-
bomo δε ξερω τι κανω λαθος η ρουφιανα και δε μπορεις να τα λαβεις! τελοσπαντων..σου εστειλα απαντηση οτι εχεις δικιο και οτι μου τονισε ο τυπος οτι τις πηγαινοφερνω..τις παιρνω μαζι μου δεν τις αφηνω εκει!
καποια αλλη συμβουλη?κατι που πρεπει να ξερω???
καλα εκανες και μου το πες!δε το χα σκεφτει ετσι.
-
κικα μηπως ξεχνας να συμπληρωσεις το θεμα?
-
προφανώς θέμα ξεχνάει να βάλει το ξεμυαλισμένο μας πλάσμα και τα γραμματάκια εξανεμίζονται!!
αφού θα παίρνεις μαζί τις βελονίτσες σου ΟΚ, είναι πολύ βασικό θέμα η ασφάλεια σε ό,τι κάνουμε. Σωστός ο ντόκτορ!
-
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ το βλημα..το θεμα ξεχναω...
μα τι στοκος!
ναι ναι ναι λοιπον βρεθηκε το λαθος!
οκ!
-
χιχιχιχιχι..καλλιο αργα παρα ποτε!
-
τωρα δε ξερω ρε συ...το οτι ειναι πιο ποκονομικος απο καποιους αλλους λογικα οφειλεται στο οτι πληρωνεις τις βελονες μια φορα και ισως ανα διαστηματα τις ξαναπληρωσεις για να τις αλλαξεις...δε ξερω..
αλλα νομιζω οτι κατα τα αλλα ιδια δουλεια θα κανει και με αυτους που πληρωνεις 50 ευρω.
αν οντως καθε φορα πληρωνεις τις βελονες ενα 20αρικο τοτε ολοι γυρω στα 30 ευρωπουλα εχουν ταριφα απλα αλλαζει το θεμα στο τι γινεται με τις βελονες.αμα τις παιρνεις μαζι σου ή αν τις αγοραζεις καθε φορα (αν ειναι μιας χρησης)
...
???!!!!??!?!?!
-
έχω στείλει u2u στη κικα να γελάσουμε..θα απαντήσει η όχι;; εγώ πάντως τα πυροτεχνήματα τα έχω έτοιμα!
-
βασικα ρε κοριτσια να ρωτησω κατι?
απο οτι καταλαβα ο βελονισμος πανω κατω κανει οτι κανουν και τα reductil τα οποια νομιζω τα αποσσυρανε πλεον για καποιους λογους...καποιες βλαβες που προκαλουσαν σε καποιους..
τα χαπια λοιπον αυτα...κανανε το ιδιο.. σου προκαλουσανε ελλειψη ορεξης..
βεβαια επρεπε κι εσυ να το υποστηριξεις...δηλαδη αυτα οντως σου κοβανε λιγο την ορεξη αλλα αν εσυ ηθελες την επανεφερες ανετα! τα εχω παρει...και ξερω.
προκαλουσανε ξηροστομια βεβαια...το οποιο θεωρειται παρενεργεια... αλλα ολοι οσοι περνανε το παθαινανε..
ειχε κι αλλες παρενεργειες οπως ολα τα χαπια του κοσμου αλλα εγω δεν ειχα αλλες..ισως λιγο πονοκεφαλο σε καποια φαση...αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι ηταν εξαιτιας του χαπιου.μπορει να ηταν συμπτωματικο.
αν ειναι ετσι η μειωση της ορεξης τοτε...κανει το ιδιο με ΜΗ ΧΗΜΙΚΟ τροπο ο βελονισμος.
και μαλλον και κατι παραπανω...κανει ο βελονισμος γιατι ελεγχει το ποσο θα μειωθει-αυξηθει ο γιατρος...και οχι ενα χαπι..
παντως με το χαπι εγω δεν τρελαθηκα κιολας...γιαυτο και τα σταματησα και μετα πο λιγο καιρο τα απεσσυραν κιολας..
σε καποια φαρμακεια τα επαιρνες με συνταγη γιατρου, σε καποια free.αυτο πως εξηγειται τωρα! τελοσπαντων!
-
οσο για τις βελονες...δε με πειραζει να τις παιρνω μαζι μου...αν φυλασσονται σωστα και δε ξερω...απολυμαινονται..καθα� �ιζονται...δε ξερω τι μπορει να γινονται..αυριο θα μαθω!
-
δεν ξέρω πώς εξηγείται και αν εξηγείται- κατα τη γνώμη μου εξηγείται μια χαρά αν κοιτάξεις πόσο φουσκωμένη είναι η τσέπη κάθε γιατρού ή φαρμακοποιού ή φαρμακοβιομηχανίας. ακριβώς αυτό λέμε κικα απ΄την αρχή του θέματος. σου κόβει την όρεξη χωρίς τις συνέπειες ενός χημικού παρασκευάσματος, τόσο απλά. Και ο καθένας επιλέγει τί θα κάνει στο σώμα του.
-
ΚΑΙ ΝΑΙ, ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, Η ΚΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΕ U2U!! ΤΑ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ!!!
-
τι εγινε το ελαβες???μην πανε τζαπα τα πυροτεχνηματα!!!!!!χαχχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχχ
-
ευχαριστωωω!ΕΤΧΑΡΙΣΤΩ..
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΟΥ!
ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΒΡΕ ΕΔΩ..ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ!
ΧΑΧΑ
-
σιγά μην τα έριχνα τζάμπα, πρώτα το διάβασα και μετά τα έριξα!
-
ετσι... το αδυνάτισμα θέλει καλοπέραση! σας χαιρετώ, ήρθε η ώρα να κλείσω για σήμερα! αύριο πάλι θα τα πούμε με τις φρεσκοβελονισμένες;)