Originally posted by spaceride
Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
Quote:
Originally posted by spaceride
εδω σχολιαστηκε και εδω απαντησα..υπαρχει συλλογος κυρια γλυκοξινη που μπορεις να κανεις κι εσυ την καταγγελια σου.. επειδη ακριβως δε με ξερεις, ουτε ποσο καιρο ειμαι εδω, ουτε γτ, ουτε αν εχω κανει καταγγελια για τον κυρ τασο στο συλλογο και φυσικα δεν μπηκες καν στον κοπο να ρωτησεις απλα προσωποιησες την ΟΠΟΙΑ αποτυχημενη σου αποπειρα σε μενα (γτ με μενα μιλας τωρα, οχι με αυτους που πηγες να σε βοηθησουν) δημιουργεις ακυρες και ατοπες εντυπωσεις. Αυτο που ειπα και αρνεισαι για καποιο λογο να το καταλαβεις ειναι οτι ενας διαιτολογος ΠΡΕΠΕΙ να μπορει να αναγνωριζει περιστατικα που χρηζουν συμβουλευτικης και να τα παραπεμπει αναλογα.
αυτο συζηταμε αν δεν το καταλαβες, να η ευκαιρια σου να μας πεις τον λογο που εισαι εδω, το αν εχεις καταγγειλει τον κυρ τασο καπου και που η αν το εχει κανει κανενας αλλος συναδελφος σου που γνωριζεις
κι επισης να μου πεις μηπως ΕΣΥ εισαι εδω για να να προσωποποιησεις σε εμας τις ΤΥΧΟΝ επαγγελματικες σου αποτυχιες και να βρεις μερικους απελπισμενους για πελατες, αναμεσα μας...
αληθεια, θα με ενδιεφερε να μου πεις τον αριθμο των υπερβαρων πελατων που συμβουλεψες μεχρι τωρα και ποσοι απο αυτους εχασαν το υπερβαρο τους και διατηρησαν το νεο βαρος για πανω απο 5 χρονια. γινεται?
Καλημερα κι απο εμενα.. Σουιτ ελπιζω να μη σε πετυχαινω στο ξινο μισο σου παλι.. Εχω ομως ενα δυο πραγματακια να σου πω.. Κατ'αρχην δε συζηταμε τπτ...εχεις παρει φορα και λες.. Βγαζεις τα δικα σου συμπερασματα και
ανακοινωνεις απλα αυτα που πιστευεις..Σταματα να ζεις στο φαντασιωτικο σου και προσπαθησε να κατεβεις απο την εισαγγελικη εδρα που εχεις καταλαβει μπας και μπορεσεις να ακουσεις κανενα αλλο ανθρωπο. Επειδη εγω εχω μαθει να μη γενικευω, μιλαω σε εσενα προσωπικα.. Και καλα θα ηταν οταν μιλας σε εμενα να μιλας κι εσυ σε εμενα προσωπικα..
Γραφεις συνεχως μια οτι γενικευεις για ολο τον κλαδο, μια οτι μιλας για ολο τον κλαδο.. Αποφασισε αν αναφερεσαι σε ΟΛΟΥΣ (που συμπεριλαμβανει εμενα) ή στους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ (που ισως δε συμπεριλαμβανει εμενα). Μια γλωσσα εχουμε ας μαθουμε να τη χρησιμοποιουμε..Κι αυτο ΕΙΝΑΙ θεμα προσωπικης μορφωσης..Σε εσενα προσωπικα δεν εχω να αποδειξω τπτ, ουτε για τις αποτυχιες μου, ουτε για τις επιτυχιες μου γτ απλα δεν αναλαμβανω ουτε αποτυχιες ουτε επιτυχιες...Προσπαθω να ενδυναμωνω το ατομο μεσα σε αυτο που κανει και να αναλαβει κι εκεινο το μερος της ευθυνης που του αναλογει. Θα ηταν ομως πολυ ενδιαφερον να ΜΟΥ (γτ επισης δεν μιλαω εκ μερους αλλων) πεις
με ποια ιδιοτητα εισαι εδω μεσα και απο οτι βλεπω παει και καιρος απο το 2003 που εχεις κανει εγγραφη.
Δεν ξερω αν το παραδειγμα της λεσινγκ ηταν τυχαιο περι ψυχολογων..Αναμενω την απαντηση σου σε αυτο ΠΡΙΝ αρχισω αναλογα αφοριστικο με το δικο σου λογο.. Καπου γραφεις για τις βοιδοσχολες και θα συμφωνησω οτι πολλοι πανε σε ενα ΙΕΚ και μετα αρχιζουν τα door2door.. Θα ακολουθησει σχετικο ποστ για τη νομοθεσια περι διαιτολογικων γραφειων να μου πεις αν εννοεις τη Χαροκοπειο ή αλλη σχολη που βγαζει διαιτολογους βοιδοσχολη.. Πολυ ευστοχο το ποστ του stable..
Κι εμενα την εντυπωση απο witch hunt μου δινει ολο σου το υφακι.. Καποιος εγραψε οτι οι διαιτολογοι δε χρειαζονται δικηγορους..Συμφωνω και επαυξανω..Αλλα εδω δε μιλανε οι διαιτολογοι, μιλαω (μαλλον γραφω) εγω που επισης δε χρειαζομαι δικηγορο γτ
δεν καταλαβα ποτε βρεθηκα κατηγορουμενος..