Αρκετά πια!!! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 142
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι, ειναι μονο ιντερνετ.....

εδω μιλας για μηνες και χρονια με καποιον και μπορει να ανακαλυψεις οτι δεν ειναι καν αληθινο προσωπο, η οτι εχει μια τελειως διαφορετικη ιδιοτητα, φυλο, πνευματικη/ηθικη κατασταση, και "νοιωθεις" για καποιον που μπαινει/βριζει και φευγει?
    η κυκνος ειναι και τριαντα χρονια εδω, λεει παντα τα ιδια, εννοπωντας οτι μιλαει με συνεπεια για οσα μιλαει, αναγνωριζεις εναν αληθινο ανθρωπο (οτι κι αν σημαινει αυτο στο ιντερνετ), καποιοι ισως την εχουν συναντησει, κι αυτο το κανει ακομα πιο πραγματικο. προσωπικα θεωρω οτι ξερω πλεον ποτε υποφερει η κυκνος, ασχετως αν εγω θα υπεφερα για τους ιδιους λογους.
    τι καρδια/αγγιναρα πρεπει να εχω για να "νοιωθω" οτι μου λεει ο καθε αγνωστος για 1-2 θεματακια , οταν μετα γινεται ο κυρις τζεκυλ, μας ξεσκιζει στο βρισιμο και φευγει?

ειλικρινα αδιαφορω, και δεν θεωρω οτι ειμαι πιο υποκριτρια απο καποιον που ειλικρινα νοιαζεται.
    ισως πιο ισορροπημενη...

Δεν είπα ότι η κύκνος δεν υποφέρει....ούτε είναι όλοι 20 χρόνια εδώ μέσα να ξέρουν τι παίζει...και αυτό που λες στην ουσία είναι ότι νοιάζεσαι για αυτούς που ξέρεις και ξέρεις τι είναι... Το να νοιάζεται κάποιος όμως για αυτούς που δεν ξέρει για μένα είναι πιο αθώος και πιο καλοπροαίρετος.....μ' αρέσει αυτό στους άλλους........

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν είπα ότι η κύκνος δεν υποφέρει....ούτε είναι όλοι 20 χρόνια εδώ μέσα να ξέρουν τι παίζει...και αυτό που λες στην ουσία είναι ότι νοιάζεσαι για αυτούς που ξέρεις και ξέρεις τι είναι... Το να νοιάζεται κάποιος όμως για αυτούς που δεν ξέρει για μένα είναι πιο αθώος και πιο καλοπροαίρετος.....μ' αρέσει αυτό στους άλλους........
    δεν λεω απλα αυτο.
    αλλο το 'δεν ξερω καποιον, μολις τον ειδα, αλλα τον ακουω με προσοχη, μου φαινεται ειλικρινης και ανταποκρινομαι σαν να μου λεει αληθειες"που μας συμβαινει με ΠΑΑΡΑ πολλους αγνωστους εδω μεσα,
    κι αλλο "δεν ξερω καποιον, μολις τον ειδα αρχισε να βριζει ολο τον κοσμο για να τον διωξουν (γιατι εχει ξαναγινει και το ξερει) κι εγω ανησυχω που οντως τον εδιωξαν"

εσυ ζητας ενδιαφερον για καποιον που δεν σεβεται τον χωρο που ειναι κι αυτους που δινουν τον χρονο τους να τον ακουσουν.
    τελειως διαφορετικο απο το ενδιαφερον για εναν αγνωστο που σεβεται το προσωπο σου και τον χρονο που του αφιερωσες.

Senior Member
    Συμφωνώ, εγώ πάντως ούτε και την Κύκνο δεν ξέρω και κουφαίνομαι όταν ακούω τέτοιες υπερβολές από έναν άνθρωπο της ηλικίας της γιατί λέει ότι είναι και περίπου 35 χρονών, ενώ ο περαστικούλης είναι μόνο 18!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Συμφωνώ, εγώ πάντως ούτε και την Κύκνο δεν ξέρω και κουφαίνομαι όταν ακούω τέτοιες υπερβολές από έναν άνθρωπο της ηλικίας της γιατί λέει ότι είναι και περίπου 35 χρονών, ενώ ο περαστικούλης είναι μόνο 18!
    ηρθε και η ωρα που αποφασισε η δελφινα να κανει κριτικη για υπερβολες. ..
    το δαμε κι αυτο και δεν ειναι και ο σταυρος, εδω...

Banned
    δεν λεω απλα αυτο.
    αλλο το 'δεν ξερω καποιον, μολις τον ειδα, αλλα τον ακουω με προσοχη, μου φαινεται ειλικρινης και ανταποκρινομαι σαν να μου λεει αληθειες"που μας συμβαινει με ΠΑΑΡΑ πολλους αγνωστους εδω μεσα,
    κι αλλο "δεν ξερω καποιον, μολις τον ειδα αρχισε να βριζει ολο τον κοσμο για να τον διωξουν (γιατι εχει ξαναγινει και το ξερει) κι εγω ανησυχω που οντως τον εδιωξαν"

εσυ ζητας ενδιαφερον για καποιον που δεν σεβεται τον χωρο που ειναι κι αυτους που δινουν τον χρονο τους να τον ακουσουν.
    τελειως διαφορετικο απο το ενδιαφερον για εναν αγνωστο που σεβεται το προσωπο σου και τον χρονο που του αφιερωσες.
    Εγώ δεν ζητάω τίποτα, μου άρεσε αυτό που έγραψε η papa ...Για σένα ο περαστικός μπορεί είναι αυτός που δεν σέβεται, που βρίζει τους πάντες κλπ. Για την papa μπορεί να είναι ένας πληγωμένος 18χρονος....

παιδια, ξερετε κατι ομως?
    αν ανησυχειτε ειλικρινα, εχετε και καποια ευθυνη. γιατι τα λογια ειναι ωραια και ευκολα.

εγω δεν ανησυχω, γιαυτο και δεν κινητοποιουμαι.
    αν ανησυχουσα, θα εστελνα αναφορα στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος να ψαξουν την υποθεση.
    Να σου πω οτι σκέφτηκα να το κάνω Remedy αλλά πάνω που είπα να αντιγράψω τα μηνύματά του για να μπορέσω να κινηθώ εξαφανίστηκε το θέμα περί αυτοκτονίας καθώς και τα ποστ του, ακόμη και τα δικά μου. Το ανέφερα στο θέμα "τί σκέφτεστε", στις 17/4, μπορείς να το βρεις αν θες, αλλά δεν πήρα καμία απάντηση.

Senior Member
    Εγώ δεν ζητάω τίποτα, μου άρεσε αυτό που έγραψε η papa ...Για σένα ο περαστικός μπορεί είναι αυτός που δεν σέβεται, που βρίζει τους πάντες κλπ. Για την papa μπορεί να είναι ένας πληγωμένος 18χρονος....
    μα ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι ενας πληγωμενος (δεν ξερω τι ηλικιας ειλικρινα). αυτο δεν αλλαζει κατι, στο οτι δεν θελω να τον ανεχθω εφοσον επιλεγει να φερεταιε τσι.
    ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ αυτη η συμπεριφορα του, μην προσπαθειτε να την κανετε να φαινεται σαν μεταφυσικο φαινομενο...

Senior Member
    Εμένα πάντως η Κύκνος όσο την ξέρω μου φαίνεται πολύ υπερβολική και μάλιστα σε έναν θέμα μου που έγινε πριν από 20 χρόνιο με έβρισε με τα χειρότερα λόγια σαν να έγινε το γεγονός χθες! Την βρίσκω κάπως και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που βλέπω εμένα αυτού του είδος οι μικροπρέπειες με εκνευρίζουνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Εμένα πάντως η Κύκνος όσο την ξέρω μου φαίνεται πολύ υπερβολική και μάλιστα σε έναν θέμα μου που έγινε πριν από 20 χρόνιο με έβρισε με τα χειρότερα λόγια σαν να έγινε το γεγονός χθες! Την βρίσκω κάπως και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που βλέπω εμένα αυτού του είδος οι μικροπρέπειες με εκνευρίζουνε.
    κι εσυ τα ιδια και χειροτερα εκανες. αντε, ευκαιρια βρηκες.
    και εισαι μεγαλυτερη απ την κυκνο.

Senior Member
    κιουμπ, να θυμισω οτι ολα αυτα τα λεμε, κουβεντα να γινεται.
    ο περαστικος δεν εφυγε ουτε επειδη φωναζε η κυκνος, ουτε επειδη συμφωνησα εγω η οποιοσδηποτε αλλος.
    εφυγε γιατι παραβιασε ΧΟΝΤΡΑ τους ορους.
    και κατα την γνωμη μου, επιτηδες το εκανε για να φυγει, μιας και δεν μπορεσε να συνεχισει το θεμα αυτοκτονιων. προσωπικη αποψη το τελευταιο

Senior Member
    Σιγά πόσο μεγαλύτερη; σχεδόν συνομήλικες είμαστε! Την έχω βάλει και σε λίστα αγνόησης γιατί την θεωρώ πολύ κακιά και με συγχύζει!
    Last edited by δελφίνι; 22-04-2016 at 20:41.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Να σου πω οτι σκέφτηκα να το κάνω Remedy αλλά πάνω που είπα να αντιγράψω τα μηνύματά του για να μπορέσω να κινηθώ εξαφανίστηκε το θέμα περί αυτοκτονίας καθώς και τα ποστ του, ακόμη και τα δικά μου. Το ανέφερα στο θέμα "τί σκέφτεστε", στις 17/4, μπορείς να το βρεις αν θες, αλλά δεν πήρα καμία απάντηση.
    λοιπον, μιας και πραγματικα ενδιαφερεσαι απ οτι βλεπω, να σου πω πως το σκεφτηκα εγω, χωρις να διεκδικω κανενα αλαθητο, προφανως.
    το θεμα καλως εξαφανιστηκε γιατι ηταν πολυ επικινδυνο για διαφορους λογους, αλλα δεν θα σταθω εκει.
    αν το παρακολουθησες, ο περ. ειχε πει οτι εχει πολυ σοβαρες ενοχλησεις σκεψεις κλπ και ενα βασικο του προβλημα ειναι οτι δεν εχει χρηματα και προσβαση σε ψυχ....
    προσωπικα, αφενος εχω εμπιστοσυνη στην κριση των ειδικων του φορουμ, περισσοτερο απ οτι στην δικη μου σε ψυχιατρικα θεματα, και θεωρω οτι αν εκριναν την περιπτωση σαν αληθινα επικινδυνη, εχουν ηδη κινηθει μονοι τους, ασχετως με οοοολη την συζητηση περι παραβιασεων. μπορουν να κινησουν τους μηχανισμους να βρουν το μελος... και πιθανον να το εχουν κανει.

αφετερου ο αεον του απηυθηνε δημοσια προσκληση να επικοινωνησει μαζι τους για να τον βοηθησουν.
    αν ηταν αληθεια λοιπον ολο αυτο το αδιεξοδο και η ελλειψη χρηματων για ψυχ κλπ, θα επικοινωνησε ηδη μαζι τους και θα ειναι σε επικοινωνια.
    το "αν δεν", δεν θα το αναλυσω, ας το σκεφτει ο καθενας....

Senior Member
    Remedy, δυστυχώς μεγάλωσα κι εγώ και κοντεύω τα 38, σνιφ!
    Τώρα για όσους με κατηγορούν που έφυγε ο περαστικός 1ον απαξιώ ν' ασχοληθώ αν πιστεύουν ότι έπρεπε να μείνει μετά από αυτή τη φριχτή συμπεριφορά και 2ον εγώ δεν κόβω και ράβω εδώ μέσα, ένα απλό μέλος όπως όλοι είμαι συνεπώς δεν γίνεται ότι πω, προφανώς για να μπαναριστεί έτσι έκρινε κι η διαχείριση...Κοίτα ρε που θα βρεθώ κι απολογούμενη!

Σ' ευχαριστώ για την υποστήριξη...

Ήθελα να ήξερα αν δεν τα είχα καταφέρει ν' αντισταθώ στην αυτοκτονία τελικά αν θα εξακολουθούσαν να πιστεύουν συγκεκριμένα μέλη ότι καλώς στράφηκαν εναντίον μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    δεν σε κατηγορει κανενας βρε κυκνε, απλα καποιοι ανησυχουν για τον περαστικο.
    το δελφινι σε λιγο θα σταματησει να ενοχλει , πριν τα ακουσει...

Senior Member
    παιδια, ξερετε κατι ομως?
    αν ανησυχειτε ειλικρινα, εχετε και καποια ευθυνη. γιατι τα λογια ειναι ωραια και ευκολα.

εγω δεν ανησυχω, γιαυτο και δεν κινητοποιουμαι.
    αν ανησυχουσα, θα εστελνα αναφορα στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος να ψαξουν την υποθεση.
    Λοιπόν είναι απόλυτα δικαιολογημένη και η αντίδραση του Κύκνου. Εγώ προσωπικά δεν υποστήριξα το αντίθετο. Τώρα αν κάποιοι από εμάς ανησυχούν και για τον Περαστικό ίσως είναι επειδή είμαστε λιγότερο ισορροπημένοι, τι να κάνουμε? δύσκολο να βρεις την ισορροπία σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς!

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast