Results 121 to 135 of 144
Thread: Ερωτας η εμμονη?
-
17-06-2017, 22:30 #121
Αδελφέ τσάμπα χαλιέσαι. Έχεις μια άποψη για το σεξ σε συνδυασμό με τον έρωτα η οποία είναι απόλυτα θεμιτή και σωστή. Αυτή η άποψη κυριαρχούσε στις παλαιότερες γενιές και πολλοί την εστερνϊζονταν. Βέβαια οι καινούργιες γενιές έχουν παρεκτραπεί αρκετά απο αυτήν την άποψη και δίνουν πλέον πολύ μεγαλύτερη σημασια στο σεξ με παντελή την απουσία του έρωτα όπως σου είπε και η Ναταλία. Δεν σημαίνει απαραίτητα οτι μόνο η μια άποψη είναι η σωστή και η άλλη λάθος. Κράτα αυτό που πιστεύευεις και βρες άτομα να σχετιστείς που έχουν την ανάλογη άποψη με την δικιά σου.
- 17-06-2017, 22:33 #122
17-06-2017, 22:38 #123
17-06-2017, 22:44 #124
17-06-2017, 22:50 #125
Παλαιότερα έβλεπες πολλούς ώριμους άντρες στις πιο μικρές ηλικίες. Σήμερα είναι σαφώς λιγότεροι έχουν στο μυαλό τους άλλα πράγματα. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις όπως εσύ καλη ώρα. Αναγκαστικά θα πρέπει να βρεις άτομα σαν και εσένα. Δύσκολο μεν απαραίτητο δε.
17-06-2017, 23:05 #126
Πιστεύω ότι το ίντερνετ μας κατέστρεψε. Παλιά μου έλεγαν, ότι για να κάνεις πχ μια εργασία πανεπιστημίου αράδιαζες όλα τα βιβλία. Τώρα μπαίνεις στο ίντερνετ και μέσα σε 1-2 λεπτά, την τελείωσες χωρίς κόπο και χωρίς να σκεφτείς. Το ίντερνετ είναι εκπληκτικά θετικό για την ζωή μας αλλα συνάμα και αρνητικό γι'αυτό το λόγο.
17-06-2017, 23:07 #127
Όχι αγαπητέ...τώρα θα σου ζητήσω εγώ να βρεις εσύ αυτά που λες οτι σου είπα γιατι θα με τρελάνεις μου φαίνεται!
Πού ακριβώς είναι 3-4 μνμ που ανακάτεψα τους γονείς σου; Μια κουβέντα είπα ,η οποία είναι το πιο λογικό πράγμα για να σκεφτεί κάποιος για την στάση κάποιου άλλου και συ αμέσως αρπάχτηκες και μπήκες σε άμυνα. Συγκεκριμένα είπα "δεν ξέρω αν έχεις μεγαλώσει έτσι ή σου περάσανε αυτά από την εκκλησία" ή κάπως έτσι, βρες το και βάλε μου εσύ αν είπα κάτι διαφορετικό. Και δεν αναφερόμουν στο αν σ αρέσει να κάνεις σεξ με συναίσθημα ή χωρίς, αναφερόμουν στην τάση σου να απαξιώνεις κάθε τι σωματικό. Δεν φταίω εγώ αν τέτοιες απόψεις ακούγονται κυρίως από την πλευρά της εκκλησίας ούτε ήμουν υποχρεωμένη να ξέρω τι κάνεις στην ζωή σου. Κι αμέσως μετά με είπες εμμονική. Σου αρέσει δεν σου αρέσει η στάση όλων μας καθορίζεται σε τεράστιο βαθμό από τον τρόπο με τον οποίο έχουμε μεγαλώσει. Ειδικά στις ηλικίες που είσαι. Πού ακριβώς είπα οτι στα λέει κάποιος παπάς; για βρες το μου κι αυτό! Είπα οτι τέτοιες απόψεις ακούγονται κυρίως απο κει. Και επιμένω σε αυτό.
Το οτι θεωρείς δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει, το λες μόνο στα λόγια, την ίδια στιγμή που τον ΚΡΙΝΕΙΣ για οτι κάνει με τον χειρότερο τρόπο και θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο.
Εποικοδομητικό διάλογο ούτε κατα διάνοια δεν κάνεις γιατί διαστρεβλώνεις συνεχώς τα λόγια των άλλων και νομίζεις ότι όλοι είμαστε εδώ για να σε προσβάλουμε...άλλη όρεξη δεν είχαμε!
Το ότι προβάλεις δικές σου απόψεις πάνω σε άλλους είναι αυτό που κάνεις τόση ώρα εδώ. Σου ξαναλέω ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ κι εσύ αμέσως έβγαλες το συμπέρασμα οτι ήξερα και σου μιλούσα επίτηδες έτσι για να σε προσβάλλω. Μιασμα δεν σε ειπα ποτέ, το είπες όμως εσύ για τον εαυτό σου προσπαθώντας να μου το φορτώσεις. Ούτε είπα τους γονείς σου ηλίθιους θεούσους, αυτά είναι δικά σου λόγια. Και στην τελική γιατί να κάτσω και να σου εξηγήσω αφού μου έχεις πει ήδη οτι δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου για σένα; Οτι κι αν βλέπω σε σένα, άχρηστο θα σου είναι.
Νομιζεις ειρωνεύτηκα γιατί δεν με επιβεβαίωνες; Για ξαναδιάβασε τι είπες και ειρωνεύτηκα! Χρησιμοποίησες ένα γελοίο παιδικό επιχείρημα του τύπου "όλοι οι γνωστοί μου επιβεβαιωνουν αυτό που λεω" και έκλεισες κάθε δίοδο για διάλογο γιατί συγνώμη κιόλας, αλλά αμα είσαι τόσο σίγουρος για την γνώμη σου και το αλάθητο σου, τι στο καλό την ζητάς την γνώμη των άλλων;
17-06-2017, 23:12 #128Miliva21GuestΟχι δεν ειναι.....
Οι παραγοντες που επηρεαζουν τις σχεσεις μας με τους αλλους ειναι πρωτα το αν εχουμε καλη σχεση με τον εαυτο μας αν ειμαστε επικοινωνιακοι κ εξωστρεφεις...το " με απορριπτουν επδ εχω αποψη" ειναι ενας δικος σου αμυντικος μηχανισμος γ να μπορεσεις να αντιμετωπισεις τα αρνητικα συναισθηματα της αποξενωσης που νιωθεις κ δν μπορεις ν αλλαξεις...
Αν το σκεφτεις καλυτερα το "εγω ειμαι ανωτερος πνευματικα και ολοι οι αλλοι ρηχοι" ειναι ενα παιχνιδι του μυαλου σου να ωραιοποιησεις μια κατασταση που προς το παρον δν εισαι ετοιμος ή δν ξερεις πως να ξεπερασεις....
Προσεχε ομως....σε αυτο υπαρχει μια παγιδα.....θες την επαφη με τους αλλους ανθρωπους ...δν την εχεις...βαζεις τον εαυτο σου σε θεση υπεροχης και αυτο σε κανει να νιωθεις ακομα πιο αποκομμενος απο τους γυρω σου .....και ενισχυει το φαυλο κυκλο της μοναξιας .....μεγαλωνοντας το χασμα αναμεσα σε σενα και στους αλλους
Οι σχεσεις προυποθετουν σεβασμο στην διαφορετικοτητα..ανεχεια και κατανοηση στις επιλογες των αλλων χωρις ν επιδεικνυουμε κριτικη σταση...
Αν θες διαβασε το και σκεψου το λιγο...
Δεν υπαρχει λογος να μου απαντησεις για να μ πεις αν ισχυει ή οχι αυτο π λεω...
Εγω μια γνωμη εκφραζω περα απο τη δικη σου οπτικη..σε καθρεφτιζω γ να σε βοηθησω να δεις πώς ενδεχομενως σε βλεπουν οι αλλοι....το να λεγαμε εδω μεσα μονα κοπλιμεντα δν θα βοηθησουσε κανεναν
17-06-2017, 23:13 #129
17-06-2017, 23:21 #130
Βλέπω κρατάς ακόμα, μια επιθετική στάση ή έτσι μου φαίνεται, ανέφερες για τους παπάδες αυτό στο μήνυμά σου στο #93 "Δεν ξέρω σε τι παπάδες έπεσες εσύ". Όσον αφορά για τους γονείς μου, ναι ασχολιόσουν σε 1-2 μηνύματα και εγώ αν και σου εξηγούσα πάνω σε αυτό, εσύ επέμενες λες και με ξέρεις. "Εμμονική" σε είπα λανθασμένα, γι'αυτό το λόγο, επειδή επέμενες. Δεν επιβάλω τις απόψεις μου, αλλά ούτε μπορώ να συμφωνήσω, έχω μια δική μου οπτική γωνία έχεις και εσύ την δική σου οπτική γωνία. Αυτό δεν σημαίνει πως έχεις δίκιο και έχω εγώ άδικο ή το αντίθετο. Το "μίασμα", το χρησιμοποίησα λανθασμένα το παραδέχομαι. Δεν ανέφερα πουθενά ότι δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου, όλες οι γνώμες σας με ενδιαφέρουν, τώρα πάλι μου φορτώνεις λόγια που δεν είπα. Θα μπορούσες αντί για ειρωνία, πάνω σε αυτή την φράση που την απομόνωσες να εκφέρεις επιχειρήματα. Δεν είμαι αλάνθαστος, δεν το ανέφερα πουθενά αυτό. Έχω όμως μια δική μου γνώμη και όπως παραδέχτηκες και εσύ, οι γνώμες μας συγκλίνουν στα περισσότερα.
17-06-2017, 23:27 #131
Συμφωνώ, μόνο που έχω περάσει πολλά από πολλούς. Αρκετά πολλά που ίσως να έγραφα μέχρι αύριο γι'αυτά. Ναι ανέπτυξα αμυντικούς μηχανισμούς όπως αναφέρεις, γιατί σε κάποια εποχή ήμουν μόνο με άμυνα. Σύμφωνα με αυτά που γράφω εδώ, έχεις δίκιο πάνω σε αυτά. Όμως αν κοίταζες καλύτερα την ζωή μου, την μέχρι τώρα ζωή μου, θα άλλαζες γνώμη. Δεν είμαι άμοιρος των ευθυνών, έχω κάνει πολλά λάθη και κάνω λάθη. Ένα περιστατικό θα σου πω, τώρα έγινε αυτό, πριν μια μέρα. Όπου το πρωί στο πανεπιστήμιο, πολύ πρωί, άρχισαν να με βρίζουν εμένα και ένα άλλο παιδί, επειδή μπαίνουμε πρώτοι στην εξέταση. Λες και έπρεπε να τους ρωτάω τι θα κάνω. Και όλα αυτά χωρίς επιχειρήματα και λογική. Μόνο αυτό αναφέρω, τα άλλα δεν χρειάζονται να ειπωθούν εδώ...
17-06-2017, 23:29 #132
17-06-2017, 23:30 #133
Εδώ το είπες.
ΚΑι σταματώ εδώ την κουβέντα γιατί είσαι έτοιμος να διαστρεβλώσεις τα πάντα.
Διάβασε αυτό που σου είπε η Μιλιβα. Εξηγεί καλύτερα αυτό που προσπάθησα να σου πω οτι κάνεις βάζοντας τον εαυτό σου ανώτερο από τους άλλους επειδή τάχα έχεις άποψη.
Κανείς δεν είπε να μην έχεις άποψη. Να ακους και να σέβεσαι χωρις να ΚΡΙΝΕΙΣ και τις απόψεις των αλλων σου λέμε όλοι.
17-06-2017, 23:36 #134
Να, απομόνωσες πάλι μια πρόταση και διαστρεβλώθηκε. Το ανέφερα αυτό γιατί σε ένα άλλο μήνυμά σου, είχες πει, ότι δεν έχω ερωτευτεί και εκεί σου είπα, ότι δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύεις ή τι όχι, πάνω στο θέμα του έρωτα, για το αν τον έζησα ή 'οχι και όχι πάνω στις απόψεις σου. Δεν καταλαβαίνω γιατί θίγεσαι έτσι. Εξήγησα σε αρκετά μηνύματα, ότι δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος, ούτε είναι αμαρτωλός που πήγατε να φορτώσετε σε εμένα αυτή την λέξη, ενώ δεν την είπα ποτέ.
17-06-2017, 23:41 #135Miliva21GuestΕνταξει ελισσαβετ νομιζω αρκετα....
εδω εμεις δν ειμαστε για να κρινουμε κανεναν ...μονο γ να λεμε την αποψη μας ....και οταν οι αποψεις εκφραζονται με ειλικρινεια ειναι λογικο να υπαρχουν παρεξηγησεις...
στη τελικη κανεις δν βελτιωθηκε με τα μπραβο και την επιβεβαιωση....ολοι εχουμε ερθει εδω γτ εχουμε τα δικα μας θεματα κ ψαχνουμε λυση .....και αυτη ειναι η βοηθεια π μπορουμε ν προσφερουμε στους αλλους.....γ αυτο κ οταν δινουμε τη λυση επικεντρωνομαστε σ αυτα που καποιος κανει λαθος....γτ αν τα εκανε ολα σωστα δεν θα υπηρχε προβλημα
Απλα νομιζω οτι ο φιλος μας εχει αναγκη αυτη τη στιγμη απο αποδοχη κ επιβεβαιωση....γ αυτο ειναι καπως απολυτος κ αντιδρα εντονα..
Το οτι σ λεμε αυτα π σκεφτομαστε δεν σημαινει οτι σε απορριπτουμε εν οιδα..αυτο κρατησε το