ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 237
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 237 of 258 FirstFirst ... 137187227235236237238239247 ... LastLast
Results 3,541 to 3,555 of 3862
    Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εαν ειναι ψυχωση ή σχιζοφρενεια, τοτε θα χρειαστει αντιψυχωτικη αγωγη. Δεν ειναι ευκολο να πειστει καποιος για το προβλημα. Τι μπορεις να κανεις περα απο το να τον στηριζεις δεν ξερω. Ισως να ζητουσες συμβουλες απο καποιον ειδικο πως να το διαχειριστεις.
    Τον παρακολουθεί ψυχίατρος, αλλα φαίνεται σαν ένα μεμονωμένο συμβάν, δεν έχει συμβει κάτι μετά από αυτό. Εβλεπε κατ ακομαι κα στο νοσοκομεο αλλα σταματησε να το βλεπει. Σκεφτονται ακομα κατι νευρολογικο οι μισοι του ελεγαν ογκο οι αλλοι μισοι ψυχιατρο και τα χουμε παιξει ολοι μας.

Senior Member
    Πρεπει να κανει και τις απαραιτητες εξετασεις φανταζομαι, εαν ειναι νευρολογικο. Δεν ξερω ποιες ειναι αυτες, εμενα πριν πολλα χρονια μου ειχαν κανει εγγεφαλογραφημα για παραδειγμα, ξερω γω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Πρεπει να υπαρχουν και αλλαγες στην συμπεριφορα, τουλαχιστον εμενα το πρωτο ψυχωτικο μου επεισοδιο, ηταν μια κολαση. Δεν ειχα ομως οπτικες παραισθησεις. Τεσπα δεν ξερω, οτι πουν οι ειδικοι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Το κακο ειναι οτι δεν λενει. Ειναι σε πανεπιστημιακο εχει κανει οτι υιπαρχε σε εξεταση. Και απλα δεν εχουν βρε κατι παθολογικο.

Senior Member
    @Remedy

Την έβγαλες την 1η προπόνηση;

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    @Remedy

Την έβγαλες την 1η προπόνηση;
    ναι!!! εκλεψα λιγο στους τελευταιους κοιλιακους , αλλα σε γενικες γραμμες, ναι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι!!! εκλεψα λιγο στους τελευταιους κοιλιακους , αλλα σε γενικες γραμμες, ναι..
    Ε θα βγαλεις και τις 24 τότε. Οποτε όταν τελειωσεις παμε για αλλα...

kopela93
    Guest
    Γσησθεωεηεβεεβεη
    Το έσβησα γιατί λέω βλακείες.
    Last edited by kopela93; 03-11-2021 at 08:42.

kopela93
    Guest
    Μήπως να γράψω στα ******* μου τις σκέψεις και τα concepts και όλες αυτές τις ****** και να αρχίσω να ζω;;;
    Τι νόημα έχει να σκέφτομαι τόσο πολύ. Δεν πάω πουθενά εδώ είμαι συνέχεια! Μέσα στο μυαλό μου!!! Βα ρε θη κα.
    Δεν έχουμε πολύ χρόνο εδώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Μήπως να γράψω στα ******* μου τις σκέψεις και τα concepts και όλες αυτές τις ****** και να αρχίσω να ζω;;;
    Τι νόημα έχει να σκέφτομαι τόσο πολύ. Δεν πάω πουθενά εδώ είμαι συνέχεια! Μέσα στο μυαλό μου!!! Βα ρε θη κα.
    Δεν έχουμε πολύ χρόνο εδώ.
    Όπως λέει και το ρητό,πρέπει να...''Get out of the mind and into the heart.''
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Banned
    τοσο καιρο οσο παριστανεις τη ταφοπλακα για να συγκινησεις το κοσμο με τα χιλιαδες ψεματα που του πουλας για να βγαλεις λεφτα οπως συνηθως συνεχιζεις το χαβα σου απτοητη παριστανοντας οτι σε διαλυσανε ενω οι κατασκοποι σου που τους κουβαλησες ΕΣΥ εχουν καταλαβει τη συνδεση που χρησιμοποιω και με εξαναγκαζουν να στη πω θελω δε θελω και ολο αυτο ειναι συστημα για να κοροιδευεις το κοσμο παριστανοντας του τη καημενη επειδη τοσα χρονια ζεις μεσα στη χληδη μοιραζοντας μιζες με τη σεσουλα σε ενδιαφερει μονο η πατρισα ΣΟΥ και οτι εχει σχεση με αυτη παριστανοντας τη πατριωτησα του τοπου αυτου κα ψαχνεις .............. για να τους δουλευεις κανονικα και να σε λυπουνται επειδη τοσα χρονια κατεριψες το ρεκορ χλιδης ενω αυτοι παιρνουν μισθο 1000 και κατι και τους εκμεταλευεσε γιατι ειναι .................. και το μυαλο το εχουν για ομορφια μονο και αν νομιζεις οτι με ολο αυτο το συστημα εκβιασμου που τοσα χρονια δημιουργεις θα μου αλαξεις μυαλα δε ξερεις με ποιον εχεις να κανεις ΑΦΟΥ ΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ........ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΜΙΖΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ .......... ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΑΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ

Senior Member
    Αχ ρε Αλεξ δεν εισαι καλα

Banned
    .................................................. ......
    Last edited by αλεξανδρος_77; 04-11-2021 at 01:49.

Banned
    απο τοτε που αρχισα να μιλαω για ρομποτ και ρομποτοειδη λυσαξαν να με βγαζουν εκτος συνδεσεις γιατι ξερουν οτι θα βγουν στη φορα τα μυστικα τους και θα μαθει ο κοσμος για το συστημα φαντασμα με τα ρομποτ κλωνους που τα χρησιμοποιουν για να διαμαρτυρονται μετα οτι γινονται εκτροπα αφου τα προκαλουν οι ιδιοι δε θα σας περασει σας αρεσει η οχι εγω αυτος ειμαι και θα κανω τα παντα για να βγαλω στη φορα οσα τοσα χρονια κρυβετε με το συστημα που φιαξατε για να κανετε συνομωσιες τοσα χρονια για να διαμαρτυρεστε μετα οτι γινονται εκτροπα που τα προκαλειτε ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ......... ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ να πατε στη χωρα σας αρχιφασιστοειδη στους φιλους σας τα ρομποτ που ειναι ομοιοι σας ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    απο τοτε που αρχισα να μιλαω για ρομποτ και ρομποτοειδη λυσαξαν να με βγαζουν εκτος συνδεσεις γιατι ξερουν οτι θα βγουν στη φορα τα μυστικα τους και θα μαθει ο κοσμος για το συστημα φαντασμα με τα ρομποτ κλωνους που τα χρησιμοποιουν για να διαμαρτυρονται μετα οτι γινονται εκτροπα αφου τα προκαλουν οι ιδιοι δε θα σας περασει σας αρεσει η οχι εγω αυτος ειμαι και θα κανω τα παντα για να βγαλω στη φορα οσα τοσα χρονια κρυβετε με το συστημα που φιαξατε για να κανετε συνομωσιες τοσα χρονια για να διαμαρτυρεστε μετα οτι γινονται εκτροπα που τα προκαλειτε ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ......... ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ να πατε στη χωρα σας αρχιφασιστοειδη στους φιλους σας τα ρομποτ που ειναι ομοιοι σας ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
    Ρε φιλε γιατι δεν πας σε εναν γιατρο, σοβαρα τωρα. Σε βλεπω τοσο καιρο γραφεις ασυναρτησιες. Μπορει να μην το καταλαβεις αλλα πηγανε σε εναν γιατρο. Το καλο σου θελει. Και το ρομποτ με φωνη ανθρωπου ειναι τοσο 80s. Εκει εχει μεινει το μυαλο σου. Αν ειχες μεγαλυτερη επαφη με την πραγματικοτητα θα χρησιμοποιουσες αλλη ορολογια, και ακομα και να υπηρχαν ολα αυτα δεν θα ηταν τσιγκινα ανθρωπακια σαν τον τενεκεδενιο στο μαγο του οζ που μιλανε με φωνη σαν του ET.