-
γινεται.εχασα 35 σε ενα χρονο,ηταν και η μονη περιοδος στη ζωη μου που ετρωγα πρωινο....και 5 μικρα γευματα τημ ημερα/στην αρχη εκοψα το βουτυρο αργοτερα οτι περιειχε βουτυρο,μετα τη ζαχαρη κ οτι ειχε ζαχαρη και μετα ετρωγα απ ολα αλλα ανθρωπινα..πολλες φορες τη χαλαγα η με επιανε λυσσα αλλα μετα ξανα παλι απ την αρχη και με αλλη διαθεση.μ η στεναχωριεσαι..θα τα χασουμε ολες μαζι,εδω ειμαστε///////////
-
Γεια σας!
Ευαγγελία μην αγχώνεσαι, υπάρχουν και βδομάδες όπου η απώλεια είναι μικρή αλλά και άλλες που η απώλεια μας ανταμοίβει για κάθε στιγμή προσπάθειας! Μην χάνεις το κουράγιο σου δες το σαν κάτι που απλώς έτυχε και την επόμενη βδομάδα που θα ζυγιστείς θα δεις ότι όλα θα έχουν πάει μια χαρά! Στην τελική δεν μπορούμε να χάνουμε κάθε βδομάδα και 1 κιλό! Σκέψου ότι την 2η ή 3η εβδομάδα που πήγα στον διαιτολόγο για να ζυγιστώ και να μου δώσει διατροφή, έπαθα σοκ βλέποντας τη ζυγαριά να κάνει ένα πηδηματάκι στα +200 γρ. Λέω κάτι δεν πάει καλά... Την επόμενη όμως η απώλεια ήταν μεγαλύτερη και έτσι όλα μια χαρά! Το κλειδί είναι να μην απογοητευτείς και να συνεχίσεις δυναμικά! Δε μασάμε εμείς ε?
Γιόρταζες την 25η? Χρόνια πολλά έστω και πολύ πολύ καθυστερημένα, να είσαι πάντα καλά χαμογελαστή και σου εύχομαι ότι καλύτερο!
Sediaita μια χαρά είναι η στασιμότητα αν είναι να μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση προς το τέρμα!! Νομίζω πως όλοι το χρειαζόμαστε αυτό!
Εγω πάλι δεν ξέρω πως πάει, δεν έχω ζυγιστεί ακόμη και μάλλον θα το κάνω σε 2 βδομάδες απο τώρα. Η ζυγαριά του σπιτιού μου είναι μουρλή μιας και όπου και να την βάλω λέει τα δικά της. Στην κουζίνα λέει 76,8 στο μπάνιο 76,1 στην κρεβατοκάμαρα 75,8.... Ότι να ναι! Θα με βόλευε να κρατήσω το μικρότερο αλλά δε βαριέσαι... Θα δούμε τί θα πεί η ζυγαριά του πρεφέσσορ μιαςς και με αυτήν ξεκίνησα οπότε δεν έγινε και τπτ να περιμένω και 2 - 3 βδομάδες να ζυγιστώ... (λέμε τώρα!):bigsmile:
Όλα καλά λοιπόν, συνεχίζουμε δυναμικά και γεμάτες όρεξη (όχι ελπίζω για γλυκά.... :bigsmile::bigsmile:)
Φιλάκια πολλάαααααααααααααααα :bisou:
-
καλησπερα ειμαι brand new στο φορουμ, θα θελα να σου πω πως φυσικα και χανονται, παλευα χρονια με διαιτες διαφορες και διαιτολογους και το καλοκαιρι εφτασα τα 100 κιλα κ ηταν το οριο μου, αποφασισα να αλλαξω διατροφικες συνηθειες και να ξεκινησω κατι μονη μου και τωρα ειμαι 85.5 και συνεχιζω, με λιγη υπομονη θα καταφερεις τα παντα!
-
καλωσηρθες Pj2 ! και συγχαρητηρια για την επιτυχημενη προσπαθεια σου!
καλη συνεχεια :)
-
σε ευχαριστω πολυ click! εσυ βλεπω καταφερες πολλα! θα ερθει καποια μερα που θα ειμαι κ εγω 66!
-
ειμαι σιγουρη οτι θα ερθει!! θα περασει ο καιρος και δε θα το καταλαβεις :)
-
Γεια σας κορίτσια! Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δεν μπορώ να δω την τελευταία σελίδα , την 6 δηλαδή του topic. Φθάνω μέχρι την 5 και οταν πατάω την 6, γυρίζει στην 1!
Λοιπόν, ήμουν άρρωστη και ακύρωσα το ραντεβού στον διαιτολόγο, συν ότι δεν ήμουν και καλά ψυχολογικά γιατί ντρεπόμουν να ξαναπαω και να του πω ότι πάλι την χάλασα. Την δίαιτα αυτές τις μέρες ούτε που κοιτάω να δω τι λέει αλλά τρωω υγιεινά. Εκτός από μια μέρα που έφαγα μισή πίτσα και την υπόλοιπη την πέταξα για να μην την έβρισκα σπίτι την επόμενη το πρωί! Το καλό είναι ότι έχασα λίγο! Είμαι 81 σήμερα. Χάνω πάρα πάρα πολύ αργα, θα μου πείτε τι περίμενες αφού δεν κάνεις δίατα? Να σας πώ έστω και με αυτό αν είναι να συνεχιστεί είμαι ευχαριστημένη αλλά φοβάμαι μήπως κουραστώ και στο πρώτο ταξίδι/δυσκολία/στρες πάρω πάλι την ανιούσα. Σήμερα όμως με το 81 που το πέτυχα και χωρίς ψυχαναγκασμό είμαι ευχαριστημένη! Φιλιά σε όλες!
Ελπίζω να μπορέσω να διαβάσω τα post σας και να λυθεί το θέμα με την τελευταία σελίδα μυστήριο!
-
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ. ΠΑΩ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΜΟΝΟ 4 ΚΙΛΑ!!! ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ. ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΔΩ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 0,5 ΚΙΛΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.
-
κάνεις ακριβώς ότι σου λέει ο διαιτολόγος? Και εγώ χάνω αργά αλλά ξέρω ότι χαλάω τη δίαιτα καθημερινα!
-
χανονται καρδια μου,
ντρεπομαι για τις παλιες μου φωτογραφιες, ειχα κανει ποστ σε αλλο τοπικ αλλα το μετανιωσα γιατι ντρεπομουν για το πως με αφησα να γινω (παλι) αλλα αν ειναι να σας δωσει κουραγιο, δες με αποδειξεις οτι χανονται, οχι ευκολα, οχι "αααααανετα" αλλα χανονται.
Ηθελα να κανω επεμβαση, αλλα λυπηθηκα τα λεφτα.
Ενα θα σου πω.. οταν εχεις πειρασμο φωναξε μεσα στο κεφαλι σου "ΟΧΙ ΓΑΜ* ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ, ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΠΙΑ" σε ο,τι σου γνεφει και παιζει να σου χαλασει τη προοδο. (αν και δε ειναι τροπος αυτος, εγω εχω τυχει να παρω κομματι τουρτα που με ειχαν πριξει να το φαω και να το πεταξω χυμα στο πατωμα, πιο πολυ επειδη με πριξανε παρα επειδη δε ηθελα να χαλασω τη διαιτα)
Κανε ανταλλαγη φαγητων και λεγε στον εαυτο σου "το κανω για μενα" . Αγαπας τον εαυτο σου και κανεις δεν θα σε αγαπησει περισσοτερο απο οτι εσυ, εσενα. Ο,τι θυσια κανεις, το κανεις για σενα και αποδεικνεις στον εαυτο σου οτι αξιζεις ο,τι θεωρεις καλυτερο για σενα.
Υπομονη και επιμονη!
-
Misery σορυ κιόλας αλλά πιστεύεις πως από την δεύτερη φώτο που έβαλες πρέπει να χάσεις και άλλα κιλά :rolleyes::rolleyes::rolleyes: από που???????????????
-
Βασικα το δερμα να μαζεψει ειναι. Εχω 5 κιλα περισσιο δερμα (αν παρατηρησες πεφτω προσ τα πισω για να μη φανουν τα σακουλιασματα, μαθαινει κανεις πως να κρυψει και να κρυφτει σε φωτογραφιες)
-
MerryMaker_Misery απίστευτη αλλαγή!!!!!!!!!!! Δεν το φανταζόμουν ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Όχι τοσο το να αδυνατίσεις αλλά να γίνεις και κουκλάρα! Είναι αυτό που λέμε μια εικόνα χίλιες λέξεις! Σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες και σας ευχαριστώ όλες για την συνεχόμενη ενθάρρυνση. Είναι αλήθεια συγκινητικό.
-
Τα θερμά μου συγχαρητήρια , και τα κατάφερες μόνη σου χωρίς χειρουργείο, είσαι στα λίγα και εκλεκτά ποσοστά αυτών που μπορούν να χάσουν τόσα πολλά κιλά μόνοι τους .
Σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα , τα καταφέρνεις συντηρείς την απώλεια ?
Στης 2 φωτογραφίες δεν υπάρχει καμία σχέση και καμία σύγκριση, θα έβαζα στοίχημα ότι είναι άλλος άνθρωπος !! εσύ συρρικνώθηκες δεν αδυνάτισες απλά.. :smilegrin:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.. :thumbup:
-
ευχαριστω πολυ =):bouncing: Προς το παρον εχω συντηρηθει, απλα κοπανιεμαι στο ελλειπτικο να μαζεψει το δερμα, εχω αχτι να φορεσω στενα, οταν ημουν τελευταια φορα 45 κιλα, νομιζα οτι ημουν χοντρη και φοραγα φαρδια, μετα που παχυνα και ειδα οτι πριν μια χαρα ημουν, μου βγηκε το αχτι να φορεσω τα φορεματα και τα πατελονια που δε φορεσα πριν. Σαν μεγεθος καλα ειμαι, απλα αν φορεσω στενα, πεταγονται μπακες. Σιγα σιγα ομως, θα φυγουν και αυτα. Κανα χρονος για το βαρος, δινω αλλον εναν χρονο για το δερμα.