Ίδια ηλικία είστε.
Printable View
Στην Ελλάδα αυτό είναι αγάπη άμα δεν το ζησεσ δε σου φταίμε εμείς
Δεν είναι κακα παιδιά αυτό λέμε
Είναι καλά παιδιά πιο εξελιγμένα με καλύτερο ένστικτο επιβίωσης είναι πιο δυνατοί απλά
Παιδια σας ευχαριστω ολους γ τις αποψεις σας...ναταλια μου δν εχω προλαβει να διαβασω το αρθρο σου αλλα οταν ειμαι ηρεμη θα το διαβασω με.προσοχη κ θα σ πω την αποψη μου.....παντως σ ευχαριστω γ το ψαξιμο.....
Απλα απο μια ματια που εριξα θελω ν πω...οτι την.εμπειρια μ με το παιδι θα τη ζησω....εξαλλου κ αυτος χαλαρος ειναι...κ γ οσους εγραψαν οτι και καλα μη το πληγωσω και μη με ερωτευτει.....δεν καταδικαζω τπτ...και κατα δευτερον οι αντρες δεν παθαινουν τπτ ειναι σκληροπετσοι..ειτε ειναι " καλοι " ειτε ειναι "κακοι"......ολα τα αρσενικα σε γενικες γραμμες ιδια ειστε ολοι θελετε να σας κανουν τα γουστα και να μη τολμουν να σας γκρινιαξουν γ το παραμικρο............... γενικως θελω να πω οτι μπορεις ν ξενερωσεις κ με τους "καλους" και με τους "κακους"
....
Δεν συμφωνω μονο που λετε οτι καψουρευομαι τους κακους κ καλα.........να πω οτι ειχα ενα ιστορικο γεματο με σχεσεις με βιαιους...καταπιεστικους...κ ακοποιητικους κ δηλωνα με ολους ερωτευμενη.....να πω ναι..με.ελκυουν οι παρτακηδες....ομως προς το παρον δν ξερω...
Αλλα νμζ οτι θ ξενερωσω ευκολα αν καποιος δν μ φερεται οπως θ ηθελα...μπορει στην αρχη ν παθεις ενα σκαλωμα...του στυλ και καλα " θα σε στρωσω εγω" ...που δν γντ να αλλαξεις βεβαια κανεναν...αλλα μετα ξενερωνεις......
Εξαλλου τεινω να ειμαι της αποψης ...οτι ΟΛΟΙ μαλακες ειναι....απλα η καθεμια μας τουλαχιστον ας διαλεξει τον μαλακα που της ταιριαζει........ xD
Σορρυ αλλα ηθελα να αντικρουσω το επιχειρημα....."καλος" "κακος" αντρας....λες κ ο ταχα μ καλος δεν μπορει να βγει κτ αλλο στη πραγματικοτητα και να σ κανει τη ζωη πατινι........λες κ γραφουν οι ανθρωποι στο κουτελο ταμπελα ....."ελα σε μενα ειμαι καλος δν προκειται να σ πληγωσω"