-
http://www.bodybuilders.gr/data/main...TOPIC_ID=13557
πολυ εννδιαφερον αρθρο.
τελικα το γαλατακι δεν επιτρεππεται...το διαβασα κ στο βιβλιο, οποτε θα το πινω πριν αρχισω τη νηστεια αν θελω... αυριο θα εφοδιαστω με τσαγια, ροφηματα, χαμομηηλια κτλ ωστε να τρωω σχεδον μονο πρωι κ μεσημερι κ κολλητα το βραδυνο ή το απογευματινο κ μετα ραψιμο...
βεβαια παιζει να μη το κανω ολες τις μερες νηστεια αν βγω για ποτο...Τα γραφω στο τοπικ τι εφαγα σημερα...Εσεις δεν τα γραφετε? φιλια
-
-200 g, εφαγα τελευταιο γευμα στις 8 κ πρωτο 9μιση, μονο 13μιση ωρες...
-
Μια χαρα πας!!βλεπω το τικερακι σου κατεβαινει,μπραβο!!
εμενα το 1-9 που το ειχα κανει για τις γιορτες δεν μου ταιριαξε καθολου γιατι στη 1 δεν πεινουσα,ετρωγα ενα-δυο φρουτα και ξεκινουσα στις 3-4 κανονικο φαγητο αλλα μενοντας τοσες ωρες νυστικη ενω ημουν ξυπνια με εκανε να πεφτω με τα μουτρα και εφτανα τελικα στις 2200-2500 θερμιδες.αποτελεσμα με τις γιορτες,γλυκα κλπ πηρα δυο κιλα.
απο χθες ξεκινησα διαιτα να τα χασω και εκανα το παραθυρο 11-7 νομιζω οτι θα τα χασω πολυ καλυτερα ετσι γιατι δεν πειναω ολη την ημερα,δεν εχω σκαμπανευασματα στην ορεξη αν και θα προτειμουσα το 1-9 γιατι εβγαζα τελειως το φαγητο απο το μυαλο μου αλλα δυστυχως δεν μου ταιριαξε
-
κ τα χριστουγεννα πηρα 1 κιλο κ την πρωτοχρονια αλλο 1. Ομως τα εανα μετα σε 2-3 μερες. Μεχει σωσει το να το ραβω νωρις το στομα. Ετσι τρωω αρκετα ή πινω πολυ αλλα την επομενη στις 7 ραψιμο κ ξεφουσκωνω...
Σημερα εφαγα τελευταιο γευμα στις 4μιση αλλα ηταν τοσο χορταστικο που αποφασισα να μη φαω τιποτε αλλο για σημερα. αυριο παλι.
απλα αυριο το πρωι μολις σηκωθω πχ 8 θα φαω κατευθειαν πρωινο κ ας φαω τελευταιο γευμα μετα στις 8, ξερω δεν ειναι νηστεια αλλα την κανω οποτε με βολευει :D
Αυτο που με θα εφαρμοσω σιγουρα σε περιπτωση μωρου στο μελλον θα ειναι το ραψιμο μετα απο καποια ωρα καθορισμενη, ειδαλως θα ξυπνω να το ταισω κ θα κατεβαζω ψυγεια... Αρα σιγουρα μετα απο εγγυμοσυνη θα κανω νηστεια!!!!
-
αυτο ειναι το μυστικο,να το ραβουμε αμεσως μετα και να χανουμε γρηγορα τα κιλα των γιορτων οχι να προσπαθουμε να μην φαμε τιποτα εκεινες τις ημερες γιατι τοτε βασανιζομαστε!
και εγω το ενα κιλο το εχασα,αλλο ενα μου μενει που θα το χασω μεσα στην βδομαδα.Εκτος απο το IF για 5 μερες δεν τρωω καθολου αμυλο και αυτο εκτος απο το οτι βοηθαει στο αδυνατισμα και στο ξεφουσκωμα μου κοβει τελειως την πεινα
-
σωστο, το αμυλο το τρελαινει το σακχαρο κ μετα λυσσαμε...
δες σημερα τικερακι χεχεχε κ περιμενω κ περιοδο τεταρτη ή παρασκευη! βεβαια ζυγιστηκα ενω ειχα κανει νηστεια 16 ωρων αλλα κ τι μαυτο?
-
χθες επειδη στις 16¨30 το εραψα ως σημερα, το βραδυ ξυπνουσα, πεινουσα, οχι πολυ αλλα ενιωθα περιεργα, το βραδυ κοιμηθηκα δυσκολα κ ξυπνουσα, εβλεπα στονυπνο μου οτι ετρωγα χαχαχαχα ημαρτον ομως κρατηθηκα! καθε φορα που ξυπνουσα σε σκεφτομουν φορτυ.
δεν ξερω αν εκανα καλα που δεν εφαγα βραδυνο αλλα στις 10 το βραδυ που χωνεψα το μεσημεριανο το θεωρησα πολυ αργα για να φαω οτιδηποτε.
ειμαι ευτυχισμενη! επιτελους κανω ο,τι θελω κ ο οργανισμος μου υπακουει...ναξερες ποσο σευχαριστω φορτυ! ξερεις οταν αυτο που κανει κανεις το κανουν κ αλλοι ή υπαρχει βιβλιο γιαυτο, τοτε το κανεις με αλλο αερα κ πεισμα. αν απλα ελεγα "δε θα φας μετα τις 9" τοτε το πιθανοτερο να μη το καταφερνα...ειμαι ο τυπος που μπορει να φαει τα παντα οποτεδηποτε κ μαλιστα χωρις τυψεις...κι ομως...αλλαξα!!!
-
φορτυ εχεις δοκιμαζσει το μουσλι με μελι που εχει στα βιολογικα προιοντα? αυτο ποσες θερμιδες να εχει? τρωω 10 κομματακια σαν σνακ ή με το γαλα μου...
-
Mπραβο πας πολυ καλα!!ειμαι σιγουρη οτι θα φτασεις γρηγορα στο στοχο σου!
Μουσλι με μελι πιο εννοεις καποια συγκεκριμενη μαρκα?Εγω παιρνω νιφαδες βρωμης,σικαλης και ντινκελ το ανακατευω και κανω διαφορα με αυτα.Ενα πολυ γρηγορο γλυκακι που φτιαχνω..
30γρ. νιφαδες
20 γρ. μελι
30 γρ. ταχινι
λιγα καρυδια και σουσαμι
βαζω σε ενα μπωλακι τις νιφαδες και ελαχιστο νερο περιπου 3-4 κουτ. σουπας,το ανακατευω και μετα ριχνω το ταχινι και το μελι και ανακατευω καλα,πασπαλιζω απο πανω με σουσαμι και τους ξηρους καρπους,αφηνω να τραβηξει για ενα τεταρτο-μιση ωρα και δεν χρειαζεται να σου πω τι το κανω μετα :D
ειναι πολυ νοστιμο αν το κανεις απο βραδυς και το φας την επομενη για πρωινο,εχουν τραβηξει οι νιφαδες και γινονται ακομα πιο νοστιμες.
-
ωραια θα το κανω αποψε σπιτι, πως το τρωνε αυτο? φανταζομαι για επαλειψη ειναι?
δυστηχως το μουσλι που πηρα ειναι bio και δε το βρισκω στον θερμοδομετρητη. Η μαρκα ειναι η verival, εχει μεσα βρωμη, καλαμποκι, μελι, ηλιελαιο, ηλιοσπορο, φουντουκια, σουσαμι κ φυτικο λιπος.
Το θεμα ειναι οτι ειμαι ασχετη απο αυτα (μουσλι κτλ) κ δε μπορω να υπολογισω καθολου ποσο με παχαινει...τρωω λιγο για να ειμαι σιγουρη :D ειναι θεικο, δοκιμασε το, κ μοιαζει σαν καραμελωμενος ξηρος καρπος σε γευση κ σχημα!
Οσο γιατα κιλα εχω μελλον μεχρι το 2011 που εχω στοχο τα 73...προς το παρον μου αρκει μεχρι τον απριλη να ειμαι 80-83 αλλα σταθεροποθημενα πληρως.
-
Παχαινει αρκετα,το σκετο οπως αυτο που παιρνω εγω παχαινει οσο το ψωμι,αυτο που πηρες εσυ πρεπει να ειναι αρκετα πιο παχυντικο και ειδικα για βραδυ,καλυτερα αστο για πρωινο.
Εχω παρατηρησει οτι αν φαω πανω απο 30 γρ. με "κολλαει"και δεν μπορω να χασω
-
ειμαι στα χαι μου :D οταν σεχω πλαι μου! κι οταν εισαι χωρια μουυυυ αλααααα! ειμαι 88 κιλαααααααααααααααααααααα ααααααααααα οκ 88.1 αλλα ειμαιιιιιιιι!!!!!!!!!! κ περιμενω κ περιοδο...αχχχχχχχχχχχχχχχ� �χ
πηρα τον διαιτολογο μου απτη χαρα μου να του πω τΑ νεα.
τελικα ειχε δικιο σε ολα, οτι θα επαιρνα κιλο μες τις γιορτες αλλα μετα θα εχανα 3. Τι σου ειναι! επιστημη! με ξερει κιολα σαν ανθρωπο κ ξερει πως αντιδρω ψυχολογικα...
αχχχ λοιπον το Σαββατο παω για να μου δωσει καποια πιο γρηγορη διαιτα ή κατι για να φυγει το πρηξιμο, θα δω τι θα ζητησω, κατι διαφορετικο παντως. Ετσι ναλλαζουμε λιγο. Ψαχνω κατι για αλλαγη αλλα φοβαμαι μη κανω κακο στο μεταβολισμο μου τωρα που πηρε φορα...Θαθελα ομως να δοκιμαμσω καμια αποτοξινωση αλλα με το διαιτολογο να εποπτευει...
Επισης του ειπα να με βαζει πρωι οποτε αποφασιζω να πηγαινω ωστε να κανω πλεον πρωινο ζυγισμα, το βραδυνο με πτοουσε...
Για να δουμε ενα μηνα εχω να παω, ειμαι περιεργη πως θα με βρει!!! πρισμενη σιγουρα λογω περιοδου :D
-
εχω παρει κ το απλο μουσλι αλλα δε μαρεσε κ το εχω στο ντουλαπι :D
-
φορτυ το 88.1 που εδειξε το πρωι το εδειξε ενω αδιαθετησα το μεσημερι!!!!!!!!!!! αρα παιζει ναταν 87 αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ας δω 87 μετα την περιοδο κ δε θελω τιποτε αλλο...μου φαινεται περιεργο γιατι δεν πειναω καθολου...ΚΟΥΦΟ
-
τελεια!!και εμενα εφυγε το ενα κιλο απο τα δυο που πηρα τις γιορτες