απομονωνω αυτο το κομματι, γιατι στα υπολοιπα ειναι θεμιτο ο καθενας να εχει την δικη του γνωμη η οποια να εχει και 100% ισχυ.
Quote:
Originally posted by Ksenitemenh
Ο καθενας εχει τη δικη του αληθεια αλλα ειναι λιγο απολυτο να θετεις κανονες του τυπου πρεπει να εχεις εμπειριες για να εισαι ευτυχισμενος σε μια σχεση.
- Ειναι αληθεια οτι ειναι απολυτο, αλλα σε μερικα πραγματα για τα οποια ειναι βεβαιος ειμαι απολυτος. Τουλαχιστον αυτο μου εχει δειξει η ιδια η ζωη. Αυτο ξερω αυτο λεω.
Αυτο ειναι το μοττο της εποχης και μεχρι πριν 6 χρονια πιθανον θα συμφωνουσα μαζι σου αλλα οχι πια γιατι ειδα και την αλλη οψη και νιωθω τυχερη για αυτο.
- Αυτο ειναι το μοτο το δικο μου συνεχως τα τελευταια 20 χρονια μου. Εαν τυχει κατι και αναθεωρησω, θα το πω.
Μεχρι στιγμης δεν σταματαω να συλλεγω εμπειριες οτι και να σημαινει αυτο.
Εξαλλου αγαπητε κρινο ελευθερια σημαινει αυτο που θα ερθει και ο ερωτας ειναι η κινητηρια δυναμη ολων των πραγματων.
- ποτε δεν πιστεψα οτι με το να εισαι απλα ερωτευμενος εχεις καθαρισει για τα υπολοιπα προβληματα μιας σχεσης.
Κατ εμε εσυ εκφραζεις μια απολυτοτητα και προφανως οι δικες μου εμπειριες ειναι διαφορετικες.
Λεο,
οσο γραφω σε αυτο το θρεντ, τοσο σχηματιζω την αποψη οτι αυτο το ατοπημα σου με το τηλεφωνικο νταλαβερι ηταν απλα η αφορμη και οχι η αιτια που το διαλυσατε.
Πιστευω οτι επαιξε ελαχιστο ρολο (οχι μηδαμινο) στο να την κανει με ελαφρα πηδηματακια η νεαρα.
Εαν της ειχε κατσει στραβα θα την ειχε κανει οταν εμφανιστηκε το προβλημα, τελικα φανηκε οτι δεν ηταν και τοσο μεγαλος σκοπελος οσο νομιζεις. Οι πραξεις αυτο δειχνουν τουλαχιστον.
Τι συνεβει λοιπον?
Πολυ απλα βαρεθηκε, αλλαξαν τα θελω της, μεγαλωσε, μεγαλωσες και η ζωη συνεχιζεται.
Σκεψου το και μην κανεις την τριχα τριχια.
Ευτυχως που δεν κανατε κατι πιο επισημο γιατι θα εισασταν δυστυχισμενοι και οι δυο σας.
Τωρα εισαστε και οι δυο ελευθεροι να κανετε αλλες επιλογες για μια νεα σχεση σε νεες βασεις, καλυτερη απο την προηγουμενη.
Και ο λογος ειναι οτι μεγαλωσατε και γινατε ολοι σοφοτεροι απο ολα αυτα.