Άσε γάμα το......Έγω φταίω που τους δίνω ευκαιρίες...Και μετά γίνομαι σκατα....
Printable View
Εσυ να δινεις ευκαιρίες απλα να μην υποβιβαζεις τον εαυτό σου δινοντας τους κάτι που εσύ δεν το θες.
Ίσως ζούμε στην εποχή του εύκολου σεξ που αν δεν τους κάτσεις εσύ στο πρώτο λεπτό πάνε στην επομενη.μη χανεις την ελπιδα σου όμως και τις αξιες σου.και δεν χρειάζεται να είσαι προκατειλημενη δεν είναι όλοι ίδιοι και δεν θέλουν όλοι τα ίδια.
Προσπάθησε να βρεις κάποιον αξιόπιστο από κοινούς γνωστούς/ γνωριμίες! Πολλοί από αυτούς που κυκλοφορούν στα μπαρ είναι πέφτουλες απλά για το σεξ. Και μην πιεστείς να κάνεις σεξ για να ικανοποιήσεις τον άλλο ή για να μη σε πει ξενέρωτη!
Μου είχε τυχει περίπτωση που είπε την ατάκα " τρίτο ραντεβού είμαστε δεν θα κάνουμε σεξ;;; που είναι το περιεργο;; " Έβαλα τα γέλια. Όχι εκείνη τη στιγμή. Ο τύπος είχε διαβάσει άρθρο στυλ κοσμοπολιταν ή το είχε ακούσει από κοπέλα ότι στο 3ο ραντεβού η γυναίκα πιστεύει πως δεν θα φανεί εύκολη και ενδιδει. Ε λοιπόν άμα σου τυχαίνουν τέτοια μυαλά πως να προχωρήσει η κατάσταση; Τέλος πάντων. Το ζήτημα είναι κοριτσαρα να στο εμπνεύσει ο άνδρας. Όσοι σου προκαλούν ανασφάλεια δεν είναι τυχαίο. Ο ίδιος σου εαυτός σε προφυλάσσει από ερωτική απογοήτευση. Εννοείται ότι οι σχέσεις είναι όλες στα μπαμ. Υπάρχουν όμως επιμένω άνθρωποι που θέλουν κάτι άλλο. Το ξέρεις ότι υπάρχουν παλικάρια που παρεξηγούνται για τα γούστα τους επειδή δεν είναι διαχυτικοι γρήγορα;;; και εκείνοι τι φταίνε που είναι straight και τους ονομάζουν 1002; αν γνωρίσεις κάποιον πιο συνεσταλμένο θα καταλάβεις τι εννοώ.
Η Remedy είναι πολύ κατασταλαγμένη, και μου θύμισε κάτι που είχε πει ο διάσημος ψυχολόγος Χαντάς, όταν ήταν καλεσμένος "Στα άκρα".
Αυτόν τον έχουν επισκεφτεί πολλές κοπέλες με παρόμοιο πρόβλημα με αυτό της Miliva.
Είπε φανταστείτε τον κόσμο των σχέσεων σαν την λαϊκή. Περνάς από κάθε πάγκο, και ψάχνεις κάτι που να σου αρέσει. Θα τσιμπήσεις μια ρόγα από σταφύλι, ένα κεράσι μία φράουλα, και θα διαλέξεις αυτό που σου αρέσει. Θα πρέπει όμως να δοκιμάσεις.
εχεις συνδεσει το σεξ με την αμαρτια...
μια γυναικα που θελει σεξ και το διεκδικει, δεν ειναι ουτε απελπισμενη, ουτε ευκολη.
απελπισμενη ειναι αυτη που κανει σεξ και οτι αλλο της ζητηθει, με σκοπο να "τυλιξει" καποιον και να τον οδηγησει σε σχεση.
κανεις δεν μενει επειδη του καθισε μια γρηγορα.
μενει οταν του αρεσει η παρεα της.
ΝΑΙ δεν εχουν ολοι ιδιους ρυθμους.
κι ενας απειρος ανδρας μπορει να εχει αργους ρυθμους και υπαρχουν πολλοι, επισης. δεν ειναι προνομιο ορισμενων γυναικων η απειρια.
ολο το θεμα ειναι να ταιριαξουν αυτες οι επιθυμιες. ουτε να γινει γρηγορα, ουτε να γινει αργα.
να γινει οταν το θελουν και οι δυο, αλλα να εχουν αναλογους ρυθμους.
απο κει και περα, μονο αν ταιριαζεις και περνας καλα θελεις και συνεχεια, ειτε εισαι ανδρας ειτε γυναικα.
Όταν λες ότι σχέσεις είναι στα μπαμ...,;;;
Για πες μας και εσύ που είσαι έμπειρη και έκανες κάποιες σχέσεις πως ξεκίνησαν...;
Βγήκατε κάνατε σεξ στο πρώτο η δεύτερο ραντεβού.....σε δοκίμασε και αφού σε πέρασε από το τσεκαρισμα της κρεβατοκάμαρας σου ζήτησε να βγείτε και άλλο ραντεβού να μάθει κάποια στοιχειώδη πράγματα για σένα;;; και μετά είδε ότι περνάει καλά μαζί σου και σε έπαιρνε τηλέφωνα και μιλούσατε και βρισκόσασταν και κάνατε σχέση;
Γτ εγώ ξέρω και πολλές στην ηλικία μου που έκαναν σεξ μετά το πρώτο μήνα αφού γνωρίσουν τον άλλο....που λογικά για σχέση πήγαινε για να βγαινανε έναν ολόκληρο μήνα μαζί και κάνανε σχέση πχ...
Χαχαχα το κοσμοπολιταν είναι αηδίες....
Πάντως Miliva τον σκέφτεσαι ακόμα τον τύπο, και είμαι σίγουρος πως θα ήθελες να μάθεις γιατί βάστηξε αποστάσεις.
Μπορει να το εχω συνδεσει με την αμαρτια μπορεί και όχι.......μη βάζεις ταμπέλες.....Μπορεί να μην ήρθε η ώρα μου ακόμα......η να μη βρέθηκε ο κατάλληλος να μου το βγάλει
Δεν θεωρώ την απειρία προνόμιο κάνεις λάθος........Μην με βάζεις στο τσουβάλι των πουριτανων που εξυμνούν την παρθενιά και άλλες τέτοιες βλακείες....
Θες να σου πω ποια είναι η γνώμη μου για τη παρθενιά; είναι ένα πράγμα γελοίο και ταπεινωτικό για τις γυναίκες που παλιότερα τις ήθελαν παρθένες αλλιώς ήταν σκαρτο το εμπόρευμα! Που ήθελαν να τινάξουν το κόκκινο σεντόνι και καμαρώναν...όλα αυτά είναι αηδίες...Για μένα....Και πόσο θεωρούσαν ζώα τις γυναίκες που λέγαν "εγώ θα την πάρω από πρώτο χερι"......
Αν πάλι μια γυναίκα είναι παρθένα επδ το διάλεξε επδ δεν τις έτυχε δεν τη κακολογω ούτε θα της πω μπράβο.......Είσαι σωστή......Είσαι καλή....δικαιώματα της
Δεν περηφανεύομαι επδ δεν έχω πολλές έμπειριες ούτε το παίζω υπεράνω.....
Κανείς λάθος και να ήσουν άντρας να πω εντάξει.....οι άντρες το βλέπουν σαν δίπολο......
Μάλλον εσύ βλέπεις τον εαυτό σου ως ανώτερο επδ είσαι εντελώς απελευθερωμένη και μεγαλύτερη φυσικά σε ηλικία από μένα και όλες τις άλλες κοπέλες που δεν συμβαδίζουν σε αυτές τις θεωρείς μυξοπαρθενες.....
Και είναι κρίμα όσο κρίμα είναι να σε βλέπει έτσι ένας άντρας.....πόσο μάλλον μια γυναίκα .......!
Γτ γυναίκα ειμαι και γω σαν εσένα και θέλω να νιώσω ασφάλεια και θέλω την καλή μου την κουβέντα από έναν άντρα όπως τη θες και εσύ.....!
Και ξέρεις ποιος είναι ένας από τους λόγους που κολλάω να κάνω σεξ πολύ γρήγορα με έναν άντρα....; περά από το ότι δεν νιώθω άνετα (πες λόγω αναστολών) φοβάμαι ότι θα ξενερώσει μαζί μου και θα με κοροϊδέψει από μέσα του αν καταλάβει ότι δεν είμαι τόσο έμπειρη....θα με θεωρήσει ξενέρωτη όπως λες και εσύ.......Και θα με αφήσει πιο εύκολα.......
Αν μου έχει δείξει ότι μόνο αυτό θέλει και τπτ άλλο....
Δεν τσακώνομαι μαζί σου....Είσαι γυναίκα μεγαλύτερης αρκετά ηλικίας από μένα....Έχεις ζήσει τη ζωή σου.....είχες τις ευκαιρίες σου....πήρες μπρος.....ξέρεις τι θες...και είσαι σε μια ηλικία που η εμπειρία και οι απόψεις σου σε κάνουν να τα βλέπεις πιο πρακτικα
Επίσης εσύ μπορεί να μην είσαι απελπισμένη αλλά αρκετά έμπειρη στο να ξέρεις τι θες ...
Δεν ισχύει όμως για όλες τις γυναίκες αυτό .......
υπάρχουν πολλές κοπέλες στην ηλικία μου και πιο μικρές που κάνουν σεξ γρήγορα επδ θεωρούν ότι έτσι θα τους τυλίξουν.....Η επδ βλέπουν το σεξ πολύ ωμά......Πότε προλάβαν;; σε ηλικίες μιλάμε 18 ή 19;;;;; οκ....Ο καθένας ζει όπως θέλει....
Αλλά είναι γεγονός ότι αν ενας άντρας το πάρει στο πιάτο και του αρεσει και η κοπέλα θα ασχοληθεί πιο εύκολα μαζί της και θα μείνει εκεί....παρά αν του αρεσει κάποια να περιμένει.....
μα εσυ βαζεις ταμπελες οταν αποκαλεις τις γυναικες που ζουν οπως επιθυμουν, ευκολες κι απελπισμενες!!!
κι αυτο γιατι;
επειδη θεωρεις οτι χανεις υποψηφιους απο εκεινες...
ξερεις ποσοι αγωνες εγιναν για την αυτοδιαθεση των γυναικων;
οντως ειμαι μεγαλυτερη σου, πολυ κιολας, αλλα τις ιδιες αποψεις ειχα απο 20 χρονων..
απο τα 18 την ζω την ζωη μου και την ζω και τωρα δεν εχω σταματησει να ζω λογω γηρατος. χαχαχα!!
σε πληροφορω οτι ζω την πιο ικανοποιητικη σεξουαλικα και συντροφικα φαση της ζωης μου στην τωρινη μου σχεση, και ξεκινησε σαν μια αναλαφρη γνωριμια με γελια, ταξιδια και σεξ.... πολυ σεξ....
κανεις μας δεν ειχε σκοπο να την συνεχισει.
τα καλυτερα ερχονται οταν δεν τα προγραμματιζεις και ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.
Το να εχει κάποιες απόψεις που μπορεί να μην ταιριάζουν με τις δικες σου ειναι δικαίωμα της. Ο καθένας πραττει όπως θελει. Επέτρεψε μου μονο επειδη εχω κανει πολλες ελεύθερες σχέσεις να πω οτι αυτο που περιγραφεις δεν γίνεται σχεδον ποτε. Αν κανεις ελεύθερη σχέση παντα ο ενας απο τους δυο θα το σταματήσει επειδή θα εχει βρει καποιον που θα ταιριαζει για να κάνει σχέση.. Ετσι πάνε αυτά. Μην παρουσιαζεις λοιπον την δικιά σου εξαίρεση για κανόνα. Επίσης πως να το κάνουμε κάποια άτομα ειναι πιο ρομαντικά δε θέλουν να το δίνουν δεξια και αριστερά δεν έχει αυτό το δικαίωμα ; και για να σε προλάβω εγω δεν ειμαι του ρομαντισμού μιλάω καθαρα για την κοπελα που άνοιξε το θέμα
Καταρχάς εκφράζεις όλο σου τον θυμό μέσα στα ποστ. Έχεις εκνευριστεί με την ρεμεντυ η οποία τόνισε πως το συναινετικο σεξ έχει σημασία όχι το αντίθετο. Βάζεις ταμπέλες που μας βάζει η κοινωνία για να βολευόμαστε μόνον στους ρόλους που θέλουν . Γράφεις ότι "με πέρασε και με δοκίμασε ". Αυτός είναι ένας τρόπος αντίληψης μη φυσιολογικός για εμένα. Όταν έχω αισθανθεί ότι θέλω να συμβεί δεν σκέφτηκα ότι με δούλεψε ή ήθελε μόνο σάρκα. Στη τελική ένα νοήμων ον αναλαμβανει και την ευθύνη αν φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει σε σχέση. Εμένα όταν με γούσταρε αρσενικό με κυνηγούσε. Εξίσου όταν γούσταρα κάποιον του έδειχνα πως τον ήθελα στην ζωή μου. Εξίσου έχω φάει και δούλεμα. Λογικά έχω φάει και κέρατο. Τονίζεις επίσης το ζήτημα της ηλικιας. Ποιος μίλησε για ηλικία; ποιος σου έγραψε εδώ μέσα πως πρέπει να είσαι εμπειρη ή άπειρη; υποθέτω πως νιώθεις κάπως με τις κοπέλες τις ηλικίας σου που κάνουν σεξ και γουστάρουν και εναντιώνεσαι άδικα. Σου απάντησα καλοπροαίρετα και το ύφος σου ενεχει θράσος. Στην αρένα των σχέσεων κάποιος πληγώνεται. Κάποιες φορές υπάρχει η καλή σχέση που κυλάει χωρίς υπονοούμενα και ανασφάλειες. Θες να επιβεβαιώσεις πως οταν μια κοπέλα δεν δίνεται γίνεται απορριπτεα;;; αν ναι τοτε την απορρίπτουν όσοι δεν της αξίζουν όχι επειδή εκείνη πρέπει να αλλάξει.