ολα καλα βρε κοριτσια αλλα τωρα πειναω πολυ, βεβαια θα φαω τις φραουλιτσες μου και θα ανεβω στο διαδρομο και θα βαλω το cd της σιντυ για γυμναστικη, αλλα τωρα πειναω και πρεπει να κρατηθω !1111
Printable View
ολα καλα βρε κοριτσια αλλα τωρα πειναω πολυ, βεβαια θα φαω τις φραουλιτσες μου και θα ανεβω στο διαδρομο και θα βαλω το cd της σιντυ για γυμναστικη, αλλα τωρα πειναω και πρεπει να κρατηθω !1111
πεινανε ωρε τα παλικαρια?
ουπς απο καπου το εκλεψα αυτο....
ναταλλια κρατα γερα...
κρατησα κοριτσια, κρατησα εκανα 1,5 ωρα γυμναστικη και ηρεμησα, παντως χθες το βραδυτα μεσανυχτα που τυπικα ξεκιναγε η ημερα ελευθεριας ηπια τρια σφηνακια τσιπουρο .... αλλα οκ δε με πειραζει. θα σας γραψω στο τελος της ημερας τι τελικα εφαγα, προς το παρον ηπια το γκρειπ μου που μου αρεσει , τρεις φρυγανιες με βουτυρο και μελι, μια κουταλια ζαχαρη...αργοτερα θα φαω μια μπανανα και μετα θα παω στη μαμα μου που μας εχει τραπεζι. γεμιστα, χωρις κιμα, λεω να φαω δυο πιπεριες χωρις ψωμι και τυρι με σαλατα, και το βραδυ ενα σουβλακι με κοτοπουλο που μου ελειψε, και κανα ποτακι, τι λετε ειναι πολλα ?
kala koritsia exw trela8ei....
diabazw apo tin arxi kai exw meinei me to stoma anoixto!!!!!!!!!!!!
BRAVO SAS
gia tin antoxi sas
gia ti 8elisi sas
gia tin allilosumparastasi sas
prosfata anakalupsa to forum k exw kollisei teleiws
kai egw monimos me diaites paleuw alla panta lugizw
edw kai 3 meres ksekinisa na kanw pali ena mix apo diatrofes pou kata kairous exw parei apo diaitologous(de leei pali na paw na ta staksw) pairnw kai ena lupodialutiko kai anamenw...
i diaita de tis petaloudas prepei na ta spaei
na rwtisw sunolika posos kairos perase apo tote pou arxisate ,posa kila exete xasei kai posa einai ta problepomena na xaseis ( sto peripou enoeitai) me auti ti diaita?
γεια σου ιχθυς!! ελπιζω κι εσυ να τα πας το ιδιο καλα και ακομα καλυτερα με την απωλεια σου!! εγω κανω τη διαιτα ενα μηνα περιπου και εχω χασει ηδη 6 κιλα και πολλους ποντους σε συνδυασμο με γυμναστικη ομως. Ο γυμναστης μου που μου εδωσε τη διαιτα μου ειπε πως μπορω να χασω με αυτη τη διαιτα 7-10 κιλα το μηνα μαζι με τη γυμναστικη και σημαντικη διορθωση του μεταβολισμου!!
Ας αρχισω ομως με τις εβδομαδιαιες μου μετρησεις!!! Μπορει να εχασα ενα κιλο αλλα δεν ειχα μεγαλη μειωση ποντων ..υποθετω πως ειναι φυσιολογικο δεν γινεται να χανω καθε βδομαδα 5 ποντους ε??
Κιλα : 78
ΜΕΣΗ 84 ΕΚ
ΚΟΙΛΙΑ 107 ΕΚ
ΓΟΦΟΙ 113 ΕΚ
ΠΟΔΙ (ΨΗΛΑ) 55 ΕΚ
ΜΠΡΑΤΣΟ 28 ΕΚ
ΣΤΗΘΟΣ 97 ΕΚ
ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ 2,5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΛΟ. ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΦΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΑΝΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΤΑΣΙΜΗ!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ 78 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 70!!!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΗ ΝΑ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΑΝ ΟΧΙ 70 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 71-72!! ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ...!!!
ΑΠΟ 1Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕΙΟΝ 12 ΚΙΛΑ!!!!!! :)
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :)
μια χαρα τα πας!!!κ τα 70 η κ ακομα λιγοτερα ειναι πιο κοντα απ'οσο νομιζεις!!για να'χεις τοση αυτοσυγκρατηση 1 μηνα τωρα θα τα καταφερεις...
να ρωτησω εγω κατι??να ενημερωσω αρχικα οτι σημερα ειναι η 7η μερα της 2ης εβδομαδας που ακολουθω τη διαιατα σχεδον κατα γραμμα..την προηγουμενη Δευτερα ειχα χασει 3 κιλα κ αυριο μετα απο τα σημερινα που εχω ηδη φαει κ θα φαω πολλα ακομα θα ζυγιστω κ θα γραψω αυριο αποτελεσματα αν κ δν νοιωθω να'χω χασει τπτ..
κ επανερχομαι....παω συνηθως γυμναστηριο 3 φορες την εβδομαδα για 1,5-2 ωρες συμφωνα με το προγραμμα που'χω κ συνηθως πρωινες ωρες..το προβλημα ειναι στη δουλεια..μπορει να δουλευω 4 ωρες(ισα-ισα για να μη φορτωνομαι στη μανα μου) αλλα δεν μπορω πραγματικα ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ!!!!ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ...τι να κανω??φταιει που δεν παιρνω πολλες θερμιδες η ειναι η κουραση απ'το γυμναστηριο??Πηρα κατι πολυβιταμινες απ'το φαρμακειο για να νιωσω καλυτερα κ θα κανω κ εξετασεις αλλα πραγματικα δεν παλευεται τετοια κουραση..Ευτυχως σε 1 εβδομαδα θα παρω φοιτητικη αδεια γιατι εχω εξετασεις κ ελπιζω να ξεκουραστω...Αν καποια απο εσας που κανει τη διαιτα αντιμετωπιζει κατι παρομοιο ας μου το πει αν ειναι να κοιταξω μηπως εχω κατι πιο σοβαρο...
σορρυ αν σας κοουρασα...ευχαριστω κ καλη συνεχεια σε ολες!!!! :*
ΕΝΙΩΘΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ - ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΑΩ 6-7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΓΕΥΜΑ. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ.
ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ!! ΑΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ.
ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΡΩΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΕΙΜΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!! :) ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
Σ'ευχαριστω για την απαντηση!!!Ολοι μου λενε οτι ειναι επειδη δεν τρωω σωστα.....Ησυχασα λιγο τωρα...Απο την αλλη εβδομαδα θα προσπαθησω να πηγαινω πιο αργα αν κ το πρωι με βολευει γιατι προλαβαινω να παω κ για μαθημα μετα πριν τη δουλεια...Τωρα που δεν θα δουλευω θα το προσαρμοσω διαφορετικα.....
Ελπιζω ν'αντεξω τη διαιτα κ την επομενη εβδομαδα!!!
Θα σας ενημερωσω αυριο για την απωλεια μου(αν κ δεν νομιζω να δω αποτελεσμα)..Παμε γερα κ με αισιοδοξια ομως!!!!!
λοιπο, χθες το παρακανα με το ποτο και οχι με το φαγητο, οποτε δε θα ζυγιστω αυριο αλλα την Τρίτη ετσι για να περασει λιγος χρονος, νομιζω οτι τα παω καλα , φορεσα και το τζινακι μου, βεβαια πεταγε λιγο κοιλιτσα αλλα νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο, μιας και πριν απο λιγο καιρο δε κουμπωνε καθολου η με ζορι.
η τελευταια μετρηση χθες με εδειξε 58,8 ελπιζω τη Τριτη να παω 58 αν και αμφιβαλω διοτι περιμενω περιοδο σε 4 μερες. Πειναω βεβαια και φοβαμαι διοτι απο αυριο εχω παρει φοιτητ αδεια αρα θα ειμαι σπιτι και θα διαβαζω(καθολου καλες συνθηκες για διαιτα). θα το παλεψω ομως γιατι απολαμβανω σιγα σιγα τη νεα μου φιγουρα
bravo natalia!!! palepse to kai tha deis ta epithymita apotelesmata!!!!!!!!!
NATALIA ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΘΑ ΠΕΤΟΥΣΑ!ΕΧΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑΚΙΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ ΓΕΡΑ!!
το θελω πολυ και πιστευω να τα καταφερω, να δουμε και τι θα κανουμε για συντηρηση μετα
EINAI ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ!!!
λQuote:
Originally posted by joanna1974
NATALIA ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΘΑ ΠΕΤΟΥΣΑ!ΕΧΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑΚΙΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ ΓΕΡΑ!!
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια εσενα ποιος ειναι ο στοχος σου δηλαδη ποσα κιλα θες να χασεις ?
MONO 10 GLYKOYLA MOY !!!!MONO 10!EIMAI 167 ,69.5 K THELO NA KATEBO STA 59!!EXO NA DO AYTO TO 5 MPROSTA APO TO DHMOTIKO NOMIZO!!!(IPIRXA KAI 82)