Results 13,426 to 13,440 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
18-07-2012, 22:36 #13426
- In this old house where every door is open
Eνταξει η αληθεια ειναι οτι αυτο που μου εμεινε απο το συμβαν ειναι ενα μειδιαμα γιατι ηταν περιεργο και "κουφο" αν μη τι αλλο. Ουτως η αλλως μερα μεσημερι κοντα στο κεντρο σε μικρη πολη δε θα παθαινα τπτ απο δυο ποδηλατες, δε φοβηθηκα, δεν ειναι Αθηνα εδω, οχι οτι μπορεις να αποκλεισεις ποτε κατι, ουτε με ενοχλησε βεβαια. Στην Αθηνα εχω ζησει και χειροτερα, να με εχει παρει στο κατοπι παρεα αλλοδαπων 6-7 ατομων 17-20 χρονων βραδυ σε ερημο δρομο! Απλα το ανεφερα το περιστατικο για το πρωτοτυπο της υποθεσης!! Μου συμβαινει και μενα που και που κανα τρελο!
- 18-07-2012, 23:00 #13427
Επισης να πω οτι δεν ειμαι ομορφη, περι ορεξεως βεβαια κολοκυθοπιτα λενε! Δεν ανταποκρινομαι παντως στις προδιαγραφες του ορου ομορφη αντικειμενικα, μια μετρια κοπελα ειμαι αντε λιγο ψηλεγκω. Δε θελω να σκεφτω τι περνανε και τι ακουνε οι ομορφες!!! Πως το λεγε ο τιτλος ενος βιβλιου, ευτυχως που δε γεννηθηκα ομορφη!!
19-07-2012, 02:27 #13428
Μιας και λετε για πεσιματα θα γραψω ( αυριο μεθαυριο ) καποιες ιστοριες από πεσιματα από γυναικες που μου συνεβησαν . Όχι φυσικα εδώ αλλά στην χωρα που ο αντρας , από κυνηγος μετατρεπεται σε θηραμα . Νορβηγια .
Για την ωρα θα κολλησω μια ιστορια που εκανα copy paste από δω http://www.travelstories.gr/%E3%E5%E...1%EA%E9-4.html Αλβανικο πεσιμο .
Ε, ως γηραιότερος (γκουχ γκουχ) ας απαντήσω με μια ιστορία:
Κάποτε δούλευα σε μια επιχείρηση στη Σαντορίνη. Κατά τα ειωθότα, στο ξεκίνημα της σαιζόν μαζευόμαστε οι νέοι και κάνουμε τη συνηθισμένη "ρίφα". Έβαλαν όλοι από 200 ευρώ και ο διαιτητής (εγώ, ως κλειδοκράτωρ των δωματίων περιπτύξεων) στο τέλος της χρονιάς θα αναδείκνυε το νικητή στο διαγωνισμό καμάκι, που θα έπαιρνε και το χρηματικό έπαθλο, χωρια τη δόξα. Οι κανόνες ήταν απλοί:
Για κάθε "θύμα" που έφερνε κάθε καμάκι στο ξενοδοχείο και την πήγαινε σε κάποιο δωμάτιο (μετά αναρωτιόμασταν γιατί ήμασταν μονίμως overbooked...) έπαιρνε και συγκεκριμένους βαθμούς, από 1 έως 5. Οι Ιταλίδες πχ (δύσκολες) έπαιρναν 5 βαθμούς, οι Αγγλίδες μόλις 1, οι Σκανδιναβές 3, οι Ελληνίδες 4 κλπ κλπ, με μια ευχέρεια στο διαιτητή να μειώνει ή να αυξάνει βαθμούς ανάλογα με την εμφάνιση και την περίσταση (π.χ. μεθυσμένες δεν έπαιρναν πάνω από 1 βαθμό, μπορεί και 0, σιτεμενοβούζες ποτέ πάνω από 2 κλπ).
Νικητής στο τέλος του καλοκαιριού αναδείχθηκε ο 17χρονος Αλβανός γιος του λατζέρη, ο οποίος έβαλε σε όλους τα γυαλιά, παρότι μιλούσε μέτρια Ελληνικά, μηδέν Αγγλικά και κάτι σάπια Ιταλικά, ήταν 1.70 και όχι υπερτρομακτικά εμφανίσιμος (sic). Ήδη από το δεύτερο μήνα ήταν 40 πόντους μπροστά από το δεύτερο και η καταμέτρηση σταμάτησε. Μπάρμεν, σερβιτόροι, ο ναυαγοσώστης, κάτι ρεσεψιονίστ, ο κηπουρός, ο πισινάς και ο λογιστής, όλοι σήκωσαν τα χέρια ψηλά και -με την εξαίρεση του τσίπη Βούλγαρου υδραυλικού "εγκώ ντεν πληρώνω ρε Γκιωργκάκη, άμα τέλει το Αλμπανό άντρωπο να τον μπληρώσω ας έρτει να με γκαμίσει κι εμενα"- πλήρωσαν στον περήφανο Λ το μπόνους του. Και σε καλή μεριά πήγαν (καπότες).
Επειδή μέναμε κοντά και οι βάρδιες μας ήταν χρονικά κοντά, τον Λ τον πήγαινα εγώ στη δουλειά με τη μηχανή, οπότε πιάσαμε φιλίες και του ζήτησα να μάθω το μυστικό της επιτυχίας. Ο Λ μου είπε όλο φυσικότητα πως δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να πηγαίνει στην παραλία, να κάθεται δίπλα σε όποια έβρισκε μόνη της και να της "πιάνει την κουβέντα" και "σε πέντε λεπτά" όποια ενδιαφερόταν ερχόταν στο δωμάτιο. Παρότι είχα σοβαρή θέση εργασίας και δεν ήθελα να ξεφτιλιστώ στο νησί, η περιέργεια με νίκησε και τον ακολούθησα στη μαύρη άμμο της παραλίας στο Καμάρι, να δω τι σόι κουβέντα έπιανε ο Λ, που ούτε αλβανικά δεν πρέπει να μιλούσε καλά. Ε, εκεί είδα το φοβερό "της πιάνω την κουβέντα" του Λ. Ακολουθεί διάλογος:
Λ: Hello do you like Greece?
Τουρίστρια: Ρε άι στο διάολο, πέφτουλα.
Απτόητος, ο Λ, σαν να μην τρέχει τίποτε βάζει την πετσέτα του 30 μέτρα παρακάτω, δίπλα στην επόμενη κυρία.
Τ: Yes I do.
Λ: Would you like to have sex with me?
Τ: Of course not, you dickhead.
Απτόητος ο Λ, ο οποίος μάλιστα με ρώτησε τη σημασία της λέξεως και διεύρυνε το λεξιλόγιό του, πάει στην επόμενη.
Τ: Yes I do.
Λ: Would you like to have sex with me?
Τ: What do you mean?
Λ: I have free room this hotel here five stars big bed you like Greek lover?
T: OK!
Συμπεράσματα:
1. Το σε ποιο νησί θα πας βασικά είναι αδιάφορο. Η Σαντορίνη για παράδειγμα δεν είναι καμακονήσι και το Καμάρι είναι κυρίως για ζευγάρια και ξένους πακεταρισμένους. Το βασικό είναι το attitude του σαβουρ... ε, του greek lover εννοώ.
2. Δεν παίζει ρόλο το αν βλέπεσαι, είσαι σφίχτερμαν, ή είσαι ανήλικος. Αυτά είναι λεπτομέρειες, ζωντανή απόδειξη ο Λ.
3. Δεν πα' να μιλάς και 10 γλώσσες, το μόνο που χρειάζεσαι είναι 10 λέξεις.
4. Το βασικό είναι να είσαι χοντρόπετσος, να μη φοβάσαι να ξεφτιλιστείς (γιατί θα ξεφτιλιστείς... επανειλημμένως) και να μην κωλώνεις, στις 10 χιλόπιτες η 11η θα σου κάτσει, το πρόβλημά της είναι το "where". Χιλόπιτα στη χιλόπιτα, όλο και κάποια πέφτει, και καμιά φορά του κάθονταν και καλά κομμάτια του Λ.
Άντε και καλή τύχη.
19-07-2012, 03:11 #13429
Σαλβατορ η ιστορια αυτη δεν μου φαινεται περιεργη.
Οταν εγω θελω μονο σεξ και ο αλλος θελει μονο σεξ το να το αναλυεις 10 ωρες δεν εχει κανενα νοημα.
Απλα δεν θα μου αρεσε σαν ερωτηση το "Θες να γ @@@@@?" αλλα θα προτιμουσα καποιον με ξεκαθαρη προσεγγιση παρα καποιον που σου λεει ενα σωρο μπαρουφες.
19-07-2012, 08:39 #13430
αγαπητε κενο, καλημερα!
απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω δεν υπαρχει καμια συνεργασια.
το σωματειο του ΜΑΖΙ εχει ενα φορουμ κ μια κλειστη ομαδα στο φεις.
τον ιδιο σκοπο εχουν βεβαια.
οσο αναφορα τα ναρκωτικα δεν το βρηκα κ το πιο καλογουστο αστειο.
ξυδια θα παιζουν για οσους πινουν αλκοολ.
ο καθενας θα φερει αυτα που πινει.
ενδιαφερεσαι να ερθεις/
αν ναι ξερεις το προφιλ μου στειλε αιτημα.
εσυ τωρα αμα θες να πιεις κανα μπαφο ξερω γω,
ε κανε παραπερα για ν μν σε κραξουν κ πιες.
το σιγουρο παντως ειναι πως δν θα παιξουν τετοια.
εντελως φιλικα παντως θα σου προτεινα να απεχεις απο αυτα.
ειλικρινα στο λεω σε διαβαζω που κ που κ θεωρω πως θα θελες βοηθεια απο ενα ψυχοθεραπευτη.
κενο περασα 2 ολοκληρα χρονια βουτηγμενη μεσα στην καταθλιψη κ μονο απο αυτους βοηθηθηκα.
δεν θα σου βρουν λυση σε κανενα προβλημα σου αλλα θα σε βοηθησουν να δεις τα πραγματα διαφορετικα κ
να αντιμετωπιζεις καταστασεις με τροπο που δεν θα σε ριχνουν τοσο.
θελει πολυ δουλεια κ ορισμενες φορες ειναι επιπονο.
σου ξαναλεω πως στο λεω εντελως φιλικα.
σου ευχομαι τα καλυτερα!http://www.mazi.org.gr/
19-07-2012, 20:29 #13431
δεν ειμαι Αθηνα αλλα Αρτεμιδα, στο εξοχικο διακοπευω/παραλιαζω. ειναι συμπαθητικη γειτονια εδω αν εξαιρεσεις τα καγκουρια που περνανε, εχει αρκετα γκομενακια, μεχρι και σχολη καρατε βρηκα. σκεφτομαι να μεινω και για το χειμωνα αν βρω δουλεια και παρεα, αλλα δυσκολα.
παρολαυτα κι Αθηνα οταν επιστρεψω, ξερετε οτι ο KENO δεν πηγαινει ΠΟΤΕ στις ΜΑΖΙκες συναντησεις του φορουμ, ειτε ειναι με τη μορφη μπιτς παρτυ (λολ), ειτε φαγητου σε εστιατοριο, ειτε οτι αλλο. και εσυ προσωπικα ξερεις γιατι, στο ειχα πει και περσυ, το ειπα και στη Μπροκεν_Ντολλ τα χριστουγεννα που με παρακαλουσε. δεν συμπαθω τους διοργανωτες, συγκεκριμενα ατομα απ'τη κλικα που τα διοργανωνει ολα αυτα (κολλητουλα σου) κι οσους αλλους βλεπω ειναι εναντιον μου. και πως να τα συμπαθω οταν με απειλουσαν με μηνυσεις και φερθηκαν ασχημα εδω μεσα ? αυτα δυστυχως δε ξεχνιουνται, και δε θελω παραπανω μπλεξιματα απ'οσα ηδη εχω, να μου φερουν την αστυνομια και να με κυνηγανε παλι μετα. μεχρι λοιπον να λυθει η οποια παρεξηγηση, ο KENO θα δηλωνει απων σε ολες τις συνευρεσεις των μελων, οσα χρονια κι αν περασουν, μπορει να μη με δειτε και ποτε. μεμονωμενα βεβαια εχω ηδη γνωρισει καποιους, και μπορει και να ξαναγνωρισω αν στο μελλον ταιριαζουμε.
περι ναρκωτικων και ψυχοθεραπειας δε θα ηθελα να απαντησω γιατι θα τσακωθουμε. αυτο ομως αν οντως αληθευει ειναι καθαρη αδικια:
πρεπει να υπαρχει ορος χρησης που απαγορευει το διαφημιστικο σπαμ. αλλα δε πειραζει μωρε τωρα δε χαθηκε ο κοσμος, το μαγαζι ειναι δικο μας κανουμε οτι θελουμε. αναρωτιεμαι παντως ποια η χρησιμοτητα αυτου του φορουμ, εκτος απ'τη διαφημιση, οταν τα λετε ολα στο αλλο και στο τσατακι και στις συναντησεις ? αλλα μαλλον δε μου πεφτει λογος να ρωταω, δεν ανηκω στο παρεακι σας, γι'αυτο κι ολας τιμωρουμαι. πες στην Idella να μου δωσει κι αλλη παρατηρηση τωρα, μπας και μπει και το δευτερο αυτογκολ.
και να θυμαστε, ο παλιομπασταρδος ο KENO εφταιγε για ολα!
19-07-2012, 23:30 #13432
Σκεφτομαι οτι οι ανθρωποι με ιδεες μεγαλειου, στα αληθεια αισθανονται πολυ ασχημα με τον εαυτο τους..
20-07-2012, 02:49 #13433
20-07-2012, 03:04 #13434
Ηθελα να γραψω καποιες ιστοριες οπως ειπα απο ταξιδι στην Νορβηγια . Πηγα να κανω μια εισαγωγη και τελικα μου πηρε περισσοτερη ωρα και ετσι δεν προλαβα ( για την ωρα ).Θα βαλω την εισαγωγη και οταν βρω χρονο θα γραψω την συνεχεια .
Μιας και ειμαστε σε φορουμ αλληλουποστηριξης θα γραψω κατι που με βοηθησε .
Κανω συχνα ταξιδια στο εξωτερικο συνηθως δεκαπενθημερα και παω τελειως μονος μου .Συνηθως επισκεπτομαι 2-3 πολεις και μεταχειρειζομαι οτιδηποτε μεσο μεταφορας υπαρχει . Επισης μενω σε χοστελ ( και δεν ειμαι πιτσιρικας ) οπου μενεις μαζι και συναναστρεφεσαι με εντελως αγνωστους τυπους από ολο τον κοσμο . Επισης πολλα χοστελς είναι μικτα ( αντρες γυναικες ) οπου μπορεις να κανεις και κει παιχνιδι .
Επειδη όμως οι γυρω σου είναι αγνωστοι και μπορει να πεσεις σε κανεναν σαικο ( που μου εχει τυχει ) ή μπορει να σε κλεψουν ( όπως μου κλεψαν κατι ρουχα που ειχα αφησει εξω από το κλειδωμενο ντουλαπι ) και γενικως επειδη σου συμβαινουν περιεργα (αλλά και ευχαριστα ) γεγονοτα εκει , ετσι πρεπει , εισαι αναγκασμενος δηλαδη , να προσπαθησεις να διαβασεις τους γυρω σου σε ελαχιστο χρονο .
Βλεπεις ότι παρακολουθεις και παρατηρεις τα παντα και το μυαλο σου αρχιζει να υπερλειτουργει .Δεν ζοριζεσαι να το κανεις , απλα συμβαινει . Γιατι πολύ απλα καταλαβαινεις ότι δεν σε παιρνει να κανεις το παραμικρο λαθος .Οχι βεβαια ότι παθαινεις κατι αν κανεις λαθος , γιατι ακομα και τοτε αν μεινεις χαλαρος σου ερχεται η λυση .
Όμως γενικοτερα αν κανεις ταξιδια μονος σου , βλεπεις ότι είναι από αυτά που αξιζουν περισσοτερα από όλα . Τα παντα εντυπωνονται βαθυτερα . Είναι καθαρα ταξιδια αυτογνωσιας .
Φερνεις τον ευατο σου σε εντελως αγνωστες καταστασεις και ετσι επειδη εισαι μονος σου , μαθαινεις ότι πρεπει να περπατας σε τεντωμενο σχοινι χωρις διχτυ ασφαλειας . Ό,τι και να σου συμβει πρεπει να καθαρισεις την φαση μονος σου . Τοτε συμβαινει το εξης μαγικο : περπατας στο τεντωμενο σχοινι και δεν πεφτεις , αποκτας την σιγουρια υπνοβατη .
Βρισκεις το ποσες δυνατοτητες ειχες κρυμμενες και στην ουσια μεταμορφωνεσαι .
Το διχτυ ασφαλειας του καθενος μας γινεται η φυλακη του .
Βρισκω καλυτερο το να πηγαινεις σε αυτά τα ταξιδια χωρις καποιο σκοπο . Ο,τι κατσει , αφηνεις το τυχαιο να εισχωρησει . Βαζεις βεβαια μια ταξη αλλά τα καλυτερα αποτελεσματα ερχονται όταν αφηνεις το Χαος να βαλει ταξη .
Εγω θεραπευομαι με Χαος και ζητω συνεχεια διαφορετικες και ισως πιο δυσκολες ‘’ πιστες ‘’
Τελικα μονος σου αρρωσταινεις και μονος σου θεραπευσαι .
20-07-2012, 03:55 #13435
κενο, παλι απο οσο γνωριζω εδω οι διαφημισεις ειναι απαραιτητες ας το πω ετσι....
υπαρχουν εξοδα....
για σπαμ να σου πω πως στο φορουμ του μαζι παιζουν αρκετα
ακομη κ χακερ απο τουρκια ( ελεος δλδ παιζουν )
επισης μεταξυ μας τουλαχιστον παιχτηκε κατι για θεμα βιασμων
αναφοαρα δν θυμαμαι κιολας να σου χω ριξει...
μπροκεν τωρα ειναι παρεακι μου κ μιλαμε ψιλοσυχνα
δεν ξερω τι παιζει απο διαχειριστες
απεχω γενικοτερα κ απο τα 2 φορουμ
επιμενω σε ψυχοθεραπεια
τσατ καιρο εχω να μπω
δεν παιζει στανταρ κανενα παρεακι
ξεχωρισα 2 - 3 ατομα
ιντελα φιλε δν εχω μιλησει ποτε
ντραγκς να τσακωθω με τον οποιονδηποτε δν παιζει
παντα με τετοια ατομα εκανα παρεα
δν ξερω τι αλλο να σου πω
αν δεν σε αγγιζει τιποτα απο αυτα που λεω
να σαι καλα
να περασεις καλα εσει που εισαι
κ ξανα σου λεω σου ευχομαι τα καλυτερα.....http://www.mazi.org.gr/
20-07-2012, 08:58 #13436
Την γνωρίζω περίπου τη φάση: Γιά κάποια χρόνια ήμουν πολύ κλειστός και πέρα από τις απολύτως απαραίτητες συνδιαλλαγές δέν είχα καμία επαφή με ανθρώπους. Με τα χρόνια μέσα σε όλο αυτό το γιαπαριό που συναντούσα άρχισα να ξεχωρίζω κάποιους-ες που ήταν πιό κοντά στις δικές ανησυχίες και ενδιαφέροντα. Και δέν ήταν λίγοι αυτοί που φτάσαμε στο σημείο να ακούμε και δίσκους στα σπίτια μας, να πίνουμε και ένα μπυρόνι έξω και να χτίσουμε σιγά-σιγά με κάποιους (...λίγους ομολογουμένως, αλλά καλούς) πολύ αληθινές φιλίες που κρατούν μέχρι σήμερα. Άσχετα αν στην πορεία αυτή συνάντησα αμέτρητα κουφιοκέφαλα λαμόγια, αν δέν αποφάσιζα να εκτεθώ δέν θα κέρδιζα ποτέ.
Σήμερα, δέν χάνω ευκαιρία να συναντηθώ με κάθε λογής άτομα, μέσα και έξω από από τη δουλειά ή τα forums. Και αν με κάποιους δέν ταιριάξουμε στις μουσικές δέν τρέχει και τίποτε, μπορεί να ταιριάξουμε αλλού. Το να πηγαίναίνουμε ντουγρού κόντρα σε όλους και όλα και να ψάχνουμε να ταιριάξουμε με απόλυτα κριτήρια την πολυδιαστατικότητά μας με άλλες όμοιες δέν βγάζει πουθενά. Συνήθως αυτοί οι τύποι καταλήγουν κλαι οι πιό συμβιβασμένοι.
Δές και την πιό κάτω υπέροχη εμπειρεία του Σαλβαδόρδιαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
20-07-2012, 11:45 #13437
εγω παλι παντα ανοιχτος ανθρωπος κ κοινωνικη εκανα ευκολα γνωριμιες
ισως το παρακανα λιγο
πηγαινα σε κλαμπ ας πουμε κ γνωριζα απο την καθαριστρια μεχρι κ τους ιδιοκτητες
τωρα πια μαζευτηκα
οπως κ ο καρυ απο πανω, ξεχωρισα ελαχιστα ατομα
για να ειμαι ακριβης μια κολλητη
το συντροφο μου
κ ενα φιλο
οι υπολοιποι απλες γνωριμιες
με αυτους δεν μοιραζομαι πολλα
τα πανω πανω ας το θεσω ετσι
η αληθεια δεν ειχα ποτε κολλημα με ενα ειδος μουσικης
ακουω απο ινταστριαλ μεχρι λαικα
γκοθ μεχρι ηλεκτρονικη
τα παντα σχεδον
εκτος απο ρεγγε κ τζαζ
το αναφερω αυτο γιατι παρατηρω πως ειναι αρκετοι αυτοι που δν θα προσεγγισουν καποιον που δεν ακουει τις ιδιες μουσικες
εχω γνωρισει ας πουμε καραμπουζουκοβιο γαμω τα παιδια
ενω γκοθα κολλημενο κ σνομπhttp://www.mazi.org.gr/
20-07-2012, 12:03 #13438
ναι ειμαι αντικοινωνικος και μισανθρωπος, δε γουσταρω καθολου ανθρωπους, παρα μονο λιγους και καλους που ταιριαζω κι εμπιστευομαι κι εχουν κατι να μου πουν (γιατι βαριεμαι πολυ ευκολα). δε ξερω αν ειμαι κλειστος, δλδ και καλοκαιριατικα θελω να πηγαινω συνεχεια παραλια, δε γουσταρω να καθομαι μεσα, κι οταν ειμαι Αθηνα το κανω επειδη εχει πολυ φασαρια η περιοχη που μενω, και δεν εχω και που να παω εκει περα.
παρολαυτα απ'το συγκεκριμενο φορουμ εδω γνωρισα περσυ ορισμενα μελη, τοτε ημουν πιο ενθουσιασμενος και συμπαθητικος γιατι δεν ειχα τοσα προβληματα οπως φετος. δυστυχως ηταν απογοητευση και ειπα δε προκειται να ξαναγνωρισω, παρα μονο αν δω οτι αξιζουν και θελουν και τα ιδια. οταν στο παρελθον σε εχουν απειλησει με μηνυσεις και βλεπεις συγκεκριμενα ατομα να σου φερονται ασχημα χωρις λογο, τοτε καταλαβαινεις πως ακομα κι αν δε θελεις πρεπει να εισαι επιλεκτικος και προσεκτικος, δεν αξιζουν ολοι οι ανθρωποι το ιδιο, ουτε ταιριαζουμε με ολους δυστυχως.
απο αλλα φορουμς οχι μονο εχω κανει γνωριμιες, αλλα εχω καταληξει μεχρι και σε σχεσεις!
20-07-2012, 12:20 #13439
Συνήθως πρόκειται για ανθρώπους που αρνούνται να μεγαλώσουν και έχουν μείνει στην παιδική ηλικία. Τότε που έχουμε την εντύπωση ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου και ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από μας.
Κάποιοι αρνούνται να κατέβουν από αυτό το σύννεφο και απογοητεύονται συνεχώς γιατί ο κόσμος τελικά δεν είναι έτσι όπως τον φανταζόταν. Αντίθετα, ανακαλύπτουν ότι είναι άδικος και σκληρός, οι άλλοι άνθρωποι δεν είναι εκεί για να τους ικανοποιούν αλλά για να ικανοποιούν τις δικές τους ανάγκες πρώτα απ' όλα. Και δυστυχώς, αυτοί δεν μάθανε (από αυτούς που θα έπρεπε), ότι από κάποια στιγμή και μετά είμαστε εμείς και μόνο εμείς υπεύθυνοι για την ικανοποίηση των αναγκών μας και κανένας άλλος δεν μας χρωστάει. Και θα πρέπει να εκτιμάμε αυτό που κάποιοι μας προσφέρουν και σε καμιά περίπτωση να μην το θεωρούμε αυτονόητο.
Δυστυχώς, κάποιοι θα περάσουν ολόκληρη τη ζωή τους στην παιδική ηλικία, μην τολμώντας να αφήσουν την ασφάλεια που προσφέρει η εξάρτηση.
20-07-2012, 13:59 #13440
σκεφτομαι πως δε μ'αρεσουν καθολου οι αντρες που πράττουν με το κατω κεφάλι.. θελω εναν ανθρωπο που να ειναι ανθρωπος πανω απ'ολα.
Φιλικές Σχέσεις - Απογοήτευση
30-06-2025, 22:09 in Σχέσεις και Επικοινωνία