολουθησω καθημερινα, να κανει και καυσεις αλλα κυριως με ενδιαφερει η κινηση μην παθω καμια θρομβωση απο το καθισιο...
ας αυξανει τον βαθμο δυσκολιας, δεν με πειραζει, καποτε ημουν γυμνασμενη.
Ναι και εγω θελω. Παω μια φορα την εβδομαδα σε ενα εξειδικευμενης μεθοδολογιας γυμναστηριο, που ειμαι εγω και η γυμναστρια στο ραντεβου αλλα θελω πιο πολυ. Σκεφτομαι για calisthenics κυριως που οποιος δεν ξερει τη λεξη- κλειδι που μπορειτε να βαλετε στο google, ειναι μια κατηγορια ασκησεων που χρησιμοποιεις το βαρος του σωματος σου, μπορει να γινει οπουδηποτε με ελαχιστο ή και καθολου εξοπλισμο και ειναι δυσκολο να τραυματιστεις. Γυμναζονται και πολυ μυες ταυτοχρονα και οχι μεμονωμενοι οπως πετυχαινεται συνηθως σε ενα γυμναστηριο. Περιμενω προτασεις.
Επειδή δεν ξέρω σε τι κατάσταση είσαι και δεν γνωρίζω τιποτα για εσένα για προσπάθησε να κάνεις αυτό τις επόμενες 24 μέρες να δουμε μπορείς; Υποθέτω πως θα μπορείς είναι πολύ ελαφρύ. Μετά την 1η μερα κανε κλικ στο ονομα της μετά βίντεο και ακολούθα την επόμενη ημέρα. Και οταν συμπληρωθούν οι 24 μέρες θα τα ξαναπούμε!
https://www.youtube.com/watch?v=QYgSGfdFXj4
Καναμε οτι καλυτερο μπορουσαμε 20 χρονακια επιβιωσησ θα σασ πανε οπωσ τωρα ουτε θα το παρετε χαμπαρι το μετα το δουλευουμε ακομα μεχρι 40 χρονια παει ανετα μετα δεν ξερω αν υπαρχει τεχνολογια για παραπανω
Είμαι το άτομο που βρίσκει παντού εμπόδια. Ό,τι θέλετε εδώ είμαι. Πείτε μου χαχαχαχα
Πέρα από την πλάκα ας σταματήσει αυτό το συνήθειο. Καταντάει αηδία. Δεν είναι όλα δύσκολα και δεν πρέπει να είναι έτσι.
Άμα είναι να υποφέρουμε τι ζούμε;;;; Δεν έχει νόημα.
Ας αλλάξω τρόπο σκέψης λοιπόν. Δεν πρόκειται να είμαι καλά αν δεν αλλάξω μυαλό.
Παιδιά είμαι πικραμένος σήμερα.
Βγηκε ο αδερφος μου, του ζητησα να μεινει σπιτι μου. Ειναι θυμωμενος, αλλα δεν τον κατηγορω. Νιωθω την καιρδια μου να εχει σκιστει στα δυο. Δεν ξερω πως μπορω να τον βοηθησω.
Τον παρακολουθεί ψυχίατρος, αλλα φαίνεται σαν ένα μεμονωμένο συμβάν, δεν έχει συμβει κάτι μετά από αυτό. Εβλεπε κατ ακομαι κα στο νοσοκομεο αλλα σταματησε να το βλεπει. Σκεφτονται ακομα κατι νευρολογικο οι μισοι του ελεγαν ογκο οι αλλοι μισοι ψυχιατρο και τα χουμε παιξει ολοι μας.
Πρεπει να κανει και τις απαραιτητες εξετασεις φανταζομαι, εαν ειναι νευρολογικο. Δεν ξερω ποιες ειναι αυτες, εμενα πριν πολλα χρονια μου ειχαν κανει εγγεφαλογραφημα για παραδειγμα, ξερω γω.
Πρεπει να υπαρχουν και αλλαγες στην συμπεριφορα, τουλαχιστον εμενα το πρωτο ψυχωτικο μου επεισοδιο, ηταν μια κολαση. Δεν ειχα ομως οπτικες παραισθησεις. Τεσπα δεν ξερω, οτι πουν οι ειδικοι.
Το κακο ειναι οτι δεν λενει. Ειναι σε πανεπιστημιακο εχει κανει οτι υιπαρχε σε εξεταση. Και απλα δεν εχουν βρε κατι παθολογικο.
@Remedy
Την έβγαλες την 1η προπόνηση;
Γσησθεωεηεβεεβεη
Το έσβησα γιατί λέω βλακείες.
Μήπως να γράψω στα ******* μου τις σκέψεις και τα concepts και όλες αυτές τις ****** και να αρχίσω να ζω;;;
Τι νόημα έχει να σκέφτομαι τόσο πολύ. Δεν πάω πουθενά εδώ είμαι συνέχεια! Μέσα στο μυαλό μου!!! Βα ρε θη κα.
Δεν έχουμε πολύ χρόνο εδώ.
τοσο καιρο οσο παριστανεις τη ταφοπλακα για να συγκινησεις το κοσμο με τα χιλιαδες ψεματα που του πουλας για να βγαλεις λεφτα οπως συνηθως συνεχιζεις το χαβα σου απτοητη παριστανοντας οτι σε διαλυσανε ενω οι κατασκοποι σου που τους κουβαλησες ΕΣΥ εχουν καταλαβει τη συνδεση που χρησιμοποιω και με εξαναγκαζουν να στη πω θελω δε θελω και ολο αυτο ειναι συστημα για να κοροιδευεις το κοσμο παριστανοντας του τη καημενη επειδη τοσα χρονια ζεις μεσα στη χληδη μοιραζοντας μιζες με τη σεσουλα σε ενδιαφερει μονο η πατρισα ΣΟΥ και οτι εχει σχεση με αυτη παριστανοντας τη πατριωτησα του τοπου αυτου κα ψαχνεις .............. για να τους δουλευεις κανονικα και να σε λυπουνται επειδη τοσα χρονια κατεριψες το ρεκορ χλιδης ενω αυτοι παιρνουν μισθο 1000 και κατι και τους εκμεταλευεσε γιατι ειναι .................. και το μυαλο το εχουν για ομορφια μονο και αν νομιζεις οτι με ολο αυτο το συστημα εκβιασμου που τοσα χρονια δημιουργεις θα μου αλαξεις μυαλα δε ξερεις με ποιον εχεις να κανεις ΑΦΟΥ ΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ........ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΜΙΖΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ .......... ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΑΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ
Αχ ρε Αλεξ δεν εισαι καλα
.................................................. ......
απο τοτε που αρχισα να μιλαω για ρομποτ και ρομποτοειδη λυσαξαν να με βγαζουν εκτος συνδεσεις γιατι ξερουν οτι θα βγουν στη φορα τα μυστικα τους και θα μαθει ο κοσμος για το συστημα φαντασμα με τα ρομποτ κλωνους που τα χρησιμοποιουν για να διαμαρτυρονται μετα οτι γινονται εκτροπα αφου τα προκαλουν οι ιδιοι δε θα σας περασει σας αρεσει η οχι εγω αυτος ειμαι και θα κανω τα παντα για να βγαλω στη φορα οσα τοσα χρονια κρυβετε με το συστημα που φιαξατε για να κανετε συνομωσιες τοσα χρονια για να διαμαρτυρεστε μετα οτι γινονται εκτροπα που τα προκαλειτε ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ......... ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ να πατε στη χωρα σας αρχιφασιστοειδη στους φιλους σας τα ρομποτ που ειναι ομοιοι σας ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Ρε φιλε γιατι δεν πας σε εναν γιατρο, σοβαρα τωρα. Σε βλεπω τοσο καιρο γραφεις ασυναρτησιες. Μπορει να μην το καταλαβεις αλλα πηγανε σε εναν γιατρο. Το καλο σου θελει. Και το ρομποτ με φωνη ανθρωπου ειναι τοσο 80s. Εκει εχει μεινει το μυαλο σου. Αν ειχες μεγαλυτερη επαφη με την πραγματικοτητα θα χρησιμοποιουσες αλλη ορολογια, και ακομα και να υπηρχαν ολα αυτα δεν θα ηταν τσιγκινα ανθρωπακια σαν τον τενεκεδενιο στο μαγο του οζ που μιλανε με φωνη σαν του ET.
Αν είσαι θεά με "δύο μέτρα πόδια και περιποιημένη εμφάνιση" όσο ανασφαλής και να σαι ο άντρας που θα σε ποθήσει, για να σε κερδίσει, θα ψάξει να βρει τρόπους να εκμαιεύσει από μέσα σου αυτά που θα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Έτσι, θα γίνει το μέσον για να αναδείξεις αυτά τα θετικά που κρύβεις μέσα σου. Διότι δεν θέλει μια ωραία αλλά απαισιόδοξη ή χαμηλής αυτοεκτίμησης δίπλα του.
Το "κάτι άλλο που ψάχνουν" είναι το ανικανοποίητο που λίγο πολύ χαρακτηρίζει όλους τους ανθρώπους, αλλιώς μια κοπέλα στην πασαρέλα, αλλιώς έναν επιχειρηματία, αλλιώς έναν φοιτητή κλπ. Ο καθένας νιώθει ανικανοποίητος (για όσους νιώθουν δηλαδή) σ αυτό που στη ζωή τους κρίνουν, τουλάχιστον τη δεδομένη περίοδο, ως το πιο σημαντικό που θα πρεπε να έχουν, είτε ώριμα είτε επιπόλαια.
Όποιος εκτιμά αυτό που έχει, το αποδεχτεί, το αγαπήσει και δεν θελήσει περισσότερα, έχει μέσα του γαλήνη και ευτυχία την οποία διαχέει προς τους άλλους.