Originally Posted by
Kostas_14
Λοιπόν, αν και διάβασα το αρχικό ποστ, οφείλω να πω, ότι τα επόμενα που ακολούθησαν του τύπου ποιος φταίει σε μια σχέση κλπ. δεν έχουν κανένα νόημα. Αυτό που πιστεύω εγώ για την Μίλιβα, είναι ότι προσπαθεί να φτιάξει ένα έρωτα εγκεφαλικό, δεν σε ενδιαφέρει τόσο το άτομο, όσο η έννοια του έρωτα, γι'αυτό και είπες στο αρχικό μνμ σου, για πλατωνικούς έρωτες κλπ. Νομίζω πως θέλεις να ζήσεις τον έρωτα, φτιαγμένο και ραμμένο στα δικά σου θέλω και εκεί είναι που χάνεται το παιχνίδι. Μπήκα έτσι σφήνα στην συζήτηση, γιατί με θίγει και εμένα κάπως το θέμα. Δεν είναι κακό να είσαι μόνος/η, το κακό είναι να σου γίνει βίωμα η μοναξιά. Αφιέρωσε τον χρόνο σου σε εσένα, ασχολήσου με το χόμπι που σου αρέσει και μην κοιτάς για έρωτες ή σχέσεις. Δεν είναι κακό να θέλεις σχέση και εγώ θέλω και όλοι μας, απλά μην ψάχνεις την επιβεβαίωση πίσω από έναν άντρα ή μια σχέση. Αν θέλεις και μια άλλη σαν συμβουλή, αν και θα έπρεπε να είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που πρέπει να δώσει συμβουλές, είναι ότι κανένας φίλος ή καμία φίλη δεν θέλει να σου γνωρίσει κάποιον άντρα. Αν δεν βάλουμε εμείς το χεράκι μας, δεν θα δεις την ανταπόκριση που θέλεις. Ναι ο άντρας είναι ο κυνηγός, ο άντρας πρέπει να παίρνει κατά κύριο λόγο τις πρωτοβουλίες, αλλά με την διαφορά, πως ζούμε σε μια κοινωνία όπου ο ένας έχει βάλει ένα τοίχος, στον άλλον. Αν δεν ανοιχτείς εσύ προς τον κόσμο, μην περιμένεις ο κόσμος να έρθει προς τα εσένα. Συνέχισε την καθημερινότητά σου και φλέρταρε αξιοπρεπώς, το παραπάνω φλερτ, μπορεί να το εκλάβουν κάποιοι ως "διαθεσιμότητα" και είναι κάτι που δεν κολακεύει μια κοπέλα γενικά. Όσον αφορά για την τύχη που ανέφερες, εδώ έχεις ένα δίκιο και ένα άδικο. Πολλές φορές η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, άλλες φορές η τύχη μπορεί απλά να κοιμάται όπως κάνει η δικιά μου και να μην έχεις αποτελέσματα. Αν ρωτήσεις εμένα, θα σου πω ότι δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω πως όλα γίνονται για έναν σκοπό και δεν γίνεται κάτι τυχαία, ακόμη και η μοναξιά της έχει κάποιο σκοπό. Άρα πιστεύω πως μόνο ο εγκεφαλικός έρωτας δεν φτάνει, πιστεύω πως αν προσπαθήσεις και εσύ, θα έρθει αυτός που θες. Και δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος, το αν είναι σωστός ή όχι, έχει να κάνει με την ηλικία. Είμαι 21 ετών και έχω δει βλάκες 21χρονους, αλλά και έξυπνους-ώριμους, το ίδιο ισχύει και για τις μεγαλύτερες ηλικίες τύπου 30+. Εγώ ας πούμε αν θα βγω ραντεβού με μια κοπέλα, θα είναι από 22 και πάνω. Δεν έχω βγει με μικρότερες (18-19). Η αλήθεια είναι ότι πέρασε από το μυαλό μου, ότι φταίει ο εξωτερικός παράγοντας και δεν σε πλησιάζουν, αλλά από την στιγμή που σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, είσαι οκ, τότε ισχύει η απραγία που είπαμε πιο πάνω. Αυτά τα λίγα...