Originally Posted by
Remedy
να σου πω για αρχη, οτι εχεις μια ενοχικη σταση σαν να παρακαλας. τι θα πει "δεν θα σε ενοχλησω πολυ", παιδακι μου;;; θα μου πεις οτι ειναι μια εκφραση.
ΟΧΙ δεν ειναι μια εκφραση.εχεις την σταση ανθρωπου που παραδεχεται οτι ειναι φορτωμα και του κανουν χαρη που τον συναντουν.
δεν θα πεις τετοιο πραγμα. αν επιμενεις να το κανεις θα πεις οτι θελεις να τα πειτε. παρε λιγο τ απανω σου!! τι σταση ειναι αυτη;
οκ, κατσε να σου πω τι πιστευω οτι θα σου πει.
κανεις μια συζητηση, κι εσυ, στον διαλογο της λες αυτα που μας εγραψες παραπανω.
αυτη θα απαντησει:
"αχ βρε ασιατα μουυυυ.
τα ειπαμε αυταααααα.
παλι τα ιδια θα λεμε;
δεν παιζω κανενα παιχνιδακι! ναι, μου αρεσεις, στο εχω πει. αλλα τι εννοεις "να αφεθω";; σε τι να αφεθω;; εγω χαλαρη ειμαι! εσυ εισαι πιεσμενος και πιεζεις κι εμενα! στο ειπαααα. δεν μπορω την πιεση. χαιρομαι που βρισκομαστε οποτε μπορουμε, περναω καλα που βγαινουμε, αλλα εχω και αλλες παρεες! στο εχω πειιιιι. δεν τρεχει κατι, αλλα εγω ετσι ζω. δεν θελω να με πιεζεις.
αν δεν σου ειναι αρκετο αυτο που μπορω , ο χρονος που εχω για να βρισκομαστε, δεν μπορω να κανω κατι. στα ειχα πει και την αλλη φορα. δεν καταλαβαινω γιατι επανερχεσαι. πραγματικα δηλαδηηηη. εισαι πολυ καλο παιδι και σε συμπαθω, αλλα αν δεν σου φτανει, δεν μπορω να κανω κατι. κανε οτι καταλαβαινεις. δεν θελω να χαθουμε, αληθεια σου λεω, αλλα δεν μπορω να με πιεζεις. οπως νομιζεις, τι να πω.. δεν εχω κατι αλλο να πω"
να εισαι προετοιμασμενος για μια απαντηση πανω- κατω σαν την παραπανω...