Όταν εκείνη δε θέλει σχέση.. τι κάνουμε; - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 192
    Senior Member
    Αφήστε που δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει διαχειρίσιμο κάτι τέτοιο. Και ρε σεις δεν μου κολλάει με τη συγκεκριμένη.. Να μου πεις αν δεν είσαι εσύ θα είναι ένας άλλος. Ας είναι κάποιος άλλος... δεν ξέρω.. Είμαι ακόμα μπερδεμένος... Περίεργο πράγμα η λαμαρίνα...

Banned
    Quote Originally Posted by Asiatas View Post
    Ναι αλλά δεν κάνουμε ούτε σεξ... χαχαχα
    Να λες και ευχαριστώ που συνεχίζει και ασχολείται μαζί σου. Άλλες, σε τέτοιες περιπτώσεις την έχουν κάνει ήδη. Και μη νομίζεις πως μπορούν να έχουν όλοι έστω και μια επικοινωνία με το αντικείμενο του πόθου.

Senior Member
    Χαχα, παιζει ομως να γουσταρει μονο σεξ αλλα να βλεπει οτι κολλάς πολυ μαζι της και αυτη θελει να ψάχνεται κι αλλου ελευθερα. Οποτε problem! Επισης δεν προκειται να στο πει στα ισα ΠΟΤΕ!
    Εγω θα σου πω οτι αν σε χαλαει μεσα σου να εισαστε μονο για κανα πηδημα, μην το κανεις. Αυτο το κανεις με γυναικες που χαιρεσαι το σεξ και μετα βγαίνοντας απο την πορτα δε την σκεφτεσαι καθολου, μεχρι να ξαναεπιθυμησεις σεξ.
    Η συγκεκριμένη αν θελεις να σε εκτιμήσει το τελειώνεις μαχαίρι.

Senior Member
    Φίλε Γιώργο,
    Ευχαριστώ για τις συμβουλές... Αυτό το χαλαρό όπως θα διάβασες το έκανα. Και όντως ψάρωσε. Και πάλι τα ίδια. Είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό το παιχνίδι. Ιδιαίτερα αν μέσα σου πιστεύεις ότι ένα άτομο μπορεί να είναι δίπλα σου όχι μόνο για σεξ. Το σεξ δεν το είχα ανάγκη, πίστεψέ με, μπορούσα κι εγώ να βρω άλλη να περνάω καλά μόνο με σεξ. Και καλό σεξ. Και με αυτή ήταν ωραίο γιατί υπήρχε άλλη χημεία. Σίγουρα όχι τόσο όσο θα ήταν αν κάναμε πιο πολλές φορές που θα μάθαινα κι εγώ τα πατήματά της. Γιατί τρεις φορές δεν είναι αρκετές, το μόνο σίγουρο.. Τώρα αν της άρεσε ή δεν της άρεσε μόνο εκείνη το ξέρει. Εμένα πάντως μου έδειξε (και όντως φάνηκε) πως της άρεσε την ώρα που το κάναμε. Εν πάση περιπτώσει τώρα ότι και να λέμε περισσεύει.
    Αυτό που είπαμε εχθές είναι να βρεθούμε σήμερα. Πάλι βέβαια όταν της είπα ότι δεν θα την απασχολήσω πολύ θέλω απλά να της πω κάτι μου είπε ότι δεν καταλαβαίνει τι εννοώ... Τεσπα είναι όντως παιχνιδάκι και μάλιστα ένα παιχνιδάκι που παρατραβάει και με καθυστερεί. Δεν θέλω να το παίξω. Οπότε αυτό που σκέφτομαι είναι να της στείλω ώρα και μέρος να βρεθούμε, να της τα πω χύμα και αν της αρέσει έχει καλώς. Αν όχι γεια σας!
    Τι να της πω; Ότι αυτό το παιχνιδάκι που παίζει με ξενερώνει αφάνταστα, ότι δεν θέλω ούτε ψέματα, ούτε κυνήγι, ούτε να με γράφει στα @@ της. Δεν θέλω πάλι βέβαια να είμαστε σαν κολλιτσίδα. Αν όντως ισχύει αυτό που έλεγε ότι της αρέσω ή θα αφεθεί ή θα το αφήσουμε. Αν πάλι δεν της βγαίνει τι να κάνουμε.. Δεν πειράζει. Αλλά σίγουρα θα της πω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι τουλάχιστον γελοία. Έτσι ακριβώς.
    Νομίζω δεν μπορώ να γίνω πιο ξεκάθαρος. Αν πάλι μου αρχίσει τα μα μου τότε τέλος χωρίς γυρισμό. Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερος τρόπος.
    Α κι επίσης, ότι και να της είπα, ότι και να ένιωθα δεν είναι εσαεί. Όλα αλλάζουν. Και προφανώς σε αυτό συμβάλλουν και οι δυο.
    Αυτά. Αν νομίζετε κάτι άλλο πείτε..
    Αγαπητέ φίλε.

Συμμερίζομαι τον προβληματισμό σου. Επειδή όπως ανέφερες προηγουμένως έχεις αναπτύξει συναισθήματα για την κοπέλα αυτή, θα ήθελα να σου προτείνω να σκεφτείς το παρακάτω.

Η συγκεκριμένη γυναίκα σε μια δύσκολη στιγμή σου, όπου η παρουσία της θα ήταν καταλυτική για σένα, έχοντας επιδείξει την συμπεριφορά που περιέγραψες, θεωρείς ότι θα σε κάλυπτε συναισθηματικά; Έχω την αίσθηση πως όχι.

Το παιχνίδι των σχέσεων έχει ΚΑΙ σκοπιμότητα. Αυτό μόνο κακό δεν είναι. Δομικό συστατικό των σχέσεων όμως είναι η ειλικρίνεια. Η εντιμότητα και η εν γένει ώριμη συμπεριφορά. Κυριότερο όλων η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ.

Στην περίπτωση σας δεν υπάρχει ειλικρίνεια από την μεριά της. Συνεπώς δεν υπάρχει και σχέση. Απλά η μικρή κάνει παιχνίδι.

Δες το σαν παιχνίδι λοιπόν (αν μπορείς και είσαι διατεθειμένος βέβαια για κάτι τέτοιο) και μην αξιολογείς την κατάσταση σας ως σχέση. Απλά ως παιχνίδι, στο οποίο οφείλεις να βάλεις τους όρους σου και να αποδεχτείς τους όρους του άλλου.

Αγαπητέ φίλε,

Να θυμάσαι όμως ότι τα παιχνίδια είναι ωφέλιμα μόνο ως μέσο εκτόνωσης, φυγής από την καθημερινότητα και ψυχαγωγίας. Τα παιχνίδια δεν υποκαθιστούν την ζωή. Αλλοίμονο άλλωστε αν συνέβαινε αυτό.

Αγαπητέ φίλε,

Αποφάσισε τι θέλεις. Θέλεις να παίξεις; Τότε παίξε. Όμως έχε την επίγνωση του γεγονότος ότι παίζεις στο παιχνίδι της. Αν πάλι θέλεις να ζήσεις κάτι ποιο ολοκληρωμένο, τότε πάψε να θεωρείς ότι τα παιδιαρίσματα αυτού του είδους στοιχειοθετούν σχέση.

Η ευθύνη είναι δική σου. Η μικρή παίζει και είναι δικαίωμα της. Εσύ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Χαχα, παιζει ομως να γουσταρει μονο σεξ αλλα να βλεπει οτι κολλάς πολυ μαζι της και αυτη θελει να ψάχνεται κι αλλου ελευθερα. Οποτε problem! Επισης δεν προκειται να στο πει στα ισα ΠΟΤΕ!
    Εγω θα σου πω οτι αν σε χαλαει μεσα σου να εισαστε μονο για κανα πηδημα, μην το κανεις. Αυτο το κανεις με γυναικες που χαιρεσαι το σεξ και μετα βγαίνοντας απο την πορτα δε την σκεφτεσαι καθολου, μεχρι να ξαναεπιθυμησεις σεξ.
    Η συγκεκριμένη αν θελεις να σε εκτιμήσει το τελειώνεις μαχαίρι.
    αυτο θα το εκανε ενας ανδρας.
    μια γυναικα δεν λειτουργει ετσι.
    αν τρελαθει στο σεξ , κολλαει και για αλλα, εκτος αν ο τυπος ειναι απαγορευτικος, εχει δλδ καποιο χοντρο προβλημα. (παντρεμενος, εγκληματιας, κατι...)

στο υπολοιπο, συμφωνω, δεν ειναι μονο οτι δεν την σκεφτεται μονο για πηδημα, ειναι κι οτι αυτη δεν καθεται ΟΥΤΕ για σκετο πηδημα.

Senior Member
    Ναι ρεμεντυ ισως γραφω μια πιθανοτητα σκεφτόμενος ως αντρας. Τουλαχιστον εγω το εχω κανει αυτο, να δω την αλλη μονο για σεξ και να ειναι καλο, αλλα ειδα οτι γουσταρε γενικως παραπανω πραγματα απο εμενα και αποχώρησα απλα γιατι δεν ηθελα να κοροϊδέψω.

Senior Member
    Φίλε Γιώργο,
    Ευχαριστώ για τις συμβουλές... Αυτό το χαλαρό όπως θα διάβασες το έκανα. Και όντως ψάρωσε. Και πάλι τα ίδια. Είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό το παιχνίδι. Ιδιαίτερα αν μέσα σου πιστεύεις ότι ένα άτομο μπορεί να είναι δίπλα σου όχι μόνο για σεξ. Το σεξ δεν το είχα ανάγκη, πίστεψέ με, μπορούσα κι εγώ να βρω άλλη να περνάω καλά μόνο με σεξ. Και καλό σεξ. Και με αυτή ήταν ωραίο γιατί υπήρχε άλλη χημεία. Σίγουρα όχι τόσο όσο θα ήταν αν κάναμε πιο πολλές φορές που θα μάθαινα κι εγώ τα πατήματά της. Γιατί τρεις φορές δεν είναι αρκετές, το μόνο σίγουρο.. Τώρα αν της άρεσε ή δεν της άρεσε μόνο εκείνη το ξέρει. Εμένα πάντως μου έδειξε (και όντως φάνηκε) πως της άρεσε την ώρα που το κάναμε. Εν πάση περιπτώσει τώρα ότι και να λέμε περισσεύει.
    Αυτό που είπαμε εχθές είναι να βρεθούμε σήμερα. Πάλι βέβαια όταν της είπα ότι δεν θα την απασχολήσω πολύ θέλω απλά να της πω κάτι μου είπε ότι δεν καταλαβαίνει τι εννοώ... Τεσπα είναι όντως παιχνιδάκι και μάλιστα ένα παιχνιδάκι που παρατραβάει και με καθυστερεί. Δεν θέλω να το παίξω. Οπότε αυτό που σκέφτομαι είναι να της στείλω ώρα και μέρος να βρεθούμε, να της τα πω χύμα και αν της αρέσει έχει καλώς. Αν όχι γεια σας!
    Τι να της πω; Ότι αυτό το παιχνιδάκι που παίζει με ξενερώνει αφάνταστα, ότι δεν θέλω ούτε ψέματα, ούτε κυνήγι, ούτε να με γράφει στα @@ της. Δεν θέλω πάλι βέβαια να είμαστε σαν κολλιτσίδα. Αν όντως ισχύει αυτό που έλεγε ότι της αρέσω ή θα αφεθεί ή θα το αφήσουμε. Αν πάλι δεν της βγαίνει τι να κάνουμε.. Δεν πειράζει. Αλλά σίγουρα θα της πω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι τουλάχιστον γελοία. Έτσι ακριβώς.
    Νομίζω δεν μπορώ να γίνω πιο ξεκάθαρος. Αν πάλι μου αρχίσει τα μα μου τότε τέλος χωρίς γυρισμό. Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερος τρόπος.
    Α κι επίσης, ότι και να της είπα, ότι και να ένιωθα δεν είναι εσαεί. Όλα αλλάζουν. Και προφανώς σε αυτό συμβάλλουν και οι δυο.
    Αυτά. Αν νομίζετε κάτι άλλο πείτε..
    να σου πω για αρχη, οτι εχεις μια ενοχικη σταση σαν να παρακαλας. τι θα πει "δεν θα σε ενοχλησω πολυ", παιδακι μου;;; θα μου πεις οτι ειναι μια εκφραση.
    ΟΧΙ δεν ειναι μια εκφραση.εχεις την σταση ανθρωπου που παραδεχεται οτι ειναι φορτωμα και του κανουν χαρη που τον συναντουν.
    δεν θα πεις τετοιο πραγμα. αν επιμενεις να το κανεις θα πεις οτι θελεις να τα πειτε. παρε λιγο τ απανω σου!! τι σταση ειναι αυτη;

οκ, κατσε να σου πω τι πιστευω οτι θα σου πει.
    κανεις μια συζητηση, κι εσυ, στον διαλογο της λες αυτα που μας εγραψες παραπανω.
    αυτη θα απαντησει:
    "αχ βρε ασιατα μουυυυ.
    τα ειπαμε αυταααααα.
    παλι τα ιδια θα λεμε;
    δεν παιζω κανενα παιχνιδακι! ναι, μου αρεσεις, στο εχω πει. αλλα τι εννοεις "να αφεθω";; σε τι να αφεθω;; εγω χαλαρη ειμαι! εσυ εισαι πιεσμενος και πιεζεις κι εμενα! στο ειπαααα. δεν μπορω την πιεση. χαιρομαι που βρισκομαστε οποτε μπορουμε, περναω καλα που βγαινουμε, αλλα εχω και αλλες παρεες! στο εχω πειιιιι. δεν τρεχει κατι, αλλα εγω ετσι ζω. δεν θελω να με πιεζεις.
    αν δεν σου ειναι αρκετο αυτο που μπορω , ο χρονος που εχω για να βρισκομαστε, δεν μπορω να κανω κατι. στα ειχα πει και την αλλη φορα. δεν καταλαβαινω γιατι επανερχεσαι. πραγματικα δηλαδηηηη. εισαι πολυ καλο παιδι και σε συμπαθω, αλλα αν δεν σου φτανει, δεν μπορω να κανω κατι. κανε οτι καταλαβαινεις. δεν θελω να χαθουμε, αληθεια σου λεω, αλλα δεν μπορω να με πιεζεις. οπως νομιζεις, τι να πω.. δεν εχω κατι αλλο να πω"

να εισαι προετοιμασμενος για μια απαντηση πανω- κατω σαν την παραπανω...

Senior Member
    Em αυτή είναι η μαλάκια

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Να λες και ευχαριστώ που συνεχίζει και ασχολείται μαζί σου. Άλλες, σε τέτοιες περιπτώσεις την έχουν κάνει ήδη. Και μη νομίζεις πως μπορούν να έχουν όλοι έστω και μια επικοινωνία με το αντικείμενο του πόθου.
    Ναι δηλαδή του κάνει χάρη???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να σου πω για αρχη, οτι εχεις μια ενοχικη σταση σαν να παρακαλας. τι θα πει "δεν θα σε ενοχλησω πολυ", παιδακι μου;;; θα μου πεις οτι ειναι μια εκφραση.
    ΟΧΙ δεν ειναι μια εκφραση.εχεις την σταση ανθρωπου που παραδεχεται οτι ειναι φορτωμα και του κανουν χαρη που τον συναντουν.
    δεν θα πεις τετοιο πραγμα. αν επιμενεις να το κανεις θα πεις οτι θελεις να τα πειτε. παρε λιγο τ απανω σου!! τι σταση ειναι αυτη;

οκ, κατσε να σου πω τι πιστευω οτι θα σου πει.
    κανεις μια συζητηση, κι εσυ, στον διαλογο της λες αυτα που μας εγραψες παραπανω.
    αυτη θα απαντησει:
    "αχ βρε ασιατα μουυυυ.
    τα ειπαμε αυταααααα.
    παλι τα ιδια θα λεμε;
    δεν παιζω κανενα παιχνιδακι! ναι, μου αρεσεις, στο εχω πει. αλλα τι εννοεις "να αφεθω";; σε τι να αφεθω;; εγω χαλαρη ειμαι! εσυ εισαι πιεσμενος και πιεζεις κι εμενα! στο ειπαααα. δεν μπορω την πιεση. χαιρομαι που βρισκομαστε οποτε μπορουμε, περναω καλα που βγαινουμε, αλλα εχω και αλλες παρεες! στο εχω πειιιιι. δεν τρεχει κατι, αλλα εγω ετσι ζω. δεν θελω να με πιεζεις.
    αν δεν σου ειναι αρκετο αυτο που μπορω , ο χρονος που εχω για να βρισκομαστε, δεν μπορω να κανω κατι. στα ειχα πει και την αλλη φορα. δεν καταλαβαινω γιατι επανερχεσαι. πραγματικα δηλαδηηηη. εισαι πολυ καλο παιδι και σε συμπαθω, αλλα αν δεν σου φτανει, δεν μπορω να κανω κατι. κανε οτι καταλαβαινεις. δεν θελω να χαθουμε, αληθεια σου λεω, αλλα δεν μπορω να με πιεζεις. οπως νομιζεις, τι να πω.. δεν εχω κατι αλλο να πω"

να εισαι προετοιμασμενος για μια απαντηση πανω- κατω σαν την παραπανω...
    Εμ αυτό ήθελα να πω στο προηγούμενο μήνυμα μου...ότι δεν πίεση είναι άνετος και όποτε γουστάρη ας βρίσκονται να ξεσκίζονται και τελείωσε η υπόθεση..
    Όπως λέει ο φίλος Γιώργος συνονόματος και το σκέφτηκα και εγώ μπορεί η γκόμενα να ηθελε μόνο σεξ και μετά να ξενέρωσε βλέποντας ότι η απέναντι πλευρά οδεύει προς τον έρωτα..θα μου πεις αυτή του ζήτησε να ανοιχτεί και να δείξει τα συναισθήματα του .εμ εδώ είναι που κολλάει αυτό που είπα οτι ήθελε επιβεβαίωση τον ψαρεσε για να δει αν αυτός δάγκωσε την λαμαρίνα και αν θα τρέξει από πίσω της ..και όπως το έκανε
    ...πάντως είναι καλή ευκαιρία για ξεπετες αν γουστάρη ο θεματοθετης μας...

Senior Member
    Δεν ξέρω πως να ξεκινήσω τη συζήτηση ρε παιδιά. Απόψε θα βρεθούμε. Ο διάλογος ήταν τελείως σκέτος και κοφτός. Του στυλ "-θέλω να τα πούμε - οκ - ώρα μέρος - οκ".
    Η λογική μου μου λέει να το κόψω μαχαίρι. Αλλά το μυαλό μου όλο γυρνάει σαν τρελό και μια λέει να πάει αποφασισμένο μια του γεννιούνται ελπίδες... Ότι χειρότερο. Έχουν μείνει μόνο λίγες ώρες μέχρι τότε...

Senior Member
    Δεν ξέρω πως να ξεκινήσω τη συζήτηση ρε παιδιά. Απόψε θα βρεθούμε. Ο διάλογος ήταν τελείως σκέτος και κοφτός. Του στυλ "-θέλω να τα πούμε - οκ - ώρα μέρος - οκ".
    Η λογική μου μου λέει να το κόψω μαχαίρι. Αλλά το μυαλό μου όλο γυρνάει σαν τρελό και μια λέει να πάει αποφασισμένο μια του γεννιούνται ελπίδες... Ότι χειρότερο. Έχουν μείνει μόνο λίγες ώρες μέχρι τότε...
    αν θες την γνωμη μου, το μονο περιθωριο που εχεις ειναι να το κοψεις μαχαιρι.ολα τα αλλα τα ξαναειπες, αλλα δεν ενδιαφερεται. τι θα προσφερει μια επαναληψη; τι να πω.τελειως ατοπο μου φαινεται να τα ξαναπεις.ξερει οτι την θελεις

Senior Member
    Κοιτα η γκομενα γενικως σε διώχνει. Πες της αποψε σκεφτηκα τις επιλογες σου και τις δικες μου και θελω να το κόψουμε τελειως για δικούς μου λογους, χωρις πολλες εξηγήσεις. Αν αλλαξει σταση, μα γιατι και τα σχετικα, απλα τελειωσε το. Οσο πιο έντονα αλλαξει σταση και σου δειξει οτι σε γουσταρει πολυ κτλ, τοσο πιο σύντομα να φυγεις και πιο μακρια.
    Αν σου πει οκ ας γινει ετσι, σημαινει οτι αυτο θελει και δεν θα δεχτεί κατι παραπανω που θες εσυ, οποτε το λήγεις.

Senior Member
    Όταν εκείνη δε θέλει σχέση απλά κανεις μόνο σεξ μαζί της...Τι το καλύτερο!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member
    Quote Originally Posted by tselpemts View Post
    Όταν εκείνη δε θέλει σχέση απλά κανεις μόνο σεξ μαζί της...Τι το καλύτερο!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ε και εγώ αυτό είπα αλλά το θέμα είναι ότι η γκόμενα ξενέρωσε και κάνει τη ζορικια και στο θέμα σεξ..εν ολίγοις δεν θέλει σεξ πια...

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast