Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Δεν μπαίνω σε καμία άμυνα, απλά ούτε με ενδιαφέρει τι πιστεύεις ή τι δεν πιστεύεις για εμένα, δεν είναι άμυνα είναι λογική. Κάνεις λάθος και εσύ και η ναταλία, ποτέ δεν είπα ότι το σώμα είναι αρνητικό ή είναι αμαρτία, αυτά τα λέτε εσείς και διαστρεβλώνεται τα λεγόμενά μου, που ίσως να μην καταλάβατε επ' ακριβώς τι εννοούσα. Όσον αφορά για τον πουριτανισμό της Εκκλησίας, η Εκκλησία και ο Χριστιανισμός δεν έχει καμία σχέση με τον πρωτεσταντισμό δηλαδή τον πουριτανισμό. Περίεργο ε; Ίσως λανθασμένα να γνωρίζετε μερικά πράγματα. Ο πλατωνισμός λέει ότι το σώμα είναι η φυλακή της ψυχής, ο Χριστιανισμός λέει ότι σώμα και ψυχή είναι ένα, δεν είναι αμαρτία το σώμα, ούτε η ψυχή. Άρα δεν έχει καμία σχέση με τον πρωτεσταντισμό που ανέφερες, γιατί οι "πουριτανοί", είναι αίρεση του πρωτεσταντισμού. Κανείς δεν μου πέρασε τίποτα, ούτε η οικογένειά μου, είναι αυτό που φαντάζεσαι ότι είναι κολημένοι με την εκκλησία κλπ, το αντίθετο θα έλεγα, αλλά δεν έχει σημασία η οικογένειά μου και κακώς την ανακατεύεις στην συζήτησή μας. Όλοι ψάχνουν το τέλειο, δες και εσύ όπως και η ναταλία αναμολόγητα πανεπιστημίων τι λένε αγόρια ή κορίτσια. Όλοι δυστυχώς ψάχνουν το τέλειο, απορρίπτουν αμφότεροι καλές περιπτώσεις ανθρώπων, επειδή πιστεύουν ότι αξίζουν περισσότερα από αυτό που τους έτυχε. Ο έρωτας δεν είναι κάτι παραπάνω από ένστικτο (ναι όπως στα ζώα) και θαυμασμός. Ακόμα και στα ζώα, δεν μπορεί να ζευγαρώσει ένα θηλυκό με ένα αρσενικό αν δεν είναι αρχηγός του κοπαδιού ή αν δεν ελκύει το ένα το άλλο. Έχεις δει ερωτευμένα σκυλιά; Εγώ έχω δει και όλοι λέγανε "αααα, τι γλυκούλια είναι ερωτευμένα!". ΌΧΙ, δεν είναι ερωτευμένα είναι ΕΝΣΤΙΚΤΟ, τίποτα άλλο. Τέλος φυσικά και δεν σε έχω δει όταν είσαι ερωτευμένη, αυτό είναι βέβαιο, επειδή όμως έχω δει ερωτευμένους και από άλλο κόσμο και από τον εαυτό μου, όλοι κατάλαβαν και κατέληξαν ότι είναι μια εθιστική αρρώστια. Έπεσαν οι βαθμοί τους στο πανεπιστήμιο, είχαν δυσκολία στην προσοχή και γενικότερα ήταν σαν "ζόμπι", όπως δυστυχώς ήμουν και εγώ κάποτε.