παρανυχίδα ειναι σι λεου μαρι ..
Printable View
Σκλήθρα λέει!!!Χα χα!Πόσα καιρό είχα να την ακούσω αυτήν την λέξη!
Εγώ σήμερα με τον καιρό αυτό πετάω!Ανέκαθεν ήθελα Χειμώνα!
Εδώ υπάρχει διαφοροποίηση με εσάς τους 2 (Γάτο & Fleur) που αναφέρατε μουντίλα!
Συννεφιά θέλω στο φουλ!Πούλησα και κάτι μετοχές με κέρδος και είμαι αρκετά καλά σήμερα!
Ελπίζω και το ΣΚ να έχουμε νέα Bora Bora!
αφου τα τρωω. δεν πειραζω μαρη παρανυχιδες, ουτε ειχα δει καμμια να περισσευει....ωχουυυυ τι να καμου;
Ναι κι εγώ την χρησιμοποιούσα αυτήν την λέξη!Μια χαρά λέξη είναι!Απλά είχα καιρό να την πω ή να την ακούσω!!!
Fleur μπράβο για τα 30mg.Και 40mg αν το πας,άφοβο είναι.80mg είναι η μέγιστη ημερήσια επιτρεπόμενη.Η Φλουοξετίνη να ξέρεις είναι δοσοεξαρτώμενη!
Fleur πάμε στα Bora Bora μία βόλτα να συναντήσουμε και την Ρέα???Τι λες?;)
τι εννοεις δοσοεξαρτωμενη Σταύρο; για το πρηξιματακι μου δεν λες κουβεντα;;; δηλαδις;;;;
Ότι αν δεν σε πιάνουν τα 20mg,μπορεί πχ στα 40mg να δεις διαφορά!
Πχ η Ντουλοξετίνη δεν είναι δοσοεξαρτώμενη.
Δεν έκανα σχόλιο για το πρηξιματάκι γιατί είναι σε άλλο δάχτυλο από αυτό του γρατζουνοδαγκώματος!Ούτε 1 στο εκταμομμύριο να είναι σύμπτωμα..Λυσσικό!
ΤΡΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ???? θα σι κουπανίσω μαριιιιιι :mad: ανθυγειηνο ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΠΟΟΟΟΤΕΕΕΕ αυτο.. μπενταντιν και μπενταντιν σ'ολα τα ακρα μικρο κανιβαλακι μπενταντινιασου το βραδυ κ οταν μεγαλώσουν λίγο πας σε μανικιουριστα να σου βαλει ψευτικο νύχι για να μην το τρως..
Κι εγω βρε παιδιά!! Κάποτε είχα βάλει πιπέρι για να σταματήσω αλλά έγιναν πικάντικα και τα έφαγα περισσότερο. :D
ΝΑΙΙΙΙ αλλά είναι στο ίδιο χέρι (ενταξει κοροιδεψε τωρα μπορεις) το ξερω κι εγω γιατι ετσι κι αλλιως το γρατζουνοδαγκωμα ουτε που ενοχλει πια ουτε που φαινεται και ειχα διαβασει οτι η ενοχληση ειναι εκεί ακριβως στο σημειο, αλλωστε ειναι ταυτοχρονα με πυρετους κλπ...αλλα καταλαβαινεις
τα τρωω αλλα οχι αντιαισθητικα. ετσι λιγακι...καλααααα εσυ επιμενεις παρανυχιδα δηλαδις...