Results 121 to 135 of 160
-
30-12-2017, 07:39 #121
Κι όμως θα το πω για ακόμη μια φορά! Το ότι ειμαι ευαίσθητος και ευγενικός, αυτο δε σημαίνει πως ειμαι ίδιο και στο κρεβάτι! Εκεί αλλάζω, παίρνω τον αντρικό μου ρόλο στα σοβαρά, και ειμαι δυναμικος όπως πρέπει! Ακόμη και η πρώην μου είχε να το λέει το πόση εντύπωση της έκανε αυτή η αλλαγή μου! Και φαντασία είχα και τις περισσότερες ιδέες παρόλο που ήταν εκείνη η περισσότερο έμπειρη σε αυτόν τον τομέα! Και εννοείται δεν εμένα ήσυχος αν δεν την ικανοποιούσα, σε βαθμό να με ενδιαφέρει περισσότερο αν το απολαμβάνει εκείνη πρώτα παρα εγώ. Και επίσης δεν τελείωσα ποτε μου γρήγορα, κάτι που κάθε γυναίκα πιστεύω θα ήθελε. Και ναι το σεξ ειναι ακόμη μια εκδήλωση αγάπης προς τη σύντροφό σου! Το πιστεύω αυτο και το έκανα πράξη!
- 30-12-2017, 07:46 #122
Αλλα και πάλι έχω καταρρεύσει αυτές τις ημέρες των γιορτών! Δεν το περίμενα να μην μου στείλει ούτε ένα τυπικό χρόνια πολλα για την ονομαστική μου γιορτη! Πραγματικά αυτο δεν το πίστευα! Κρίμα! Κατέρρευσα πάλι! Δυστυχώς ειναι χειρότερος άνθρωπος απο αυτο που νόμιζα! Δεν μου αφήνει άλλη επιλογή απο το να την μπλοκάρω!
Last edited by Poet; 30-12-2017 at 09:33.
30-12-2017, 14:36 #123
Χρόνια σου πολλά Poet!
Δεν είναι χειρότερος άνθρωπος επειδή δεν σου έστειλε για χρόνια πολλά. Όπως και εσύ , έτσι κι εκείνη ξέρει πως αυτή η ιστορία μεταξύ σας πρέπει να τελειώσει και όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο τώρα, έκανε καλά που δεν σου έστειλε. Στην ουσία και σε σένα καλό έκανε και σε εκείνη. Το ξέρεις και εσυ πως πρέπει να απεγκλωβιστείτε και οι δύο από αυτή την σχέση και όλο αυτό προφανώς είναι η δικιά της προσπάθεια να απεγκλωβιστεί. Αντι να θυμώνεις, να είσαι ευγνώμων που σε αφήνει στην ησυχία σου, τώρα δεν μπορείς να το καταλάβεις αλλά θα το δεις στο μέλλον.
30-12-2017, 15:02 #124
Poet χρόνια πολλά με υγεία και σου εύχομαι να βρεις μια κοπέλα που θα ταιριάξεις μαζί της.Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με την Ελισάβετ.Kαι εγώ ήθελα να μου στείλει μια συγκεκριμένη κοπέλα στην ονομαστική μου εορτή αλλά δεν έστειλε.Και καλώς για να μην μου δώσει ελπίδες ότι θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Ομως.. τυχαίνει 2 ημέρες μετά να έχει γενέθλια οπότε σκέφτηκα να της στείλω εγώ να της ευχηθώ και το έκανα.
Αποτέλεσμα? Ηταν ευγενική μαζί μου,ζήτησε συγνώμη που με "ξέχασε" στην γιορτή μου,μετά άρχισε να μου στέλνει καρδούλες,της έστειλα και εγώ,αρχίσαμε να μιλάμε πάλι και γενικά θεώρησα ότι υπήρξε μια ευκαιρία να τα ξαναβρούμε. Ομως τελικά έφαγα για 2η φορά την χυλόπιτα μου και πληγώθηκα που πίστεψα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι μεταξύ μας.
Οπότε ναι,καλύτερα να μην έστελνα καθόλου,όπως δεν μου έστειλε και εκείνη..Α και φυσικά δεν την θεωρώ χειρότερο άνθρωπο.Ισα-ισα το αντίθετο γιατί προφανώς ήξερε ότι αν μου έστελνε θα μου δημιουργούσε ελπίδες,ενώ στην πραγματικότητα η επιλογή της είναι να μην είναι μαζί μου.Και αυτό προσωπικά το σέβομαι και δεν θα την ξαναενοχλήσω στο μέλλον.
30-12-2017, 19:14 #125
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! Να'στε καλά! Μπορεί να έχετε δίκιο, αλλά το θεωρώ μεγάλο λάθος να μην ευχηθεί στον άνθρωπο που της ζήτησε με τον πιο ευγενικό τρόπο να διακοπή η επικοινωνία! Ξανά μου έλεγε πως με αγαπάει και αντίο ταυτόχρονα! Με έχει μπερδέψει πολύ! Όταν αγαπάς δεν εγκαταλείπεις τον αγώνα στην πρώτη αναποδιά!
Last edited by Poet; 31-12-2017 at 01:05.
30-12-2017, 19:35 #126
Αχ... κοιτάζω τις τελευταίες φωτογραφίες μας! Παρατηρώ το ύφος της όπως με κοίταζε, όταν την έβγαζα φωτογραφία! Δύο μόλις ημέρες πριν καταστραφούν τα πάντα! Δεν μπορεί να υπάρχει τόσο ψέμα στον κόσμο! Αυτό το χαμογελαστό πρόσωπο, το ερωτικό της βλέμμα... δεν ξέρω αν κάποτε με κοιτάξουν ξανά τέτοια μάτια! Δεν αντέχω άλλο! Πρώτη μου φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο! Καμία άλλη δεν μου μίλησε όπως εκείνη, και καμία άλλη δεν με κοίταξε με αυτό το εκφραστικό βλέμμα! Γιατί ρε γαμώτο... Γιατί! Η μεγαλύτερη μου επιθυμία στη ζωή ήταν να ερωτευτώ... ερωτεύτηκα! Πέρασα τα καλύτερα νεανικά μου χρόνια μέσα στη μοναξιά. Δεν περίμενα να μου συνέβη αυτό ποτέ μου! Όμως με πρόσβαλε, με μείωσε, μου κατέστρεψε τον εγωισμό μου, και το επόμενο πρωί ζητούσε συγγνώμη! Όπως έκανε πάντα μετά από κάθε ''κρίση''! Δεν μπορούσα να της φερθώ όμως άσχημα, παρά μόνο την κοιτούσα σαν παιδί που το μάλωναν, κι ας μην της έκανα κάτι κακό! Μου λείπει ρε γαμώτο! Δεν το αντέχω αυτό! Με έχουν πάρει όλοι είδηση στη δουλειά! Είμαι στεναχωρημένος... το μυαλό μου βρίσκεται πάντα απορροφημένο, στις υπέροχες αυτές αναμνήσεις που σύλλεξα, από το υπέροχο αυτό ταξίδι της ζωής μου! Οι αρνητικές σκέψεις δεν φεύγουν από το μυαλό μου! Θέλω να ξεφύγω από αυτό το μαρτύριο! Κοιτάζω άλλες γυναίκες, μιλάω με κάποιες μέσω διαδικτίου και... Τίποτα! Ποτέ άλλοτε δεν έγινα τόσο χάλια για μια γυναίκα! Αλλά τις άλλες φορές ήμουν μαζί τους επειδή ένιωθα μόνος, ενώ τώρα την ερωτεύτηκα από τις πρώτες κιόλας ημέρες της γνωριμίας μας!
Last edited by Poet; 30-12-2017 at 20:00.
30-12-2017, 20:00 #127
31-12-2017, 03:26 #128
Poet την απορριψες. Οτιδηποτε θα κανει (επικοινωνια και σε αγαπαω και αντιο ταυτοχρονα) η δεν θα κανει (δεν σου ευχηθηκε στη γιορτη σου) αποσκοπει να σε πληγωνει. Το ξερει οτι εισαι ερωτευμενος μαζι της ακομα.
Την απερριψες, τελειωσες. Τωρα θελει να τρεχεις απο πισω της και να σε πληγωνει μεχρι να καταρρεύσεις και να σε υποτιμησει, μεχρι να γινεις κακος.
Εσυ πρεπει να καταλαβεις οτι ειτε την απερριπτες ειτε οχι, αυτο που σου εγραψα θα γινοταν ετσι κι αλλιως και με τετοιο τροπο να νομισεις οτι εσυ φταις, θα χαθεις μεσα στο μπερδεμα.
Δεν φταις εσυ για το τελος μιας ωραιας της σχεσης, εσυ θα φταις μονο για οσο ανταποκρινεσαι και θα διατηρεις αυτο το άσχημο πνιξιμο το οποιο θα ερχοταν ειτε την χωριζες εσυ ειτε οχι.
31-12-2017, 12:58 #129
GeorgeG1 Δεν μπορεί όμως να μου λέει πως δεν έχει να θυμάται κάτι κακό από εμένα, και πως της έμαθα πως είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι, αλλά από την άλλη μεριά να θέλει να σταματήσει όλο αυτό! Δεν είναι λογικό αυτό! Με έχει μπερδέψει πολύ! Γιατί να θέλει να πληγώσει έναν άνθρωπο που αναγνωρίζει πως έζησε στιγμές μαζί του, που με τους άλλους δεν είχε ζήσει καθόλου! Είναι διαφορετικό να μην με θέλει για σχέση, και διαφορετικό να θέλει να πληγώνει τον άνθρωπο και όχι απλώς τον πρώην σύντροφο της! Εμένα με πληγώνει πλέον σαν άνθρωπο που της φέρθηκε σωστά! Μου είπε πως αν κάποιος μπει στην καρδιά της μένει για πάντα εκεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να προχωρήσει! Πως πρέπει της αφήσω το χέρι και πως πρέπει να μάθω κι εγώ να προχωράω, πως αυτό εκείνη το έχει μάθει αυτό ενώ εγώ όχι. Πως δεν θέλει να την κρατάνε πράματα πίσω, να μην γίνεται εκείνη η αιτία που κάποιος μένει πίσω, αλλά ούτε και κάποιος άλλος να την κρατά πίσω. Δεν μου μίλησε άσχημα! Επίσης όταν μου είπε πως νιώθει πλέον μια διαφορετική αγάπη για εμένα, και της απάντησα πως δεν υπάρχει άλλου είδους αγάπη ανάμεσα μας, το παραδέχτηκε και μου είπε να τη διαγράψω επειδή ήταν χάλια εκείνη τη στιγμή! Όπως παραδέχτηκα κι εγώ πως θέλω να διακόψουμε την επικοινωνία μας, επειδή είμαι χάλια όλον αυτόν τον καιρό, έτσι μου είπε κι εκείνη! Δεν μου το έπαιξε σκληρή δηλαδή. Δεν το αντέχω όλο αυτό ρε γαμώτο! Δεν το αντέχω!
31-12-2017, 16:54 #130
θα διαφωνησω με τον τζωρτζ, για τον πολυ προφανη λογο, οτι ΔΕΝ την απεριψες. εκεινη σε απεριψε, ασχετως αν αναγκαστηκες να βαλεις τοτε μια τελεια, επειδη σε απεριπτε και βασανιζοσουν.
δεν βασανιζεσαι επειδη ειναι σαδιστρια, βασανιζεσαι επειδη σε ποναει ο χωρισμος σας και σου εντεινει τον πονο αυτον, το οτι επικοινωνεις ακομα.
για μενα ειναι παρα πολυ λογικο να αναγνωριζει καποιος τι του προσφερε η σχεση σας σε ερωτικο απιπεδο, αλλα να θελει να φυγει.
δεν ειναι παραλογισμος, λεγεται ξενερωμα.
τα αισθηματα αλλαζουν καποιες φορες. δεν κρατανε για παντα.
κατα τη γνωμη μου, αυτο εχει συμβει.
και της αρεσαν οσα ζησατε, και εκτιμαει οτι της προσφερες ερωτικα και ανθρωπινα, αλλα εχει ξενερωσει ΕΡΩΤΙΚΑ και γι αυτο δεν βλεπει συνεχεια μεταξυ σας.
εξ ου και αυτα που ψελιζει περι αλλου ειδους αγαπης κλπ. θελει να ειστε φιλοι η κοπελα και να προχωρησει παρακατω.
το γιατι ενω στα ειπε ετσι, οταν εσυ της ειπες οτι δεν υπαρχει αλλου ειδους αγαπης αναμεσα σας, υποχωρησε, απλα υποχωρησε επειδη επιμενεις.
δεν ειναι οτι αλλαξε αποψη.
συμφωνησε σε αυτο που της ελεγες για να σου χρυσωσει το χαπι.
ερωτικα, δεν θελει. το αν μπορει να ειναι απλη φιλη σου/ εχει αναγκη απο παρεα/ ελλειψη φιλων, η κωλοτριβεται επειδη ξερει οτι την θελεις, για να τονωνωνει τον εγωισμο της, δεν το ξερω.
εσυ πρεπει να δεις πως θα εισαι εσυ καλυτερα στον χωρισμο σας, γιατι κι αυτη αυτο κοιταει. το πως θα ειναι καλυτερα. οχι το πως θα ξαναειστε μαζι.
31-12-2017, 17:06 #131
Θα σταθω σε μια κουβεντα απο το κειμενο σου. "δεν ειναι λογικο αυτο"
Οχι δεν ειναι τιποτα λογικο σε αυτη τη σχεση, εσυ εχεις την ικανοτητα να ισορροπεις μεταξυ συναισθηματος- παρορμησης και λογικης, η οριακη οχι.
Αυτο που κανει καταβαθος εχει και μια ριζα αγαπης. Δεν θελει να σου κανει κακο, το εχει ξαναζησει το επεισόδιο και γνωριζει οτι μπορει να επιστρεψει, να σου δωσει πολλα και μετα να σε πεταξει σαν σκουπιδι, να σε καταστρέψει, το ξερει οτι εισαι συναισθηματικος τυπος και ξερει οτι αυτο θα γινει. Μπες στη θεση της και σκεψου οτι θα σε ηθελε μαζι αλλα ξερει οτι θα σε καταστρέψει χωρις να ειναι σκοπος της και αυτο θα γινει στο υπογραφω κι εγω κι αυτη. Απο εδω και περα οποτε ερχεσαι σε επαφη θα σε πληγώνει με "μαγικο" τροπο μεχρι ειτε να εξαφανιστεις εσυ, ειτε να σε πονεσει οσο παει.
Απλα πρεπει να καταλαβεις οτι αυτο θα γινοταν και ας μην την χωριζες. Μην αυταπατασε και αναλαβεις το βαρος της διαλυσης.
31-12-2017, 17:25 #132
Remedy συμφωνω κι εγω με αυτο που λες. Αυτη με απερριπτε και εγω το εκοψα αποτομα. Οταν με ρωτησε αργοτερα γιατι την χωρισα, της ειπα η επιθυμια σου διαταγη μου.
Δεν ξερω αν εισαι η ειχες ποτε σχεση με οριακο ατομο, αλλα αν οχι δεν ξερεις τι σημαινει και πως το ζεις ολο αυτο. Δεν ειναι απλα ενα ξενερωμα απομακρυνομαι κτλ. Οτιδηποτε κανεις κρυβει τον φοβο για την απορριψη γι αυτους, 24/24ωρο ενας διαρκης αγωνας επιβεβαιωσης. Του δινεις χορο και χρονο = απορριψη, φροντιζεις να εισαι συχνα παρων= πνιξιμο.
Απλα δεν υπαρχει ΛΟΓΙΚΗ και δεν βγαζεις ακρη ΠΟΤΕ.
Ο πραγματικος στοχος του μεταιχμιακου ειναι να νοιωσεις οτι κατεστρεψες μια καταπληκτικη σχεση, μια σχεση που ειναι προδικασμενη ετσι κι αλλιως να αποτυχει λογω της οριακοτητας.
Poet μη μασας απκα εχεις μπλεξει σε λαβύρινθο. Και μονο που εχεις κατανοησει τον τροπο λειτουργιας τους, στο υπογραφω οτι θα περασει σε λιγο καιρο οσο δυσκολο και αν σου φαινετε τωρα.
31-12-2017, 17:38 #133
Remedy αυτο που με έχει καταστρέψει ψυχολογικά ειναι πως ερωτικά της αρέσω! Ενάμιση μήνα μετά το χωρισμό μας που μίλησα μαζί της με skype, μου έλεγε το ποσο της άρεσα σαν εραστής και πως ήθελε να με είχε εκεί για να την έχω στην αγκαλια μου! Ο λόγος που με χώρισε, ο οποίος ειναι και ο τίτλος του θέματος, ειναι πως εξαιτίας της ευαισθησίας μου δεν μπορούσα να την στηρίζω οποτε πάθαινε κρίση, επειδή όταν έπεφτε εκείνη έπεφτα κι εγώ ψυχολογικά. Ήθελε κάποιον που να μπορεί να το σηκώσει όλο αυτο το βάρος! Και αυτά ειναι τα δικά της λόγια, και όχι τα δικά μου συμπεράσματα. Αυτο που έμαθα απο εκείνη για τους οριακους ειναι πως αλλάζουν διαθέσεις ιδεολογίες κλπ απο τη μια στιγμή στην άλλη! Ακομη και με τις φιλες της αυτο εκανε! Τη μια μερα ηταν φιλη και καλος ανθρωπος και την επομενη ένας ψευτικος και κακός ανθρωπος! Ποτε μου δεν ήξερα αν εννοούσε κάτι απο αυτά που μου έλεγε η όχι. Ήταν ειλικρινά σαν να είχα σχεση με φυο εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους!
31-12-2017, 17:46 #134
ΟΌλα όσα έγραψες σε αυτό το post τα έχω σκεφτεί ήδη και ειναι ένας ακόμη λόγος που ειμαι χάλια! Επειδή κάνει πολλα χρόνια θεραπεία δεν το έφτασε στα άκρα παρα μόνο την τελευταία ημέρα πριν χωρίσουμε. Ξέρει τον χαρακτήρα μου και προτίμησε να απομακρυνθεί επειδή όντως με αγάπησε! Μπορεί να σας φαινεται περίεργο αυτο που θα πω, αλλα με κάνει χειρότερα το να γνωρίζω πως σε αφήνει ένας άνθρωπος από αγάπη, και όχι επειδή φέρθηκες με άσχημο τρόπο! Δεν αντέχω τη σκέψη πως αγαπήθηκα απο καποια, που όμως δεν μπορώ για τον λόγο που έγραψα στο προηγούμενο post, να ειμαι μαζί της! Το να έχεις αγαπηθεί για πρώτη φορά στη ζωή σου, και να πρέπει να γίνει ανάμνηση ο άνθρωπο που σου έδωσε τόσα πολλα!
Last edited by Poet; 31-12-2017 at 18:02.
31-12-2017, 19:12 #135
Επίσης ειναι δύσκολο να βγάλεις έναν ερωτικό σύντροφο απο τη ζωή σου, όταν έχεις τη γνώση, πως πολλα απο όσα σου έκανε και σου είπε δεν τα εννοούσε πραγματικά! Άλλωστε πάντα ζητούσε συγγνώμη, επειδή ήξερε πως βρισκόταν σε κρίση εκείνες τις στιγμές! Όταν δεν έχεις την επιλογή να αισθανθείς καποια μορφή μίσους η κακίας για εκείνον τον άνθρωπο, και σου μένει μόνο η πικρή γεύση του παραπόνου σου στα χείλη, για τα όσα συνέβησαν, πιστέψτε με ειναι πιο οδυνηρή αυτη η αίσθηση του αποχωρισμού, όταν ξέρεις πολυ καλά πως ότι έκανε δεν το έκανε συνειδητά! Αυτοί οι άνθρωποι χωρίς να το θέλουν πληγώνουν όχι μόνο τον εαυτό τους αλλα και εκείνους που μπαίνουν στη ζωή τους!