θέλω να κόψω επικοινωνία ευγενικά... - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 131 of 131
    Banned
    Δεν το κάνουν όλοι αυτό με μένα. μερικοί το κάνουν. εντάξει οκ είναι πρόβλημα μου αλλά μη Μου το χτυπας κιόλας.δεν μου αρέσει όταν μου λένε έντονο πρόβλημα προσπαθώ να το αποδεχτω και να το ξεπεράσω γιατί φθείρει εμένα. αν μπορείς να με βοηθήσεις πες μου πως ναη με πειράζει. δεν ξέρω γιατί με πειράζει..
    ξέρω κι εγώ έχω διώξει μς τροπο μια παρέα όταν δεν μου έκανε αλλά αυτί δε με πείραξε. εγώ το παίρνω κατάκαρδα ότι έχω κάποιο προβολήμα και δε με θέλουν οι άνθρωποι

Banned
    Και εμενα ξερεις με πειραζουν πράγματα σε εναν ανθρωπο αλλά δε αηκωνομαι να φύγω και δεν θπολογιζω τίποτα!! Είναι άσχημο να κοιτάς Μόνο την παρτη σου

Banned
    Θα σταματήσει να με πειράζει.
    θα υο καταφέρω με τον καιρο θα συνηθισω στη σκέψη οτι its not a big deal anyway και τι σημασία έχει ;; δεν είναι Ούι δε με συμπαθούν απλως με πειράζει οτι δεν απαντανε. δεν είναι και τόσο μεγαλο θέμα ουτε είναι κακό. θα σταματήσω να υο κάνω

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ναι, είναι δικό σου το πρόβλημα και είναι έντονο πρόβλημα.
    Τόσες σελίδες θέμα και δεν λες να χωνέψεις το απλό, απλούστατο, ότι θέλουμε δεν θέλουμε, κάποιοι δεν θα μας δώσουν τη σημασία που θα θέλαμε να μας δώσουν. Για πολλούς λόγους που συχνά έχουν να κάνουν με μας και κάποιες φορές όχι.
    Αφού λοιπόν σκας τόσο πολύ γι' αυτό, κάτσε και ψάξε γιατί σε πειράζει τόσο και αν αξίζει τον κόπο να σε πειράζει τόσο.
    Για κάποιον που δε δίνει τόση βαρύτητα, απλά το προσπερνάει κάτι τέτοιο ως φυσιολογικό να συμβαίνει με κάποιους ανθρώπους.
    Και μη περιμένεις πάντα ο άλλος να σου εξηγήσει γιατί ξεκόβει, ίσως δεν θέλει να σε πληγώσει, ίσως δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να σου πει.
    Επειδή το έχω κάνει αρκετές φορές, να αραιώσω ή να ξεκόψω από άτομα που μπορεί κάποιο διάστημα να έκανα πολλή παρέα, στις περισσότερες περιπτώσεις απλά δεν μου ταίριαζε πλέον η παρέα αυτών των ατόμων. Μπορεί να μη μου έκαναν τίποτα απολύτως.
    Τι θα μπορούσα λοιπόν να πω σ' ένα τέτοιο άτομο, βαριέμαι πλέον να βγαίνω μαζί σου;
    Και είναι φυσικό να συμβεί αυτό σε διάφορες σχέσεις, γιατί σαν άνθρωποι αλλάζουμε και εξελισσόμαστε, οπότε κάποια πράγματα που μας έφεραν κοντά σε κάποιους ανθρώπους μπορεί να μην έχουν πλέον τόση σημασία στη ζωή μας.
    Αν πάλι σου συμβαίνει συχνά με πολλούς ανθρώπους προσπάθησε να καταλάβεις τι μπορεί να κάνεις εσύ λάθος, ώστε να το διορθώσεις.
    Αν σε απασχολεί τόσο, κάνε την αυτοκριτική σου και ρώτα κάποια άτομα που εμπιστεύεσαι τι μπορεί να απομακρύνει κάποιους από σένα.
    Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ, παρακολουθώντας το θέμα, είναι ότι αναμασάς τα ίδια και τα ίδια.
    Εμένα για παράδειγμα κάτι τέτοιο θα με κούραζε σε έναν άνθρωπο.

...ακριβώς :)
    Οι φιλικές σχέσεις είναι σαν τις ερωτικές. Πάνε ή δεν πάνε, κάνουν τον κύκλο τους ή έχουν πάντα κάτι να δώσουν.
    Θα σταθώ σε μια λέξη που είπε ημαριαν "βαριεμαι".
    Προσωπικά έχω κόψει πολύ κόσμο έτσι, μόνο και μόνο γιατί βαριόμουν πια να κάνω παρέα.
    Δεν είναι κάτι κακό, δεν φταις εσύ, απλά έκανε τον κύκλο του για εκείνη πιο νωρίς.
    Αλλωστε, αν και για σένα ήταν τόσο σημαντικό ίσως να πρόσεχες περισσότερο τη συμπεριφορά σου απέναντι της.
    Μήπως είναι απλά εγωισμός από μέρους σου?
    Εχω βιώσει τέτοιο κυνηγητό και σε φιλικό και σε γκομενικό επίπεδο. Να μη το χωνεύει ο άλλος επί χρόνια, μόνο και μόνο επειδή το τελείωσα πρώτη και όχι γιατί είχε να δώσει τίποτε άλλο αυτή η σχέση ;)
    σκέψου το.

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...ακριβώς :)
    Οι φιλικές σχέσεις είναι σαν τις ερωτικές. Πάνε ή δεν πάνε, κάνουν τον κύκλο τους ή έχουν πάντα κάτι να δώσουν.
    Θα σταθώ σε μια λέξη που είπε ημαριαν "βαριεμαι".
    Προσωπικά έχω κόψει πολύ κόσμο έτσι, μόνο και μόνο γιατί βαριόμουν πια να κάνω παρέα.
    Δεν είναι κάτι κακό, δεν φταις εσύ, απλά έκανε τον κύκλο του για εκείνη πιο νωρίς.
    Αλλωστε, αν και για σένα ήταν τόσο σημαντικό ίσως να πρόσεχες περισσότερο τη συμπεριφορά σου απέναντι της.
    Μήπως είναι απλά εγωισμός από μέρους σου?
    Εχω βιώσει τέτοιο κυνηγητό και σε φιλικό και σε γκομενικό επίπεδο. Να μη το χωνεύει ο άλλος επί χρόνια, μόνο και μόνο επειδή το τελείωσα πρώτη και όχι γιατί είχε να δώσει τίποτε άλλο αυτή η σχέση ;)
    σκέψου το.
    ααασε όταν βαριέμαι και εγώ ξεκόβω κατευθείαν!!

Banned
    Koπελα93 νομιζω αρχισες το ευγενικο τρολαρισμα..

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Koπελα93 νομιζω αρχισες το ευγενικο τρολαρισμα..
    τι λες ρε μνημονιο;; γιατι το λες αυτο;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    Θα σταματήσει να με πειράζει.
    θα υο καταφέρω με τον καιρο θα συνηθισω στη σκέψη οτι its not a big deal anyway και τι σημασία έχει ;; δεν είναι Ούι δε με συμπαθούν απλως με πειράζει οτι δεν απαντανε. δεν είναι και τόσο μεγαλο θέμα ουτε είναι κακό. θα σταματήσω να υο κάνω
    περα απο συμπαθειες και αντιπαθειες, να λαβεις και κατι αλλο υποψη σου ωστε να μην νοιωθεις ασχημα.
    αν μιλας αποκλειστικα για γνωριμιες μεσω ιντερνετ και οχι για τον κοινωνικο σου κυκλο, εχε υποψη σου οτι υπαρχουν ατομα που δεν κανουν ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ γνωριμιες μεσω ιντερνετ, ειτε γιατι δεν εχουν εμπιστοσυνη στο μεσο (στο να συναντησουν παντελως αγνωστους δλδ), ειτε γιατι δεν ενδιαφερονται για νεες γνωριμιες, εχουν αρκετες, εχουν φιλους η/και σχεση στην ζωη τους και στο ιντερνετ μονο χαζολογουν. εγω πχ, γνωριζω αρκετα ατομα μονο διαδικτυακα που συμπαθω παρα πολυ, μιλαμε οσο και οταν μπορουμε και δεν εχουμε καμια αλλη επαφη. δεν εχω χωρο στην ζωη μου αυτη τη στιγμη για γνωριμιες, αντιθετα εχω παραμελησει πολλους καλους και αξιολογοτατους φιλους και νοιωθω ενοχες γι αυτο.
    δεν σημαινει παντα απορριψη μια τετοια σταση.

Banned
    Σε καταλαβαίνω. έχεις δίκαιο.
    Αλλά και απόρριψη να ήταν/ είναι άλλωστε ποιος δεν έχει απορριφθεί Εστω και μια φορά στη ζωή του απο κάποιον η κάτι ;; δουλειά φιλο σύζυγο γκομενα γκομενο ;;
    Όλα μεσ τη ζωή είναι. και εγώ έχω νιώσει πολύ έντονα την απόρριψη μια φορά μέχρι τώρα στη ζωή μου..
    Και πόσες ακόμα θα τη νιώσω κανεις δεν ξέρει. το σίγουρο είναι οτι είναι αναπόφευκτη για ολους μας.

Να συμπληρωσω πως όταν η κοινη γνωστή με κάλεσε για το Μαρτιο που ία έρθει να υα πούμε καο αφού της είπα ευχαριστώ για την πρόσκληση-δε Ρώτησα καν αν ία ερθει η *φίλη * αν και αναμενόμενο γιατί η κοινη γνωστή σίγουρα θα περίμενε να ρωτησω δε Ρώτησα.
    Ενιωσα οτι δεν αξίζει άλλο την προσοχή μου λαι σίγουρα δεν αξίζει την παρέα μου.
    Άλλωστε δεν μπορούμε να αρέσουμε όλοι σε όλους όπως ειπατε

Banned
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    γειά σου γιώργο πάνου...
    σε αυτό που λες μπορώ να πω πως ναι ενδιαφέρομαι για το τι θα πει με την έννοια ότι θα κάτσω να ακούσω και δε θα αδιαφορήσω.
    άλλωστε δε θα αδιαφορήσω όταν ο άλλος έχει να μου πει κάτι,σέβομαι τους άλλους και ακούω.
    ποιά είναι τα παράπονά της για μένα; κι αν έχει παράπονα γιατί δεν μου τα λέει;; και πες ότι τα έχει πει αλλά με κάποιον τρόπο μεταξύ αστείου σοβαρού αλλά εγώ δεν έχω δώσει βάση..
    γιατί άμα ήταν να την πείραζε κάτι δε θα το έκανε θέμα;; τέλος πάντων δεν ξέρω.αν θεωρεί κάτι λάθος σε μένα ας το πει.αν και δε νομίζω ούτε να της καίγεται καρφί για τα παράπονα που έχει προς εμένα εφ'όσον σου λέει οκ,κάνε ό,τι θες πρόβλημά σου,τέτοιο στυλ.μπορεί και να τα παραλέω.
    δώσε μου λόγους να σκεφτώ........
    καλησπέρα, τους λογους πρεπει να τους ψαξεις!! βαθια!!κι υπομονετικα!! αν δε τους βρεις, δεν ξιζει η φιλια της, ισως μονο η παρεα!! αλλα ψαξε!!
    λυπάμαι, δεν είμαι ο κατάλληλος για συμβουλες πανω σε τετοια θεματα, γτ. ειμουν πολύ λαθος, εχω εξαπατησει ανθρώπους προς το κακομου οφελος!! εχω μπλεξει κι με εχουν μπλεξει ασχημα -πιο παλια- που τωρα τα πληρωνω!! όμως, παντα είμαι ετοιμος κι προσπαθω να κρινω όχι ευκολα ουτε γρηγορα!! προσπαθω να μπαινω στη θεση του αλλου πρωτα, κι μετα να κρινω!! κι παντα κρινω οσο πιο λιγο μπορω!!κι φυσηκα όχι σε τριτους αλλα απευθεια στον -στην ενδιαφερομενο-νη.
    ευχομαι να πανε όλα καλα, γενικα να βρεις αξιους ανθρώπους ποτ θα βαδιζετε μαζι την ζωη σας

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    καλησπέρα, τους λογους πρεπει να τους ψαξεις!! βαθια!!κι υπομονετικα!! αν δε τους βρεις, δεν ξιζει η φιλια της, ισως μονο η παρεα!! αλλα ψαξε!!
    λυπάμαι, δεν είμαι ο κατάλληλος για συμβουλες πανω σε τετοια θεματα, γτ. ειμουν πολύ λαθος, εχω εξαπατησει ανθρώπους προς το κακομου οφελος!! εχω μπλεξει κι με εχουν μπλεξει ασχημα -πιο παλια- που τωρα τα πληρωνω!! όμως, παντα είμαι ετοιμος κι προσπαθω να κρινω όχι ευκολα ουτε γρηγορα!! προσπαθω να μπαινω στη θεση του αλλου πρωτα, κι μετα να κρινω!! κι παντα κρινω οσο πιο λιγο μπορω!!κι φυσηκα όχι σε τριτους αλλα απευθεια στον -στην ενδιαφερομενο-νη.
    ευχομαι να πανε όλα καλα, γενικα να βρεις αξιους ανθρώπους ποτ θα βαδιζετε μαζι την ζωη σας
    σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες πανω απολα,γιατι εδω πας να πεις τον πονο σου κι ερχεται ο καθε ασχετος και σου τη λεει και σου βγαζει και ελαττωματα.
    χαιρομαι που δεν εισαι ενας απο αυτους και καθεσαι και ακους το συνανθρωπο σου χωρις να κρινεις! καλη συνεχεια και σε σενα,επισης ευχομαι το καλυτερο.καληνυχτα!

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789