Originally Posted by
Ελενα17
Leykos_lotos Σε ευχαριστώ πολύ, για όλα τα καλά σου λόγια ειλικρινά. Θεωρώ , πως σε όποιον έχω πεί την ιστορία μου ,που μπορεί να μην ακούγονται και οι δύο απόψεις αλλά ποτέ δεν βγάζω την ουρίτσα μου απέξω στο οτι το φταίξιμο είναι εξ "ημισίας κάτι που πίστευα και θα πιστεύω είτε λίγο είτε πολύ έχει τρομοκρατηθεί και μου έχει πεί ξεκάθαρα οτι το παιδί δεν ξέρει να αντιδράει σε τέτοια θέματα ακόμη είναι ανώριμος και γενικότερα διάφορα μέχρι και οτι δεν στέκει στην κυριολεξία καλά στα μυαλά του. Στην αρχή, προσπάθησα και ίσως αν και ήξερα οτι είναι λάθος συμβιβάστηκα με την ιδέα της "ανωριμότητας". Πλέον, δεν μπορώ να το δεχτώ,αγόρια στην ηλικία του φτιάχνουν οικογένεια αρραβωνιάζονται πολλές ευθύνες αναλαμβάνουν και επίσης έχει τύχει να γνωρίσω και παιδιά που ήταν πολύ ευαίσθητες ψυχές και χαλί να τις πατήσουν κοπέλες που δεν άξιζαν μία. Το μυαλό μου, αυτές τις μέρες νιώθει έτοιμο να κάνει εμετό παιδιά απο τις σκέψεις απο όλα,βασανίζομαι απίστευτα πολύ και νιώθω κάτι πολύ παράξενο μέσα μου. Το πιο παράξενο στο συγκεκριμένο άτομο είναι , πως μου χρυσώνει το χάπι κάθε φορά γράφει και συγκεκριμένα στο τελευταίο μήνυμα πριν κόψουμε επαφές δηλαδή όταν άρχισε να στέλνει απο το ψεύτικο προφίλ : Συγνώμη για όλα ξέρω οτι δυσκολα βρισκεις ατομα σαν εσενα εξω στο ηθικο κομματι του χαρακτηρα και στο κομματι της σχεσης αλλα σε εμας επαψε να ισχυει πια ολο αυτο. Καλα να περνας και θα θελα πολυ να με ξεμπλοκαρεις να βλεπω που εισαι και τι κανεις γιατι δεν εισαι εχθρος μου και ποτε δε θα γινεις . Σε αγαπω πολυ λενιώ. ΑΥΤΑ ηταν τα τελευταια λογια του ,τα σοβαρά απεναντί μου. Αυτο, που με γεμιζει μισος απεναντι του ειναι η ευκολια στο σουταρισμα και στην φυγη παιδια .Βρισκω αναισθητο και χοντροκομμενο ολο αυτο το στυλακι πέρα για πέρα εως και αρρωστο ειδικα οταν ξεπερναει τις 2 φορες καθε 5 μηνες . Εδω τους απατανε και ετσι δε φερονται τις παρακαλανε να γυρισουν πισω και ο κυριος θεωρει οτι τον θεωρησα σιγουρακι και οτι φοβαμαι μη φυγει και οτι οτι συναισθημα βγαζω στα λογια μου ειναι της στιγμης. Θέλω επίσης να δώσω ένα ακόμη στοιχείο για το οτι δεν εννοεί τίποτα απο όσα είπε πιστευω και απλά με τιμωρεί για τους δικούς του λόγους. Οταν προ δυο εβδομαδων του ειχα πει οτι αν το μετανιωσει δεν θα ειμαι εδω οταν εφτασα στην λεξη μετανιωσει με ρωτησε με απορια σαν να μου λεει τι? δεν εχω το δικαιωμα? δεν θα με δεχτεις? .Το θέμα ψυχολόγος, το ειπα απο την αποψη οτι καπου πρεπει να ξεσπασω να μιλαω να δουλεψω κομματι κομματι την ανασφαλεια μου και να γινω πιο δυναμικη να δω απο αλλη οπτικη πιο επαγγελματικη τα πραγματα να μετριασω δικα μου αρνητικα στοιχεια που μου επεσημανε το ατομο αυτο και ισως σε ενα επιπεδο ειχε δικιο. Δε το κανω γι αυτον για μενα κυριως για να μη ξανακυλησω και να καταλαβω οτι υπαρχει κάποιος εκει έξω που δεν θα με ανοιγοκλεινει συνεχεια συναισθηματικα.
george1520 δικιο έχεις οι αδυναμιες μου με οδηγησαν εδω..
johny1984: Στο θέμα αυτό δεν θα διαφωνήσω, δεν τολμώ ουτε στον εαυτο μου να παραδεχτω οτι συναιβει η αληθεια ειναι κανω σαν να μην εχει συμβει ή οτι δεν ηταν χτυπημα . Παθαινει διαφορες κρισεις οταν θυμωνει πραγμα που με εχει τρομαξει αρκετα ειλικρινα υστερια φωνες βρισιματα και εκεινον αλλα και απο μενα απο αμυνα.. Στο σχολείο επίσης είχε τέτοια ξεσπάσματα δεν υπακουγε σε κανονες εγραφε τους καθηγητες εμπλεκε ευκολα σε μπελαδες . Θυμάμαι μου ειχε κανει μια αποτομη κινηση και σκηνη μεσα στην ωρα του μαθηματος μιας καθηγητριας που δεν τον μπορουσε καθολου οπως συμπεριφεροταν και στο τελος με κρατησε πισω και μου λεει αν κανει κινηση και σε χτυπαει να μου το πεις δεν πιστευω να το κανει ελενα.. εγω της ειπα οτι οχι ειναι καλο παιδι απλα παιζει αλλα μαλλον κατι παραπανω εβλεπε :/