Το εταιρικό είπα ότι με τρέλανε οχι απλά ένα τηλ..
Printable View
Το εταιρικό είπα ότι με τρέλανε οχι απλά ένα τηλ..
Μα μας ρώτησες και σου απαντήσαμε ήδη τόσα άτομα......και σου δώσαμε την ιδια απάντηση και εσυ συνεχίζεις να υπεραναλυεις τα ίδια και τα ιδια και να επιμενεις εμμονικα......
Προσωπικά δν θεωρώ ότι έκανε κτ με τη συγκεκριμένη ούτε ότι είχε σκοπό να κάνει......
Οπότε δεν θα τον χάσεις από αυτήν
..Μη φοβάσαι
Θα τον χάσεις όμως σίγουρα αργά ή γρήγορα από τη τρέλα τη δική σου ......
που τα ασήμαντα περιστατικά τα γιγαντωνεις και παρανοεις και αυτό βαραίνει εσένα και κατ' επέκταση τη σχέση σου και είναι πολύ ψυχοφθόρο να είσαι στη πριζα και να τον έχεις και τον άλλο συνεχώς στη πρίζα και στη θέση να απολογείται συνέχεια για να καθησυχαζει τις δικες σου παράλογες ανασφάλειες..........
Ότιδηποτε και να της έδινε θα σε τρελαινε γτ το πας φυρι φυρι .........
Αν της έδινε το προσωπικό του θα τρελαινοσουν χειρότερα γτ θα σκεφτόσουν ότι της το έδωσε γτ έχει οικειότητα και επδ θέλει να ενημερωθεί γρήγορα αν θα έχει μνμ της ...................
Το εταιρικό της έδωσε για να τη ξεφορτωθεί και επδ την είχε στο μυαλό του ξεκάθαρα ως δουλειά και πάλι σε τρελαίνει.....Η ρεμεντυ η καημένη έχει μαλλιασει η γλώσσα της να σου λέει τα ίδια και τα ιδια ότι δεν συμβαινει τπτ με εκεινον.......
Και όλοι μας σου λέμε ότι το πρόβλημα το εχεις εσύ και παλι προσπαθεις να βρεις λογικό επιχείρημα για να στηρίξεις τις παρανοϊκές σου σκέψεις ........
Επιμένω στο ότι ο ψυχολόγος δεν σε βοηθάει......πήγαινε καλύτερα να μιλήσεις σε έναν ψυχίατρο
Μέχρι τότε Κάνε κάτι άλλο να ξεχαστείς ......άλλα προσκαιρα ενδιαφεροντα στη ζωή σου δεν έχεις....;;;; Μόνο τι έκανε ο Νίκος το Σεπτέμβρη του 2018;;
Τις πρώτες μέρες ήμουν καλα..είχα τα νεύρα μου επειδή δεν μου το πε αμέσως.. από την επόμενη εβδομάδα άρχισα να κάνω σενάρια.. να λέω λες να μου λέει ψεματα;λες να κάναμε τιποτα;Η αλήθεια είναι ότι έφτασε σε σημείο να μου ορκιστεί στα κόκαλα της μάνας του..Εγώ όμως δε ζητάω να ορκίζεται..
τα ειπαμε μινα. δεν προσθετουμε κατι στην συζητηση.
δεν εκανε τπτ επιληψιμο. ΕΣΥ πρεπει να δουλεψεις τα προβληματα σου, η να αλλαξεις θεραπευτη... σε ψυχιατρο εχεις παει;
Οχι.κανω ομοιοπαθητική αν δουλεύει κιόλας.
Ε φυσικά ο άνθρωπος δεν σου το είπε αμέσως γτ ήξερε πρώτος τι θα ακολουθούσε αν σου το έλεγε......
Και αν θες να ξέρεις αν ήμουν εγώ στη θέση του δεν θα σου έλεγα τίποτα........... Για να προστατεύσω εσένα από τη τρέλα και τη παράνοια και έπειτα και μένα από τη γκρίνια.....
Για ένα πράγμα μονο μπορώ να κατηγορήσω το συντροφο σου .....ότι μάλλον προτιμαει να σου τα λέει επδ καταβαθος τον τρεφει η ζήλεια σου και έχει και αυτός τα θέματα του........πέραν από το ότι θέλει να είναι ειλικρινής....
Αλλιώς δεν θα σου έλεγε αυτό το χαζό συμβάν και καλά θα έκανε
Και με το συμπαθείο αλλά ήδη τρία άτομα σου λέμε ότι ο ψυχολόγος σου δεν σε βοηθάει και ότι καλύτερα να μιλήσεις σε κάποιον ψυχίατρο.......Μην το αμελήσεις οι εμμονές που έχεις ήδη σε ταλαιπωρούν και σε κάνουν μη λειτουργική στη καθημερινότητα σου.....
Ο άντρας μου τις σιχαίνεται τις ζηλιες. Ο ίδιος δε ζηλεύει ετσι κι αλλιώς. Σπάνια ούτε εγώ έκανα ποτέ σκηνη.σε μερικούς καβγάδες άλλοτε έφταιγε και άλλοτε έφταιγα.οκ.τι να κάνουμε. Απλά εγώ το τραβούσα. Δεν νευριάζω συχνά.αμα νευριάζω όμως τα @@@ όλα. Ξεφεύγω.
Μίνα, κορίτσι μου, θα σου πω ένα πράγμα, μήπως και σε "ταρακουνήσω" από τις εμμονές σου:
Θέλεις στην ζωή σου να φερθείς ωςέξυπνος άνθρωπος, ή ως ένας ηλίθιος, και να καταστραφείς και μετά να κλαίγεσαι και να λες οτι είσαι άτυχη;
Δηλαδή, δεν σε βοηθάει λίγο το μυαλό σου να καταλάβεις ένα απλό πράγμα;
Γιατί αφήνεις παράλογα συναισθήματα και εμμονές να σε καταρρακώνουν και να σε κάνουν δυστυχισμένη; Δεν μπορείς να βάλεις ένα όριο μέσα σου;
Οι άνθρωποι δεν κάνουμε ό,τι αισθανόμαστε, υπάρχει και το φίλτρο της λογικής και της νοημοσύνης, αλλιώς θα είχαμε σκοτώσει ο ένας τον άλλον, θα είχαμε φουντάρει απ τα μπαλκόνια, κι εγώ δεν ξέρω τί άλλο...Γιατί ψάχνεσαι να έχεις προβλήματα, ενώ αμτικειμενικά δεν έχεις;
Ξέρεις πόσος κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα, υγείας, οικονομικά, ή με τα παιδιά του και πάλι το εκλογικεύουν οι άνθρωποι και βάζουν όρια στα συναισθήματα.
Ρώτησε τον εαυτό σου:"Πώς ανέχομαι να με κάνει ό,τι θέλει το συναίσθημά μου, σαν ένα νευρόσπαστο, μια μαριονέτα και να μην έχω λογική καθόλου στο κεφάλι μου;"
Πάρτο λίγο εγωιστικά το θέμα, σε σχέση με τον εαυτό σου. Και μόλις σου έρχονται σκέψεις, μην κάθεσαι να τις αναλύεις, κόφτες! Σταμάτησέ τες! Στρέψε το μυαλό σου σε κάτι άλλο. Έτσι κάνουν οι έξυπνοι άνθρωποι. Μην είσαι ανόητη!
Κασσανδρα εχεις δικιο .αλλα με παίρνει από κάτω.σκεφτομαι Μήπως μου πει κάποιο ψεμα..Επίσης εγώ δεν ήμουν έτσι.ημουν πάντα με χαμόγελο ανεμελιά υπνο ψώνια γυμναστικη .Τώρα τιποτα τιποτα τιποτα
Έτσι ξαφνικά σου πυροδότησε ζήλεια τόσο έντονη αυτό το γεγονός;;;;;; δλδ πριν δν είχες ούτε στο πολύ πίσω μέρος του μυαλού σου ότι ο σύντροφός σου μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να απιστησει ή να σε χωρίσει.....σαν μια πιθανότητα που παίζει σε όλους μας να συμβεί.......
Τότε μήπως τον είχες εντελως δεδομένο και δεμενο σε σένα και αυτό το συμβαν σε ταρακουνησε;;
Γενικά πάντα υπάρχει η πιθανότητα όσο μηδαμινή κ αν είναι ο άνθρωπος μας να απιστησει ή να φύγει από κοντά μας........καθολη τη διάρκεια της σχέσης και χωρίς να περιμένεις προειδοποίηση ....
Miliva όπως είπα σε άλλη απάντηση. Τον είχα χωρίσει πριν 5 χρονια(είχαμε σχεση τοτε) και με κυνήγησε..αλλα του πα δεν τον αγαπάω και έτσι σταμάτησε και τότε έκανε άλλη σχέση για να με ξεχάσεις πούμε.. από τοτε αυτό μου άφησε πληγή...το θεώρησα προδοσία του έτσι και με αυτό το σκηνικο μου ξύπνησαν όλα εκείνα που 5 χρόνια τα είχα βάλει για ύπνο..
Από πρακτικής άποψης, τί θα μπορούσε να κάνει ο άντρας σου αυτή τη στιγμή; Τί θέλεις απ αυτόν να κάνει, για να σταματήσεις να νοιώθεις άσχημα;;