Τι σκέφτεστε; - Page 899
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 899 of 1532 FirstFirst ... 3997998498898978988999009019099499991399 ... LastLast
Results 13,471 to 13,485 of 22967
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκεφτομαι πως τα καλα γινονται και καλυτερα.. ΑΠο οτι φαινεται χωρισα!! Παω να γλεντησω η χωρισμενη!!! :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σκεφτομαι πως τα καλα γινονται και καλυτερα.. ΑΠο οτι φαινεται χωρισα!! Παω να γλεντησω η χωρισμενη!!! :P
    ουπσ....ποιος βλακας σε αφησε να του φυγεις......
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Banned
    Θέλω και γω να βρώ (ελεύθερη) κοπέλα να λέμε χαζομάρες κάθε βράδυ να στέλνουμε αγκαλίστες και φιλάκια από το τηλέφωνο και να της γράψω με μαρκαδόρο ποιήμα στη πλάτη της :( οι Ελληνίδες είναι οι καλύτερες παιδιά.

Senior Member
    εχω πρηξει τον ψυχιατρο μου...κοψε μου τα χαπια, μη μου τα κοβεις, ποσο θα παιρνω, ειμαι προβληματικη;; δεν ξερω κι εγω τι θελω... θελω μονο να κανω ξενοιαστη διακοπες.. με κουρασαν τα χαπια ρε παιδια...κι απτην αλλη δε θελω να χω το χαλι που ειχα χωρις αυτα... πφφφ
    Will I ever be free?

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    ουπσ....ποιος βλακας σε αφησε να του φυγεις......

Λοιπον θα παραδωσω ιδιαιτερα μαθηματα σε ολους τους χωρισμενους στο πως αντιμετωπιζουνε τετοια πραγματα!! Χαλαραααα! Ποτακι βολτιτσα και τωρα παω για νανακια, και θα κοιμηθω και σαν πουλακι, και δε με νοιαζει τιποτα!! Καληνυχτα του ολ!!

Quote Originally Posted by ~Lucy~ View Post
    εχω πρηξει τον ψυχιατρο μου...κοψε μου τα χαπια, μη μου τα κοβεις, ποσο θα παιρνω, ειμαι προβληματικη;; δεν ξερω κι εγω τι θελω... θελω μονο να κανω ξενοιαστη διακοπες.. με κουρασαν τα χαπια ρε παιδια...κι απτην αλλη δε θελω να χω το χαλι που ειχα χωρις αυτα... πφφφ
    Πως αλλιώς βοηθας τον εαυτο σου πέρα από τα χαπια?
    γιάννης

Senior Member
    Ότι είναι μια δύσκολη μέρα και σήμερα ..αποφασίσαμε ότι η καλύτερη λύση είναι να φύγουμε έξω..
    Την Τετάρτη ο Τ φεύγει για Στοκχόλμη να τακτοποιήσει κάποια θέματα ( θέμα δουλειάς κλπ) και μετα λέμε σιγα σιγα να την κανουμε...( καλημέρα και καλη εβδομάδα σε όλους)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Πως αλλιώς βοηθας τον εαυτο σου πέρα από τα χαπια?
    Γιαννη κανω και ψυχοθεραπεια αλλα πλεον αραια και που, γιατι αισθανομαι εγω καλα και δεν την αναζητω, απλα θεωρω οτι κυλαει η ζωη μου χαλαρα κ ειμαι πλεον μεσα σε αυτην δεν την κοιταω απ'εξω που ειναι πολυ ευχαριστο!.θεωρω οτι ειναι δικη μου η συμβολη, οτι δηλαδη με τη δικη μου την προσπαθεια "εγινα καλα" αλλα απο την αλλη φοβαμαι μηπως ολο αυτο ειναι μια ψευδαισθηση και με το που κοψω τα χαπια κυλησω ξανα στα ιδια...κι ολο μου λεει κανε υπομονη κ κανε υπομονη, δεν ξερω, 22 χρονων ειμαι για παντα χαπια θα παιρνω; :( απ'τη μια εχει δικιο, περασα πολυ δυσκολα κι ειναι κριμα να χαλασω τη θεραπεια αλλα απ'την αλλη κι εγω κουραστηκα να μην ξερω μεχρι ποτε...
    Will I ever be free?

Senior Member
    σκεφτομαι την απιστευτη ,ονειρικη, μαγικη συναυλια που ειδαμε το σαββατο με τον αγαπημενο μου στο sani resort.
    Ismael Lo....
    δεν ξερω αν θα κανει κι αλλες στην ελλαδα, δεν ρωτησα, αλλα αν τον βρειτε πουθενα, να πατε τρεχοντας. δεν υπαρχει αυτος ο καλλιτεχνης...

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    (Τελικά παίρνουν αέρα άμα δέν τους κοπανάς συνεχώς κάτω ...χαχα!)

Περαστικά σου Λίλλυ, ...κρίμα
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Quote Originally Posted by ~Lucy~ View Post
    Γιαννη κανω και ψυχοθεραπεια αλλα πλεον αραια και που, γιατι αισθανομαι εγω καλα και δεν την αναζητω, απλα θεωρω οτι κυλαει η ζωη μου χαλαρα κ ειμαι πλεον μεσα σε αυτην δεν την κοιταω απ'εξω που ειναι πολυ ευχαριστο!.θεωρω οτι ειναι δικη μου η συμβολη, οτι δηλαδη με τη δικη μου την προσπαθεια "εγινα καλα" αλλα απο την αλλη φοβαμαι μηπως ολο αυτο ειναι μια ψευδαισθηση και με το που κοψω τα χαπια κυλησω ξανα στα ιδια...κι ολο μου λεει κανε υπομονη κ κανε υπομονη, δεν ξερω, 22 χρονων ειμαι για παντα χαπια θα παιρνω; :( απ'τη μια εχει δικιο, περασα πολυ δυσκολα κι ειναι κριμα να χαλασω τη θεραπεια αλλα απ'την αλλη κι εγω κουραστηκα να μην ξερω μεχρι ποτε...
    Δωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στη ψυχοθεραπεία παρα στα φαρμακα επειδή λόγω ηλικίας είσαι δεκτική στις αλλαγές ώστε να αλλάξει ο διαστρεβλομένος τροπος σκέψης που ειναι το προβλημα. Και βαλε την σε πρόγραμμα και όχι περιστασιακα. Τα χαπια ειναι απλα ηρεμία, δεν ειναι αλλαγη.
    Και δευτερο βαλε στοχους στη ζωη σου, σπουδες, σταδιοδρομία, σχεση κλπ. Εκτος του ότι αποκτα νοημα η ζωη, εχεις κινητρα και νοιωθεις ευχαριστηση γι αυτο, συναμα σε απομακρυνει τη σκέψη από τη διαστρέβλωση. Το να μην εχεις επιβαρυνει το πρόβλημα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by sball View Post
    Θέλω και γω να βρώ (ελεύθερη) κοπέλα να λέμε χαζομάρες κάθε βράδυ να στέλνουμε αγκαλίστες και φιλάκια από το τηλέφωνο και να της γράψω με μαρκαδόρο ποιήμα στη πλάτη της :( οι Ελληνίδες είναι οι καλύτερες παιδιά.
    γιατι sball δε μενεις Ελλαδα?
    ποιηματα στη πλατη της? τι φαντασια ειναι αυτη! :Ρ

Banned
    thank you thank you με κολακεύεις :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Ότι είναι μια δύσκολη μέρα και σήμερα ..αποφασίσαμε ότι η καλύτερη λύση είναι να φύγουμε έξω..
    Την Τετάρτη ο Τ φεύγει για Στοκχόλμη να τακτοποιήσει κάποια θέματα ( θέμα δουλειάς κλπ) και μετα λέμε σιγα σιγα να την κανουμε...( καλημέρα και καλη εβδομάδα σε όλους)
    καλημερα πριγκηπισσα.....αν το καλυτερο ειναι να φυγεται...καλως ή κακως ετσι πρεπει να γινει....τουλαχιστον υπαρχει και αυτη η διεξοδος.....τωρα εχετε κι ενα μωρακι να φροντισετε.....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    (Τελικά παίρνουν αέρα άμα δέν τους κοπανάς συνεχώς κάτω ...χαχα!)

Περαστικά σου Λίλλυ, ...κρίμα
    Kαι καταλαβαινεις τοτε οτι δεν προκειται να στεριωσω ποτε αφου δεν κοπαναω ποτε κανεναν! Μερσι βασιλη, κριμα για εκεινον ειναι μεγαλο. Ευχομαι να του πανε ολα καλα στη ζωη του κι ας προσπαθει να τα κανει ολα ρημαδιο. :)