Originally posted by Silk
Quote:
Originally posted by forty
εγω που την εχω κανει πανω απο μια φορα σου λεω οτι ειναι παρα πολυ καλη,αν θελεις να την ακολουθησεις θα δεις και τα κιλα να χανονται και διαφορα στο δερμα και στην ενεργεια σου.
ουσιαστικα αφαιρει ολα τα ασπρα αλευρια και ζαχαρα απο τη διατροφη,ειναι αυτο που κανουν και οι διαβητικοι.
οταν παρω 2-3 κιλα την ξεκιναω παλι αν και ποτε δεν εχω πισωγυρισει τοσο ωστε να τρωω ανθυγιεινα αλλα τις περιοδους των γιορτων η οταν ειμαι σε περιοδο αγχους παντα τρωω παραπανω και χρειαζεται να την επαναλαβω.
Δεν την παλεύω χωρίς υδατάνθρακες, καταλήγω μετά από λίγες μέρες να κάνω μικρά υπερφαγικά επεισόδια.
Η απουσία υδατανθράκων με κάνει να νιώθω αδύναμη ειδικά τις πρώτες μέρες. Συν του οτι τρόπος ζωής μου δεν συμβαδίζει με το να αποκλείω τροφές, δηλαδή άμα το πρωί άργησα να ξυπνήσω και έφυγα σφαίρα για δουλειά, θα φάω ένα τοστ στο γραφείο ή ένα κουλούρι. Σε αυτήν την δίαιτα μόνο γιαούρτι μπορείς. Πολλές φορές τρώμε στην πεθερά μου, μου είναι πιο εύκολο να περιορίσω την ποσότητα προκειμένου να μην ξεφύγω σε θερμίδες παρά να μην φάω και να γυρίσω στο σπίτι να μαγειρέψω για εμένα. Επίσης τα υποκατάστατα ζάχαρης με πειράζουν και τα θεωρώ ανθυγιεινά ειδικά άμα προστίθονται σε ζεστά ροφήματα.
Κυρίως όμως δεν θέλω να ζοριστώ για να χάσω τα κιλά, θέλω να μου γίνει μάθημα το τι μπορώ να τρώω χωρίς να ανεβοκατεβαίνω στα κιλά, να μάθω να τρώω σαλάτες και φρούτα όταν πεινάω, να μάθω να μαγειρεύω χωρίς να σπαταλάω μισό μπουκάλι λάδι γιατί κάποια στιγμή ελπίζω να γίνω μαμά και θέλω τα παιδιά μου και ο συντροφός μου να τρώνε σωστά. Δεν θέλω κάθε 6 μήνες να κάνω δίαιτα γιατί πήρα πάλι κιλά.