Originally Posted by
marian_m
Ναι, είναι δικό σου το πρόβλημα και είναι έντονο πρόβλημα.
Τόσες σελίδες θέμα και δεν λες να χωνέψεις το απλό, απλούστατο, ότι θέλουμε δεν θέλουμε, κάποιοι δεν θα μας δώσουν τη σημασία που θα θέλαμε να μας δώσουν. Για πολλούς λόγους που συχνά έχουν να κάνουν με μας και κάποιες φορές όχι.
Αφού λοιπόν σκας τόσο πολύ γι' αυτό, κάτσε και ψάξε γιατί σε πειράζει τόσο και αν αξίζει τον κόπο να σε πειράζει τόσο.
Για κάποιον που δε δίνει τόση βαρύτητα, απλά το προσπερνάει κάτι τέτοιο ως φυσιολογικό να συμβαίνει με κάποιους ανθρώπους.
Και μη περιμένεις πάντα ο άλλος να σου εξηγήσει γιατί ξεκόβει, ίσως δεν θέλει να σε πληγώσει, ίσως δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να σου πει.
Επειδή το έχω κάνει αρκετές φορές, να αραιώσω ή να ξεκόψω από άτομα που μπορεί κάποιο διάστημα να έκανα πολλή παρέα, στις περισσότερες περιπτώσεις απλά δεν μου ταίριαζε πλέον η παρέα αυτών των ατόμων. Μπορεί να μη μου έκαναν τίποτα απολύτως.
Τι θα μπορούσα λοιπόν να πω σ' ένα τέτοιο άτομο, βαριέμαι πλέον να βγαίνω μαζί σου;
Και είναι φυσικό να συμβεί αυτό σε διάφορες σχέσεις, γιατί σαν άνθρωποι αλλάζουμε και εξελισσόμαστε, οπότε κάποια πράγματα που μας έφεραν κοντά σε κάποιους ανθρώπους μπορεί να μην έχουν πλέον τόση σημασία στη ζωή μας.
Αν πάλι σου συμβαίνει συχνά με πολλούς ανθρώπους προσπάθησε να καταλάβεις τι μπορεί να κάνεις εσύ λάθος, ώστε να το διορθώσεις.
Αν σε απασχολεί τόσο, κάνε την αυτοκριτική σου και ρώτα κάποια άτομα που εμπιστεύεσαι τι μπορεί να απομακρύνει κάποιους από σένα.
Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ, παρακολουθώντας το θέμα, είναι ότι αναμασάς τα ίδια και τα ίδια.
Εμένα για παράδειγμα κάτι τέτοιο θα με κούραζε σε έναν άνθρωπο.