Αναγκη για πληροφορίες παρακαλω cipralex - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 212
    Senior Member
    Πως το εννοείς αυτο ότι έχουν δράσει τα ημερήσια αφού το Xanax οποτιθεται έχει άμεση κατευναστική δράση!!

Nefeli28
    Guest
    Ναι αυτό έχω κι εγώ απορια.
    Γίνεται να μη σε πιάνει;;;;

Senior Member
    Νεφέλη την ιδια απορια έιχα και εγώ πριν μια ώρα ήπια ένα xanaxaki 0,5 και εκανε πολυ λίγα πραγματα..... τι στο διάλο αν δεν μας πιάνουν και τα χάπια τι θα κανουμε;;;

Nefeli28
    Guest
    Άσε έχω φρικάρει. Πήρα ένα ολόκληρο 0,5 το πρωί και μετά ήμουν σε πανικό.
    Πως γίνεται αυτό;;;;;

Senior Member
    Νεφέλη νομοζω πως περνάμε την ιδια ακριβως φαση...... τερμα αγχος που δεν με πιάνουν τα Xanax και το βραδυ λες και δεν συμβαίνει τιποτα....... στην αγωγή ειμαι στην 14 μερα και είναι σαν να μην την παιρνω

Nefeli28
    Guest
    Ξυπνάω με τρόμο, σήμερα τα είδα όλα κι έπρεπε να πάω στη δουλειά η οποία είναι φουλ απαιτητική με πολύ κοσμο.
    Δεν ξέρω πως πήγα. Είτε το πήρα είτε όχι το ζαναξ το ίδιο και το αυτό.
    Έχω κόψει 2 μέρες το λαντοζ το οποίο έπαιρνα 20 μέρες και μάλλον (ποιος μπορεί να πει με σιγουριά;) με χειροτέρεψε πολύ.
    Σήμερα θα δω ψυχίατρο για νέα αγωγή...

Senior Member
    Το λαντοζ γιατί το έκοψες;;;;; Μπορεί να σε κάνει παρενεργειες από την απότομη διακοπη. Μιλά με τον γιατρο αν είναι να περνεις 1 mg Xanax...... εμενα μου λέει 0,5 mg ημερησίως δεν είναι τιποτα του λεω δεν με πιανει και με λέει αποκλειεται... τον Γ..... μετά ναι ή όχι;;;

Nefeli28
    Guest
    Εμένα μου έδωσε 3 και μου είπε σιγά δεν είναι τίποτα...
    Και παρόλα αυτά δεν μου κάνουν κατι

Banned
    Χτίζει επίπεδα στο αίμα

Banned
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Ναι αυτό έχω κι εγώ απορια.
    Γίνεται να μη σε πιάνει;;;;
    Αν παίρνεις 3 των 0,5 mg την ημέρα και δε σε βοηθάει, τότε λογικά πας για αντιψυχωσικό. Μάλλον έχεις βαριάς μορφής άγχος. Εμένα που έχω πάρει αρκετά ζάναξ με πιάνει και το ένα των 0,25 mg να φανταστείς. Καλό κουράγιο!

Banned
    Quote Originally Posted by Dm89 View Post
    Πως το εννοείς αυτο ότι έχουν δράσει τα ημερήσια αφού το Xanax οποτιθεται έχει άμεση κατευναστική δράση!!
    Ναι , αλλά μένει στο αίμα 4 ημέρες, ψάξτο στο ιντερνετ. Το ότι δεν την πιάνουν σημαίνει ότι πρέπει να πάει σε κάτι πιο δυνατό. Πόσο να της αυξήσει άλλο τα ζάναξ , να τις τα κάνει 6 ? Ε, όχι. Αντιψυχωσικό μετά

Senior Member
    Εμενα που πηρα κατά τις 11 και 30 το πρωι μ έπιασε στις 12 και κατι καλα και κατά τος 6 ένιωσε παλι λιγο αγχος σε πολυ μικρά επίπεδα βέβαια. Ξερουμε ποσό κρατάει η δράση του ;;

Nefeli28
    Guest
    Υποτίθεται 6-8 ώρες. Αλλά φαντάζομαι ότι όλα αυτά είναι σχετικά στον κάθε οργανισμό.
    Ξέρει κανεις αν τα αντιψυχωσικα δρουν γρήγορα; Η πρέπει πάλι να περάσει μήνας για να νιώσεις κάπως καλύτερα.
    Εννοείται ότι ο καθένας είναι διαφορετικός, απλά εμπειρίες από όποιον έχει πάρει....

Banned
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Υποτίθεται 6-8 ώρες. Αλλά φαντάζομαι ότι όλα αυτά είναι σχετικά στον κάθε οργανισμό.
    Ξέρει κανεις αν τα αντιψυχωσικα δρουν γρήγορα; Η πρέπει πάλι να περάσει μήνας για να νιώσεις κάπως καλύτερα.
    Εννοείται ότι ο καθένας είναι διαφορετικός, απλά εμπειρίες από όποιον έχει πάρει....
    Το αντιψυχωσικό δρα στη 1 ώρα, αλλά και αυτό θέλει τις βδομάδες του για να χτίσει επίπεδα και να δεις μια άλφα διαφορά στην καθημερινότητά σου. Παίρνω seroquel

Senior Member
    Για το Copralex ποσό χρονο πρέπει να κανουμε υπομονη γιαψναωφουμε διαφορά στην καθημερινότητα ;;;

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast