την κυριακη 5/7 μαζι με τα εγκαινια του μαγαζιου που ανοιγω μαζι με το μωρο μου.....ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΖΟΜΑΙ!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
την κυριακη 5/7 μαζι με τα εγκαινια του μαγαζιου που ανοιγω μαζι με το μωρο μου.....ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΖΟΜΑΙ!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δν το πιστευω συγχαρητηρια χαιρομαι πολυ ετσι ολεσ οι χαρες μαζι...................πο πο χαρηκα πολυ
και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτος στο ειπε ε ποο καιρο ειστε μαζι
δες την υπογραφη μου!!!!!!!!!!!!
θα σε αγαπαει πολυ ε στανταρ κ μενετε μαζι κιολας ε
πολύ ευχάριστο αυτό saxowoman !μιας και τα λέμε όλα εδώ, κι εγώ τον Σεπτέμβρη θα συγκατοικήσω με τον φίλο μου. Προς το παρόν ψάχνουμε για να νοικιάσουμε σπίτι!Αν καμιά ξέρει για κανένα ενοικιαζόμενο στο κέντρο, ας μου στείλει ένα μηνυματάκι!
sto κεντρο μενω βρε οποτε αν ακουσω τπτ θα σου πω...
thanks marili!theloume kati konta se ilektriko i metro!na 'sai kala!
ευαγγελισμο π ναι το μετρο ειναι καλα ΄
περιμενω πως και πως να ερθει ο σεπτεμβρης να βαλω το δαχτυλιδακι μου και να αρχισει η κατηφορα των κιλωωωωωωωωωωωων
saxowoman μου ειδα το μηνυματακι σου 'για τo τι θελω πισω΄',οντως ισχυουν αυτα αλλα πανω απ ολα θελω να ναι καλα τα αγαπημενα μου προσωπα.......αυριο παω παρο 3ημερη κ θα μαι μαζι με το αγορι μου.........παρο σου ερχομαστεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εε
γεια σας μολις γυρισα απο παρο κ ηταν φανταστικα εκπληκτικα..περασα τελεια με το φροντιστηριο αλλα και με το αγορι μου ................[να μια εικονα του ξενοδοχειου που μειναμε]τελειο ε;;;;;;;;;;;;;
na k allh mia......
tiς ειδες atzy μου