Originally Posted by
Poet
GeorgeG1 Δεν μπορεί όμως να μου λέει πως δεν έχει να θυμάται κάτι κακό από εμένα, και πως της έμαθα πως είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι, αλλά από την άλλη μεριά να θέλει να σταματήσει όλο αυτό! Δεν είναι λογικό αυτό! Με έχει μπερδέψει πολύ! Γιατί να θέλει να πληγώσει έναν άνθρωπο που αναγνωρίζει πως έζησε στιγμές μαζί του, που με τους άλλους δεν είχε ζήσει καθόλου! Είναι διαφορετικό να μην με θέλει για σχέση, και διαφορετικό να θέλει να πληγώνει τον άνθρωπο και όχι απλώς τον πρώην σύντροφο της! Εμένα με πληγώνει πλέον σαν άνθρωπο που της φέρθηκε σωστά! Μου είπε πως αν κάποιος μπει στην καρδιά της μένει για πάντα εκεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να προχωρήσει! Πως πρέπει της αφήσω το χέρι και πως πρέπει να μάθω κι εγώ να προχωράω, πως αυτό εκείνη το έχει μάθει αυτό ενώ εγώ όχι. Πως δεν θέλει να την κρατάνε πράματα πίσω, να μην γίνεται εκείνη η αιτία που κάποιος μένει πίσω, αλλά ούτε και κάποιος άλλος να την κρατά πίσω. Δεν μου μίλησε άσχημα! Επίσης όταν μου είπε πως νιώθει πλέον μια διαφορετική αγάπη για εμένα, και της απάντησα πως δεν υπάρχει άλλου είδους αγάπη ανάμεσα μας, το παραδέχτηκε και μου είπε να τη διαγράψω επειδή ήταν χάλια εκείνη τη στιγμή! Όπως παραδέχτηκα κι εγώ πως θέλω να διακόψουμε την επικοινωνία μας, επειδή είμαι χάλια όλον αυτόν τον καιρό, έτσι μου είπε κι εκείνη! Δεν μου το έπαιξε σκληρή δηλαδή. Δεν το αντέχω όλο αυτό ρε γαμώτο! Δεν το αντέχω!