Κανείς δεν ειρωνεύτηκε, εγώ τουλάχιστον όχι. Δεν υπάρχει ανάγκη να αντικρούσουμε κάτι, γενικά. Ούτε υπήρξε κάποια μείωση. Και μια χαρά κοινωνικές απόψεις έχει την τύχη να διαβάσει το παιδί!
Printable View
Κανείς δεν ειρωνεύτηκε, εγώ τουλάχιστον όχι. Δεν υπάρχει ανάγκη να αντικρούσουμε κάτι, γενικά. Ούτε υπήρξε κάποια μείωση. Και μια χαρά κοινωνικές απόψεις έχει την τύχη να διαβάσει το παιδί!
Ο Χρήστος μπορεί να φοβάται την απόρριψη επειδή είναι παρθένος. Οι γυναίκες συνήθως θέλουν άντρες με εμπειρία στο σεξ. Τους άβγαλτους τους απορρίπτουν, παρά το ότι μιλάνε γι αυτους με καλά λόγια.
Έχεις δίκιο σε αυτό Ιωάννη. Μία γυναίκα είναι πιθανό να απορρίψει ένα παρθένο αλλά όχι στην ηλικία του Χρήστου, γιατί υπάρχουν και πολλές γυναίκες παρθένες σε αυτή την ηλικία..Οπότε δεν το θεωρώ λόγο και ούτε φαίνεται η παρθενιά από χιλιόμετρα για να τον απορρίπτουν για αυτό.
Δε με ειρωνευτήκατε εσύ και η Gypsy Cello, που χαρακτηρίσατε την περιγραφή της διαδικασίας, όπως τη φαντάζομαι, σαν θρίλερ; Αλλά εφόσον οι γυναίκες είστε εσείς που διαλέγετε, περιμένετε από τους άντρες να σας πλησιάσουν, αντί να τους πλησιάζετε, για να μην πέσει τάχα ο εγωισμός σας και στη συντριπτική πλειοψηφία σας καταφέρνετε να κάνετε μία τουλάχιστον σχέση στη ζωή σας, τα βλέπετε εκ του ασφαλούς και εμάς που τραβάμε τον παθών μας τον τάραχο μας, για να πετύχουμε τα υποπολλαπλάσια, μας σαρκάζεστε κι από πάνω. Πάντως, το καταχραζόμαστε το θέμα του Χρήσου, γιατί περιμένει συμβουλές για την αποτίναξη της παρθενιάς του και δεν τον ενδιαφέρουν τα κοντραρίσματά μας.
χαχαχαα ούτε που ξέρω τι λες, άλλωστε δε σου είπα αυτό, χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα ολα αυτα αλλα χασαμε τον χρηστο ρε παιδια κ μιλαμε μονοι μας
χρηστο στην σελιδα 7 αν δεν εχεις δει σου εχω γραψει καποιους μηχανισμους για κοινωνικοποιηση και ευχερια λογου
xrusaki σε ευχαριστω παρα πολυ για αυτα που εγραψες!!! πραγματικα με βοηθησες γιατι σημερα ηταν μια αλλη μερα που σκεφτομουν αρνητικα αλλα θυμηθηκα αυτα που εγραψες και εσυ και τα αλλα παιδια και βοηθηθηκα...κατι αλλο και εξισου σημαντικο αν και αναφερθηκες και εσυ xrusaki ειναι η γλωσσα του σωματος πολυ σημαντικο παιδια σηκωνεται το κεφαλι ψηλα και κοιτατε τους παντες στα ματια ειναι απιστευτο πως απλες κινησεις του σωματος μπορουν να σου αλλαξουν την ψυχολογια σου και το σκεπτικο σου...επισης κατι αλλο που κανω εγω συνηθως ειναι να βλεπω καποιον ηθοποιο πχ που θαυμαζω σαν χαρακτηρα στυλ κτλ και παιρνω μερικα στοιχεια του το πως μιλαει συμπεριφερεται, βοηθαει και αυτο πολυ! σημερα ειπα να δωσω και μερικες συμβουλες γιατι ειμαι στα high μου
ελπιζω οποιος διαβασει αυτο το thread στο μελλον και εχει παρομοια προβληματα να τον ενθαρυνουν οι συμβουλες που εδωσαν τα παιδια!και μερικα αρθρα που με βοηθανε εμενα
http://www.wikihow.com/Become-a-More-Social-Person
http://www.wikihow.com/Build-Self-Confidence
αλλα το πιο αποτελεσματικο για εμενα ειναι η γλωσσα του σωματος για αυτο το κεφαλι ψηλα!!!thanks και παλι...
xrhsto πραγματικα χαρηκα παρα πολυ που μας λες πως εισαι καλυτερα και το μυστικο ειναι οποιαδηποτε αρνητικη σκεψη σου ερχεται απο ανασφαλεια να σκεφτεσαι θετικα οπως μα ειπες πως εκανες΄και να την αποβαλεις αμεσως..με τον καιρο και οσο το επαναλαμβανεις αυτο θα δεις οτι θα εχεις αλλαξει χαρακτηρα
θα αρχισεις να σκεφτεσαι θετικα..
φαντασου εγω εχω εντυπωσιαστει που πολλοι απο εδω μου λενε πως ειμαι αισιοδοξη και θετικη και τους δινω την εντυπωση πως ειμαι τρισευτιχισμενη.
ναι ειμαι καλα
ναι τα εχω βρει με τον εαυτο μου
αυτο δεν συμαινει πως δεν εχω προβληματα οπως ολοι,απλως τα λυνω παντα με θετικοτητα κι αισιοδοξια,γιατι να κανεις καποια κατασταση χειροτερη?μονο αυτο μπορει να συμβει οταν σε παιρνει απο κατω για κατι που ουτως η αλλως δεν μπορεις να αποφεχθεις
ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να λυσεις τα θεματακια σου και να μην ευχαριστεις εμας αλλα την δικη σου θεληση και δυναμη!!
θελεις να βοηθηθεις!αυτο φαινεται απο την βοηθεια που ζητησες εδω αλλα και απο την εξασκηση σε ολα αυτα που σου ειπαμε και πανω απο ολα ξερεις να ακους
το οτι ΘΕΛΕΙΣ λοιπον σημαινει σιγουρα οτι ΜΠΟΡΕΙΣ!!
εισαι power φιλε!συνεχισε!!!
και μεταξυ μας ε?θελουμε να μαθουμε νεα κι εντυπωσεις για την πρωτη φορα!!:p
.................................................. ............
Φαίνεται οι εσωτερικές σου αντιστάσεις στην αλλαγή ήταν λιγότερες σε σχέση με άλλους και τα αρνητικά σου βιώματα δεν πάνε σε βάθος χρόνου, γι' αυτό τα κατάφερες να αλλάξεις. Άλλοι δεν καταφέρνουν αυτή την αλλαγή, αγωνίζονται για την βελτίωση. Και είναι άσχημο ο αγωνας για βελτίωση ή αλλαγή να έχουν την αρχή τους σε βάθος χρόνου. Εκτός κι αν βρήκες τη μαγική συνταγή να μας τη δώσεις.