Originally Posted by
KENO
δεν ειμαι Αθηνα αλλα Αρτεμιδα, στο εξοχικο διακοπευω/παραλιαζω. ειναι συμπαθητικη γειτονια εδω αν εξαιρεσεις τα καγκουρια που περνανε, εχει αρκετα γκομενακια, μεχρι και σχολη καρατε βρηκα. σκεφτομαι να μεινω και για το χειμωνα αν βρω δουλεια και παρεα, αλλα δυσκολα.
παρολαυτα κι Αθηνα οταν επιστρεψω, ξερετε οτι ο KENO δεν πηγαινει ΠΟΤΕ στις ΜΑΖΙκες συναντησεις του φορουμ, ειτε ειναι με τη μορφη μπιτς παρτυ (λολ), ειτε φαγητου σε εστιατοριο, ειτε οτι αλλο. και εσυ προσωπικα ξερεις γιατι, στο ειχα πει και περσυ, το ειπα και στη Μπροκεν_Ντολλ τα χριστουγεννα που με παρακαλουσε. δεν συμπαθω τους διοργανωτες, συγκεκριμενα ατομα απ'τη κλικα που τα διοργανωνει ολα αυτα (κολλητουλα σου) κι οσους αλλους βλεπω ειναι εναντιον μου. και πως να τα συμπαθω οταν με απειλουσαν με μηνυσεις και φερθηκαν ασχημα εδω μεσα ? αυτα δυστυχως δε ξεχνιουνται, και δε θελω παραπανω μπλεξιματα απ'οσα ηδη εχω, να μου φερουν την αστυνομια και να με κυνηγανε παλι μετα. μεχρι λοιπον να λυθει η οποια παρεξηγηση, ο KENO θα δηλωνει απων σε ολες τις συνευρεσεις των μελων, οσα χρονια κι αν περασουν, μπορει να μη με δειτε και ποτε. μεμονωμενα βεβαια εχω ηδη γνωρισει καποιους, και μπορει και να ξαναγνωρισω αν στο μελλον ταιριαζουμε.
περι ναρκωτικων και ψυχοθεραπειας δε θα ηθελα να απαντησω γιατι θα τσακωθουμε. αυτο ομως αν οντως αληθευει ειναι καθαρη αδικια:
πρεπει να υπαρχει ορος χρησης που απαγορευει το διαφημιστικο σπαμ. αλλα δε πειραζει μωρε τωρα δε χαθηκε ο κοσμος, το μαγαζι ειναι δικο μας κανουμε οτι θελουμε. αναρωτιεμαι παντως ποια η χρησιμοτητα αυτου του φορουμ, εκτος απ'τη διαφημιση, οταν τα λετε ολα στο αλλο και στο τσατακι και στις συναντησεις ? αλλα μαλλον δε μου πεφτει λογος να ρωταω, δεν ανηκω στο παρεακι σας, γι'αυτο κι ολας τιμωρουμαι. πες στην Idella να μου δωσει κι αλλη παρατηρηση τωρα, μπας και μπει και το δευτερο αυτογκολ.
και να θυμαστε, ο παλιομπασταρδος ο KENO εφταιγε για ολα!