Πως το εννοείς αυτο ότι έχουν δράσει τα ημερήσια αφού το Xanax οποτιθεται έχει άμεση κατευναστική δράση!!
Printable View
Πως το εννοείς αυτο ότι έχουν δράσει τα ημερήσια αφού το Xanax οποτιθεται έχει άμεση κατευναστική δράση!!
Ναι αυτό έχω κι εγώ απορια.
Γίνεται να μη σε πιάνει;;;;
Νεφέλη την ιδια απορια έιχα και εγώ πριν μια ώρα ήπια ένα xanaxaki 0,5 και εκανε πολυ λίγα πραγματα..... τι στο διάλο αν δεν μας πιάνουν και τα χάπια τι θα κανουμε;;;
Άσε έχω φρικάρει. Πήρα ένα ολόκληρο 0,5 το πρωί και μετά ήμουν σε πανικό.
Πως γίνεται αυτό;;;;;
Νεφέλη νομοζω πως περνάμε την ιδια ακριβως φαση...... τερμα αγχος που δεν με πιάνουν τα Xanax και το βραδυ λες και δεν συμβαίνει τιποτα....... στην αγωγή ειμαι στην 14 μερα και είναι σαν να μην την παιρνω
Ξυπνάω με τρόμο, σήμερα τα είδα όλα κι έπρεπε να πάω στη δουλειά η οποία είναι φουλ απαιτητική με πολύ κοσμο.
Δεν ξέρω πως πήγα. Είτε το πήρα είτε όχι το ζαναξ το ίδιο και το αυτό.
Έχω κόψει 2 μέρες το λαντοζ το οποίο έπαιρνα 20 μέρες και μάλλον (ποιος μπορεί να πει με σιγουριά;) με χειροτέρεψε πολύ.
Σήμερα θα δω ψυχίατρο για νέα αγωγή...
Το λαντοζ γιατί το έκοψες;;;;; Μπορεί να σε κάνει παρενεργειες από την απότομη διακοπη. Μιλά με τον γιατρο αν είναι να περνεις 1 mg Xanax...... εμενα μου λέει 0,5 mg ημερησίως δεν είναι τιποτα του λεω δεν με πιανει και με λέει αποκλειεται... τον Γ..... μετά ναι ή όχι;;;
Εμένα μου έδωσε 3 και μου είπε σιγά δεν είναι τίποτα...
Και παρόλα αυτά δεν μου κάνουν κατι
Χτίζει επίπεδα στο αίμα
Εμενα που πηρα κατά τις 11 και 30 το πρωι μ έπιασε στις 12 και κατι καλα και κατά τος 6 ένιωσε παλι λιγο αγχος σε πολυ μικρά επίπεδα βέβαια. Ξερουμε ποσό κρατάει η δράση του ;;
Υποτίθεται 6-8 ώρες. Αλλά φαντάζομαι ότι όλα αυτά είναι σχετικά στον κάθε οργανισμό.
Ξέρει κανεις αν τα αντιψυχωσικα δρουν γρήγορα; Η πρέπει πάλι να περάσει μήνας για να νιώσεις κάπως καλύτερα.
Εννοείται ότι ο καθένας είναι διαφορετικός, απλά εμπειρίες από όποιον έχει πάρει....
Για το Copralex ποσό χρονο πρέπει να κανουμε υπομονη γιαψναωφουμε διαφορά στην καθημερινότητα ;;;