εγω πιστευω ακομα ακραδαντα οτι μας ασκουν απολυτη επιρροη επισης σκεφτηκα οτι και τα φαρμακα που μας δινουν εχουν ουσιες για να μας ελεγχουν και οτι και μεσω του φαγητου μας ελεγχουν και απο την τηλεοραση με ραδιοκυματα
Printable View
βασικα kavkaz δεν ειμαστε κατι το ενιαιο απο οτι εχω καταλαβει.
και το εγω μας μπορει να διασπαστει στα δυο και απο τη μια να μας κυνηγαει, να μας λεει πραγματα κλπ.
ο εγκεφαλος ειναι πολυ παραξενος και δεν τον ελεγχουμε.
δηλαδη αυτο που λες εσυ οτι σε παρακολουθουνε ειναι ενα μερος του εγω σου - εγκεφαλου που εχει διασπαστει και σου κανει τη ζωη δυσκολη.
οι φωνες δεν ειναι αληθινες. τσεκαρισμενο. θα το δειτε και εσεις καποια στιγμη γιατι λενε πραγματα που δεν επαληθευονται αργοτερα κλπ. ή μπορει να δεις πραγματα παραλληλα με την πραγματικοτητα τα οποια αποδεικνυονται οτι δεν ειναι αληθινα.
εξαλλου τι ειναι ακοη, τι ειναι οραση ; απλως μια πληροφορια που επεξεργαζεται ο εγκεφαλος.
αμα παει κατι στραβα στον εγκεφαλο, αποκωδικοποιεται λαθος η πληροφορια και ο εγκεφαλος ερμηνευει τις πληροφοριες οπως θελει..
γενικα να προσεχουμε να μην κανουμε αυθαιρετα συμπερασματα αλλα να τα ελεγχουμε πολλες φορες.
τωρα παρολα αυτα εγω νομιζω οτι η ελιτ επιτηδες θελει να μας μπερδεψει το μυαλο και μεσω της τεχνολογιας για να μας ελεγχει καλυτερα αλλα και για μεταφυσικους σκοπους.
η διαφημιση στα καταστηματα της μεγαλυτερης εταιρειας κινητης τηλεφωνιας στην Ελλαδα ηταν
"ξερουμε τι σκεφτεσαι"
κατι λεει αυτο..
επισης το αλλο
"ο κοσμος μας,εσυ" ή μηπως καλυτερα "εσυ, ο κοσμος μας".
δηλαδη μεσω των ηλεκτρομαγνητικων κυματων σιγουρα επηρεαζεται ο εγκεφαλος.
το καταλαβαινεις περισσοτερο αμα εχεις κανει αποχη πολλες μερες απο τεχνολογια τελειως και ανοιξεις μετα τον υπολογιστη.
ή οταν κανεις γυμναστικη για αρκετο καιρο και εχεις "καθαρισει" την αυρα σου και μετα ανοιξεις τον υπολογιστη.
ακομα και η κλασσικη ιατρικη λεει οτι οι υπολογιστες κλπ. προκαλουν καταθλιψη κλπ. ισως και ψυχωση.
τσεκαρετε και το κουτι του Risperdal και ειναι μια κρυμμενη πυραμιδα με φτερα.
δεν αποκλειω αυτα που λες αλλα οι σκεψεις που εχω και ετσι οπως τα συνδεω το ενα με το αλλο μου φαινοντα λογικα γιατι οχι ,μπορει καλιστα μεσω των κινητων να κανουν υποκλοπες και στη σκεψη μας εκτος απο τις κλησεις επισης θεωρω δεδομενο οτι μας παρακολουθουν απο τουσ υπολογιστες,,,,φωνες δεν ακουω αλλα μου διαγνωστηκε παρανοικη ψυχωση μαλλον επειδη μου ρχονται τετοιες σκεψεις αλλα και παλι το οτι διαβαζουν την σκεψη μου δεν ειναι απλη σκεψη αισθηση ειναι που μου τραβαει την προσοχη
επιμενεις σε ολα σου τα μηνυματα να λες οτι ειναι κυριως μια "αισθηση" που εχεις για ολα αυτα που λες.
και ποιος σου ειπε οτι οι αισθησεις μας δεν μας ξεγελουν?ποσω μαλλον οι διαισθησεις μας... οποτε, γιατι να μην κανεις λαθος σε ολα αυτα?
αντι να τρελαινεσαι σε υποθτικες σκεψεις και φοβους, προσπαθησε να συμμετεχεις στην ..κοινωνια.
ακου τους γιατρους σου και προσπαθησε να προσαρμοστεις. δεν μπορεις να ζησεις μονος σε μια δικη σου πραγματικοτητα, που τελικα, κανεις δεν σε διαβεβαιωνει οτι ισχυει ,καν...
Ειμαστε 6 δισ ανθρωποι και καποιος διαβαζει τις σκεψεις μας? Εγω δεν προλαβαινω να παρακολουθησω την δικια μου σκεψη ποσο ενος αλλου. Λογικα εαν δεν υπαρχει καποια υπερ- υπερ - υπερ τεχνητη νοημοσυνη ή Θεος ή κατι τετοιο πες θα χρειαζοντοντουσαν 3 δις ανθρωποι να παρακολουθουν τους αλλους 3 δις ανθρωπους και δεν ξερω εαν ηταν αρκετο.
Δλδ δεν σας φαινονται λιγο παραλογα αυτα που λετε?
Μπορειτε να σκεφτειτε που ταξιδευει ο νους μου αυτη τη στιγμη? Ο πρωτος που θα το βρει κερδιζει.
σε μαγικα νησια? :P
Τα φαρμακα σιγουρα θα ελεγξουν τη διαθεση σου. Αλλα ποιος θα κερδισει απο αυτο περα απο σενα και τους αγαπημενους σου ... α ναι και απο τις διαβολικες φαρμακοβιομηχανιες που πουλανε τα φαρμακα? Τους αλλους δεν νομιζω να τους καιγεται καρφι ιδιαιτερα , ειναι ο καθενας βυθισμενος στον μικροκοσμο του. Αντε να κανουν και λιγο κουτσομπολιο και μεχρι εκει.
Εγω πασχω απο ψυχωση και ειμαι υπο φαρμακευτικη αγωγη. Με ξερεις?
Πολλα παιδια που απαντησαν εδω πασχουν απο το ιδιο . Τους ξερεις?
Μπορει και εγω να νομιζω οτι ειμαι καποιος σημαντικος και θα επρεπε να με ξερεις. Καποια εποχη νομιζα οτι η τηλεοραση μιλουσε για μενα και λαμβανα μηνυματα απο παντου. Ω τι φρικη οταν ανακαλυψα οτι απλως "λαθευει" η σκεψη μου και θα επρεπε να ανεβω ενα Γολγοθα προσωπικο , ανωνυμος με σα στους ανωνυμους με τον προσωπικο του Γολγοθα , ο οποιος δεν ηταν καθολου ευκολος ... ενας αγωνας χωρις κανενα Μπραβο για να κερδισω τα αναγκαια να εχω μια ευχαριστη ζωη.