Originally Posted by
elisabet
Όσα ζευγάρια ξέρεις δηλαδή ο ένας κερατωνει τον άλλον;;; Που τις βρίσκετε αυτές τις παρέες ρε παιδιά;
Δεν λέω ότι δεν συμβαίνει, φυσικά και συμβαίνει και φυσικά ποτέ μη λες ποτέ και κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Αυτό όμως μέχρι το να θεωρούμε όλες τις σχέσεις γύρω μας ψεύτικες, επειδή η δική μας είναι ψευτική...έχει μεγάλη διαφορά.
Δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι σου λέω. Δεν σε κρίνω επειδή γουστάρεις έναν άλλον και βγήκες μαζί του. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό, αυτό είναι απλά το αποτέλεσμα των επιλογών που έχεις κάνει. Είναι το φυσικό επακόλουθο. Το λάθος σου δεν είναι ότι θέλησες κάποιον άλλον, το λάθος σου είναι που μένεις με κάποιον που ΔΕΝ γουστάρεις!
Δεν έχω απατήσει ποτέ μέχρι τώρα και έχω βρεθεί σε μακροχρόνιες σχέσεις στην ζωή μου, δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον, μπορεί να μου την βιδώσει μια μέρα και να πάω να απατήσω τον σύντροφο μου επειδή μου γυάλισε κάποιος άλλος αλλά εσύ το έχεις προκαλέσει. Αυτό λέμε. Δεν είναι κάτι που έτυχε σε σένα. Είναι κάτι που θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα γιατί αυτός με τον οποίο είσαι δεν σε έλκει ερωτικά. Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να στο πω. Οπότε όχι, δεν μπορεί να τύχει σε όλους αυτό που συνέβει σε σένα βρε συ Σουλα. Αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ σε αυτούς που μένουν σε νεκρές σχέσεις από ανάγκη, δεν συμβαίνει σε όλους.
Και τι σημαίνει αυτό το πώς να βγάλω από την ζωή μου κάποιον που αγαπώ; ΌΠως το χουν κάνει χιλιάδες πριν από σένα και συνεχίζουν να το κάνουν. Νομίζεις πως όσοι χωρίζουν το κάνουν μόνο επειδή έπαψαν να αγαπούν ανθρώπινα κάποιον;;;; Κι εγώ έχω χωρίσει ενώ συνέχιζα να αγαπώ τον σύντροφο μου σαν άνθρωπο, δεν πέθανα, ζω όπως βλέπεις.
Και δηλαδή εσύ τι; Μόνο ως σύντροφος του συγκεκριμένου μπορείς να υπάρχεις; Μόνη σου πεθαίνεις; Τόσο κακή εικόνα έχεις για τον εαυτό σου και τόσο ανίκανο τον θεωρείς;