Οχι, δεν υπαρχει οργανωμενο σχεδιο, σας βγαινει αυθορμητα, εχετε το μισος μεσα σας!!!!!!!!
Printable View
Η ανωτεροτητα φαινεται απο το ποιος το ξεκινησε.......εγω σε προσβαλλω γιατι μονο αυτο σου αξιζει..........Το κοριτσακι ομως η Ειρηνη δεν σου εφταιγε τιποτα να της την πεις και δεν την εχεις πει μονο σε αυτην αλλα σε πολλους στο φορουμ. Και υπαρχουν και χειροτεροι σου με ενα σωρο κομπλεξ!
WhyAlwaysMe? NeMeCiS και εγω εχουμε συστησει συμμορια για να μειωνουμε το μελος με νικ λουλουδι και τα ελαχιστα παιδια με αξια για να ανεβαινουμε εμεις.Ομως τα πραγματα δεν ειναι απλα,σε λιγο θα ερθουν και αλλα μελη της συμμοριας μας απο τον αρη και τον πλουτωνα για να μειωσουν κι αλλο τα ελαχιστα παιδια με αξια.
μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι
Υπάρχει θέμα..ούτε στην κλινική δεν γινόταν αυτό..ακόμα και τα άτομα που νοσηλεύονται είναι ανώτερα από εμάς..τουλάχιστον σε τρόπους..αν έχετε θέμα ανοίξτε ένα νήμα και βρείτε τα σαν ώριμοι άνθρωποι..πολιτισμένοι..το να την λέτε ασυστολα σε όποιον ρωτάει κάτι..εκφέρει άποψη..έχει κάποια πάθηση την οποία την χλευαζετε..έχω την εντύπωση ότι κάνετε κακό στον εαυτό σας και έπειτα σε κάποιο άτομο που δεν φταίει και μπορεί να σας λάβει υπόψιν του για τον χ ψ λόγο..πάρτε το αλλιώς..