προλαβες να διαβασεις τα σβησμενα μηνυματα του παπα?
Printable View
προλαβες να διαβασεις τα σβησμενα μηνυματα του παπα?
Εσύ νομίζω ότι την υπερασπίζεσαι επειδή είναι παλιό μέλος και παραβλέπεις πόσο υποκρίτρια και κακιά είναι. Προφασίστηκε ότι ταράχτηκε για τον περαστικό για να δημιουργήσει θέμα, να προκαλέσει εντυπώσεις , να μας κάνει να την προσέξουμε και ίσως πετύχει να μπαναριστεί και ο περαστικός γιατί επιθυμεί να μπαναρίζονται οι άλλοι μου το έχει πει εμένα κατάμουτρα ότι θα χαρεί αν μπαναριστώ!
Όχι δεν πρόλαβα! Αν πάντως έχει απευθυνθεί στην ομάδα του psychology, είναι παρήγορο. Ελπίζω να βοηθηθεί.
Μπα, όχι, είμαι πολύ κουρασμένη άσε που δεν αξίζει τον κόπο...απλά ήθελα να αποκαταστήσω την αλήθεια, εδώ είναι η διαχείριση και μπορεί να με επιβεβαιώσει ή να με διαψεύσει...
Απλά ήθελα να συμπληρώσω κάτι: συγκεκριμένα άτομα επιθυμώ να μπαναρίζονται κι οι ανήθικοι είναι μέσα σ' αυτούς...κι είτε της αρέσει της κυρίας είτε όχι ανήθικη είναι εφόσον προδίδει τις φίλες της κι ας το έκανε και πριν 100 χρόνια...αυτά, δεν θα το συνεχίσω, ας μιλάει μόνη της...
είμαστε σ ένα φόρουμ που ασχολείται με την ψυχολογία όχι με την τεχνολογία
άρα είναι φυσικό να δούμε και ακραίες καταστάσεις.....είτε επειδή θέλει κάποιος να τρολαρει και να αναστατώσει τα είδη αναστατωμένα μέλη είτε γιατί ο άλλος φόρτωσε δεν είχε που να τα πει και μπήκε εδώ να εκτονωθεί
στην πρώτη περίπτωση είμαι κάθετα αντίθετος στην δεύτερη περίπτωση ίσως πρέπει να δείξουμε μια κατανόηση....
2 μήνες που είμαι εδώ 2 περιπτώσεις ακραίες είδα μια μ αυτόν που έβριζε τον πατέρα του και δεν ξέρουμε τι έχει περάσει αυτό το παιδί και η άλλη με τον περαστικό που δεν είχα δει κάποια περίεργη συμπεριφορά....
ας δεχτούμε λοιπόν τα ξεσπάσματα του καθενός κι ας αφήσουμε στους μοντ να κρίνουν
Ναι, καλά...το "μαλάκω" κατάμουτρα μου το είπες; Δημόσια; Όχι, δεν είχες τα κότσια μήπως φας κι άλλη προειδοποίηση...ας με διαψεύσει η διαχείριση όταν λέω ότι είπες αυτή τη λέξη...είχα κάνει αναφορά στο μήνυμα σου οπότε ξέρουν, ας βγουν δημόσια να πουν αν λέω ψέματα, δεν έχω λόγο να φοβάμαι...
Ναι, συγγνώμη, τους κακούς ανθρώπους σαν και του λόγου σου ούτε τους λυπάμαι, ούτε τους εκτιμώ...Καληνύχτα από μένα οριστικά, συνέχισε να ονειρεύεσαι πως είσαι ηθική...