Results 106 to 120 of 440
Thread: Με κοροιδεψε κανονικοτατα
-
27-06-2019, 19:56 #106
οχι στο σεξ της [πρωτης η της δευτερης φορας.
αλλα στο οτι δεν εχεις προχωρησει στο σεξ κι ετσι εισαι μονιμα αρνητικη και κουμπωμενη μεχρι να βρεις την "σχεση".
στο οτι εσυ ουσιαστικα θελεις ΠΡΙΝ απο το σεξ να ξερεις αν ο αλλος θελει σχεση μαζι σου.
αυτο δεν γινεται. κανεις (νορμαλ) δεν κανει σχεση (και δεν ξερει αν θελει σχεση με την συγκεκριμενη που γνωρισε) πριν κανει σεξ.
το σεξ ειναι ενα απο αυτα που θες να δεις αν ειναι ωραια με αυτον που ενδιαφερεσαι.
ΟΛΟΙ οι ανδρες θελουν σχεση με καποια κοπελα, (οχι ομως με καθεμια απ οσες γνωριζουν), ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΥΣ.
μονο αυτοι κοροιδευουν τις κοπελες. οι αλλοι ειναι φυσιολογικοι ανθρωποι και σαν τις γυναικες, θελουν μια ομορφη σχεση.
αυτο δεν σημαινει οτι μεχρι να βρουν αυτην που τους ταιριαζει θα πανε σε μοναστηρι.
κανουν γνωριμιες, κανουν σεξ, οτι και οι κοπελες δλδ, και ΟΤΑΝ βρουν καποια που τους ταιριαζει, κανουν ολοι σχεση. κανεις δεν ειναι ορκισμενο μπακουρι.
αν λοιπον ενας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, γνωρισει μια κοπελα ομορφη και μια χαρα, και θελει σχεση αν βρει μια να του ταιριαζει, αλλα στην παρεα, στο σεξ , οπουδηποτε δεν του ταιριαζει , θα φυγει. σημαινει οτι κοροιδεψε καμια;; οχι. σημαινει οτι δεν του ταιραζε πολυ.
η δικη μου αμφιβολια για το ιντερνετ ειναι μονο για το θεμα των δεσμευμενων και των παλαβων (βλεπε ο σφαγεας της κυπρου).
αν αφησουμε τους παλαβους, οι παντρεμενοι ψαχνονται κατα κορο στο ιντερνετ για ευκολο σεξ, κι αυτο για την ανωνυμια και την ευκολη προσβαση. απο την ησυχια του σπιτιου η του γραφειου τους, ακομα και διπλα στην γυναικα τους, λενε πισω απ την οθονη, οτι θελουν...
πεεερα απο αυτου (δεσμευμενους και παλαβους), οι αλλοι που κυκλοφορουν στο ιντερνετ , ειναι αυτοι που κυκλοφορουν και εξω. κανονικοι ανθρωποι δλδ που και σχεσεις θελοουν και απ ολα.
αλλα οχι πριν γνωρισουν καλα, καποια...
- 27-06-2019, 20:06 #107Miliva21Guest
27-06-2019, 20:08 #108
27-06-2019, 20:08 #109
και να σου πω και κατι που βλεπεις λαθος.
κι αυτος που θελει σχεση (στην ζωη του, οχι απαραιτητα απο σενα), θελει γρηγορα σεξ αν σε γουσταρει. το σεξ δεν ειναι αυτο που θα τον κανει να παει παρακατω.
το οτι δεν θα ταιριαξει ειναι που θα τον παει παρακατω.
και για να μιλησω προσωπικα, με ολες μου τις μακροχρονιες σχεσεις εκανα πολυ γρηγορα σεξ... οχι την πρωτη φορα, αλλα πολυ γρηγορα. χωρις να ξερω αν θα κανουμε κατι περισσοτερο η οχι. μονο επειδη τους γουσταρα.
δεν γινεται να γουσταρεις καποιον και να μην θελεις σεξ.
αρα γιατι το κρατας;
27-06-2019, 20:13 #110Miliva21GuestΒρε ρεμεντυ
Ο άντρας που θέλει μόνο σεξ βγαίνει μαζί σου .....Και πριν καλά καλά γνωριστείτε σου πετάει σεξουαλικά υπονοούμενα.....σε πιέζει να σε δει κάπου πιο ήσυχα μόνοι σας......Δλδ αν εγώ το έκανα από το δεύτερο ραντεβού....θα έλεγαν μια χαρά μου έκατσε κάτσε να δω αν μου κάνει και για σχέση;;;
Κάποιος που να θέλει σεξ δεν θα βγει μαζί σου πάνω από 2 το πολύ 3 ραντεβού εφόσον δεν του κάθεσαι.......!
Εγώ θα προχωρούσα με κάποιον που θα με ελκύε....που δεν θα φεροταν σαν λιγουρι και δεν θα με πίεζε....Και θα βγαίναμε για ένα διάστημα ώστε να έχω μια οικειότητα μαζι του....
Ποιος ανθρώπος θα έβγαινε 3 με 4 εβδομάδες μαζί σου αν δεν ήθελε να κάνει σχέση μαζί σου; ποιος θα έχανε τόσο χρόνο......;
Εφόσον εσύ λες ότι οι άλλοι θέλουν να σε δοκιμάσουν στο σεξ πριν σε γνωρίσουν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε σεξ από το δεύτερο το πολύ τρίτο ραντεβού....Για να δουν μετά αν θα σε αναζητήσουν και την επόμενη βδομάδα και αν θα βγείτε και τέταρτο και πέμπτο........
Άρα παλι λες ότι δεν τους κάθομαι γρήγορα σχετικά.....Αυτό καταλαβαινω από αυτό που γράφεις
27-06-2019, 20:18 #111Miliva21GuestΓιατί σου είπα ότι με αυτούς που ήμουν σίγουρη ότι τους θέλω ...τους είδα μόνο δύο φορές......τον έναν μάλιστα μια φορά τον είδα και μετά εξαφανίστηκε και με έπαιρνε μέρες αργότερα τα ξημερώματα τηλέφωνο.....Και μετά από μήνες μου ξαναστειλε για δεύτερο ραντεβού....Και δεν είχαμε χώρο...που να το κάνω στο αυτοκίνητο του και με όλη τη ξενερα που έφαγα...;
Τον άλλο....αυτόν που έγραψα το ποστ δεύτερο ραντεβού ήταν και ήμουν μπερδεμένη δεν ήξερα τι ήθελε από μένα...Και εγώ του είχα στείλει για να βγούμε.........αν δεν ήμουν εγώ θα έστελνε να με δει;; Όχι μάλλον γτ εξαφανίστηκε....
Ε δεν μπορώ ο άλλος να είναι λιγουρι η να είναι χλιαρός απέναντι μου να μην μιλάμε καθόλου μεταξύ των ραντεβού και στο δεύτερο να του κάτσω...
Και έπειτα τι να δει αν ταιριάζουμε; άπειρη είμαι σε αυτό το κομμάτι!
Κοιτάς να δεις αν ταιριάζεις με κάποια έμπειρη αν σου κάνει....Μήπως παραπέμπει σε πιο μεγάλες ηλικίες αυτό που λες ;;
27-06-2019, 20:27 #112Miliva21GuestΤο κρατάω γιατί θέλω να υπάρχει ενα ενδιαφέρον και να έχουμε βγει κάποιες φορές με τον αλλο.....σίγουρα δεν θα κάτσω να τον μάθω από τη στραβή και από την ανάποδη ούτε θα αναλύσω το ψυχικό του κόσμο επί μήνες...πριν κάνω σεξ
Όμως δεν θέλω να έχω βγει μόνο μια φορά και να νιώθω ότι με βλέπει σαν ένα κομμάτι κρέας που άμα δεν του κάτσω εγώ θα πάει στην επόμενη.....
Να έχουμε βγει τουλάχιστον κάποιες φορές να υπάρχει μια κάποια άνεση μια κάποια οικειότητα....Κάθε άνθρωπος θέλει τον χρόνο του
Εσύ δλδ ποτέ προχωράς πες μας αν θες
27-06-2019, 20:37 #113
μιλιβακι...
εσυ μας ειπες οτι ηδη ηξερες οτι τον θελεις, αλλα σεξ δεν ηθελες.
εγω οταν ξερω οτι θελω καποιον, θελω και σεξ.
δεν εχω προγραμμα, οτι πχ οι 3 φορες ειναι safe ενω η μια δεν ειναι.
το κανω οταν το θελησω.
απλα, δεν σκεφτομαι ΠΟΤΕ οτι αν θελει σεξ αμεσως, θελει να με κοριδεψει και να φυγει.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕΞ ΑΜΕΣΩΣ αν σε γουσταρουν.
δεν σημαινει οτι ΑΝ ΘΕΣ ΚΙ ΕΣΥ και το κανεις, θα φυγει.
θα φυγει αν δν του α ρεσει η παρεα σας.
αν δεν θελει σεξ, δεν σε γουσταρει κιολας.
αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ολοι λιγουρια.
μπορει να το θελουν αλλα να ειναι διακριτικοι και ευγενικοι.
27-06-2019, 20:46 #114Miliva21GuestΌχι δεν ήθελα σεξ από τόσο νωρίς... Όχι ότι δεν ηθελα γενικα....ηθελα να βγουμε ξανα δυο τρεις φορες και να με παρει τηλεφωνο ενδιαμεσα η να μου στελνει κανα μνμ....Από δεύτερη φορά...που να το κάνω ; στο αμάξι του ; έξω από τη καφετέρια; που σπίτι του; δεν ένιωθα οκει ....δεν ένιωθα τόσο άνετα με 4 ωρίτσες που βγήκαμε συνολικά να κάνω σεξ μαζί του.......
Δεν το κάνω επδ το παίζω δύσκολη Αλλά επδ έτσι μου βγαίνει......
Αλλά βέβαια ντάξει.. σίγουρα όταν κάποια είναι πιο πρόθυμη να κάνει σεξ με έναν άντρα από το δεύτερο ραντεβού σιγά μη κάτσει μαζί μου....θα νομιζει ότι δεν τον γουστάρω η θα με δει στραβά επδ θα έχει συνηθίσει αλλιώς.....
Ναι είναι λογικό να θέλει σεξ κάποιος Όχι όμως να είναι λιγουρι και να σε πιέζει γι αυτό......οι περισσότεροι που είχα βγει έχω γράψει πως με προσέγγισαν......
Τώρα αν έκανα εγώ το λάθος με τον τελευταίο που μου άρεσε και για αυτο εξαφανίστηκε τι να πω....
Το ξέρω ότι πρέπει να περνάει καλά μαζί σου κάποιος σαν παρέα....
Άρα είτε μπορεί να ήθελαν μόνο σεξ ή να μην τους άρεσε η παρέα μου...Και παίζει και αυτό......
Εννοείται ότι αν άρεσα παραπανω στον τελευταίο θα επεδίωκε να βρεθούμε .....λογικά δεν θα του έβγαλα αυτό που ήθελε....
27-06-2019, 20:48 #115Miliva21GuestΜην με κατηγορείς ότι δεν θέλω σεξ από τη στιγμή που δεν έχω βγει σαν άνθρωπος να γνωρίσω λίγο κάποιον....
Όταν γνωρίσω έναν τύπο που να μου αρέσει και να με προσεγγίσει όμορφα και να βγούμε κάποιες φορές και να μην το επιδιώξω η να μην μπορώ η να μην θέλω να κάνω κάτι....Τότε να μου το πεις...Τότε θα πάω πρώτη σε σεξολογο
27-06-2019, 20:59 #116Miliva21GuestΤεσπα μάλλον η εποχή έχει αλλάξει.....Ο κόσμος δεν θέλει να χάνει χρόνο μάλλον θέλουν να μπαίνουν πολύ γρήγορα στο ψητό και αν έχουν όρεξη για σχέση και αν θέλουν....Και αν τους ταιριάζεις και αν είναι διαθέσιμοι .......
Κανένας δεν θα χαλάσει το χρόνο του να γνωρίσει λίγο μια κοπέλα
Εγώ πάλι να καταπίεσω τον εαυτό μου και να πάω με αυτούς τους ρυθμούς δεν μπορώ....οπότε καλύτερα μόνη μου
27-06-2019, 21:25 #117
Νομίζω ότι εδώ υπάρχουν 2 σοβαρά θέματα. Πρώτον θεματοθετρια σου έτυχαν συνεχόμενα περιπτώσεις που ήθελαν μόνο να π***ξουν. Ξενέρωσες λογικό. Δευτερον κυκλοφορούν άνδρες που θέλουν σχέση αλλά ή είναι το σπάνιο είδος που έχει συναίσθημα και είναι ισοροπημμενοι ταυτόχρονα ή έχουν κάνει τη ζωή τους και θέλουν να αραξουν. Το θεωρώ αδιανόητο να απολογείται οποιαδήποτε γυναίκα αν δεν κάτσει στο 1 ή στο 4ο ραντεβού. Αν σου βγει θα το κάνεις. Αν κάρα γουστάρει ο άλλος ξέρει να τη παλέψει μέχρι να συναινεσεις. Μακριά από τον τύπο "μόλις βγήκα από μεγάλη σχέση " συνήθως δεν οδηγεί σε κάτι καλό. Ως παθούσα στο γράφω. Πάρτο χαλαρά. Ναι χαλαρά. Κάνε και εσύ dating flirt και αν πράγματι κάποιος σου κάνει κλικ και γουστάρει όλα αυτά θα είναι παρελθόν. Εναλλακτικά ριχτο σε χόμπυ και άσε λίγο στην άκρη το ζήτημα.
*** από τη στιγμή που εξαφανίστηκε ο τύπος δεν αξίζει τη προσοχή σου. Από εσένα εξαρτάται να πας παρακάτω."Make sure your worst enemy isn't you"
27-06-2019, 21:27 #118
δεν σε κατηγορω.
σου λεω οτι οταν δεν εχεις προχωρησει σεξουαλικα, εχεις αλλους ρυθμους απο διαφορα κρατηματα. αλλα αφορουν καθαρα το σεξ (τον πονο πχ) κι αλλα αφορουν προκαταληψεις οτι πχ θα σε περασουν για ευκολη, η θα φυγουν αμεσως μετα, κλπ.
ΠΟΤΕ δεν κανεις σεξ αν δεν το θελεις.
ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει δικαιωμα να σε πιεσει, οσος καιρος κι αν εχει περασει.
απλα, αν εχεις αλλους ρυθμους με αυτον που γνωριζεις, εκεινος μπορει να το παρει σαν παγωμαρα αυτο, ενω αυτο που ισχυει ειναι οτι δεν εχεις εμπειριες.
27-06-2019, 21:28 #119
Εσύ miliva να κάνεις ότι γουστάρεις στις σχεσεις σου.δεν είμαστε όλοι ιδιοι.άλλοι είναι πιο συναισθηματικοι άλλοι είναι αναισθητοι.σκέφτονται μόνο το σεξ και τίποτε άλλο. Υπάρχουν όμως άτομα που δεν σκέφτονται μόνο αυτό.εσύ θα βρεις αυτόν που σου ταιριάζει κι αν δεν τον βρεις καλύτερα να είσαι μόνη πάρα να πηγαινεις με τον εναν και με τον άλλον για να δεις αν θα του κανεις.
27-06-2019, 21:37 #120Miliva21GuestΕ τότε όλοι είναι βιαστικοί.....! Τουλάχιστον αυτοί που μου τυχαινουν
Άμα δεν τους κάτσεις από το 2ο ραντεβού το θεωρούν παγωμάρα;;; και σε κοιτάζουν σαν ουφο;;;;
Ναι....
Γιατί άραγε;
μήπως επδ υπάρχουν εκεί έξω πολλές γυναίκες απελπισμένες υπέρ του δέοντος διαθέσιμες και εύκολες......; και έχουν συνηθίσει αλλιώς τα παλικάρια;;
Δεν το κρίνω αρνητικά η θετικά.....το παίρνω απλά σαν γεγονός.....
Δεν θα πω εγώ σε καμία γυναίκα ποτέ να κάνει σεξ και πότε Όχι με κάποιον.....αν νομίζει ότι μπορεί να της βγει και στο δεύτερο λεπτό με κάποιον με γεια της με χαρά της....Όμως δεν είμαστε όλες έτσι....
Όχι επδ είμαστε καλύτερες η χειρότερες Αλλά επδ δεν είμαστε ίδιες.....
Τι να πω......πλέον εχω ξενερώσει και από την ίδια τη κουβέντα ........
Δεν πειράζει δεν είναι για όλους
Τουλάχιστον θα πάω μπροστά στη ζωή μου σε άλλα πράγματα..........
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία