Σκεφτομαι πως τα καλα γινονται και καλυτερα.. ΑΠο οτι φαινεται χωρισα!! Παω να γλεντησω η χωρισμενη!!! :P
Printable View
Σκεφτομαι πως τα καλα γινονται και καλυτερα.. ΑΠο οτι φαινεται χωρισα!! Παω να γλεντησω η χωρισμενη!!! :P
Θέλω και γω να βρώ (ελεύθερη) κοπέλα να λέμε χαζομάρες κάθε βράδυ να στέλνουμε αγκαλίστες και φιλάκια από το τηλέφωνο και να της γράψω με μαρκαδόρο ποιήμα στη πλάτη της :( οι Ελληνίδες είναι οι καλύτερες παιδιά.
εχω πρηξει τον ψυχιατρο μου...κοψε μου τα χαπια, μη μου τα κοβεις, ποσο θα παιρνω, ειμαι προβληματικη;; δεν ξερω κι εγω τι θελω... θελω μονο να κανω ξενοιαστη διακοπες.. με κουρασαν τα χαπια ρε παιδια...κι απτην αλλη δε θελω να χω το χαλι που ειχα χωρις αυτα... πφφφ
Ότι είναι μια δύσκολη μέρα και σήμερα ..αποφασίσαμε ότι η καλύτερη λύση είναι να φύγουμε έξω..
Την Τετάρτη ο Τ φεύγει για Στοκχόλμη να τακτοποιήσει κάποια θέματα ( θέμα δουλειάς κλπ) και μετα λέμε σιγα σιγα να την κανουμε...( καλημέρα και καλη εβδομάδα σε όλους)
Γιαννη κανω και ψυχοθεραπεια αλλα πλεον αραια και που, γιατι αισθανομαι εγω καλα και δεν την αναζητω, απλα θεωρω οτι κυλαει η ζωη μου χαλαρα κ ειμαι πλεον μεσα σε αυτην δεν την κοιταω απ'εξω που ειναι πολυ ευχαριστο!.θεωρω οτι ειναι δικη μου η συμβολη, οτι δηλαδη με τη δικη μου την προσπαθεια "εγινα καλα" αλλα απο την αλλη φοβαμαι μηπως ολο αυτο ειναι μια ψευδαισθηση και με το που κοψω τα χαπια κυλησω ξανα στα ιδια...κι ολο μου λεει κανε υπομονη κ κανε υπομονη, δεν ξερω, 22 χρονων ειμαι για παντα χαπια θα παιρνω; :( απ'τη μια εχει δικιο, περασα πολυ δυσκολα κι ειναι κριμα να χαλασω τη θεραπεια αλλα απ'την αλλη κι εγω κουραστηκα να μην ξερω μεχρι ποτε...
σκεφτομαι την απιστευτη ,ονειρικη, μαγικη συναυλια που ειδαμε το σαββατο με τον αγαπημενο μου στο sani resort.
Ismael Lo....
δεν ξερω αν θα κανει κι αλλες στην ελλαδα, δεν ρωτησα, αλλα αν τον βρειτε πουθενα, να πατε τρεχοντας. δεν υπαρχει αυτος ο καλλιτεχνης...
Δωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στη ψυχοθεραπεία παρα στα φαρμακα επειδή λόγω ηλικίας είσαι δεκτική στις αλλαγές ώστε να αλλάξει ο διαστρεβλομένος τροπος σκέψης που ειναι το προβλημα. Και βαλε την σε πρόγραμμα και όχι περιστασιακα. Τα χαπια ειναι απλα ηρεμία, δεν ειναι αλλαγη.
Και δευτερο βαλε στοχους στη ζωη σου, σπουδες, σταδιοδρομία, σχεση κλπ. Εκτος του ότι αποκτα νοημα η ζωη, εχεις κινητρα και νοιωθεις ευχαριστηση γι αυτο, συναμα σε απομακρυνει τη σκέψη από τη διαστρέβλωση. Το να μην εχεις επιβαρυνει το πρόβλημα.
thank you thank you με κολακεύεις :)