Results 121 to 135 of 172
-
25-08-2019, 23:05 #121george1520Guest
Ο λόγος που της πρότεινα ψυχολόγο δεν είναι για να ξεπεράσει ένα χωρισμό.. Αυτό μπορεί να το κάνει και μόνη της.
Το γεγονός ότι ανέχτηκε την βίαιη συμπεριφορά του φίλου της, το γεγονός ότι ανέχεται να της συμπεριφέρονται έτσι (να μπαινοβγαίνει κάποιος στην ζωή της), να την πληγώνουν με το χειρότερο τρόπο και να σκύβει δείχνει ένα άνθρωπο που δεν αγαπάει αρκετά τον εαυτό του...
Για τα άλλα που είπες συμφωνώ απόλυτα. Γενικά εμεις οι Γιώργηδες όταν μιλάμε, κελαηδάμε,
- 25-08-2019, 23:11 #122
Νομιζω ειναι ξεκαθαρο
Σηκωνω χερι - Τελος.
Οτιδηποτε αλλο θα μπορουσατε να το λύσετε
25-08-2019, 23:31 #123
Γιωργο συμφωνω με οσα γραφεις,δεν αντιλεγω!πιστευω ειναικ θεμα χαρακτηρα κ πως ο καθενας καλειται να διαχειριστει την κατασταση!εδω η ελενα ναι φαινεται αδυναμη παραμελοντας ισως τα θελω της κ τασσοντας μπροστα τα θελω του αγοριου της ...κ αυτο ταυτοχρονα την κανει επιμονη κ δυνατη!ξερεις...οταν χωριζεις ασχετα οιος δινει το τελος...χανεις τον αλλον κ κατα συνεεια χανεις τον ιδιο σου τον ευατον!
Αυτο που δεν συνειδητοποιουμε οταν χωριζουμε ειναι πως τελειωνοντας κατι επιστρεφουμε στο πριν,εκει που ημασταν καλα μεσα μας κ ετοιμοι για νεα σχεση!οποτε το πτι καποιος ξαφνικα μονος του δεν πρεπει να τον ξυνιζει αλα να επανερχεται στην πραγματικοτητα!χωριζοντας λοιπον η ελενα καλειται να διαχειριστει το θεμα η καλυτερα τις αναμνησεις των βιαιων ξεσπασματων,κακης συμπεριφορας κλπ...που ολα αυτα συντελουν στον χωρισμο!εγω προσωπικα θεωρω οτι δεν πρεπει ελενα να ριχνεις ευθυνες στον ευατον σου,να αισθανεσαι ασχημα απο πανω...κ να χρειαζεσαι βοηθεια ψυχολογου!η επισκεψη κ μονο σε κανει να θεωρεις τον ευατον σου αρρωστο η καλυτερα την ψυχη σου...κακως εν μερει...βασανιζεις το μυαλουδακι σου διχως λογο!το φορτιζεις με αχρηστες πληροφοριες κ κακες αναμνησεις!αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να δεχτεις την κατασταση των πραγματων,να επουλωσεις τα τραυματα σου μονη οπως καλα κ μονο εσυ ξερεις τον ευατον σου κ να χαμογελας!πανω απο ολα εσυ,η ελενα κ η αξιοπρεπεια σου!κ ολων μας!
*γιωργο νασαι καλα για τα λογια σου...κ απλα δεν βαζω κ εαενα μεσα κ αλλους...αλλα θα πω οτι κ γω μαλακ@ς ειμαι κ ολοι μας!σημασια εχει το ποσο πολυ...αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο...ολοι εχουμε πληγωσει κ εχουμε πληγωθει...αλλα καποιες πληγες εχουν γινει μαθβμα ζωης!καποιοι γινονται καλα κ καποιοι παραμενουν μαλ@κες!
Αποψε παντως να ξερεις κελαηδω απο τα νευρα μου για το εν λογω θεμα!να εχει ο ανθρωπος για τον οποιο λεμε μια τοσο καλη κοπελα με τα οποια καλα κ ασχημα της...ετοιμη να κατσει στο τραπεζι κ να διαπραγματευτει μια επιτυχημενη επανασυνδεση?κ αυτος αερα στα πανια του!ελεος...ελενα απλα κρατα δυο τρεις λεξουλες:αξιοπρεπεια χαστουκι σχεδιο ημερας...κ ασε τη ζωη σου να ρολλαρει!ξερει αυτη θα βρει τον ρυθμο της!
26-08-2019, 00:48 #124
Leykos_lotos Σε ευχαριστώ πολύ, για όλα τα καλά σου λόγια ειλικρινά. Θεωρώ , πως σε όποιον έχω πεί την ιστορία μου ,που μπορεί να μην ακούγονται και οι δύο απόψεις αλλά ποτέ δεν βγάζω την ουρίτσα μου απέξω στο οτι το φταίξιμο είναι εξ "ημισίας κάτι που πίστευα και θα πιστεύω είτε λίγο είτε πολύ έχει τρομοκρατηθεί και μου έχει πεί ξεκάθαρα οτι το παιδί δεν ξέρει να αντιδράει σε τέτοια θέματα ακόμη είναι ανώριμος και γενικότερα διάφορα μέχρι και οτι δεν στέκει στην κυριολεξία καλά στα μυαλά του. Στην αρχή, προσπάθησα και ίσως αν και ήξερα οτι είναι λάθος συμβιβάστηκα με την ιδέα της "ανωριμότητας". Πλέον, δεν μπορώ να το δεχτώ,αγόρια στην ηλικία του φτιάχνουν οικογένεια αρραβωνιάζονται πολλές ευθύνες αναλαμβάνουν και επίσης έχει τύχει να γνωρίσω και παιδιά που ήταν πολύ ευαίσθητες ψυχές και χαλί να τις πατήσουν κοπέλες που δεν άξιζαν μία. Το μυαλό μου, αυτές τις μέρες νιώθει έτοιμο να κάνει εμετό παιδιά απο τις σκέψεις απο όλα,βασανίζομαι απίστευτα πολύ και νιώθω κάτι πολύ παράξενο μέσα μου. Το πιο παράξενο στο συγκεκριμένο άτομο είναι , πως μου χρυσώνει το χάπι κάθε φορά γράφει και συγκεκριμένα στο τελευταίο μήνυμα πριν κόψουμε επαφές δηλαδή όταν άρχισε να στέλνει απο το ψεύτικο προφίλ : Συγνώμη για όλα ξέρω οτι δυσκολα βρισκεις ατομα σαν εσενα εξω στο ηθικο κομματι του χαρακτηρα και στο κομματι της σχεσης αλλα σε εμας επαψε να ισχυει πια ολο αυτο. Καλα να περνας και θα θελα πολυ να με ξεμπλοκαρεις να βλεπω που εισαι και τι κανεις γιατι δεν εισαι εχθρος μου και ποτε δε θα γινεις . Σε αγαπω πολυ λενιώ. ΑΥΤΑ ηταν τα τελευταια λογια του ,τα σοβαρά απεναντί μου. Αυτο, που με γεμιζει μισος απεναντι του ειναι η ευκολια στο σουταρισμα και στην φυγη παιδια .Βρισκω αναισθητο και χοντροκομμενο ολο αυτο το στυλακι πέρα για πέρα εως και αρρωστο ειδικα οταν ξεπερναει τις 2 φορες καθε 5 μηνες . Εδω τους απατανε και ετσι δε φερονται τις παρακαλανε να γυρισουν πισω και ο κυριος θεωρει οτι τον θεωρησα σιγουρακι και οτι φοβαμαι μη φυγει και οτι οτι συναισθημα βγαζω στα λογια μου ειναι της στιγμης. Θέλω επίσης να δώσω ένα ακόμη στοιχείο για το οτι δεν εννοεί τίποτα απο όσα είπε πιστευω και απλά με τιμωρεί για τους δικούς του λόγους. Οταν προ δυο εβδομαδων του ειχα πει οτι αν το μετανιωσει δεν θα ειμαι εδω οταν εφτασα στην λεξη μετανιωσει με ρωτησε με απορια σαν να μου λεει τι? δεν εχω το δικαιωμα? δεν θα με δεχτεις? .Το θέμα ψυχολόγος, το ειπα απο την αποψη οτι καπου πρεπει να ξεσπασω να μιλαω να δουλεψω κομματι κομματι την ανασφαλεια μου και να γινω πιο δυναμικη να δω απο αλλη οπτικη πιο επαγγελματικη τα πραγματα να μετριασω δικα μου αρνητικα στοιχεια που μου επεσημανε το ατομο αυτο και ισως σε ενα επιπεδο ειχε δικιο. Δε το κανω γι αυτον για μενα κυριως για να μη ξανακυλησω και να καταλαβω οτι υπαρχει κάποιος εκει έξω που δεν θα με ανοιγοκλεινει συνεχεια συναισθηματικα.
george1520 δικιο έχεις οι αδυναμιες μου με οδηγησαν εδω..
johny1984: Στο θέμα αυτό δεν θα διαφωνήσω, δεν τολμώ ουτε στον εαυτο μου να παραδεχτω οτι συναιβει η αληθεια ειναι κανω σαν να μην εχει συμβει ή οτι δεν ηταν χτυπημα . Παθαινει διαφορες κρισεις οταν θυμωνει πραγμα που με εχει τρομαξει αρκετα ειλικρινα υστερια φωνες βρισιματα και εκεινον αλλα και απο μενα απο αμυνα.. Στο σχολείο επίσης είχε τέτοια ξεσπάσματα δεν υπακουγε σε κανονες εγραφε τους καθηγητες εμπλεκε ευκολα σε μπελαδες . Θυμάμαι μου ειχε κανει μια αποτομη κινηση και σκηνη μεσα στην ωρα του μαθηματος μιας καθηγητριας που δεν τον μπορουσε καθολου οπως συμπεριφεροταν και στο τελος με κρατησε πισω και μου λεει αν κανει κινηση και σε χτυπαει να μου το πεις δεν πιστευω να το κανει ελενα.. εγω της ειπα οτι οχι ειναι καλο παιδι απλα παιζει αλλα μαλλον κατι παραπανω εβλεπε :/
26-08-2019, 00:51 #125george1520Guest
26-08-2019, 00:55 #126george1520Guest
26-08-2019, 01:21 #127
Ελενα οσο αφηνεις παραθυρα ανοιχτα θα βρισκει τροπο μεσα απο αποκρυψεις κ ψευτικα προφιλ να σε αναστατωνει...βλεπεις κ μονη σου που μιλας λογικα...αλλοι στην ηλικια του αναλαμβανουν υποχρεωσεις...σε καμια περιπτωση δεν ειναι οριμος απο τους τροπους με τους οποιους ενεργει...κ πολυ λυπαμαι μεγαλωνοντας θα ξεσπαει κ στις επομενες!στο μην του ενιωσα οτι χτυπησε φλεβα οταν σε ανεφερε λενιω!σιγουρα θα σε ελεγε ετσι μονο αυτος!
Εσυ αρκετα ανεχθηκες κ υπεφερες,πρεπει πια να ποτισεις το δεντρακι που λεγεται ελενα γιατι εχει μαραθει!οσο κ σε πληγωσε πρεπει να σταθεις στις δυναμςις σου κ οι ριζες σου θα ξανα δυναμωσουν κ θα αμθισεις!
Ρε χαζουλα εληξε κ πας για κατι αλλο νεο κ ωραιο!μεγαλωνεις γινεσαι γυναικα κ μπαινεις στο παιχνιδι των σχεσεων...δυστυχως υπαρχουν κ οι χωρισμοι!μεσα στο προγραμμα ειναι ολα!μην στεναχωριεσαι!κοιταξε σε παρακκαλω το βιβλιο που σου προτεινα!πολυ καλο κ λεει φιλοσοφημενα πραγματα!ξαπλωσε να κοιμηθεις τωρα κ απο αυριο βαζε στοχους κ προγραμμα στην μερα σου,σιγα σιγα...
Γιωργο με παρεξηγησες,ισως φταιω κ γω απο οσα εγραψα!το τι σκεφτομαι εγω για σενα(αν κ ειλικρινα δεν σσκεφτομαι!) Κ οι αλλοι να μην σε απασχολει...δικο μας θεμα...εσενα πρεπει αποκλειστικα κ μονο να σε απασχολει η ιδεα που εχεις για τον ευατον σου,πως θα λυσεις κ πως θα διαχειριστεις τα οποια κατα καιρους ρπβληματα εχεις!φρεσκοχωρισμενος εισαι λες κ περνας τη δικη σου φαση!απολαυσε το,ολο κ κατι καλο θα βγεο απο ολο που περνας!θα οριμασεις θα δυναμωσεις κ θα ξανα βγεις εκει εξω στην κοινωνια!
Γιατι ελενα κ γιωργο ετσι πρεπει...η κοινωνια προχωραει κ αδιαφορει αν εμεις την ακολουθησουμε...
Παμε για υπνο τωρα...αυριο παλι!
26-08-2019, 01:23 #128
george1520 χαχα δικαιολογημενα με πιανουν οι μοναξιες τη νυχτα γι αυτο μου βγαινει ^^. Αχ μεσα στην εβδομαδα αναμενω αποτελεσμαα και ευχομαι να με δικαιωσει γιατι αν το στερηθηκα ειναι εξαιτιας του και ναι σε αυτο του ριχνω ξεκαθαρα ευθυνες οσο κι αν θελω να μοιραστω το βαρος .μολις μαθω αμεσως θα σας πω !! εχω την καλη σας ενεργεια ευτυχως!! και ολων των δικων μου
26-08-2019, 01:24 #129
26-08-2019, 01:28 #130
Leukos_lotos Δεν εχω αλλη επιλογη.. η αληθεια ειναι οτι οτι και να ηταν 4.5 χρονια δεν ηταν λιγα, πολλα μας δεσανε . το αφησε , το αφηνω και εγω και βλεπω πως θα πανε οι υπολοιπες πτυχες της ζωης μου ,οι οποιες ειχανε αφεθει στο ελεος τους ..Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες το βιβλιο θα το κοιταξω γιατι εχω αρχισει να το ριχνω και λιγο στο διαβασμα η αληθεια ειναι με ηρεμει. Να σαι καλα, καλο βράδυ μολις εχω νεα για τη σχολη θα σας τα πω!!
26-08-2019, 01:29 #131george1520Guest
26-08-2019, 01:34 #132
Ολα να σου παμε καλα κοριτσαρα!καλα νεα να μαθεις!το αξιζεις...εχασες χρονο αλλα τωρα θα δικαιωθεις!
Εχεις τους δικους σου να σε στηριζουν κ ολα καλα!
Εχεις τα νιατα σου την ομορφια σου κ αισιοδοξια,τη διψα για ζωη...κ θα κολλησεις σε 1 ερωτα που τελειωσε,που σ εχει παει πισω?που δεν ειναι ανταποκρισιμος?για ποιον λογο?ειδες λοιπον που κατι τελειωνει γιατι εκλεισε ο κυκλος του...κ ανοιγει 1 αλλος,αυτος της σχολης?εννοειται θα περιμενουμε καλα νεα σου!
Κ δεν το λεω κακοπροαιρετα αλλα κουφια η ωρα δεν περασεις...μην το βαλεις κατω,ξανα επεμενε...αλοιμονο αν με την 1η ευκαιρια τα παραταμε καθε φορα!κ παλι σου τονιζω οτι δε θελω να τυχον απογοητευθεις!δεν το λεω με κακη εννοια!ολα καλα θα πανε!το ερμηνευω στο γραπτο σου λογο που λαχταρας να μαθεις τα ευχαριστα!
Αντε καληνυχτα κ μπορει εσεις να ειστε νυχτοπουλια...αλλα εγω νυσταζω χαχχαα!κ αν νομιζετε οτι δεν εχω κατι να με απασχολει...λαθος αλλα αναγκαστικα συμβιβαζομαι με την ιδεα του πως εχει!καποιες φορες λαχταραω να ερθει η ωρα να κοιμηθω,να ονειρευτω τα πραγματα οπως ησαντε κ θελω να ειναι...γιατι απλα τα ονειρα μας ανηκουν κ δεν μπορει κα εις να δωσει την δικη του πλοκη...παρα μονο εμεις οι ιδιοι!αυτα για αποψε...
26-08-2019, 01:35 #133george1520Guest
26-08-2019, 01:38 #134george1520Guest
26-08-2019, 11:16 #135
Ληξ'το Ελενα μου επιτελους. Ο τύπος είναι άξεστος. Μη του δίνεις σημασία.