Sad μου βλέπω από τώρα ξεκίνησαν οι κατακτήσεις! Τι θα γίνει στη συνέχεια!!!!!!!!!!! :P
Printable View
Sad μου βλέπω από τώρα ξεκίνησαν οι κατακτήσεις! Τι θα γίνει στη συνέχεια!!!!!!!!!!! :P
Το πρόβλημα μου είναι οτι είμαι ερωτευμένη με τον γιατρό μου και το επιτελείο του. Δεν με ενδιαφέρουν περεταιρω κατακτήσεις.... Πρέπει να κατακτήσω τον γιατρό μου και το επιτελείο του... ολο το επιτελείο του... :D :D :D
ΣΩΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
;) ;) ;)
αχ βρε sad
εσυ και οι κατακτησεισ σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα αχαχαχαχααχαχα
Λέω να βγάλω το μαλακομαγνήτη που έχω τόσα χρόνια πάνω μου μπας και μπλέξω με κανένα σωστό άνθρωπο, που δεν έχει σκοπό να με στείλει στο ψυχιατρείο... U know very well Freddo...
Σήμερα νιώθω ατονία και εξάντληση... Αδιαθέτησα ίσως γι' αυτό. Θα έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου όλες αυτές τις μέρες, και με την αδιαθεσία μου θα έπεσε κι άλλο... Δεν έχω δυνάμεις σήμερα, ψιλοζαλίζομαι και νυστάζω όλη μέρα....
sadoula μου τι εχεισ??????
μαλλον θα εχει πεσει αιματοκριτης σου................................
περαστικουλια....
συνταγη αλανθαστη, αλλα θελει ψυχραιμια:Quote:
Originally posted by sad
Λέω να βγάλω το μαλακομαγνήτη που έχω τόσα χρόνια πάνω μου μπας και μπλέξω με κανένα σωστό άνθρωπο, που δεν έχει σκοπό να με στείλει στο ψυχιατρείο... U know very well Freddo...
τα καλυτερα ερχονται οταν κοιτας αλλου....
Sad περαστικά σου καλή μου!
Μην το παρακάνεις αυτές τις μέρες....!!!
Τί να μην παρακάνω;Quote:
Originally posted by kleiw
Σαν να χεις δίκιο... τώρα που το σκέφτομαι... μάλλον ναι έχεις δίκιο...Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
συνταγη αλανθαστη, αλλα θελει ψυχραιμια:Quote:
Originally posted by sad
τα καλυτερα ερχονται οταν κοιτας αλλου....
sex...:DQuote:
Originally posted by sad
Τί να μην παρακάνω;Quote:
Originally posted by kleiw
και νά θελα.... :(
Κοιτα Sad, δεν θέλω ηττοπάθιες... Εδώ μέσα σε λίγο καιρό δεν θα είναι φορουμ... πασαρελα θα είναι... και δεν θα χτυπήσουμε κανένα μπάνικο γκομενακι???? Ε ποτέ.....!!!! :D
Και κοίτα και λίγο αλλού... "Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουν έρθει" λέει η φίλη μας η Χαρούλα. Κάτι ξέρει....
Για να μην θυμηθώ τραγούδια απο τα νιάτα μου... του Λιβιεράτου για παραδειγμα, που δεν ήθελε να πάει στο πάρτυ και τελικά έπαθε πλάκα με την κοπελίτσα που γνώρισε... :D
Όλα θα πάνε καλά και αύριο θα μας κοιτάν με μίσος αυτές οι ξερές οι σημερινές που εμείς θα είμαστε σουπερ....!!!
Δυστυχώς, είμαι ακόμα κολημένη σε κάτι που τελείωσε. Νιώθω κάτι μεταξύ αγάπης και μίσους. Το μόνο σίγουρο είναι οτι υπάρχει μέσα μου ακόμα πάθος... Οποτε όπως καταλαβαίνεις και ο Brand Pit να κατέβει κάτω δεν μου κάνει κουκου... Απλά πρέπει να ξορκίσω το παρελθόν μου that?s all...