Νομίζω ότι η πιο αντικειμενική απάντηση σε αυτό που με ρωτάς είναι ότι κάθς ένας από εμάς που αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε ασθένεια,είτε σωματική είτε ψυχική,θα πρέπει να την αντιμετωπίζουμε μεμονωμένα,γιατί αυτό που για σένα είναι ευεργετικό για μένα μπορεί να μην είναι και τούμπαλιν.
Θέλω με αυτό να απαντήσω ότι στην Ιαπωνία,παρότι δουλεύουν πολύ,αυτοκτονούν και πολύ....δεν μπορώ να απαντήσω με σαφήνεια σε αυτό γιατί δεν ξέρει κανείς ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες ,που ωθούν τους Ιάπωνες σε κάτι τέτοιο...εξάλλου "παν μέτρον άριστον"
Θα μπορούσε να ισχύει και αυτό ή να ισχύει το οτιδήποτε άλλο για τους Ιάπωνες-η λύση στα προβλήματα εξάλλου δεν είναι η αυτοκτονία.
οσον αφορά εσένα,θα σου έλεγα να εξοικιωθείς λίγο περισσότερο με τους υπολογιστές γιατί θα βρεις πράγματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και να σου δώσουν την ώθηση να βγεις από το "τέλμα"σου αν μου επιτρέπεται ο όρος....το τι δουλειες μπορεί να κάνεις εξαρτάται από το ποιους θα γνωρίσεις και πως θα το εκμεταλλευτέις,σίγουρα όμως όχι παραμένωντας μέσα στο σπίτι,πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις κάτι που να αλλάξει έστω και λίγο η καθημερινότητά σου.!