Περί σχέσης - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 39 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 572
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Γουαι όπως είπα στο θρεντ μου ....Δεν ψάχνομαι γενικώς περνάω πάρα πολύ μεγάλες περιόδους μηνών π δεν σκέφτομαι καν αυτό το θέμα και ζω τη ζωή μ κανονικά....Κ απολαμβάνω τη μοναχικότητα μου...Και τώρα την απολαμβάνω τη μοναχικότητα μου άσχετα που κάποια στιγμή κάνω τον απολογισμό κ αναρωτιέμαι λίγο κ ψάχνομαι... Οπότε το θεωρώ λίγο άτοπο να δείχνω απελπισμένη γτ δεν κηνυγησα κανέναν ούτε επέμεινα ούτε απαιτησα
    Δεν είπα ότι είσαι απελπισμένη,σε καμία περίπτωση.
    Ήθελα να πω το εξής:Πως όταν αναρωτιέσαι και ψάχνεσαι όπως λες,μπορεί άθελα σου να βγαίνει αυτό που εγραψα πριν.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    καλησπερα!
    Πρωτα απο ολα,,,συγα μην πρεπει να πας σε ειδικο-σε γιατρο δλδη- επειδη δεν βρηκες ακομα συντροφο!! ημαρτον ρε παιδια( το λεω για την συμφορμητισσα που σου ελεγε να πας για βοηθεια!! ), δεν χαθηκε κι ο κοσμος να μεινεις λιγο μονη σου βρε κοπελια! δεν ειναι εξαναγκαστικη πραξη ο ερωτας! ο ερωτας πρεπει να σου ερθει! , πρεπει να βγει απο την καρδια σου! ο ερωτας ειναι μια συναισθηματικη κι αισθηματικη κατασταση, ειναι κατις μαγικο που κυβερνατε απο τον ασυνηδιτο κοσμο μας! θελω να πω, οτι δεν μπορει να πεις! ¨τωρα, εναι καιρος να ερωτευθω, " δεν παει ετσι κατε μενα! νομιζω οτι θα ερθει απο μονο του δλδη θα ερθει η μερα εκει που δε το εχεις κανονησει στο ξεκαρφωτο κι θα συμπεσουν τα ματακια σου με καποιου αλλου τα ματια κι θα γινει το παναρχαιο αυτο ομορφο "ταξιδι" οπου αυτος!!!!! ο νδρας θα αναλαβει ολες τις αρχηκες κινησεις! συγνωμη αλλα νομιζω οτι εμεις πρεπει να κυνηγαμε οχι εσεις! ,δεν λεω οτι ειναι κακο να εξωτερηκευσεις σε καποιον ανδρα το οτι του αρεσεις, απλα ενοω οτι θα πρεπει να καμει κινησεις, προτοβουλειες κι ο ανδρας! μπορει να ακουγομαι αρχαιος αλλα ετσι νομιζω!
    Παντος εχω να σου πω, συμφορμητησσα οτι δεν πρεπει να νιωθεις ασχημα , ουτε να αγχονεσαι τοσο, βεβαια καταλαβαινω το οτι οι φιλες σου εχουν σχεσεις κι ισως να νιωθεις καπως βλεπωντας αυτες! ομως, απο την αλλη -χωρις να σε χαρακτηριζω εσενα- ειναι ασχημο για μενα να βλεπω γυναικες να εχουν σχεη με καποιον επειδη ειναι κατι πρεπον κι οχι επειδη αγαπουν καθε αυτου τον αλλον!!
    Αληθεια? εχεις σκεφτει πωτες οτι ισως, εχεις διωξει ανδρες που προσπαθησαν να σε προσεγγησουν? διοτις, ξερουμε , οτι μια γυναικα κοινονικη , καθε μερα, ειτε στο χωρο ετγασιας της, ειτε σαν βγαινει εξω, ειτε ακολουθωντας καποιο χομπι ,ειναι στανταρ οτι ανδρες θα της την πεφτουν!ε? μημπως διωχνεις κι δεν το συνηδητοποιεις?
    Καλησπέρα και σε σένα κ σε ευχαριστώ...Δεν νιώθω άσχημα απλά κάνω έναν απολογισμο και κοιτάω και ενδεχομένως δικά μου "λάθη" για να κατανοήσω λίγο καλύτερα βάζοντας κ άλλους παράγοντες Όπως τύχη πιθανότητες κοινωνικό θέμα κτλ κτλ
    Μπορεί να κάνω κ γω κάτι λάθος και να τους διώχνω ...Ποιος ξέρει....υπαρχουν πολλοί τρόποι για να ξενερώσεις κάποιον από την πιο εξαρτωμενη κ πιεστική συμπεριφορά μέχρι τη πιο ασυμβίβαστη κ απομακρη

Banned
    Οι προκαταλήψεις πάνε σύννεφο, εκατέρωθεν.

Miliva21
    Guest
    Για δώσε μας τα φώτα σου

Banned
    Δεν εννοω οτι τους διωχνεις απο υπεροψια! αντιθετως, λεω το οτι , ισως ,ασυνηδιτα, ισως απο φοβο! πολλες φορες εσεις, οι γυναικες (δεν ξερω αν εισαι γυναικα η κοριτσι! χαχα) αστειευομαι, πολλες φορες απο φοβο για το τι ανδρας ειναι -κι λογικο αφου οπως θα ξερεις ειναι περιεργα τα πραματα τελευταια, μας εχει κανει η κριση να φερομαστε λες κι δεν υπαρχει αυριο - ετσι λοιπον χωρις να το καμεις συνηδειτα αποφευγεις να βγεις με καποιον που σε πλησιαζει λογο του οτι δεν σου εμπναιει εμπιστοσυνη! λογικο απο την μια αφου οι γυναικες εχετε , κι δινετε μεγα σημασια στην ασφαλεια.
    Ο παραγον τυχη ειναι πολυ σημαντικος, οπως και ο κοινωνικος σου περιγυρος, η το μερος οπου ζεις! για παραδηγμα μπορει αμα δουλευες σε καποιο γραφειο με αρκετους ελευθερους ανδρες τωρα να μην καναμε αυτην την κουβεντα!
    Αποψη μου ειναι οτι σε λιγο καιρο αυτην την κουβεντα θα την θεωρεις αστεια αφου θα ζεστενεσαι στην αγγαλια του αγοριου σου, κι αναπολλωντας το σημερα θα γελας! απλα, ευχομαι να ειναι αυτος που σου αξιζει, κι αξιζεις αφου απο τα λιγα που διαβασα δειχνεις προσγηομενο ατομο,χωρις απετησεις παρεξενες οπως εχουν δυστυχως πολλες αλλες γυναικες! ,νομιζω οτι τα κριτιρια σου ειναι υγειεστατα, κι θα σου ελεγα να μην τα χαλαρωσεις! και να προσεχεις κοπελια!! διοτις δυστυχως οι γυναικες οπου εχετε σοβαροτητα οπου αξιζετε να βρειτε ενα καλο παλικαρι εσεις δυστυχως γνωριζετε τα δυπροσοπα ανδροηδοι οπου στην αρχη ειναι μια χαρα και μολις δεση το πλοιο βγαζουν τον πραγμτικο και ασχημο εαυτο τους! απεναντιας οι παρδαλες! αυτες που εχουν κι ψχνουν οτι νανε πετυχαινουν τα καλα παλικαρια! ειναι οντως αποριας αξιον πως το επιτρεπει αυτον ο θεος του ερωτα!!ε?

Senior Member
    Νομίζω ότι οι περισσότερες παντως που βρίσκουν κάποιο καλό παιδί τους την πέφτουν πρώτες. Μηπως να μιλήσεις πρώτη σε κάποιον;

Miliva21
    Guest
    Τώρα αυτά τα γλυκουλικα περί Θεού έρωτα κτλ είτε τα εννοείς είτε τρολλαρεις...

Ειμαι γυναίκα ...

Ναι έχω δει να συμβαίνει αυτό το τελευταίο όπως έχω δει κ το ανάποδο δλδ (ρηχή γκόμενά με ρηχό γκόμενο αντίστοιχα για καλή επικοινωνία)

Φυσικά και έχω φόβους.....Δεν είναι καθαρή η σκέψη μου απέναντι στους άντρες π θα με προσεγγίσουν ...καθόλου

Πολλές φορές μ λένε ότι είναι όμορφη άντρες...Κ μ κάνει τόσο αίσθηση όσο να μου πουν "πήγα στη λαϊκή κ αγόρασα πατάτες " δεν το λαμβάνω καν υπόψη δλδ

Υπάρχει το background του στυλ
    "Τώρα εσύ τι θες από μένα....;;Γτ ασχολείσαι....γτ μου πετάς τα μπαρμ******λα αυτά τα γλυκα τα κοπλιμέντα;;....θες να με γνωρίσεις όντως γ απλά θες σεξ και γρήγορα.
    ..; μιλάς κ με άλλες επδ ψάχνεσαι κ θες να το παίξεις αντρας στους φιλους σου;; η απλά επδ θες να πηγαίνεις με πολλές γυναίκες κ απλά είπες ας μιλήσω και σε αυτή μπορεί να πιάσει "

Και δε φταίω ξεκάθαρα μόνο εγώ γ αυτές τις σκέψεις....Γτ αυτές οι σκέψεις με σωζουν διότι πολλές φορές πέφτουν πολύ κοντά στη πραγματική ρεαλιστικη κατάσταση από το να σκεφτόμουν πχ
    "Ααα να ένας ενδιαφέρον άνθρωπος που μπορώ να δώσω ευκαιρία γτ ίσως να μου δώσει πράγματα κ να θέλει όντως να με γνωρίσει κ να προσπαθήσει να χτίσουμε κάτι "

Senior Member
    Μπερδεψαμε τα μπούτια μας
    Χαχα δεν εχεις άδικο. Καταρχας να πω οτι γραφω με βαση τον τίτλο λιγο πιο γενικευμένα και οταν χρησιμοποιώ το ονομα σου μην το παιρνεις προσωπικα.
    Αν θες να σου απαντησω προσωπικα να σε συμβουλέψω να μην αποδεχτείς ποτε οτι ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι μαλακες και μην χανεις τον ενθουσιασμό και τα όνειρα που εχει καθε ανθρωπος για μια ωραια σχεση. Μην αθωωνεις τον εαυτο σου και να σκεφτεσαι τις σχεσεις που εχουν περασει σαν πολύτιμο μάθημα να παρατηρήσεις τις αδυναμίες σου, να τις αποδέχεσαι και να αυτοβελτιωνεσαι. Το να ρίχνουμε κατάρες δεξια και αριστερα δεν θα κερδίσουμε τιποτα.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by little View Post
    Νομίζω ότι οι περισσότερες παντως που βρίσκουν κάποιο καλό παιδί τους την πέφτουν πρώτες. Μηπως να μιλήσεις πρώτη σε κάποιον;
    Ξέρω πως το σκέφτηκες ...σε φάση και καλά ότι οι "καλες"γυναικες είναι πιο ντροπαλες γ αυτό οι θρασεις τις προσεγγιζουν και αντιστοιχα τα "καλά " αγορια π ειναι πιο διστακτικα τα προσεγγιζουν οι μπίτσις ....π εχουν τολμη...

Ναι στέκει κ αυτό αν κ το θεωρώ πολύ στερεοτυπική σκέψη....

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ανοίξω εγώ πρώτη τη κουβέντα σε κάποιον....Αλλά θα το έκανα σε κάποιον π θα μ αρέσει αρκετά κ θα ήθελα να το προσπαθήσω...εξάλλου πολύ πολύ μικρή.. έτσι έκανα ...έκανα εγώ πρώτο βήμα (εντελώς όμως υπερβολικά κ καταπιεστικά καμία σχέση με τη σημερινή μ στάση).....

Banned
    Miliva! αν εισαι 21! τωτες θα σου ελεγα οτι αδικα αγχωνεσε ! αφου σε αυτην την ηλικια το καλητερο ειναι να εχεις εφημερες σχεσεις! να μπορεις να μην δενεσαι ετσι ωστε να γνωριζεις συνεχως ανδρες(δεν ενοω να κοιμασαι με τον καθε ενα) λογο του οτι ειναι η ηλικια οπου εχεις στο μυαλο σου πως θα καθορησεις το επαγγελματικο σου κι το υπαρξιακο σου μελον παρα πως θα συζεις με καποιον!
    Απο την αλλη δεν μπορω να χονεψω !κι μου δειχνουν αρκετα ωριμες οι σκεψεις σο για να εισαι μονο 21! ¨), Δεν ξερω αλλα τα λες αρκετα συγκροτημενα , εχεις εμπειρια κι λογικα θα εισαι μεγαλητερη .
    Εχεις δικοιο να σκεφτεσαι ετσι για τους ανδρες καποιες φορες! -αν κι θα συμφωνεις πιστευω οτι η η γενικευση κι το μπουζουριασμα ολων ειναι τουλαχιστον ανοριμο η κι φασηστικο! δεν ειναι ολοι οι ανδρες ετσι- Αυτο που λες εχει να καμει κι με την ηλικια!
    Προσωπικα στην ηλικια των 20-25 σκεφτομουν ακριβως οπως λες! μαλιστα πηστευα οτι οσες δεν καθωντε απο την πρωτη μερα εχουν σεξουαλικο προβλημα! δεν μπορουσε το μυαλουδακιμου να καταλαβει οτι οι κοπελες που εχουν υπομωνη, οπου δεν τα δινουν ολα απο το πρωτο βραδυ ειναι κοπελες με βαθυτερο ενδιαφερον! απεναντιας τις ελεγα πουριτανες! Με τον καιρο ομως αλλαξα, πλεον γνωριζω οτι συνηθως η κοπελα που θα τα προσφερει ολα το ιδιο βραδυ που την γνωρησες στα καθησματα του αμαξιου, η σε καποιο κοντηνο ξενοδοχειο ,συνηθως το καμει γιατι δεν εχει κατι αλλο ενδιαφερον ωτε να σε καμει να ξανα βρεθειτε! κι το ληπυτερο ειναι οτι δυστυχως μπορει να το γνωριζει και η ιδια! απεναντιας η κοπελα οπου μπορεις να μην βιαζετε να σου δωσει το κορμι της !, ισως τελικα να ειναι αυτη οπου εχει και πιο ενδιαφερον σαν ανθρωπος ! κι ξερω πλεον οτι δεν εχει αναγκη να με δεσει! αλλα ειναι ατομο οπου θα επιδιωξω να την ξανα βρω! ειναι αυτη οπου και φυσηκα θα ηθελα να καμω ερωτα μαζι της! αλλα ξερει κι να μηλαει !ο χρονος περναει ωραια μαζι της οταν ειναι και ντυμενη!! χαχα
    Το ιδιο ατομο ειμουν κι τωτες ! ο ιδιος ειχα αυτες τις αντιφατηκες γνωμες! ομως η ζωη με δειδαξε ετσι ωστε πλεον να εχω αλλη αποψη! θελω να πω οτι οι ανδρες οπως και εσεις αλλαζουμε ,τομυαλο αλλο σκοπο ειχε στα 20 κι αλλον στα 38!!
    Δεν στα λεω αυτα ωστε να τραβηχτεις με μεγαλητερο σου,απλα στα λεω για να μην κακοπερνεις ολους οσους σκεφτοντε ετσι, δικαιολογατους! ειναι η ηλικια μερικες φορες κι οχι η πονηρια!
    Επισης θα πρεπει να κανετε και μια αυτοκριτικη εσεις οι γυναικες! διοτις εσεις βαζετε τους κανωνες του πεχνιδιου! και εμεις τους ακολουθουμε! εαν δεν σας αρεσε καθολου ο τροπος που σας προσεγγιζουμε θα μας τον ειχατε αλλαξει! εχω αδικο?
    Παντος πιστεψεμε, το οτι τολμας να γραφεις σε θεμα σχεσεων κι φλερτ , γραφωντας χωρις επαρση και με σχετικη ταπεινοτητα,εαν δεν μας κανεις πλακα! να ξες οτι ειναι πολυ σπανιο κοπελια ! συνηθως και κριμας , συνανταει κανεις υπερβολικη επαρση και αυτοπεπηθεση!

Banned
    Δυστυχως ομως συμφορμηττισα , σας αρεσουν λιγακι τα ομορφα λογια! ακομα κι αν ειναι υποκριτικα! αρεσκεστε να ακουτε αυτα που θελετε κι οχι την αληθεια!
    Απο τωτες που αποφασησα σε οποια κοπελα μου αρεσει κι θελω να την γνωρησω να ειμαι απολυτα ειλικρηνεις απεναντι της! απο τωτες που αποφασησα να παψω να κοροιδευω! - διοτις παραδεχομαι οτι ειμουν αρκετα λαθος! παραδεχομαι οτι ελεγα παραμυθακια, οτι ακουγα πρωτας κι μετα "πλασαρα" αυτο που ηθελε να ακουσει , απο τωτες που αποφασησα να τραβηξω την πορεια μου με καποια κοπελα που θα με γνωρησει απο την πρωτη στιγμη να ειμαι αληθινος ! απο τωτες δεν μπορω να στεριοσω κι εγω γυναικα!
    Διοτις καμια γυναικα δεν θελει διπλα της καποιον που πασχει απο καταθλιψη! καμια γυναικα δεν θα θελει διπλα της καποιον που ειναι προιν χρηστης! διοτις καμια γυναικα δεν θελει καποιον που δεν ειναι οικονομια επαρκης κι μαλιστα καποιον οπου ειχε μια δικη του δουλεια στο παρελθον κι στο παρον δεν την εχει κι ειναι απλος υπαλληλος -βλεπεις η αποτυχεια στον επαγγελματικο τομεα σας χτυπαει ασχημα! - καμια γυναικα δεν θελει να με ακουσει αληθεινο! με μπεσα!
    Αλλα εχω αποφασησει να μεινω αληθεινος ακομη κι ας μεινω μονος! Αρα?? μην πικρενεσαι εσυ που λες οτι για καποιο δυαστημα δεν εχεις βρει καποιον, εσυ, συγουρα θα βρεις, διοτις δεινεις αξιολογο ατομο και ανδρας που θα θελει να γνωρησει μια γυναικα για σοβαρο δεσμο τετοιο χαρακτηρα ψαχνει απλα ειαι λιγο ατυχη , ειναι θεμα χρονου να ερθει ο λεγαμενος κι μαλον, θα δεις που θα σε διεκδικουν ανεξαρτητα απο την εμφανηση, υπαρχουν αρκετοι αξιοπρεπεις ανδρες εκει εξω οπου αναζητουν γυναικες χωρις ψευτικη επαρση!! μοναχα μην καμεις σπασμοδικες κι γρηγορες κινησεις! ασε λιγο να σε κυνηγησουν, να συγουρευτεις οτι σε θελει για αυτο που πραγματηκα εισαι κι οχι για αυτο που φανταζετε κι θα ηθελε να εισαι!
    "

Senior Member
    Και αυτά τα κυκλοθυμικα μερικών αντρων του στυλ "αν δεν μου κάτσει δεν με θέλει και είναι ξενέρωτη" ενώ "αν μου κάτσει και με ικανοποιησει γρήγορα καλύτερα για μένα αλλά σημαίνει ότι δεν αξίζει " δεν μπορώ να τα καταλάβω...Ίσως επδ τετοιο σκεπτικό δεν μπορεί να έχουν άντρες κατασταλαγμενοι π ξέρουν τι θέλουν...είναι λίγο γ αυτούς π δεν ξέρουν τι τους γίνεται κ τι ψάχνουν
    Αυτό ακριβώς...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Miliva! αν εισαι 21! τωτες θα σου ελεγα οτι αδικα αγχωνεσε ! αφου σε αυτην την ηλικια το καλητερο ειναι να εχεις εφημερες σχεσεις! να μπορεις να μην δενεσαι ετσι ωστε να γνωριζεις συνεχως ανδρες(δεν ενοω να κοιμασαι με τον καθε ενα) λογο του οτι ειναι η ηλικια οπου εχεις στο μυαλο σου πως θα καθορησεις το επαγγελματικο σου κι το υπαρξιακο σου μελον παρα πως θα συζεις με καποιον!
    Απο την αλλη δεν μπορω να χονεψω !κι μου δειχνουν αρκετα ωριμες οι σκεψεις σο για να εισαι μονο 21! ¨), Δεν ξερω αλλα τα λες αρκετα συγκροτημενα , εχεις εμπειρια κι λογικα θα εισαι μεγαλητερη .
    Εχεις δικοιο να σκεφτεσαι ετσι για τους ανδρες καποιες φορες! -αν κι θα συμφωνεις πιστευω οτι η η γενικευση κι το μπουζουριασμα ολων ειναι τουλαχιστον ανοριμο η κι φασηστικο! δεν ειναι ολοι οι ανδρες ετσι- Αυτο που λες εχει να καμει κι με την ηλικια!
    Προσωπικα στην ηλικια των 20-25 σκεφτομουν ακριβως οπως λες! μαλιστα πηστευα οτι οσες δεν καθωντε απο την πρωτη μερα εχουν σεξουαλικο προβλημα! δεν μπορουσε το μυαλουδακιμου να καταλαβει οτι οι κοπελες που εχουν υπομωνη, οπου δεν τα δινουν ολα απο το πρωτο βραδυ ειναι κοπελες με βαθυτερο ενδιαφερον! απεναντιας τις ελεγα πουριτανες! Με τον καιρο ομως αλλαξα, πλεον γνωριζω οτι συνηθως η κοπελα που θα τα προσφερει ολα το ιδιο βραδυ που την γνωρησες στα καθησματα του αμαξιου, η σε καποιο κοντηνο ξενοδοχειο ,συνηθως το καμει γιατι δεν εχει κατι αλλο ενδιαφερον ωτε να σε καμει να ξανα βρεθειτε! κι το ληπυτερο ειναι οτι δυστυχως μπορει να το γνωριζει και η ιδια! απεναντιας η κοπελα οπου μπορεις να μην βιαζετε να σου δωσει το κορμι της !, ισως τελικα να ειναι αυτη οπου εχει και πιο ενδιαφερον σαν ανθρωπος ! κι ξερω πλεον οτι δεν εχει αναγκη να με δεσει! αλλα ειναι ατομο οπου θα επιδιωξω να την ξανα βρω! ειναι αυτη οπου και φυσηκα θα ηθελα να καμω ερωτα μαζι της! αλλα ξερει κι να μηλαει !ο χρονος περναει ωραια μαζι της οταν ειναι και ντυμενη!! χαχα
    Το ιδιο ατομο ειμουν κι τωτες ! ο ιδιος ειχα αυτες τις αντιφατηκες γνωμες! ομως η ζωη με δειδαξε ετσι ωστε πλεον να εχω αλλη αποψη! θελω να πω οτι οι ανδρες οπως και εσεις αλλαζουμε ,τομυαλο αλλο σκοπο ειχε στα 20 κι αλλον στα 38!!
    Δεν στα λεω αυτα ωστε να τραβηχτεις με μεγαλητερο σου,απλα στα λεω για να μην κακοπερνεις ολους οσους σκεφτοντε ετσι, δικαιολογατους! ειναι η ηλικια μερικες φορες κι οχι η πονηρια!
    Επισης θα πρεπει να κανετε και μια αυτοκριτικη εσεις οι γυναικες! διοτις εσεις βαζετε τους κανωνες του πεχνιδιου! και εμεις τους ακολουθουμε! εαν δεν σας αρεσε καθολου ο τροπος που σας προσεγγιζουμε θα μας τον ειχατε αλλαξει! εχω αδικο?
    Παντος πιστεψεμε, το οτι τολμας να γραφεις σε θεμα σχεσεων κι φλερτ , γραφωντας χωρις επαρση και με σχετικη ταπεινοτητα,εαν δεν μας κανεις πλακα! να ξες οτι ειναι πολυ σπανιο κοπελια ! συνηθως και κριμας , συνανταει κανεις υπερβολικη επαρση και αυτοπεπηθεση!
    Δηλαδή ρε Γιώργο κοπέλα που θα σου κάτσει απτό πρώτο βράδυ θα το έκανε επειδή δεν έχει άλλο ενδιαφέρον στη ζωή της η είναι κορίτσι που δεν έχει βαθύτερο νόημα????η είναι κορίτσι δίχως προσωπικότητα?? αποκλείεται να τα έχει όλα αυτά τα παραπάνω να σε ερωτεύθηκε η απλά να της αρέσεις παρά πολύ ως άνδρας και για αυτό να έκανε σεξ μαζί σου???(της λέξεις σου έκατσε..της έκατσε μου έκατσε ))
    Της μισώ διότι λες και μας κάνουν χάρη όταν κάνουν σεξ μαζί μας και δεν το ευχαριστιουνται καθόλου οι ίδιες..

Αυτα περί μου έκατσε απτό πρώτο βράδυ άρα είναι ******* η πάει με όλους και τη καταταζει σε γυναίκα κατώτερου επιπέδου δεν το κατάλαβα ποτέ...
    Επεισης δεν κατάλαβα και πότε τη συμπεριφορά των γυναικών που λένε θα του ψισω το ψάρι στα χείλη μέχρι να του κάτσω...η θα τον περάσω από σαράντα κύματα...να δω αν με θέλει πραγματικά η όχι...πολύ ωραία εξετάσει τι να πω...μα ακόμα και αν σε θέλει πραγματικά άμα τον περάσεις από σαράντα κύματα και από κόσκινο...τοτες είναι που θα ξενερώσει...και με το που πηδήξει θα σου πει το αντίο..έτσι για αντίποινα..
    Διότι θα δει κόμπλεξ στο φουλ..
    Επεισης ποιος λέει ότι άμα ο άλλος θέλει μόνο να πηδήξει και εσύ τον περνάς από σαράντα κύματα αυτό δεν θα τον κάνει να πεισμωσει ακόμα πιο πολύ και να προσπαθήση μέχρι να πετύχει το στόχο του??
    Όλα τα παραπάνω είναι μόνο κόμπλεξ που ένας θεός ξέρει πότε θα ξεπεραστεί και αν ξεπεραστεί...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Δηλαδή ρε Γιώργο κοπέλα που θα σου κάτσει απτό πρώτο βράδυ θα το έκανε επειδή δεν έχει άλλο ενδιαφέρον στη ζωή της η είναι κορίτσι που δεν έχει βαθύτερο νόημα????η είναι κορίτσι δίχως προσωπικότητα?? αποκλείεται να τα έχει όλα αυτά τα παραπάνω να σε ερωτεύθηκε η απλά να της αρέσεις παρά πολύ ως άνδρας και για αυτό να έκανε σεξ μαζί σου???(της λέξεις σου έκατσε..της έκατσε μου έκατσε ))
    Της μισώ διότι λες και μας κάνουν χάρη όταν κάνουν σεξ μαζί μας και δεν το ευχαριστιουνται καθόλου οι ίδιες..

Αυτα περί μου έκατσε απτό πρώτο βράδυ άρα είναι ******* η πάει με όλους και τη καταταζει σε γυναίκα κατώτερου επιπέδου δεν το κατάλαβα ποτέ...
    Επεισης δεν κατάλαβα και πότε τη συμπεριφορά των γυναικών που λένε θα του ψισω το ψάρι στα χείλη μέχρι να του κάτσω...η θα τον περάσω από σαράντα κύματα...να δω αν με θέλει πραγματικά η όχι...πολύ ωραία εξετάσει τι να πω...μα ακόμα και αν σε θέλει πραγματικά άμα τον περάσεις από σαράντα κύματα και από κόσκινο...τοτες είναι που θα ξενερώσει...και με το που πηδήξει θα σου πει το αντίο..έτσι για αντίποινα..
    Διότι θα δει κόμπλεξ στο φουλ..
    Επεισης ποιος λέει ότι άμα ο άλλος θέλει μόνο να πηδήξει και εσύ τον περνάς από σαράντα κύματα αυτό δεν θα τον κάνει να πεισμωσει ακόμα πιο πολύ και να προσπαθήση μέχρι να πετύχει το στόχο του??
    Όλα τα παραπάνω είναι μόνο κόμπλεξ που ένας θεός ξέρει πότε θα ξεπεραστεί και αν ξεπεραστεί...
    Ολα αυτα ειναι ανασφάλειες Γιωργο, και απο τις δυο μεριές. Λέγονται κόμπλεξ και ανασφάλειες επειδη ενω ολοι θεωρητικά μας αρεσει και δεχόμαστε το σεξ ειτε απο την πρωτη φορα ειτε απο την 20η, σαν κατι ωραιο και φυσικό, στη πράξη πυροδοτούνται οι ανασφαλείες και κανουμε «επίθεση» στον αλλο οχι επειδη φταιει σε κατι, αλλα επειδη πυροδοτήθηκαν οι ανασφάλειες μας και νοιωθουμε άβολα. Στην ουσια ερχόμαστε σε μια κατασταση που αναγνωρίζουμε οτι δεν ειμαστε αυτο που νομίζαμε και νοιωθουμε άβολα. Καπου εκει μπαινει ο εγωισμός μας και ειτε τον κανουμε λιγο στην ακρη να δουμε γιατι και πως και να παραδεχτούμε τις αδυναμίες μας ωστε να βελτιωθούμε, ειτε ειναι τοσο ισχυρός εγωισμός που δεν μας αφηνει να δουμε τιποτα στον γαμάτο εαυτο μας και στοχοποιεί τον αλλο ως το μεγαλο κακο που μας βρηκε.
    Το να του ψήσει το ψάρι στα χείλη , απλα ξερει οτι θα ξανά νοιώσει το ιδιο άβολα με τον ιδιο της τον εαυτο, απλα γιατι αποφεύγει να αυτο κριθεί και να αυτο βελτιωθεί.
    Οπως και ενας αντρας θα αποφύγει μια γυναικα που θα του κατσει ευκολα η και δεν θα του κατσει ευκολα, λογω ανασφαλειών θα νοιωθει τρομερά άβολα και θα αρχισει ενα πανηγυρι αλληλοκατηγοριών.
    Επειδη συνηθως τα μη ώριμα και ανασφαλή ατομα ελκύονται μεταξυ τους, φανταζεσαι τι θα γινει.

Senior Member
    Το ότι απλώς μπορεί κάποια να μην ειναι στην ψυχοσύνθεση της να πηγαίνει με όποιον να ναι δεν σας πέρασε από το μυαλό ε;
    Επίσης το ότι εσείς τις περνάτε πρώτα από το κρεβάτι λες και ειναι ρούχα και μετά επιλέγετε όπως λέτε λέγεται ωριμότητα;
    Άμα λοιπόν το πάμε έτσι και εμείς σας περνάμε από τεστ πρώτα όπως και εσείς και βλέπουμε μελλοντικά αν θα κάνουμε σεξ μαζί σας αφότου σας τεστάρουμε. Δίκαιο;
    Μόνο καμια κοπέλα με νοητική υστέρηση πιστεύει τις δικαιολογίες σας και την προπαγάνδα σας.

Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα ωριμότητα = πήδημα με όποιον να ναι!
    Για αυτό γεμίσαμε με ΣΜΝ όλοι σχεδόν έχουν κολλήσει από ένα και ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Και όχι το προφυλακτικό δεν προστατεύει πάντα από αυτά.
    Last edited by little; 13-11-2018 at 13:08.

Page 7 of 39 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast