Quote:
Originally posted by NADINE
Θα σας ξενερώσω τώρα...δεν ξέρω αν φταίει που είμαι πιο κοντά στην ηλικία της μαμάς σας παρά στη δική σας...
Από τότε που ξεκίνησα να τρέφομαι πιο υγιεινά προτιμώ τη μαύρη σοκολάτα (όσο πιο bitter τόσο το καλύτερο)
και μάλιστα μια μπουκιά ίσα για τη γλύκα - πίκρα... Έφυγε ο φίλος μου για το πατρικό του εδώ και ένα μήνα σχεδόν
κι ό,τι είχαμε σε γλυκό στο σπίτι (από σύκο κουταλιού,που μου αρέσει μάλιστα πολύ ως σοκολάτες και μπισκότα)
έχουν μείνει εντελώς άθικτα όπως τα άφησε! Ήμουν βέβαια πάντα πιο πολύ των αλμυρών,αλλά και μ'αυτά
παρατηρώ πως όταν είμαι μόνη δεν τα σκέφτομαι ιδιαίτερα... Εκεί που κατέληξα είναι πως θέλω να υπάρχει κάτι
στο σπίτι κι ας λήγει (οταν είμαι μόνη μου) ενώ όταν είναι εκείνος εδώ θα φάω κάτι από αυτά επειδή τα τρώει
εκείνος μέχρι να αδειάσουν οι συσκευασίες και με πιάνει το άγχος να προλάβω...Γελοίο,ωστόσο ψιλοσυμβαίνει.
Οπότε με ανοιγμένη σοκολάτα μπίτερ αμυγδάλου,τυλιγμένη με λαστιχάκι πάνω από δίμηνο,μάλλον θα τ'ανέχεσαι
για πολύ ακόμη τα σοκολατάκια στο σαλόνι σου,μπακλαβαδάκι μου,αν περίμενες από μένα να σε σώσω!
Παρακαλώ πολύ μην αρχίσετε να μαζεύετε υπογραφές να διαγραφεί η ντροπή της παχύσαρκης από δω μέσα!
Είσαι στην ηλικία της μαμάς μου; 84; Και ξέρεις από γκομπιούτερ και internet και fora; Μπράβοοοο :thumbup: