διεθνης συνομωσια - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 202
    Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    δεν πιστευω η δικη μας η τεχνολογια να εχει φτασει σε τετοιο βαθμο ώστε να μπορουν να διαβαζουν την σκεψη μας αλλοι ανθρωποι... εκτος αν ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ότι υπαρχει τεχνολογια κρυφη δωσμενη από ανωτερες οντότητες στην ανθρωποτητα και την κραταει μονο η ΕΛΙΤ... αλλα αυτά είναι υποθετικα σεναρια!!

Στην δικια μου περιπτωση στα τελικα σταδια όταν ηδη τους ακουγα η πιστευα ότι τους ακουγα (ότι πιστευει ο καθενας) νομιζα ότι ειχαν την δυνατοτητα να επεμβαινουν στην θεληση και στο νου του καθενος από εμας.. όπως πιστευουν και οι θρησκείες στο ότι ένα ατομο μπορει να αποικηθεί από δαιμονες...

με λιγα λογια πιστευα (και πιστευω) ότι ο εγκέφαλος του ανθρωπου είναι δοχειο στο οποιο μπορουν να επεμβουν ανωτερες οντότητες.... ξενων-δοχειο!!!

είναι τοσα που δεν ξερουμε για το συμπαν μας που όλα είναι πιθανα και μην ξεχναμε ζουμε σε έναν περιορισμενο τρισδιαστατο κοσμο..
    εγω πιστευω ακομα ακραδαντα οτι μας ασκουν απολυτη επιρροη επισης σκεφτηκα οτι και τα φαρμακα που μας δινουν εχουν ουσιες για να μας ελεγχουν και οτι και μεσω του φαγητου μας ελεγχουν και απο την τηλεοραση με ραδιοκυματα

Senior Member
    βασικα kavkaz δεν ειμαστε κατι το ενιαιο απο οτι εχω καταλαβει.

και το εγω μας μπορει να διασπαστει στα δυο και απο τη μια να μας κυνηγαει, να μας λεει πραγματα κλπ.

ο εγκεφαλος ειναι πολυ παραξενος και δεν τον ελεγχουμε.

δηλαδη αυτο που λες εσυ οτι σε παρακολουθουνε ειναι ενα μερος του εγω σου - εγκεφαλου που εχει διασπαστει και σου κανει τη ζωη δυσκολη.

οι φωνες δεν ειναι αληθινες. τσεκαρισμενο. θα το δειτε και εσεις καποια στιγμη γιατι λενε πραγματα που δεν επαληθευονται αργοτερα κλπ. ή μπορει να δεις πραγματα παραλληλα με την πραγματικοτητα τα οποια αποδεικνυονται οτι δεν ειναι αληθινα.

εξαλλου τι ειναι ακοη, τι ειναι οραση ; απλως μια πληροφορια που επεξεργαζεται ο εγκεφαλος.

αμα παει κατι στραβα στον εγκεφαλο, αποκωδικοποιεται λαθος η πληροφορια και ο εγκεφαλος ερμηνευει τις πληροφοριες οπως θελει..

γενικα να προσεχουμε να μην κανουμε αυθαιρετα συμπερασματα αλλα να τα ελεγχουμε πολλες φορες.

τωρα παρολα αυτα εγω νομιζω οτι η ελιτ επιτηδες θελει να μας μπερδεψει το μυαλο και μεσω της τεχνολογιας για να μας ελεγχει καλυτερα αλλα και για μεταφυσικους σκοπους.

η διαφημιση στα καταστηματα της μεγαλυτερης εταιρειας κινητης τηλεφωνιας στην Ελλαδα ηταν

"ξερουμε τι σκεφτεσαι"

κατι λεει αυτο..

επισης το αλλο

"ο κοσμος μας,εσυ" ή μηπως καλυτερα "εσυ, ο κοσμος μας".

δηλαδη μεσω των ηλεκτρομαγνητικων κυματων σιγουρα επηρεαζεται ο εγκεφαλος.

το καταλαβαινεις περισσοτερο αμα εχεις κανει αποχη πολλες μερες απο τεχνολογια τελειως και ανοιξεις μετα τον υπολογιστη.

ή οταν κανεις γυμναστικη για αρκετο καιρο και εχεις "καθαρισει" την αυρα σου και μετα ανοιξεις τον υπολογιστη.

ακομα και η κλασσικη ιατρικη λεει οτι οι υπολογιστες κλπ. προκαλουν καταθλιψη κλπ. ισως και ψυχωση.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    τσεκαρετε και το κουτι του Risperdal και ειναι μια κρυμμενη πυραμιδα με φτερα.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    βασικα kavkaz δεν ειμαστε κατι το ενιαιο απο οτι εχω καταλαβει.

και το εγω μας μπορει να διασπαστει στα δυο και απο τη μια να μας κυνηγαει, να μας λεει πραγματα κλπ.

ο εγκεφαλος ειναι πολυ παραξενος και δεν τον ελεγχουμε.

δηλαδη αυτο που λες εσυ οτι σε παρακολουθουνε ειναι ενα μερος του εγω σου - εγκεφαλου που εχει διασπαστει και σου κανει τη ζωη δυσκολη.

οι φωνες δεν ειναι αληθινες. τσεκαρισμενο. θα το δειτε και εσεις καποια στιγμη γιατι λενε πραγματα που δεν επαληθευονται αργοτερα κλπ. ή μπορει να δεις πραγματα παραλληλα με την πραγματικοτητα τα οποια αποδεικνυονται οτι δεν ειναι αληθινα.

εξαλλου τι ειναι ακοη, τι ειναι οραση ; απλως μια πληροφορια που επεξεργαζεται ο εγκεφαλος.

αμα παει κατι στραβα στον εγκεφαλο, αποκωδικοποιεται λαθος η πληροφορια και ο εγκεφαλος ερμηνευει τις πληροφοριες οπως θελει..

γενικα να προσεχουμε να μην κανουμε αυθαιρετα συμπερασματα αλλα να τα ελεγχουμε πολλες φορες.

τωρα παρολα αυτα εγω νομιζω οτι η ελιτ επιτηδες θελει να μας μπερδεψει το μυαλο και μεσω της τεχνολογιας για να μας ελεγχει καλυτερα αλλα και για μεταφυσικους σκοπους.

η διαφημιση στα καταστηματα της μεγαλυτερης εταιρειας κινητης τηλεφωνιας στην Ελλαδα ηταν

"ξερουμε τι σκεφτεσαι"

κατι λεει αυτο..

επισης το αλλο

"ο κοσμος μας,εσυ" ή μηπως καλυτερα "εσυ, ο κοσμος μας".

δηλαδη μεσω των ηλεκτρομαγνητικων κυματων σιγουρα επηρεαζεται ο εγκεφαλος.

το καταλαβαινεις περισσοτερο αμα εχεις κανει αποχη πολλες μερες απο τεχνολογια τελειως και ανοιξεις μετα τον υπολογιστη.

ή οταν κανεις γυμναστικη για αρκετο καιρο και εχεις "καθαρισει" την αυρα σου και μετα ανοιξεις τον υπολογιστη.

ακομα και η κλασσικη ιατρικη λεει οτι οι υπολογιστες κλπ. προκαλουν καταθλιψη κλπ. ισως και ψυχωση.
    δεν αποκλειω αυτα που λες αλλα οι σκεψεις που εχω και ετσι οπως τα συνδεω το ενα με το αλλο μου φαινοντα λογικα γιατι οχι ,μπορει καλιστα μεσω των κινητων να κανουν υποκλοπες και στη σκεψη μας εκτος απο τις κλησεις επισης θεωρω δεδομενο οτι μας παρακολουθουν απο τουσ υπολογιστες,,,,φωνες δεν ακουω αλλα μου διαγνωστηκε παρανοικη ψυχωση μαλλον επειδη μου ρχονται τετοιες σκεψεις αλλα και παλι το οτι διαβαζουν την σκεψη μου δεν ειναι απλη σκεψη αισθηση ειναι που μου τραβαει την προσοχη

Senior Member
    επιμενεις σε ολα σου τα μηνυματα να λες οτι ειναι κυριως μια "αισθηση" που εχεις για ολα αυτα που λες.
    και ποιος σου ειπε οτι οι αισθησεις μας δεν μας ξεγελουν?ποσω μαλλον οι διαισθησεις μας... οποτε, γιατι να μην κανεις λαθος σε ολα αυτα?
    αντι να τρελαινεσαι σε υποθτικες σκεψεις και φοβους, προσπαθησε να συμμετεχεις στην ..κοινωνια.
    ακου τους γιατρους σου και προσπαθησε να προσαρμοστεις. δεν μπορεις να ζησεις μονος σε μια δικη σου πραγματικοτητα, που τελικα, κανεις δεν σε διαβεβαιωνει οτι ισχυει ,καν...

Senior Member
    Ειμαστε 6 δισ ανθρωποι και καποιος διαβαζει τις σκεψεις μας? Εγω δεν προλαβαινω να παρακολουθησω την δικια μου σκεψη ποσο ενος αλλου. Λογικα εαν δεν υπαρχει καποια υπερ- υπερ - υπερ τεχνητη νοημοσυνη ή Θεος ή κατι τετοιο πες θα χρειαζοντοντουσαν 3 δις ανθρωποι να παρακολουθουν τους αλλους 3 δις ανθρωπους και δεν ξερω εαν ηταν αρκετο.

Δλδ δεν σας φαινονται λιγο παραλογα αυτα που λετε?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    επιμενεις σε ολα σου τα μηνυματα να λες οτι ειναι κυριως μια "αισθηση" που εχεις για ολα αυτα που λες.
    και ποιος σου ειπε οτι οι αισθησεις μας δεν μας ξεγελουν?ποσω μαλλον οι διαισθησεις μας... οποτε, γιατι να μην κανεις λαθος σε ολα αυτα?
    αντι να τρελαινεσαι σε υποθτικες σκεψεις και φοβους, προσπαθησε να συμμετεχεις στην ..κοινωνια.
    ακου τους γιατρους σου και προσπαθησε να προσαρμοστεις. δεν μπορεις να ζησεις μονος σε μια δικη σου πραγματικοτητα, που τελικα, κανεις δεν σε διαβεβαιωνει οτι ισχυει ,καν...
    συμφωνω μπορει να κανω λαθος αλλα αμα δεν κανω? κι αν οντως δεν εχω τιποτα? κι αν ειναι αληθεια ολα αυτα και μου δινουν τζαμπα φαρμακα για να ελεγχουν την διαθεση μου?

Senior Member
    Μπορειτε να σκεφτειτε που ταξιδευει ο νους μου αυτη τη στιγμη? Ο πρωτος που θα το βρει κερδιζει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    σε μαγικα νησια? :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    συμφωνω μπορει να κανω λαθος αλλα αμα δεν κανω? κι αν οντως δεν εχω τιποτα? κι αν ειναι αληθεια ολα αυτα και μου δινουν τζαμπα φαρμακα για να ελεγχουν την διαθεση μου?
    ναι, αλλα αν κανεις??? γιατι δεν μου απαντας εσυ, στο τι γινεται αν κανεις λαθος και ο γιατρος σου εχει δικιο?

Senior Member
    Τα φαρμακα σιγουρα θα ελεγξουν τη διαθεση σου. Αλλα ποιος θα κερδισει απο αυτο περα απο σενα και τους αγαπημενους σου ... α ναι και απο τις διαβολικες φαρμακοβιομηχανιες που πουλανε τα φαρμακα? Τους αλλους δεν νομιζω να τους καιγεται καρφι ιδιαιτερα , ειναι ο καθενας βυθισμενος στον μικροκοσμο του. Αντε να κανουν και λιγο κουτσομπολιο και μεχρι εκει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σε μαγικα νησια? :P
    Τσου ... :P Καλη προσπαθεια:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ειμαστε 6 δισ ανθρωποι και καποιος διαβαζει τις σκεψεις μας? Εγω δεν προλαβαινω να παρακολουθησω την δικια μου σκεψη ποσο ενος αλλου. Λογικα εαν δεν υπαρχει καποια υπερ- υπερ - υπερ τεχνητη νοημοσυνη ή Θεος ή κατι τετοιο πες θα χρειαζοντοντουσαν 3 δις ανθρωποι να παρακολουθουν τους αλλους 3 δις ανθρωπους και δεν ξερω εαν ηταν αρκετο.

Δλδ δεν σας φαινονται λιγο παραλογα αυτα που λετε?
    αυτο που σκεφτηκα εγω τις προαλλες ειναι πως διαβαζουν τις σκεψεις μου οι απλοι ανθρωποι απλα δεν αντιλαμαβανονται οτι το κανουν διοτι η νεα ταξη πραγματων κανει εκτροπη στα μυαλα τους και ετσι οι σκεψεις μου μεταδιδονται κατευθειαν σε αυτους

Senior Member
    Εγω πασχω απο ψυχωση και ειμαι υπο φαρμακευτικη αγωγη. Με ξερεις?

Πολλα παιδια που απαντησαν εδω πασχουν απο το ιδιο . Τους ξερεις?

Μπορει και εγω να νομιζω οτι ειμαι καποιος σημαντικος και θα επρεπε να με ξερεις. Καποια εποχη νομιζα οτι η τηλεοραση μιλουσε για μενα και λαμβανα μηνυματα απο παντου. Ω τι φρικη οταν ανακαλυψα οτι απλως "λαθευει" η σκεψη μου και θα επρεπε να ανεβω ενα Γολγοθα προσωπικο , ανωνυμος με σα στους ανωνυμους με τον προσωπικο του Γολγοθα , ο οποιος δεν ηταν καθολου ευκολος ... ενας αγωνας χωρις κανενα Μπραβο για να κερδισω τα αναγκαια να εχω μια ευχαριστη ζωη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    αυτο που σκεφτηκα εγω τις προαλλες ειναι πως διαβαζουν τις σκεψεις μου οι απλοι ανθρωποι απλα δεν αντιλαμαβανονται οτι το κανουν διοτι η νεα ταξη πραγματων κανει εκτροπη στα μυαλα τους και ετσι οι σκεψεις μου μεταδιδονται κατευθειαν σε αυτους

κι επειδη το σκεφτηκες?
    νομιζεις πως οτι αναποδεικτο σκεφτεσαι εσυ , η ο καθενας μας, ισχυει κιολας?

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast